BELLEMANS ANDY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELLEMANS ANDY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.910.573

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 09.07.2013 13298-0450-015
08/04/2011
ÿþMid 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE ~~~tH ~~ ~i~K Y.O.

2 9. 03, 2011

1II 11H1I105IIIIINII339IIIIII110 II"



DENDCErfeftéONDE





Ondernemingsnr :j L{ " -_G . 5

Benaming

(voluit) : Bellemans Andy

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hazelaarstraat 4 9470 Denderleeuw

Onderwerp acte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hubert Van de Steene met standplaats te Denderleeuw op 17; maart 2011, nog te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht: met de volgende kenmerken.

1. OPRICHTERS

1.1. De Heer BELLEMANS, Andy, geboren te Gent op 7 december 1981, ongehuwd, wonende te 9470

Denderleeuw, Lindestraat 44.

1.2. De Heer VAERNEVVYCK, Michaël Francis Patrice, geboren te Etterbeek op 11 november 1986,.

ongehuwd, wonende te 9400 Ninove, Brusselstraat 69 bus 7.

2. RECHTSVORM EN NAAM

2.1. De rechtsvorm van de vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2.2. De naam van de vennootschap is Bellemans Andy.

3. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Hazelaarstraat 4 9470 Denderleeuw.

4. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

5. DOEL

5.1. De vennootschap heeft tot doel:

- het uitvoeren van stukadoors-, cementeer- en dekvloerwerken, het aanbrengen van pleister- en

stukadoorswerk aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken;

- het plaatsen van gipsplaten;

- het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

- het uitvoeren van ruwbouw en afbraakwerken;

- de thermische isolatie en geluidsisolatie;

- het plaatsen van vloer- en wandtegels;

- schilder- en behangwerken;

- de eindafwerking van gebouwen en constructies;

- chapewerken;

- het leiden van belangrijke herstellingswerken aan gebouwen;

- de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie alsook reparatie en onderhoud van

verwarmingsinstallaties;

- de aanleg van waterdistributienetten en rioleringen;

- het loodgieterswerk;

- het uitvoeren van voegwerken;

- de groothandel in installatiemateriaat voor loodgieterswerk en verwarming;

- de detailhandel in ijzerwaren, verf, bouwmaterialen, inclusief doe-het-zelfzaken;

- het beheer en valoriseren van haar onroerend goed patrimonium, door te verhuren, in leasing te geven,

door te exploiteren, door aan te kopen, te verkopen of onder welke vorm ook. Voormelde opsomming is niet op

beperkende wijze aangegeven;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks on onrechtstreeks verband houden met haar doel;

- de vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar producten gemakkelijker kan verdelen;

- de vennootschap mag eveneens de functies van een bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen;

- de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar eigen goederen, in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- alle daden stellen voor het kopen en verkopen, het huren en verhuren van onroerend goed, machines, installaties en uitrustingsgoederen.

- alle zakelijke rechten vestigen alsook het ontbinden ervan.

5.2. De vennootschap mag dit doel verwezenlijken zowel voor zichzelf als voor derden.

5.3. Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

6. KAPITAAL

6.1. Bij de oprichting is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

6.2. Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van éénlhonderdzesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

6.3. Het maatschappelijk kapitaal is bij oprichting volstort in speciën ten belopen van een totaal bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) en a rato van drieëndertig euro en drieëndertig eurocent (¬ 33,33) per aandeel en werd als volgt onderschreven:

1. door de Heer BELLEMANS, Andy, voor 98 %, hetzij voor ZESDUIZEND ZESENZEVENTIG EURO (¬ 6.076,00), hij ontvangt hiervoor honderdtweeëntachtig (182) aandelen.

2. door de Heer VAERNEWYCK, Michaël Francis Patrice, voor 2 %, hetzij voor HONDERDVIERENTWINTIG EURO (124,00), hij ontvangt hiervoor vier (4) aandelen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet en dat het bedrag van deze stortingen is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 393-0856523-53, geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING België N.V..

6. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

7. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVES

7.1. Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

7.2. Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5 %) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

7.3. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

8. ALGEMENE VERGADERING

8.1. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur (10.00 u.). Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, eveneens om achttien uur (10.00 u.). Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

8.2. Beraadslagingen

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

9. BESTUUR

9.1. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duurte zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

9.2. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Deze bevoegd heidsbeperkingen zullen niet kunnen worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

10. COMMISSARISSEN

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap

toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie (3) jaar.

11. OVERGANGSBEPALINGEN

11.1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in vanaf datum van neerlegging van het voor ontledend uittreksel uit de

oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar

tweeduizend dertien om tien uur (10.00 u.).

11.2. Benoeming van zaakvoerders

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één (1).

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur :

1.1. De Heer BELLEMANS, Andy, geboren te Gent op 7 december 1981, ongehuwd, wonende te 9470

Denderleeuw, Lindestraat 44.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

11.3.Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

"



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Hubert Van de Steene, notaris





Tegelijk hiermee neergelegd in tweevoud:

- afschrift akte









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.06.2016 16250-0302-012

Coordonnées
BELLEMANS ANDY

Adresse
HAZELAARSTRAAT 4 9470 DENDERLEEUW

Code postal : 9470
Localité : DENDERLEEUW
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande