BELLAK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELLAK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.996.190

Publication

21/01/2014
ÿþ 1~ Mod Word 11,1

~,~(1. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van LuiKg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y

1

*14020738*

behi aar Bel, Stam

NEERGELEGD

1 0 JAN. 201:t

RECHTBA W WAN

KOOPHANDFt TF GENT

Ondernemingsnr : (:) °-\ o o

Benaming

(voluit) : BELLAK

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Visserij 206 bus 0402

(volledig adres)

Ondertri erp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENBERGE te Laame op negen januari tweeduizend veertien, neer te leggen ter registratie, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELLAK", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Visserij 206 bus 0402,

Oprichter:

De heer van ACHT Ludovicus Wilhelmus Josepha Theresia, geboren te Eindhoven (Nederland) op 02

januari 1951, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Visserij 206 bus 0402.

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming:

"BELLAK".

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Visserij 206 bus 0402.

Doel:

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

- uitbaten van een carwash, cleaningcenter en aanverwanten,

onderneming voor algemene interieurreiniging van voertuigen,

- herstellen van lakschade, opsporen van olielekken, behandeling van roest.

- onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

-

onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, onroerende leasing en roerende leasing.

- de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van aile ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

- uitoefenen van bestuursmandaten in binnen- en buitenlandse vennootschappen, al dan niet dochtervennootschappen.

- de vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

- zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

- het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen,

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), volstort ten

belope van dertienduizend euro (¬ 13.000,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van

één/honderdste (11100ste) van het kapitaal per aandeel.

De oprichter heeft ingeschreven op alle honderd (100) aandelen en hij betaalde hierop dertienduizend euro

(¬ 13.000,00),

De aandelen waarop ingeschreven in geld werden aldus afbetaald ten belope van zeventig komma nul-acht-

één procent (70,081 %), hetzij honderd dertig euro (¬ 130,00) per aandeel.

Ingevolge voormelde storting gedeponeerd bij BNP PARIBAS FORTES, is in totaal een bedrag van

dertienduizend euro (¬ 13.000,00), vanaf de oprichting ter beschikking van de vennootschap.

Bestuur;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die zelf vennoot is.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden. Deze bepaling is eveneens van toepassing in geval bij overlijden van de enige vennoot meerdere erfgenamen of legatarissen opkomen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een onpartijdige derde benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de blote eigenaars één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

Boekjaar  reserves - resultaatverdeling:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Voor-

-*behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo van de balans, na aftrek, van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de' nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering.

Ontbinding - vereffening:

Bij vervroegde ontbinding van de vennootschap, is de zaakvoerder die op dat ogenblik in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGS- en SLOTBEPALINGEN:

1. Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel en eindigt op 31 december van het jaar 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni van het jaar 2016,

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Wordt aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde tijd; de heer van ACHTER Ludovicus,

voornoemd, die verklaard heeft zijn mandaat te aanvaarden.

3. Overname van verbintenissen

In het algemeen worden alle verbintenissen en alle verrichtingen, ondernomen sedert 01 december 2013, door de vennoot uit naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, door de opgerichte vennootschap overgenomen.

4. Machten

Er wordt volmacht verleend aan de heer STEVENS Herman, boekhouder te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 405, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL. "

Bernard VAN STEENBERGE,

notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- éénsluidend afschrift van de oprichtingsakte (afgeleverd véér de formaliteit van de registratie).

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.06.2016 16188-0144-009

Coordonnées
BELLAK

Adresse
VISSERIJ 206, BUS 0402 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande