BELIMO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELIMO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.956.409

Publication

05/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 5 NOV 2013

'Griffie

t

1111111 11111111111111

+13181

Ondernemingsnr : 0844.956.409

Benaming

(voluit) : BELINIO

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOOGSTRAAT 13 -1650 BEERSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming - zetelverplaatsing

kilt het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 14 november 2013, gehouden op dei maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist :

- het ontslag van de heer Joseph De Visscher als zaakvoerder te aanvaarden met ingang vanaf heden enr hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat.

- mevrouw Esther Van Orshoven, wonende te 9840 De Pinte, Koningin Elisabethlaan 12, te benoemen als zaakvoerder met ingang vanaf heden. Zij aanvaardt haar mandaat.

De zaakvoerder heeft onmiddellijk hierna beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen met ingang vanaf heden naar 9840 DE PINTE, KONINGIN ELISABETHAAN 12.

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Fiscopolis, Pleispark 53  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, mevrouw; Kathleen Van Parijs, wonende te 9840 Zevergem, Het Vvijngaardeke 23, samen of ieder afzonderlijk handelend,' met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het cog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen` en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle' procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Mevrouw Esther Van Orshoven

Zaakvoerder

Zijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013
ÿþ r {. ~º%- ~_ .-, :zit~11~C o-s M9d WoN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111 10~i uiuiu~

5617*

Y

i

O 1 JUIL, 20'11

Griffie

Ondernemingsnr : 0844.956.409

Benaming

(voluit) : BELIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat, 13 te 1650 Beersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 26 juni 2013, dat. de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELIMO", gevestigd te 1650 Beersel, Hoogstraat 13; ondememingsnummer BTW BE 0844.956.409 RPR Brussel, opgericht blijkens een akte die werd verleden voor Meester Yves Wiltekens, notaris te Beersel met standplaats Lot, op 23 maart 2012 en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 16 april daarna, onder het nummer 20120416/073642, en waarvan de statuten sindsdien niet meer werden gewijzigd, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

I.1 A.1 De vergadering beslist tot kapitaalsvermindering ten bedrage van driehonderd zesennegentigduizend euro (¬ 396.000,00), om het kapitaal van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) te brengen op tweehonderd en vierduizend euro (¬ 204.000,00).

De vergadering beslist dat de vermindering van het kapitaal zal worden aangerekend op het volgestorte kapitaal. De kapitaalsvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De kapitaalvermindering vindt plaats in natura, door afgifte van het hierna vermeld onroerend goed aan de hoger genoemde aandeelhouders.

De vergadering besluit het hierna vermelde onroerend goed over te dragen aan de hoger genoemde aandeelhouders, onder de opschortende voorwaarde dat gedurende een termijn van minstens twee maanden, ingaande op het ogenblik van de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de schuldeisers volgens het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen.

B.1 Voorwaarden van toebedeling.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

Achtentachtig procent (88 Yo) in voile eigendom in, de overige tien procent (10 %) blijft eigendom van de vennootschap, in :

Stad NIEUWPOORT

In een appartementsgebouw, genaamd "Residentie Sunflower", op en met medegaarde grond, gestaan en gelegen te Nieuwpoort, Zeedijk, 84, gekadastreerd volgens vorige titel onder Nieuwpoort tweede afdeling, sectie D, nummers 2901A, 291/A, 292/B en 293, volgens huidige titel en de huidige kadastrale bescheiden onder Nieuwpoort tweede afdeling, sectie D, nummer 290/B, met een oppervlakte volgens kadaster van driehonderd zesenveertig vierkante meter (346 m2)

a) in privatieve en uitsluitende eigendom

. op het niveau van de vijfde verdieping : het appartement type A met het nummer A-5, liggende aan de, Zeedijk, vormende de noord-oosthoek van het gebouw, en bestaande uit : de inkomdeur die het appartement= verbindt met de traphall, de hall, de gang met vestiaire, de living met terras uitgevende op de Zeedijk, de ingerichte keuken, de badkamer met ligbad, lavabo en toilet, het water-closet met lavabo, allen op aera, een, slaapkamer met douche en lavabo, een tweede slaapkamer, beiden met terras uitgevende op de koer, en een', derde slaapkamer uitgevende op de koer.

. op het niveau van de kelderverdieping : de berging met het nummer vijftien (15), en omvattende : het, eigenlijk lokaal met zijn toegangsdeur;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : tweeduizend negenhonderd en twaalf negentig duizendsten (2.912190.000sten) in de gemene delen, waaronder de grond waarop het appartementsgebouw is' opgericht, hetzij tweeduizend negenhonderd fracties voor het appartement en twaalf fracties voor de berging.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE TOEBEDELING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

I

ti .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze toebedeling wordt toegestaan en aanvaard onder de hierna volgende voorwaarden, waaraan de aandeelhouders verklaren zich te zullen houden :

1. Het hoger beschreven onroerend goed wordt toebedeeld in de staat waarin het zich thans bevindt, zonder iets uit te zonderen; dit echter zonder waarborg over de hiervoren vermelde gegevens van aanduiding en oppervlakte, ongeacht het oppervlakte verschil.

De aandeelhouders bekomen het beschikkingsrecht, het genot en het vrij gebruik over het hoger beschreven onroerend goed te rekenen vanaf heden,

2, Zij zuilen vanaf de realisatie van de opschortende voorwaarde de onroerende voorheffing en al de andere belastingen betalen die op het hoger beschreven onroerend goed geheven mocht worden, zonder enige tussenKomst of aansprakelijkheid van de afstaande vennootschap, ten belope van hun aandeel. Mochten door openbare besturen wegeniswerken zijn uitgevoerd, die aanleiding geven tot het heffen van een verhaalbelasting, dan zal deze belasting integraal betaald worden door hen, die de onteigeningsvergoeding ontvangen hebben.

3, Omtrent de al dan niet overname van de eventueel bestaande polis van de landverzekeringsovereenkomst (brandverzekering) zullen zij de wetgeving terzake naleven.

4. F e afstaande vennootschap verklaart dat het hoger beschreven onroerend goed niet opgenomen is in de inventaris inzake de heffing op de leegstand en de verkrotting van gebouwen en woningen, ingevoerd door het Vlaams Gewest bij het decreet van 22 december 1995 en dat zij geen enkele waarschuwing daaromtrent ontvangen heeft.

5. 11e afstaande vennootschap verklaart geen kennis te hebben van het feit dat het hoger beschreven onroerend goed valt onder de toepassing van artikel 8511 van de Wooncode;

De afstaande vennootschap verklaart dat het hoger beschreven onroerend goed met geen voorkooprecht of recht van wederinkoop is bezwaard;

6. Op vraag van de ondergetekende notaris of er voor het hoger beschreven onroerend goed in uitvoering van het Koninklijk Besluit de dato 25 januari 2001 één reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, antwoordt de afstaande vennootschap ontkennend, en bevestigt zij dat er aan dit eigendom sinds 1 mei 2001 geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

Il.! Het maatschappelijk kapitaal wordt verder verminderd met vierenvijftigduizend (¬ 54.000,00) om het te brengen van tweehonderd en vierduizend euro (¬ 204.000,00) op honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00) door boeking op de rekening-courant van de aandeelhouders. De kapitaalsvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De terugbetaling aan de aandeelhouders zal pas geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de zaakvoerder slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen gelden op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

Ill.! Het artikel 5 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) vertegenwoordigd door zesduizend aandelen, zonder nominale waarde, die elk één zesduizendste (1/6.000ste) in het kapitaal vertegenwoordigen."

IV.! De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan Myncke.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. expeditie van de akte tot wijziging van de statuten,

2. Gecoördineerde statuten,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2012
ÿþK

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

03 AVR. 2012

GrigRUSSEL

111 11111111 WII II IIII A

*izo~3ea~"

N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

o8u9 3S6' x/05

Ondernemingsnr Benaming

(voluit): BELIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOOGSTRAAT, 13 te 1650 BEERSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Yves Willekens, te Beersel (Lot), op 23 maart 2012, neergelegd ter registratie op het kantoor te Halle, BLIJKT DE OPRICHTING van hierna vermelde vennootschap. OPRICHTERS : 1) De Heer DE VISSCHER Joseph Pierre, geboren te Brussel, op 24 juni 1947, echtgenoot van Mevrouw MOMMAERT Marie, wonende te 1650 Beersel, Hoogstraat, nummer 13.

2) Mevrouw MOMMAERT Marie France Alphonsine, geboren te Beersel, op 26 januari 1949, echtgenote van de Heer DE VISSCHER Joseph, wonende te 1650 Beersel, Hoogstraat 13.

3) De Heer DE VISSCHER Roel Piet, geboren te Ukkel, op 4 mei 1972, echtgenoot van Mevrouw VAN ORSHOVEN Esther Jouyce, wonende te 9840 De Pinte, Koningin Elisabethlaan, 12.

4) Mevrouw VAN ORSHOVEN Esther Jouyce, geboren te Kinshasa (Zaïre), op 19 juni 1972, echtgenote van de Heer DE VISSCHER Roel, wonende te 9840 De Pinte, Koningin Elisabethlaan 12. RECHTSVORM - BENAMING. De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming BELIMO.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL. 1650 Beersel, Hoogstraat 13.

DOEL. De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

- het beheren, in stand houden, verfraaien, renoveren en uitbreiden van een eigen onroerend patrimonium;

- het beheer van een portefeuille van roerende waarden.

- het verlenen van advies, management en bestuursmandaten voor vennootschappen met een burgerlijk doel.

Zij mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag (zakelijke rechten van) onroerende goederen kopen, verkopen of ruilen, voor zover de verwezenlijking van haar doel het eist, maar verbod wordt haar opgelegd zich bezig te houden met werkzaamheden van vastgoedhandelaars.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten.

Voormelde opsomming is niet limitatief en niet beperkend, doch enkel aanwijzend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL - AANDELEN. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZESHONDERDDUIZEND EURO

(600.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door zesduizend (6.000) aandelen, zonder nominale waarde, die

elk één/zesduizendste (916.000518) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

A. INBRENG IN NATURA.

Versla en

1. De Heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, handelend voor de Burgerlijke Vennootschap onder de Vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "De Poortere, Pieters & C° Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 9041 Oostakker, Gentstraat 337, hiertoe aangeduid door de oprichters, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de voorgenomen inbreng in natura.

Voormeld verslag besluit wat volgt, hierna letterlijk overgenomen :

" IX. BESLUIT

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waardebepaling van de voorgenomen inbreng in natura door de heer Roel De Visscher en mevrouw Esther Van Orshoven te 9840 De Pinte, Polderdreef 38, van een onroerend goed, en op grond van het inzicht dat wij verworven hebben in de voorgenomen inbreng in natura en in de voorgestelde waardering ervan, zijn wij van oordeel dat

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De totale vergoeding van de inbreng in natura ni. tweehonderd zevenennegentigduizend vijfhonderd euro (297,500,00 EUR) bestaat uit de toekenning van de tweeduizend negenhonderd vijfenzeventig (2.975) aandelen van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten belope van tweehonderd zevenennegentigduizend vijfhonderd euro (297.500,00 EUR).

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Belimo" en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw

te Oostakker (Gent) op 06 maart 2012

(handtekening)

Voor de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren

Ulrich De Poortere

Bedrijfsrevisor-- zaakvoerder"

2. De oprichters hebben een verslag opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in welk verslag zij het belang voor de vennootschap van de voorgenomen inbreng in natura uiteenzetten.

Inbreng van onroerend goed.

Vervolgens hebben de Heer DE VISSCHER Roel en Mevrouw VAN ORSHOVEN Esther, verklaard het hierna omschreven goed, waarvan zij samen voor de geheelheid in volle eigendom eigenaar zijn, in te brengen in de vennootschap ten belope van negenennegentig/honderdsten (99 %) in volle eigendom ;

GEMEENTE DE PiNTE  EERSTE AFDELING  DE PINTE

Een perceel grond, gelegen aan de Polderdreef 38, gekadastreerd volgens titel en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B, nummer 223 S, voor een oppervlakte van tien aren één centiare (10 a 1 ca).

Vergoeding van de inbreng.

Als vergoeding van de aldus gedane inbreng van voormeld onroerend goed worden toegekend

aan de Heer DE VISSCHER Roei en Mevrouw VAN ORSHOVEN Esther, voornoemd : tweeduizend negenhonderd vijfenzeventig (2.975) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge n Samen: tweeduizend negenhonderd vijfenzeventig (2.975) aandelen, hetzij voor tweehonderd zevenennegentigduizend vijfhonderd euro (297.500,00 ¬ , volledig volstort, zonder vermelding van nominale waarde.

B. INBRENG IN SPECIËN.

Op de drieduizend vijfentwintig (3.025) overige aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven als volgt

- door de Heer en Mevrouw Joseph DE VISSCHER-MOMMAERT Marie: op drieduizend vijfentwintig (3.025) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, hetzij voor driehonderd en tweeduizend vijfhonderd euro (302.500,00 ¬ ).

Deze som van driehonderd en tweeduizend vijfhonderd euro (302.500,00 ¬ ), als inbreng in geld, en de som van tweehonderd zevenennegentigduizend vijfhonderd euro (297,500,00 ¬ ), bedrag van de aandelen toegekend voor de inbreng in natura, hetzij een totaal bedrag van zeshonderdduizend euro (600.000,00 ¬ ), vertegenwoordigen geheel het maatschappelijk kapitaal, waarop aldus volledig werd ingeschreven.

De aandelen die overeenstemmen met de inbreng in natura zijn volledig volstort.

De in geld onderschreven aandelen zijn volledig volstort.

BANKATTEST. De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap KBC Bank op rekening nummer BE23 7370 3563 2991 zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd op 22 maart 2012. Ieder aandeel waarop door de inschrijver op aandelen in geld werd ingeschreven is volledig volstort. ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP : Jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de DERDE DONDERDAG van de maand JUNI van ieder jaar om 14 uur. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Bestuursorgaan - Bestuursbevoegdheid. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Vertegenwoordigheidsbevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen warden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren faste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Het boekjaar begint telkens op 1 JANUARI en eindigt op 31 DECEMBER.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. ONTBINDING EN VEREFFENING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden warden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De aanduiding van de vereffenaars dient te worden gehomologeerd door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, dient de natuurlijke persoon dewelke deze zal vertegenwoordigen te worden vermeld in het besluit houdende de benoeming van de vereffenaar(s). Behoudens andersluidend benoemingsbesluit, zullen de vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders is vastgesteld op één.

Is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder ; de Heer DE VISSCHER Joseph, wonende te 1650 Beersel, Hoogstraat, nummer 13.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 23 MAART 2012 en zal worden afgesloten op 31 december 2013,

EERSTE JAARVERGADERING. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014, op de DERDE DONDERDAG van de maand JUNI.

VOLMACHT. De aandeelhouders geven volmacht aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FISCOPOLIS", te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Pleispark 53 en haar gemachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten uit te voeren bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Ondernemingsloket, het

t Veor-~behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Rechtspersonenregister en de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde in het

kader van de onderhavige akte.

 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Gelijktijdig neergelegd : gelijkvormige uitgifte akte met het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de oprichters, eensluidende kopij van de gelijkvormige uitgifte, verslag bedrijfsrevisor, verslag oprichter, eensluidende kopij van het ontledend uittreksel.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0596-012

Coordonnées
BELIMO

Adresse
KONINGIN ELISABETHLAAN 12 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande