BELVET SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELVET SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.557.233

Publication

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 16.08.2013 13433-0133-012
13/02/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12301025*

Neergelegd

09-02-2012



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Belvet Services

0843557233

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9111 Sint-Niklaas, Moortelhoekstraat 2

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op negen februari tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het registratiekantoor te Beveren-Waas,

BLIJKT DAT EEN VENNOOTSCHAP WERD OPGERICHT MET VOLGENDE KENMERKEN:

1. Vennoten:

De heer VYT Philip Arthur Imelda, geboren te Sint-Niklaas op dertien februari negentienhonderdvijfenzestig, rijksregister nummer 65.02.13-091.25, thans niet gehuwd, wonende te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Moortelhoekstraat 2.

2. Rechtsvorm en naam: Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  BELVET SERVICES ;

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Moortelhoekstraat 2;

4. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden;

5. Doel:

Volgende opsomming is slechts informatief bedoeld en uiteraard niet beperkend.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon,

tot doel:

- Activiteiten van medische laboratoria;

- Veterinaire diensten;

- Africhten & trainen van huisdieren, geleidehonden voor blinden;

- Africhten van huisdieren;

- Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en

genotsmiddelen niet overheersen;

- Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via

de verschillende media;

- Groothandel in levend vee;

- Groothandel in levende dieren, andere dan levend vee;

- Detailhandel in huisdieren, voedsel voor huisdieren en benodigdheden

daarvoor in gespecialiseerde winkels;

- Tussenpersoon in de handel;

- Boomkwekerijen met uitzondering van bosboomkwekerijen;

- Snoeien van bomen en heggen;

- Overige plantenvermeerdering;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Zaadbewerking met het oog op vermeerdering;

- Fokken van melkvee;

- Fokken andere runderen en buffels;

- Fokken van paarden en andere paardachtigen;

- Fokken van schapen en geiten;

- Fokken van andere dieren;

- Fokvarkenshouderijen;

- Varkensvetmesterijen;

- Varkenskwekerij;

- Kippenkwekerijen;

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen; - Activiteiten in moleculaire biologie en gentechnologie;

- Ontwikkeling en distributie van laboratoriumtesten en laboratoriummateriaal; - Uitbating manège;

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

- Het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen;

- Het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- De vennootschap op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen, of vennootschappen met eenzelfde gelijklopend of aanverwant doelen dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden.

Zij mag in België en in het buitenland verder alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

6. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal.

7. Samenstelling  inbreng:

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. de heer VYT Philip, voornoemd, voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) en is elk aandeel vol-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

stort voor minimum één/vijfde, en is voldaan aan het minimum volstorte kapitaal voor eenhoofdige besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Centea Bank met nummer BE68 8601 1606 5734. Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op acht februari tweeduizend en twaalf.

8. Bestuur - Benoemingen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder, die alhier uitdrukkelijk aanvaardt:

De heer VYT Philip Arthur Imelda, geboren te Sint-Niklaas op dertien februari negentienhonderdvijfenzestig, rijksregister nummer 65.02.13-091.25, thans niet gehuwd, wonende te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Moortelhoekstraat 2.

De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

9. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan de heer Filip Cardon, stagiair boekhouder-fiscalist, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Varenbergstraat 8 met recht van indeplaatsstelling om:

-al het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in het Handelsregister ter Griffie van de bevoegde Rechtbank, en alle latere wijzigingen; -inschrijving en alle latere wijzigingen, vertegenwoordiging tegenover de administratie van de BTW, de Directe Belastingen en de kruispuntbank voor ondernemingen. Te dien einde alle verklaringen te doen en alle documenten te ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

10. Overname verbintenissen

Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de verschijners ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verplichtingen overneemt die voortvloeien uit de overeenkomsten door hen aangegaan sedert één november tweeduizend en elf ten name van de vennootschap in oprichting en voor rekening van deze laatste. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

11. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig

december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op

éénendertig december tweeduizend en twaalf.

12. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de DERDE VRIJDAG VAN DE MAAND JUNI OM TWINTIG UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en dertien.

13. Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel te Dendermonde: uittreksel akte oprichting

Coordonnées
BELVET SERVICES

Adresse
MOORTELHOEKSTRAAT 2 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande