BELIEVE VDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELIEVE VDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.446.753

Publication

26/11/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i *131 935* 1 i

NEERGELEGD

14 NOV. 2013

RECHTB

KOOPHANEU?FËee11t~Ç,VAN

NT



Ondernemingsnr : 0845.446.753

Benaming

(votait) : BEL[EVE VDS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoek ter Hulst 16 - 9860 Oosterzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder 1 benoeming zaakvoerders I verplaatsing

maatschappelijke zetel

1

4/247,3

1.De buitengewone algemene vergaderingbeslist om vanaf heden mevr. Lieve Van den Storme te ontslaan als zaakvoerder.

2.Tevens wordt beslist om volgende zaakvoerders te benoemen :

- RAW BVBA, Goubaulaan 12, 9031 Drongen, met als vaste vertegewoordiger Bert Roelandts en dit vanaf heden

- PROFILIA BVBA, Hoek ter Hulst 16, 9860 Oosterzele, met als vaste vertegenwoordiger Lieve Van den Storme en dit met terugwerkende kracht vanaf 01/04/2013.

3.De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar Goubaulaan 12, 9031 Drongen en dit vanaf heden.

Lieve Van den storme

Zaakvoerder

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annets fieMonitenr_helge

Op de laalste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

DIll iuiiiuriui

" 13050968*

u

i

m

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0845.446.753

Benaming

(voluit) : BELIEVE VDS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoek ter Hulst 16 - 9860 Oosterzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerders en bezoldiging mandaten

De buitengewone algemene vergadering van 28 februari 2013 treft volgende beslissingen :

1. met onmiddellijke ingang worden volgende zaakvoerders ontslaan :

- Vesta bvba - vertegenwoordigd door Jan Versyp

- de heer Jan Versyp

2. tevens wordt ook beslist om het mandaat van Lieve Van den Storme, zaakvoerder van de vennootschap, voortaan als bezoldigd waar te nemen

Lieve Van den Storme

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/05/2012
ÿþMod Word 17.1

ILLdIfirl i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

2 3 APR. 2032

R>ûC 1I I'I.iwifgeb',1N

KOOPHANDFT '

fl

*iaoeezis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : BELIEVE VDS (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9860 Oosterzele (Moortsele), Hoek ter Hutst 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENBERGE te Laarne op negentien april tweeduizend en twaalf, neer te [eggen ter registratie, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELIEVE VDS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9860 Oosterzele (Moortsele), Hoek ter Hulst 16.

Oprichters;

1) pe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VESTA, met maatschappelijkè zetel te 9860 Oosterzele (Moortsele), Hoek ter Hulst 16. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0876.689.166. Opgericht bij akte verleden voor notaris Yves Tytgat te Gent op 06 oktober 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 oktober daarna onder nummer 152008. Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor notaris Bernard Van Steenberge te Laame op 26 november 2008, houdende ondermeer doelsuitbreiding en statutenwijziging, gepubliceerd in gezegde bijlagen van 05 december daarna onder nummer 188985. Vertegenwoordigd door haar niet-statutaire zaakvoerder, handelend overeenkomstig de statuten en benoemd tot deze functie bij de oprichting, te weten : de heer VERSYP Jan, hierna genoemd.

2) De heer VERSYP Jan Arnold, geboren te Gent op 20 december 1969, en zijn echtgenote :

3) Mevrouw VAN den STORMT= Lieve, geboren te Ninove op 11 april 1970, samenwonende te 9860 Oosterzele (Moortsele), Hoek ter Hulst 16.

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming:

"BELIEVE VDS".

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9860 Oosterzele (Moortsele), Hoek ter Hulst 16,

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van verbonden vennootschappen of voor rekening van derden:

- het bouwen, het verbouwen, het doen bouwen en verbouwen, het beheren, het bewerken, het aankopen, het verkopen, het huren en/of het verhuren van onroerende goederen, onroerende leasing, opstalrecht of erfpacht van onroerende goederen verlenen en/of aangaan, alsook alle andere handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met onroerende goederen, zoals zorgwoningen, bejaardentehuizen, serviceflats, kantoren, enzovoort.

projectontwikkeling voor woningbouw, infrastructuurwerken, kantoorbouw, residentiële en niet-residentiële bouwprojecten.

- het aannemen van algemene bouwwerken zowel wat betreft de ruwbouw als de afwerking, metselwerken, betonwerken, schrijnwerkerij, elektriciteit, loodgieterij, het leggen van vloeren in de meest ruimte betekenis van het woord, schilderwerken, bezettingswerken, het leggen van centrale verwarming, dak- en asfaltwerken, het aannemen van de aanleg en onderhoud van tuinen en beplantingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

" r+~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de aankoop en verkoop zowel in het groot als in het klein, alsmede de invoer, doorvoer en uitvoer van bouwmaterialen, machines, kantoor- en ander meubilair alsook dito machines, voertuigen en vaartuigen, allerhande onderdelen, toebehoren en dergelijke.

- het verhuren en ter beschikking stellen van machines, kantoor- en ander meubilair alsook dito machines, voertuigen, vaartuigen, onderdelen, toebehoren en dergelijke.

- alle werkzaamheden van veiligheidscol rdinatie.

De vennootschap mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen, welke hun doel ook moge zijn.

De vennootschap mag alle handelingen en verrichtingen van gelijk welke aard uitvoeren, van industriële, commerciële en/of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel ; zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van vereniging, inschrijving, deelneming, verwerving, overdracht, inbreng, fusie of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland met een gelijkaardig of samenhangend doel of wier doel van aard is de ontwikkeling van haar activiteit te bevorderen.

De vennootschap mag alle borgstellingen, hypotheken, panden of andere zekerheden stellen of aangaan met betrekking tot leningen, kredieten, waarborgen of verplichtingen van gelijk welke aard die hetzij door de vennootschap zelf hetzij, binnen de grenzen van het vennootschapsbelang, door een verbonden onderneming of door eender welke andere derde zijn aangegaan.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volgestort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal.

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VESTA voornoemd heeft ingeschreven op honderd vierentachtig (184) aandelen en betaalde hierop zesduizend honderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 6.133,34).

2) De heer Jan VERSYP voornoemd heeft ingeschreven op één (1) aandeel en betaalde hierop drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 33,33).

3) Mevrouw Lieve VAN den STORME voornoemd heeft ingeschreven op één (1) aandeel en betaalde hierop drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 33,33).

Ingevolge voormelde stortingen gedeponeerd bij KBC Bank onder nummer BE31 7370 3592 0355, is in totaal een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) vanaf de oprichting ter beschikking van de vennootschap.

Bestuur - externe vertegenwoordigingsmacht:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

De (iedere) zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle deden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering,

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels,

De zaakvoerder mag, aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Algemene vergadering:

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur, in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen. De oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven, gericht aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, minstens vijftien dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap gekende woonplaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire beperkingen, en' rekening houdend met geldig afgestoten stemrechtovereenkomsten zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

Boekjaar  reserves - resultaatverdeling:

Het boekjaar vangt aan op één januari om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Bovendien stelt de zaakvoerder een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tien-de van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden Indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Ontbinding - vereffening:

In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaar na homologatie van zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door het wetboek van vennootschappen.

Mits akkoord door de bevoegde rechtbank van koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa en na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Overgangs- en slotbepalingen

1. Zaakvoerder,

Werden als zaakvoerders benoemd, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verkrijgt en met ingang op dat ogenblik, voor onbepaalde duur:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VESTA, voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Jan VERSYP voornoemd;

- de heer VERSYP Jan voornoemd;

- mevrouw VAN dEN STORME Lieve voornoemd;

die allen verklaard hebben te aanvaarden.

Dit mandaat is onbezoldigd.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van

de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2013.

3. Datum van de eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

4. Overname van verbintenissen:

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichters en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld sedert 09 januari 2012.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard Van Steen berge,

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift van de oprichtingsakte (afgeleverd vó(5r de formaliteit van de registrátie).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden «,aan he Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 23.06.2016 16216-0506-011

Coordonnées
BELIEVE VDS

Adresse
GOUBAULAAN 12 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande