BELGISCHE INTERNATIONALE DIENSTVERLENER, AFGEKORT : BID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGISCHE INTERNATIONALE DIENSTVERLENER, AFGEKORT : BID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.792.588

Publication

19/02/2015
ÿþ:4`

~

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l~TEE~" GE~~GD

09 FEB. 2>3~5

RECrtT4~~'.x.1K VAN

i{~,~i,~, ; ~ r.~ ~;T

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Belgische internationale dienstverlener

(verkort) " BID

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Afrikalaan 54

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting-Statuten-Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 06 februari 2015, neergelegd ter publicatie, voor registratie, dat :1) De heer ASENOV Martin Krasimirov, geboren te Shumen (Bulgarije) op achtentwintig mei negentienhonderd eenentachtig (nationaal nummer 81.05.28-305.09), van, Bulgaarse nationaliteit, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Wondelgemstraat 59.

2) De heer PALA Aziz Yunal, geboren te Gabrovo (Bulgarije) op vijf juli negentienhonderd vierennegentig (nationaal nummer 94.07.05-619.90), van Bulgaarse nationaliteit, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Land van Waaslaan 67,

3) De heer CHOLAKOV Yusein, Neaziev, geboren te Seviievo (Bulgarije) op veertien maart{ negentienhonderd tweeëntachtig (nationaal nummer 82.03.14-355.95), van Bulgaarse nationaliteit, echtgenoot van mevrouw Sabie Asanova Cholakova, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Morekstraat 428, een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Belgische internationale: dienstverlener" afgkort:"BID", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Afrikalaan 54.

- De vennootschap heeft tot doel

het aanleggen en onderhouden van tuinen, tuinwegen, speelpleinen, sportvelden, parken en diverse terreinen, met inbegrip van de aanbeplantingen, evenals de aanleg van opritten, tuinpaden en aanverwante: infrastructuren;

het plaatsen van afsluitingen en omheiningen;

- het graven en onderhouden van vijvers, beken, evenals het ruimen van onbevaarbare waterwegen;

- het graven, egaliseren en nivelleren van terreinen;

- het uitvoeren van slopingswerken van gebouwen;

- het uitvoeren van metsel en betonwerken; bouwen van stellingen;

- het reinigen en voegen van gevels; algemene bouwwerkzaamheden;

- het optrekken van gebouwen, ruwbouw en onder dak zetten; vloer- en muurbekleding; leggen van vloeren;

- het uitvoeren van algemene reinigingswerken van gebouwen;

- het plaatsen van allerlei leidingen van welke aard ook;

- het isoleren en waterdicht maken van gebouwen;

- het uitvoeren van timmer- en schrijnwerk;

- het uitvoeren van rioleringswerken en openbare werken;

- het bijstaan van (rechts)personen bij juridische aangelegenheden en de redactie van overeenkomsten,;

statuten, teksten en allerhande zaken;

- het verwerven van alle roerende en onroerende goederen als investering, zelfs als deze nog rechtstreeks,, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappeijke doet van de vennootschap;

- het beheer van roerende en onroerende goederen toebehorende aan de vennootschap of die de vennootschap gedurende haar activiteit in de ruimste zin van het woord verwerft;

- het uitoefenen van functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen;

Ter uitvoering van haar opdracht kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap heeft verder tot doel het beheren van de genoten opbrengsten alsmede het verrichten en beheren van alle roerende en onroerende beleggingen.

De vennootschap heeft daarenboven tot doel, alle onroerende verrichten: zij kan aile facetten van koop en verkoop, huur, leasing, verbouwing, restauratie en afbraak verrichten alsmede alle handelingen die noodzakelijk

Op de laatste b}z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

15 276

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge zijn tot optimalisering van een onroerend patrimonium in bezit in huur of leasing, dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen; de handel in eigen onroerend goed.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hem eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behouden de wettelijke beperkingen ter zake.

- De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint

te werken op datum van heden.

Kapitaal - aandelen -- volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één1100 ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

-door Martin Asenov, voornoemd sub 1), ten belope van 33 aandelen,

-door Pela Aziz, voornoemd sub 2), ten belope van 34 aandelen,

- door Cholakov Yusein, voornoemd sub 3) ten belope van 33 aandelen.

totaal: 100 aandelen.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE67 0689 0187 3287 bij de Beffius Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 30 januari 2015 afgeleverd bankattest. Het bankattest zal in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard worden.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van 1/3e.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 6.200,00 euro.

Het kapitaal is volgestort ten belope van 6.200,00 euro.

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 22 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Artikel 23 Bijeenkomsten - beraadslaging - besluitvorming bestuursorgaan

Het college van zaakvoerders wordt bijeengeroepen door de voorzitter of twee zaakvoerders. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke zaakvoerder die een vergadering van het college bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onrege-matigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van het college van zaakvoerders wordt gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping. ledere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. Het college van zaakvoerders kan eveneens vergaderen via internet gebaseerde communicatiemiddelen,

Elke beslissing van het college wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor.. behouden aan het Belgisch Staatsblad

vennootschap- zulks vereisen, kunnen de besluiten van het rtcollege van zaakvoerders- worden genomen bij

' eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de

vaststelling van de jaarrekening.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een

zaakvoerder die, rechtstreeks of onrecht-streeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is

met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het college van zaakvoerders behoort, dit

mede te delen aan de andere zaakvoerders voor het college van zaakvoerders een besluit neemt en dient het

college van zaakvoerders en de vennootschap de voorschriften van artikel 259 van het Wetboek van

vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door ;

de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in

' een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn '

,gegeven

Artikel 24  Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 25  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 28 -- Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één

tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

- De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van september om 11.00 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag ís, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

- Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar.

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 maart 2016,

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor

onbepaalde duur:

1) De heer ASENOV Martin Krasimirov, geboren te Shumen (Bulgarije) op achtentwintig mei negentienhonderd eenentachtig (nationaal nummer 81.05.28-305.09), van Bulgaarse nationaliteit, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Wondelgemstraat 59, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

2) De heer PAIR Aziz Yunal, geboren te Gabrovo (Bulgarije) op vijf juli negentienhonderd vierennegentig (nationaal nummer 94.07.05-619.90), van Bulgaarse nationaliteit, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Land van Waslaan 67, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

3) De heer CHOLAKOV Yusein, Neaziev, geboren te Sevlievo (Bulgarije) op veertien maart negentienhonderd tweeëntachtig (nationaal nummer 82.03.14-355.95), van Bulgaarse nationaliteit, echtgenoot van mevrouw Sable Asanova Cholakova, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Morekstraat 428, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Accountantskantoor LBK Accountancy, kantoor houdende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 21412, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve ' formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

H. POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte Oprichting.

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

14/04/2015
ÿþ'MW W on111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 1 APR. 20Z

REcHTe,rttleAN

t,t,7rqnainet TF c;F4UT

ai

*150538 2*

Ondernemingsnr: 0597792588

Benaming

(voluit) : Belgische Internationale Dienstverlener

(verkort) : BID

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Afrikalaan 54, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder, aandelen overgedracht.

tJrtreksel uit bijzonderde algemene vergadering op 20/02/2015,

op heben 20/02/2015 zijn volgende beslissing met eenparigheid van sternen genomen:

1.Ontslag zaakvoerders vanaf 0610212015;

- De heer Asenov Martin Krasimirov, geboren op 28105/1981 te ShumenfBuigarije, met Rijksregistrenummer 81.05.28-305.09 , wonende te 9000 Gent, Wondelgemstraat 59.

2.Aandelen overgedracht vanaf 0610212015;

-De heer Asenov Martin Krasimirov oergedragen 33 aandelen uit Belgische Internationale

Dienstverienerit.bvba naar De heer Pela Azis

-Vanaf 02/06/2015 aandelen houders van Belgische Internationale Dienstverlener.bvba zijn

- De heer Cholakov Yusein 33 aandelen.

-De heer Pale Azis 67 aandelen

Pela Azis

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111.1108111111111111111

NEERGELEGD

0 8 -05- 2015

REc î K VAN

KO t  1, TE GENT

Ondernemingsnr : 0597792588

Benaming

(voluit) : Belgische Internationale Dienstveder

(verkort) : BID

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : AFRIKALAAN 54, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONSLAG VAN ZAAKVOERDER, AANDELEN OVERGEDRAGEN.

Uitreksel uit bijzonder algemene vergadering op 21/0212015,

op heben 21/02/2015 zijn volgende beslissing met eenparigheid van sternen genomen:

1.Ontslaag zaakvoerders vanaf 06/02/2015

-De Heer Choiakov Yusein Neaziev , geboren op 14/03/1982 te Sevlievo/Bulgarije met Rijksregistrenummer 82.03.14-355.95, wonende te 9032 Gent(Wondelgem) Morekstraat 428.

2.Aandeien overgedracht vanaf 06/02/2015;

-De Heer Cholakov Yusein Neaziev oergedragen 33 aandeln uit Belgische Internationale Dienstvertenerit BVBA naar De Heer Pale Azis

-Vanaf 06.022015 aandelen houders van Belgische Internationale Dienstverlenerit BVBA zijn:

-De Heer Pale Azis ¬ s 100 aandelen houders.

Pala Azis

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/06/2015
ÿþ Md 'Nard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE ' ELFGO

15-OG-2015

RECHTBANK VAN

KOOPH ANI:tulle GENT

u IIiiiam9u491*uuu

*1508

II

ir

i

Ondernemingsnr : Benaming 0597792588

(voluit) : Belgische internationale Dienstverlener

(verkort) : BID

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Ondervue " akte : Benoeming/Ontslag zaakvoerder, aandelen overgedracht,verplaatsen maaschapplijke zetel

Urtreksei uit bijzonderde algemene vergadering op 02/06/2015,

op heben 02/06/2015 zijn volgende beslissing met eenparigheid van sternen genomen:

1.Benoemin zaakvoerders vanaf 01/06/2015

-De heer Asenov Martin Krasimirov, geboren op 28/05/1981 te ShumenlBuigarije, met Rijksregistrenummer

81.05.28-305.09 , wonende te 9000 Gent, Wondelgemstraat 59

2.Ontalag zaakvoerders vanaf 01/06/2015;

- De heer Azis Pale Yunal , geboren op 05/07/1994 te Gabrovo/ Bulgarija , met Rijksregistrenummer 94.07.05-619.90 , wonende te 9000 Gent, Land van Wasslaan 67.

2.Aandelen overgedracht vanaf 01/06/2015;

- De heer Pale Azis oergedragen 100 aandelen uit Belgische Internationale Dienstverlenerit.bvba naar De

heer Asenov Marin Krasimirov

3.Verplaatsen maaschapplijke zetel vanaf 01106/2015.

-Maatschapplijke zetel is verplaats uit 9000 Gent,Afrikalaan 54 naar 9000Gent,Wondeigemstraat 3bus GLV

Vanaf 02106/2015 aandelenhouders van Belgische Internationale Dienstverlener.bvba zijn - De beer Asenov Martin Krasimirov 100 aandelenhouders_

Asenov Marin Krasimirov

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BVBA

Afrikalaan 54, 9000 Gent

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BELGISCHE INTERNATIONALE DIENSTVERLENER, AFG…

Adresse
WONDELGEMSTRAAT 3, BUS GLV 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande