BELGIAN SENIOR CONSULTANTS VLAAMS GEWEST, AFGEKORT : BSC VG

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGIAN SENIOR CONSULTANTS VLAAMS GEWEST, AFGEKORT : BSC VG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 860.634.775

Publication

24/04/2013
ÿþMOp 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELL- :su

1 5 ANft, 2013

xECHT13.1, ",i 1( V VN

KOOPHAN DEI 'E't; GENT

Grime.

Ondernerningsnr : 860.634.775

Eerteming

lvoluit) : Belgian Senior Consultants VlaanNS

(verkort)

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk r~ Zetel : 98Ltee Ut_ V 'Arjet. 1 keld4AieâCej

Ondewierp atda : Wijziging statuten en aftreden en benoemingen bestuurders

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De effectieve leden van de vzw Belgian Senior Consultants Vlaams Gewest, bijeengekomen in een algemene vergadering van 27 maart 2013 te Gent, hebben beslist met eerbiediging van het wettelijk vereiste quorum en de wettelijk vereiste meerderheid om de hiernavolgende nieuwe statuten goed te keuren ter vervanging van de statuten van de vereniging van kracht tot op deze datum, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 september 2003 en 23 januari 2007

STATUTEN

Artikel 1: Naam

De vereniging draagt de naam "Belgian Senior Consultants Vlaanderen".

Aile documenten door de vereniging uitgebracht dienen steeds deze benaming te vermelden voorafgegaan of gevolgd door "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "vzw".

De vereniging behoudt zich het recht voor om in al de akten, facturen, aankondigingen, publicaties en andere documenten uitgaande van de vereniging, de verkorte benaming "B.S.C. Vlaanderen" of "B.S.C. Vlaanderen" of "B S C - Vlaanderen" of "BSC Vlaanderen" te gebruiken. Zij is effectief lid van de vzw Belgian Senior Consultants, waarvan de zetel gevestigd is te B-1210 St-Joost-ten Node, Warmoesstraat 7, ondememingsnummer 0430.682.671.

Artikel 2: Zetel

De vereniging is gevestigd te B-9070 Destelbergen, Gaverstraat 27. De vereniging ressorteert onder het

gerechtelijk arrondissement Gent

Artikel 3: Doel

De vereniging is apolitiek en niet confessioneel. Zij stelt zich tot doel hulp te bieden en advies te verstrekken aan ondernemingen, organisaties, diensten en openbare of private instellingen, van nationale of internationale aard, alsook aan de personen die beroep doen op haar. De activiteiten worden hoofdzakelijk in het Vlaams gewest, maar kunnen eveneens in België of in het buitenland uitgevoerd worden,

Zij handelt in een geest van dienstverlening en beschikbaarheid, in het kader van een plichtenleer omschreven in het huishoudelijk reglement van de vzw Belgian Senior Consultants te Brussel.

Uit dien hoofde is de vereniging gemachtigd de belangen van haar leden te behartigen tegenover de openbare besturen en privé instellingen, subsidies vanwege openbare besturen te solliciteren alsook bijdragen van private rechts- of fysische personen.

De vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom aile activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

De vereniging kan deel uitmaken van andere verenigingen of er zich mee verbinden indien zulks kan' bijdragen tot haar ontwikkeling of deze laatste bevordert Ingeval de vereniging zich zou verbinden met een andere vereniging is het akkoord vereist van de vzw Belgian Senior Consultants te Brussel. Zij mag medewerking verlenen en belangstelling vertonen voor iedere activiteit die een gelijkaardig doel nastreeft.

Op de lastete blz. van Luik B vermelden : Recto : daar en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(i ln(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenv oordigen Verso : l'Jeem en handtekening

Bijlagen bij fief Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

a ' MOD 2.2

De vereniging organiseert, indien zij dit geschikt oordeelt, haar werking door middel van een aantal lokale afdelingen, `antennes' genoemd, die hun werkzaamheden verrichten in naam en voor rekening van de vereniging. De concrete werkingsregels hieromtrent worden opgenomen in het huishoudelijk reglement van de vereniging.

Artikel 4: Duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur_

Artikel 5: Samenstelling vereniging

De vereniging bestaat enkel uit effectieve leden (hierna leden genoemd) . De vereniging telt ten minste drie

leden.

Artikel 6: Leden

a.Voorwaarden lidmaatschap

Kan als lid tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon die door de raad van bestuur als

zodanig wordt aanvaard en die aan de twee volgende voorwaarden voldoet:

1) Het lid wenst deel te nemen aan de activiteiten van de vereniging en onderschrijft de statuten

van de vereniging en haar huishoudelijk reglement. De persoon aanvaardt vrijwillig en belangeloos te handelen.

2) Het lid is in regel zijn met de betaling van zijn lidgeld.

b.Toetredingsprocedure

Verzoeken om lid te warden dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornamen, woonplaats, geboorteplaats en geboortedatum, en met vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen als fid.Elke aanvraag om lid te worden, dient vergezeld te zijn van een geschreven verbintenis de statuten en het huishoudelijk reglement van de vzw BSC Vlaanderen te respecteren.

De raad van bestuur beslist omtrent de al dan niet toelating tot het lidmaatschap uiterlijk drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker. Indien hij de toetreding weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker. Tegen zijn beslissing staat beroep open bij de eerstvolgende algemene vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de raad van bestuur binnen de maand na de kennisgeving van de weigering.

Artikel 7: Lidgeld

De leden zijn verplicht het jaarlijks lidgeld te betalen, bepaald door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De maximumbijdrage van het lidgeld is bepaald op ¬ 12 500. Het lidgeld van de leden dient jaarlijks aan de vzw Belgian Senior Consultants Vlaanderen betaald te worden ten laatste op 9 maart van het lopende kalenderjaar.

Artikel 8: Verplichtingen

De leden van de vereniging zijn verplicht:

a. De statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de

besluiten van haar bestuursorganen na te leven;

b. De belangen van de vereniging of één van haar bestuursorganen niet te schaden;

c. Het jaarlijks lidgeld te betalen.

Artikel 9: Ontslag  uitsluiting  schorsing

Elk lid kan te allen tijde met onmiddellijke ingang ontslag nemen uit de vereniging mits het sturen van een aangetekend schrijven naar de raad van bestuur.

Een lid kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering en met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van elke persoon:

a. die de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel 8, op ernstige wijze schendt

b. die, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële

en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen.

De schorsing zal per aangetekende brief warden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan duren tot de

eerstvolgende algemene vergadering. Tijdens de termijn van de schorsing kan het betrokken lid geen enkele

opdracht uitvoeren of verderzetten.

Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt de betrokken persoon al zijn

lidmaatschapsrechten.

Besluit de algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan,

dan vervalt van rechtswege de schorsing en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

Het lidmaatschap eindigt automatisch bij het overlijden. Bovendien eindigt het lidmaatschap automatisch

indien de toetredingsvoorwaarden ten overstaan van die persoon niet langer vervuld zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

' L MOD 22

Ontslagnemende of uitgesloten, of gewoon uittredende leden en hun rechtsopvolgers hebben hoe dan ook geen deelrecht in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

Artikel 10: Samenstelling Raad van Bestuur

De raad van bestuur moet steeds samengesteld zijn uit minimum één bestuurder van iedere antenne. Artikel 11: Duur mandaat Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De bestuurders worden benoemd voor een termijn van twee jaar en zijn tweemaal opeenvolgend herverkiesbaar. Bij het vrijkomen van een mandaat, wordt binnen de drie maanden in de vervanging van de bestuurder voorzien conform artikel 10.

Artikel 12: Werking Raad van Bestuur

a. De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en penningmeester.

b. De voorzitter of de secretaris roept de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de aanwezige bestuurder met de meeste anciënniteit als bestuurder.

c. De raad kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste drie bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onthoudingen niet inbegrepen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

d. Iedere bestuurder kan schriftelijke volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

e. De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. De regels opgenomen onder de punten a, tot c. hierboven zijn van toepassing,

f. ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden aan de voorzitter of zijn plaatsvervanger per brief of per e-mail. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de opstelling van de jaarrekeningen.

g. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd en ai de andere akten, worden geldig ondertekend door de secretaris en een bestuurder.

Artikel 13: Bevoegdheden Raad van Bestuur

a.De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte.

Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van diegene die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, de overdracht zelfs ten kosteloze titel, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken, enz.

b, Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de handtekening van twee bestuurders samen. Bestuurders die namens en voor rekening van de raad van bestuur optreden,moeten ten aanzien van derden geen rechtvaardiging voorleggen van enig besluit of van enige machtiging,

c. De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een bureau, aan één of meer bestuurders of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging. In dit geval bepaalt hij de omvang van de volmachten en de wijze van uitvoeren ervan en de gebeurlijke vergoeding ingeval van een persoon niet lid van de vereniging. De duur van deze bevoegdheidsdelegatie kan niet langer zijn dan vier jaar en het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de raad van bestuur.

d. De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de raad van bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, samen optreden. De bevoegdheid van de boven genoemde perso(o)n(en) wordt precies omschreven door de raad van bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de raad van bestuur worden ingetrokken.

e. De raad van bestuur bepaalt de regels van het huishoudelijk reglement specifiek voor de vereniging.

Door dit huishoudelijk reglement mogen - zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de huidige statuten, de statuten en het huishoudelijk reglement de vzw Belgian Senior Consultants te Brussel (gezien het lidmaatschap van BSC Vlaanderen van de vzw Belgian Senior Consultants te Brussel) of de wet op de vzw's  aile maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de verenigingszaken in het algemeen.

f. Ongeacht de voorschriften voorzien in het artikel 26.7 van de wet van 2 mei 2002, nemen de bestuurders, uit hoofde van hun mandaat, geen enkele persoonlijke verplichting op zich betreffende de door

de vereniging aangegane verbintenissen. Zij zijn slechts aansprakelijk voor de uitvoering van hun mandaat. Artikel 14: Samenstelling Algemene Vergadering

De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOED 22

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de oudste aanwezige bestuurder.

Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. leder lid mag houder zijn van ten hoogste vijf volmachten. Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Artikel 15: Bevoegdheden Algemene Vergadering

Een besluit van de algemene vergadering is vereist voor

a. Het wijzigen van de statuten;

b. Het benoemen en afzetten van de bestuurders;

c. De benoeming en de afzetting van de toezichthouders;

d. De kwijting aan de bestuurders en de toezichthouders;

e. Het goedkeuren van de begroting en van de jaarrekeningen;

f. Het ontbinden van de vereniging;

g. Het uitsluiten van een lid;

h. De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

i. Alle gevallen waarin de statuten dat voorzien.

Artikel 16: Bijeenroeping

a. De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de leden er om vraagt, Zjj moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de raad van bestuur te bepalen plaats en datum, die váór 30 april van dat jaar valt.

b.Alle leden worden minstens acht dagen voor de algemene vergadering bij gewone brief, per fax of per elektronische post uitgenodigd op de algemene vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

c De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is en dat ze akkoord gaat dit (deze) punt (en) in de agenda op te nemen.

Artikel 17: Werking Algemene Vergadering

a. Behoudens andersluidende voorschriften in de wet en de statuten worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid, onthoudingen niet inbegrepen, van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

b. In geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd. Bij de stemming omtrent een statutenwijziging of de ontbinding, worden onthoudingen geteld als tegenstem.

Artike 18: Notulen

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en een bestuurder, en ze worden opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Artikel 19: Inzagerecht leden

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Artikel 20: Begrotingen  rekeningen

a. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januaritot en met 31 december.

b. De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de toezichthouder(s).

c. De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de vzw-wet vermelde stukken worden neergelegd conform de wettelijke regels ter zake.

Artike 21: Controle  toezichthouders

'

%foOr- ¬ àeí3ci[derr aan het B;:Iciiscn Steatsblad

~

MDD 2,2

Lui! B - Vervolg

a. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het

oogpunt van de vzw-wet en de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening,

wordt opgedragen aan één of meer toezichthouders die worden benoemd door de algemene

vergadering onder de leden van de vereniging. De toezichthouders oefenen dit mandaat onbezoldigd uit,

b, De toezichthouders hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van

controle over alle verrichtingen van de vereniging. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de

boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vereniging.

Artikel 22: Ontbinding

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de

algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de

rechtbank, een of meer vereffenaars, Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de

vereffen i ngvo orwaarden,

Artikel 23: Vereffening

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vzw

Belgian Senior Consultants te Brussel, ondememingsnummer 0430.682.671.

Artikel 24:

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, die de rechtspersoonlijkheid toekent aan de verenigingen zonder winstoogmerk en aan de instellingen van openbaar nut, waaraan de vennoten zich dienen te houden, van toepassing.

AFTREDEN EN BENOEMINGEN BESTUURDERS

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 27 maart 2013'

Punt 11, Bepaling van het aantal mandaten in de Raad van Bestuur en verkiezing bestuurders.

Ten gevolge van de wijziging van art 10 van de statuten wordt het aantal mandaten op 4 (vier) gebracht,

namelijk één per antenne.

De heren Mark Balcaen en Larry Verhasselt beëindigen hun mandaat.

Voor Vlaams-Brabant blijft de heer Beni Roos bestuurder. Voor Oost-Vlaanderen wordt

met de vereiste meerderheid de heer Ludo Quirijnen als bestuurder ter vervanging van de heer Mark

Balcaen.

De heer Jan Bekkers wordt verkozen als bestuurder voor de antenne Limburg en de heer Marc Mahieu als

bestuurder voor de antenne West-Vlaanderen en dit met de vereiste meerderheid.

Ludo Quirijnen, Bestuurder

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recta l,laarn en hoedanigheid van de instrumenterende noteria, hetzij van de perso(o)n(en)

be.,:aegd erenigin,à, etichting et organisme ten .aanzien van derden te ,;ertegen,: oerdagen

Versta . Naam en handtekening

04/06/2012
ÿþ4 = ti

MOD 2.2

Voorbehoud

aan he Eelgisc Staatshl

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

L!ER Gtz.E D

IIN I lIl I lU 1111111 11111 1111111 lI 1111111

" iaoe9so~*

2 3 ME( 2012

--......,.... _--

P1W:C.~NlLiANK VAN

F .:92g1,2t-fANl~,~ " ~T~ GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 860.634.775

Benaming

(voluit): Belgian Senior Consultants Vlaams Gewest vzw

(verkort) : BSC VG VZ" trli

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmeerk

Zetel : 9840 De Pinte, Latemstraat 10

Onderwerp ezte : Ontslag en Benoeming

Uittreksel uit het Verslag van de Algemene vergadering van 27 maart 2012:

De heren Paul DeNie en Jan Vanbroeckhoven hebben ontslag genomen als bestuurder,

Het aantal bestuursmandaten wordt op drie vastgelegd.

De heer Beni Roos, geboren te Opbrakel, RRnr 46.0222-179A4 wordt verkozen als nieuwe bestuurder.

De heren Mark Balcaen en Allard Verhasselt blijven bestuurder.

Mark Balcaen, Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

24/08/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IflU II II liii II III 111

íí1i5912~

ui

860.634.775

1- .7 r- , ~, T-.

1 .

çl

S;w .L~`:

fr^1 f l'

i" .

.. _.:~

>r.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Belgian Senior Consultants Vlaams Gewest vzw BSC VG

vereniging zonder winstoogmeerk

9840 De Pinte, Latemstraat 10

Ontslag en Benoeming

Uittreksel uit het Verslag van de Algemene vergadering van 7 april 2011:

De heer Dirk Huyghe heeft ontslag genomen als bestuurder.

Het aantal bestuursmandaten wordt opnieuw op vier vastgelegd.

De heren Allard Verhasselt, geboren te Mechelen, RRnr 40.04.29-011.84, en Eugène Wouters, RRnr 37.06.03249.92 worden verkozen als nieuwe bestuurder.

De heren Mark Balcaen en Jan Vanbroeckhoven blijven bestuurder.

Uittreksel uit het verslag van de buitenbewone Algelene vergadering van 9 juni 2011:

Vastgesteld werd dat de verkiezing van Eugène Wouters in strijd was met de statuten van de vereniging.

Daarom werd de heer Paul De Nie, geboren te Gent, RRnr 48.04.15-319.73, verkozen tot nieuwe bestuurder.

De heren Mark Balcaen, Allard Verhasselt en Jan Vanbroeckhoven blijven bestuurder.

Mark Balcaen, Bestuurder.

Coordonnées
BELGIAN SENIOR CONSULTANTS VLAAMS GEWEST, AF…

Adresse
LATEMSTRAAT 10 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande