BENE.BE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENE.BE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.443.389

Publication

04/03/2014
ÿþ H4odVJor611.1

ttlei B1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*14055 82*

Vor behoi aan Belgi Staats

q

Oudenaarde

2 1 FEB. 2014

Griffie

Ondernerningsnr : 0543.443.389

Benaming

(voluit) : Bene.be

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oswald Ponettestraat 56, 9600 Ronse (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslag quasi-inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van artikel 220 Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel,

Vanderweeën Benedikte, Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2014
ÿþY

C

bdodlYad lt.l

In de bijlagen bij hot Belgisch Scaats bied bekend te maken kopla na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaa me,

~ 9 DEC. 2013

Ondernomingsnr: 05-434j33

BenamSng (Vo(,it): Beçio.bc

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Oswald Ponettestraat 56 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Philippe FLAMANT, notaris

met standplaats te Ronse, zaakvoerder van de BVBA "Notaris, FLAMANT Philippe, Notaire", met zetel te 9600 Ronse, Charles Vandendoorenstraat 12, BTW BE 0476.868.232 RPR Oudenaarde op 13 december 2013, neergelegd vóôr registratie, blijkt dat:

De heer BERTENS Tim Raoul Tom, geboren te Oostende op 6 april 1975 (nationaal nummer 75.04.06-301.55) en mevrouw VANDERWEEËN Benedikte Katrien Robert, geboren te Oudenaarde op 20 april 1973 (nationaal nummer 73.04.20-242.40), gedomicilieerd en samenwonende te 9600 Ronse, Oswald Ponettestraat 56 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam " Be n ..be". De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9600 Ronse, Oswald Ponettestraat 56.

Het maatschappelijk kapitaal ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EU R) is volledig geplaatst en volstort. Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder vermelding van een waarde, die ieder één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De Heer Bertens Tim, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

Mevrouw Vanderweeën Benedikte, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, hetzij voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

Totaal: honderd (100) aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro.

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224i van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE26 0688 9858 8829.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat de aandelen volgestort zijn ten belope van de totalteit.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur

De vennootschap heeft tot doel:

Consultancy en dienstverlening inzake informatie en communicatietechnologie, ICT, informatica en automatisering, computers en computersystemen, software, programma's en gebruiksklare systemen, systeembeheer en gegevensverwerking; inzake communicatie, telefonie en multimedia; inzake webdesign, webhosting en webtoepassingen; inzake grafisch

ontwerp, design en productontwikkeling; het ontwerpen en programmeren van

computerprogramma's.

De terbeschikkingstelling en verhuring van (mobiele) ICT- infrastructuur en - toepassingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

we..,.....«.«.r:.

ui 111f



Op de laatste biz. van Luik B vermelden Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen V..w., : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Consultancy en dienstverlening inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management, productmanagement, inzake PR, publiciteit en marketing, inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer. - "

Consultancy en dienstverlening inzake de administratieve organisatie en de implementatie - van bedrijfsprocessen; informatica en automatisering, IT en webtoepassingen en inzake change-management en de begeleiding van reorganisaties.

Projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening; concept-analyse en problemsolving voor diverse toepassingen.

Reclamebureau, publiciteitsonderneming. Het ontwerpen en voeren van reclame-, marketing en promotiecampagnes via verschillende media. Bureau voor communicatie, mediapresentatie; bureau voor marktonderzoeken.

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Industrieel en technisch onderzoek.

Het verlenen van advies, management, consultancy, het maken van expertises, het geven van onderricht, onderwijs,...met betrekking tot al de voorgaande activiteiten.

Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning, secretariaatswerk.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten. De organisatie, begeleiding en ondersteuning van diverse events.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen, copywriting.

Diverse zakelijke dienstverlening.

De groot- en kleinhandel, import en export, handelsbemiddeling in fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, diverse consumentenartikelen, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, doe-het-zelfartikelen, elektrisch en elektronisch materiaal,

inclusief installatiemateriaal, elektrische apparaten, mechanica en mechanische onderdelen, elektronica, telefonie, telecommunicatieapparatuur, audio, video, verlichting, domotica, hard- en software, ICT, diverse technische installaties, bouwmaterialen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten;

De activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook,

T zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten: rechtspersonem.en ondernemingen., De Ivennootschap'mag' evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring ofvergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (ASMA) of andere bevoegde instanties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,

soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het

geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdinges instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht en kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in. eender welke vorm, onder voorbehoud van hetgeen hierboven vermeld.

De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan al deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

De gewone algemene vergadering van vennoten (hierna: "jaarvergadering") zal gehouden worden op de 3de vrijdag van de maand maart om 20.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, zelfde plaats en uur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Schriftelijke besluitvormig is mogelijk.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemgerechtigd vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de-vergaderi.ngrrDaarennovennmag de-zaakvoerder eisen. dat op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bijmeerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwelniet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap

beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten

honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan (zaakvoerder) beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

"

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene

vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

-; " De vereniging.van.alle aandelen -in de-hand..ven. éérr .persoon_ heeft niet tot gevolg dat. de , _; .:r

vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samenmet de oproepingsbrief verzonden overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van

vennootschappen toegepast . - . Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat dé vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van deaandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap. De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 september 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand maart 2015 om 20.00 uur.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S).

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur:

Mevrouw Vanderweeën Benedikte, wonende te 9600 Ronse, Oswald Ponettestraat 56, hier aanwezig en haar mandaatuitdrukkelijk aanvaardend.

Over een eventuele vergoeding zal beslist wordt door de algemene vergadering. ADMINISTRATIEVE VOLMACHT

Door de voltallige vergadering wordt bijzondere volmacht gegeven aan : De burgerlijke vennootschap onder de voren van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB PARTNERS Oudenaarde, met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, ondernemingsnummer 0473.997.329, RPR Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting.

s

" VaoP-behouden aan het Belgisch Staatsblad





VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Opgemaakt door notaris Philippe FLAMANT te Ronse

Eierbij neergelegd . de uitgifte van de akte.,... . " -"







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2015
ÿþ Mod War 11.1

Luik-13» in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehoudene i

aan het

Belgisch

Staatsblad }

III II I iiu i u niit i o

~15~2~,1,=



Gent

Afdeling Oudenaarde

27 JAN. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0543.443.389

Benaming

(voluit) : Bene.be

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oswald Ponettestraat 56, 9600 Ranse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 19 december 2014 :

Tot bijkomende zaakvoerder wordt benoemd, de heer Bertens Tim, wonende Oswald Ponettestraat 56,

9600 Ranse,

Zijn mandaat gaat in op 1 januari 2015 voor onbepaalde duur.

Hij aanvaardt zijn mandaat.

Voor eensluidend uittreksel,

Vanderweeën Benedikte,

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BENE.BE

Adresse
OSSWALD PONETTESTRAAT 56 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande