BEN EVERAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEN EVERAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.031.210

Publication

24/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12146092*

NEERGELEGD

14 -08- 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL ei t1NT

Ondernemingsnr : p lee 6 M 2:10

Benaming

(voluit) : Ben Everaert

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leemweg 66 - 9980 Sint-Laureins

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jozef Van Eeckhoudt, notaris met standplaats te Kaprijke, op 13

' augustus 2012, "Geregistreerd te Zelzate op 14 augustus 2012, vijf bladen, geen verzendingen, boek 288 blad 81 vak 04, ontvangen: vijfentwintig euro (get.) Van den Broeke Dirk e.a. inspecteur ai.", dat door de Heer Ben Patrick EVERAERT, arbeider, geboren te Eeklo op dertig november negentienhonderd tweeëntachtig, en zijn echtgenote, mevrouw Kim VERMINCK, bediende, geboren te Eeklo op acht maart negentienhonderd zesentachtig, samen wonend te 9960 Sint-Laureins, Leemweg 66, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de naam "Ben Everaert", met maatschappelijke zetel te 9980 Sint-Laureins, Leemweg 66, waarvan het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) bedraagt, volgestort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200) en vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

De heer Ben Everaert, voornoemd, verklaart in te schrijven op tweehonderd achtenveertig aandelen voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 euro).

Mevrouw Kim Verminck, voornoemd, verklaart in te schrijven op honderd vierentwintig aandelen voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 euro).

Elk aandeel is volgestort voor één/derde.

Het doel van de vennootschap heeft volgende inhoud:

De vennootschap heeft, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

1.Montage van allerhande buiten- en binnenschrijnwerk omvattende deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, keukens en keukenkasten, badkamermeubelen- en uitrusting, winkelinrichtingen, bouw van daken en van dakconstructies, dakbedekking e.d. en de montage van serres, veranda's enz.

2.De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enz. alsook de installatie van stores, allerlei poorten, luiken, zonneschermen, traliewerk, hekken, enz.

3.Het plaatsen van allerlei dakbedekking, van tussenwanden van gipsplaten en van vloerbedekking, wandbekleding; het aanbrengen van allerlei isolatiemateriaal.

4.De vervaardiging van allerlei meubelen,

5.Het uitvoeren van grond-, slopings-, funderings- en rioleringswerken; het ruimen van waterlopen en sloten; het aanleggen en onderhouden van alle wegen en paden; het ruimen van sneeuw en strooien van zout.

6.Het aanleggen en onderhouden van bossen, tuinen, parken en sportvelden; het snoeien van bomen en heggen.

7.Alle handel in, alsook liet huren en/of verhuren van, de goederen waarvan het maken, plaatsen en/of monteren voorzien is in de doelomschrijvingen opgenomen onder punten 1. tot en met 4, hiervoor alsook in bijhorende machines, toestellen, apparaten en gereedschappen en van de onderdelen of toebehoren ervan.

8.Het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, daaronder begrepen het beleggen in aandelen en/of andere portefeuillewaarden en het optreden als holding; alsook het huren, verhuren en het beheer van onroerende goederen met inbegrip van de financieringshuur.

9.Het waarnemen van functies of mandaten van zaakvoerder, bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen en het verlenen van adviezen, bijstand en diensten van financiële, technische, economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard.

10.Het verstrekken van waarborgen, leningen, voorschotten, kredieten en zekerheden aan of voor al dan niet verwante vennootschappen of bedrijven, aandeelhouders en bestuurders van de vennootschap zelf of van andere vennootschappen en zelfs aan loutere derden; het intekenen op alle financiële instrumenten.

De opsomming en de aanduidingen zijn niet beperkend doch enkel van indicatieve aard. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt acht.

Duur : De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan.

Bestuur : Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap de heer Ben EVERAERT, voornoemd. Zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om emstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen, met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Algemene Vergadering : De jaarlijkse algemene vergadering der vennoten wordt gehouden de voorlaatste zaterdag van de maand mei om 10 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van de bijeenroeping.

Boekjaar : Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat : Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, staat ter beschikking van de algemene vergadering tot bestemming. Zij beslist hierover met inachtneming van het geldend vennootschaps- en boekhoudrecht, inzonderheid de vorming van een wettelijke reserve.

Overgangsbepalingen

- De oprichters verklaren dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting werden gedaan.

-Het eerste boekjaar loopt, zoals wettelijk voorzien, vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op eenendertig december tweeduizend en dertien, zodat de eerste jaarvergadering zal doorgaan in het jaar tweeduizend en veertien.

Voor ontledend uittreksel

Jozef Van Eeckhoudt, notaris

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 23.06.2016 16214-0565-012

Coordonnées
BEN EVERAERT

Adresse
LEEMWEG 66 9980 SINT-LAUREINS

Code postal : 9980
Localité : SINT-LAUREINS
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande