BELGOTOONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELGOTOONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.313.131

Publication

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12361-0124-019
18/07/2012
ÿþLem

1

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsbiad

mot! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.~.~.,-..~~-..... ~a j

Nr...ERiç..~ ~) .~á.alD

 9 JULI 2012

RECHTBANK V N .

KOOPHANDEG~tï[BENT



111

" iaiassae*

Ondernemingsnr : BE0457.313.131

Benaming (voluit) : BELGOTOONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Koning Leopold 11-laan 92

9000 Gent

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING: GELIJKGESTELDE VERRICHTINGEN

PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP "

Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Notaris Yves Tytgat te Gent dedato 28 juni 2012 dat; de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap; "BELGOTOONS" met zetel te 9000 Gent, Koning Leopold 11-laan 92, volgende besluiten heeft: genomen:

* Ontbinding - fusie

De algemene vergadering besluit overeenkomstig het fusievoorstel tot de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap, en tot fusie met de Besloten Vennootschap met Beperkte: Aansprakelijkheid "NEOLOGIC" met zetel te 9000 Gent, Koning Leopold 11-laan 92 (overnemende vennootschap) door overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de. activa en passiva van het vermogen van de vennootschap "BELGOTOONS" (overgenomen vennootschap), niets uitgezonderd noch voorbehouden, en zoals blijkt uit de stand van activa en passiva afgesloten per datum van 31 december 2011.

Alle handelingen verricht sinds 1 januari 2012 door de overgenomen vennootschap worden vanuit; boekhoudkundig standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden bij deze overdracht worden: hernomen op het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap. Onderhavige beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben enerzijds vanaf het ogenblik van het door de algemene vergadering der aandeelhouders van zowel de overgenomen ais de overnemende vennootschap van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de geheelheid van activa en passiva van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap en anderzijds na goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van, de statutaire wijzigingen die voortvloeien uit de fusie, overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de fusie, vanaf de beslissing genomen door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap alsmede de overgang van het gehele vermogen van deze vennootschap op de overnemende vennootschap "NEOLOGIC".

Overeenkomstig artikel 703 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen, geeft deze overdracht geen aanleiding tot toekenning van nieuwe aandelen, gezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap reeds in handen zijn van de overnemende vennootschap.

' * Modaliteiten van opstellen en goedkeuren van jaarrekeningen - Kwiiting van zaakvoerder en commissarissen

De jaarrekeningen van de overgenomen vennootschap voor de tijdspanne tussen 1 juli 2011 en 31 december 2012 worden opgesteld door de Raad van Bestuur van de overgenomen vennootschap. Hun goedkeuring alsmede de kwijting te verlenen aan de bestuurders (en commissarissen) van de

overgenomen vennootschap zullen beslist worden door de algemene vergadering van de

overnemende vennootschap overeenkomstig artikel 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

*Bevoegdheden

Op h at:.te lila van Luik 6 vermelden . Recto Marn en hoedanigheid van de tnstrrimentciende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanr-ïen van derden te vertegenwoordigen

Verso Nagym en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De -Algemene Vergadering verleent alle bevoegdheden aan de heer Alexis DRÀGONETTI, zaakvoerder van de vennootschap "NEOLOGIC", hier aanwezig en die aanvaardt, optredend teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de bewerkingen van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op datum van 31 december 2011 in de boeken van de overnemende vennootschap.

In het kader van deze overdracht door fusie, is de zaakvoerder, hiervoor aangeduid ook nog gemachtigd om:

- de hypotheekbewaarder te ontslaan ambtshalve een inschrijving te nemen; aan alle rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet of andere beletselen;

- de overnemende vennootschap in de plaats stellen van alle verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap;

- alle vormvereisten te vervullen die vereist zijn in de kruispuntbank voor ondernemingen en bij de BTW;

- onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van zijn bevoegdheid af te vaardigen zoals hij dat bepaalt en voor de door hem vastgelegde duur.

VERKLARING

De ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan evenals de interne en externe wettigheid van de rechtshandelingen en vormvereisten tan laste van onderhavige vennootschap, overeenkomstig artikel 723 van het Wetboek Vennootschappen.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan "VAN COILE & PARTNERS", kantoorhoudende te 9031 Drongen, Boelenaar 1 teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

- wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen; wijziging van de inschrijving van de vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde;

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Notaris Yves Tytgat.

" Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van 1 ui R vernielden Recto Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perro(olntenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vol tegenv oordrgen

Verso Naam en handtekening

14/05/2012
ÿþ*iaoeeeot*

Mod Word 11.1

 "!

2 , T I 2012

, p.E.Lti l'IiANh. VAN

' ;-.

urnfie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0457.313.131

Benaming

(voluit) : Belgotoons

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leopold li-laan 92 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting publicatie fusievoorstel met de vennootschap Neologic BVBA (0869.776.432) Leopold ll-laan 92 - 9000 Gent.

Rechtzetting (aanvulling) bij de neerlegging van het fusievoorstel op 28/03/2012 met nummer 12070648.; Hierbij volgt de integrale tekst van het fusievoorstel,

FUSIEVOORSTEL

De vennootschap BELGOTOONS NV waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Leopold 11-laan 92

Opgericht onder de benaming "ALLTREX" bij akte verleden door notaris Luc Tuerlinckx te Bilzen, op 22; februari 1996, bekendgemaakt In de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 15 maart erna, onder nummer 960315-74.

Het kapitaal werd verhoogd en de statuten werden gewijzigd, inhoudende wijziging van de benaming "VAVEMA", de zetel en het doel, bij akte verleden door notaris Arnold Vuyisteke te Zichen-Zussen-Bolder; (Gemeente Riemst), op 13 september 2000, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van 5 oktober erna, onder nummer 20001005-435.

Wijziging van de benaming in de huidige, verplaatsing zetel, wijziging doel, verkorten boekjaar tot 30 juni, nieuwe datum jaarvergadering, benoemingen, schriftelijke besluitvorming, aanpassing aan het wetboek van; vennootschappen, wijziging statuten, blijkens proces-verbaal afgesloten door Notaris Yves Tytgat te Gent op 26; juni 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van 18 juli 2008 onder nummer 120790.

Ondernemingsnummer: 0457.313.131

B,T.W.nummer: BE 0457.313.131

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzeventigduizend euro (75.000,00 EUR). Het is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder; 11250ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar bestuurders Neologic BVBA, afgevaardigd-bestuurder, met vaste vertegenwoordiger Alexis Dragonetti en Strimmo NV met vaste vertegenwoordiger Suzanne Vercoutere.

Hierna genoemd OVERGENOMEN PARTIJ ENERZIJDS

Op de laatste blz. van fuik i3 vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap NEOLOGIC BVBA waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Leopold II-laan 92

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Yves Tytgat te Gent op zevenentwintig oktober tweeduizend en vier, bekendgemaakt In de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zestien november daarna onder referte 157184.

Kapitaalverhoging -- Wijziging statuten blijkens proces-verbaal afgesloten door Notaris Yves Tytgat te Gent op 25 maart 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 april 2008 onder referte 57228.

Ondernemingsnummer: 0869.776.432

B.T.W.nummer: BE 0869.776.432

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vijfentwintig duizend euro (525.000,00 EUR). Het is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder 11250ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Alexis Dragonetti.

Hierna genoemd OVERNEMENDE PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1.Artikel 676, 1° W.Venn. dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.Artikel 682 W, Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie  rechtsvorm  naam  doel  zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de vennootschap BELGOTOONS NV overgaan naar de vennootschap NEOLOGIC BVBA voormeld.

Alle aandelen van de vennootschap BELGOTOONS NV verenigen zich nu reeds, sinds 27 juni 2008, in handen van de vennootschap NEOLOGIC BVBA.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de ovememende vennootschap.

Het doel van de ovememende vennootschap is het volgende:

Aan- en verkoop, het bouwen, huur en verhuur, beheer en administratie van alle roerende en onroerende goederen en van vennootschappen.

~" .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De dienstverlening op het gebied van management, logistiek, bestuur, beheer en onderhoud voor andere firma's evenals het ter beschikking stellen van personeel aan andere firma's en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Beheer en exploitatie van intellectuele rechten.

Het participeren in bedrijven en vennootschappen en het beheer ervan, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant Is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden In de ruimste zin.

Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de Algemene Vergadering, gehouden ten overstaan van een Notaris en mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap Is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs Indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende;

De vennootschap heeft lot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening:

9.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen alsdan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen alsdan niet met een (semi-publiekrechtelijk statuut).

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies-management- en andere diensten aan verbonden en niet-verbonden vennootschappen, Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3.Het verkrijgen, vervreemden, beheren, exploiteren, huren, verhuren en leasen van onroerende goederen.

4.Zij mag tevens deelnemen aan de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming, de administratie en de controle van alle vennootschappen, dit alles binnen de perken van de wet, alle activiteiten die de onderwerping aan de controle van de Bankcommissie tot gevolg zouden kunnen hebben, zijn uitdrukkelijk verboden.

5.Het beheer, de bewaring en de waardering van onroerende vermogens, inclusief het onderhoud, de omvorming, de inrichting, de bouw en de verhuring van onroerende goederen.

De activeiten waarvoor de vennootschap niet over de vereiste toelatingen zou beschikken, zullen toevertrouwd worden aan onderaannemers.

Zij kan, in het algemeen, alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijke doel of van die aard zouden zijn om er de verwezenlijking van te bevorderen.

Zij mag alle roerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

Bureau voor administratieve/commerciële raadgeving zowel voor België als voor het buitenland. Dit maatschappelijk doel kan verwezenlijkt worden door:

eoor- b©houden aan het Belgisch Staatsblad

a) Het leveren van korte- of lange termijn raadgeving rechtstreeks aan derden of in onderaannemingen.

b) Aanvaarding van mandaten ais bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of gedelegeerd bestuurder in andere vennootschappen.

r

Zij kan op welke wijze ook, belangen nemen in aile verenigingen, zaken, ondernemingen of ' vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Zij kan alle dochter- en derdenvennootschappen leningen toestaan en zicht voor deze borg stellen, zeifs door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De óvernemende vennootschap zal de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zetten, maar het doel dient hiervoor niet gewijzigd te worden.

Het doel van de overnemende vennootschap zal wel uitgebreid worden met volgende:

Producten, projecten en concepten ontwerpen, produceren, plaatsen, begeleiden en commercialiseren;

Het maken van studies, ontwerpen, plannen, beschrijvingen, lay-out en dergelijke;

Het uitwerken van presentatie- en promotieactiviteiten;

Het verstrekken van advies met betrekking tot alle hierboven vermelde activiteiten.

De aankoop en verkoop, groothandel en kleinhandel, invoer en uitvoer en het in consignatie geven en krijgen van oud en nieuw decoratiematerlaal, meubelen, goud- en zilverwerk, juwelen, antiquiteiten, schilderijen en gravuren e.a.

Het voeren van een onderneming van binnenhuisinrichtirig

Artikel 2: Ruilverhouding  opleg  wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 27 juni 2008 alle aandelen in de NV Belgotoons bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vernielde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden

te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, is vastgesteld op 1 januari 2012.

Opgemaakt te Gent op 19 maart 2012.

De afgevaardigd-bestuurder

Neologic BVBA

vertegenwoordigd door Alexis Dragonetti

Hierbij samen neergelegd: het fusievoorstel

cl. ci.22.03.20i2

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en haedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Billagen bij het Belgisch StRatsblger 141.O5/2Q12.= .Annexes_thi.Maniteur belge

10/04/2012
ÿþ Mad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IIN IIei I~I~MII~I~I~NhIN~

behouder *iaovosas*

aan het

Belgisch

5taatsblae





NEERGELEGD

2 8 MM 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDELC>M1Effi,Nx

Ondernemingsnr : 0457.313.131

Benaming

(voluit) : Belgotoons

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leopold li-laan 92 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel met de vennootschap Neologic BVBA (0869.776.432) Leopold 11-laan 92 - 9000 Gent.

Neerlegging fusievoorstel Belgotoons NV

De afgevaardigd-bestuurder

Neologic BVBA

vertegenwoordigd door Alexis Dragonetti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 28.12.2011 11659-0057-019
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.12.2010, NGL 04.01.2011 11003-0392-014
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 17.11.2009, NGL 17.12.2009 09893-0306-012
03/10/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.09.2008, NGL 30.09.2008 08761-0130-014
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 10.06.2008 08210-0187-016
05/10/2007 : HA104436
27/06/2007 : HA104436
09/06/2005 : HA104436
03/08/2004 : HA104436
06/07/2004 : HA104436
26/06/2003 : HA104436
21/06/2002 : HA104436
01/02/2002 : HA104436
04/07/2001 : HA104436
05/10/2000 : TG079659
17/06/2000 : TG076659
17/09/1998 : TG79659
15/03/1996 : TG79659

Coordonnées
BELGOTOONS

Adresse
LEOPOLD II-LAAN 92 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande