BENSCARS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENSCARS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.644.139

Publication

23/03/2011
ÿþ "~ !Ami 2.1

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 23k. Cti4..439

Benaming BENSCARS

(voluit) : B.V.B.A.

Rechtsvorm : Oude Bruglaan 202 9160 Lokeren

Zetel : Benoeming werkende vennoot

Onderwerp akte : Tekst

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de B.V.B.A. BENSCARS, gehouden op de maatschappelijke zetel

Oude Bruglaan 202 te 9160 Lokeren heeft met eenparigheid van stemmen benoemd tot werkende vennoot: Sabbe Roger, Kerkeste 16 te 9900 Eeklo. De heer Sabbe Roger is bevoegd voor de technische aspecten van de tweedehandse autohandel. De heer Sabbe Roger aanvaardt zijn functie. De vergadering werd gehouden op 24 februarie om 18 uur. Het genomen besluit heeft onmiddellijke uitwerking.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III

Vc behc aar Bali Staal

*11044738*

iu

III

II

lu

1111H

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 1. 03. 2011

janNeEeilelnillL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

20/01/2011
ÿþVoor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : Benscars

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude-Bruglaan 202 - 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Paul De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op; zeven januari tweeduizend en elf, dat tussen de nagenoemde personen een besloten vennootschap: met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met navolgende statuten:

oprichters: 1) de heer Benazzouz Mohamed, wonende te Lokeren, Oude-Bruglaan 202, nationaal; nummer 761119-089-44 ; en 2) de heer Talai Ibrahim, wonende te Borgerhout, Karel Geertsstraat 65,' nationaal nummer 820124-011-28.

naam: Benscars

zetel: Lokeren, Oude-Bruglaan 202

doel: Groot- en kleinhandel, import en export van tweedehands auto's, lichte vrachtwagens, aanhangwagens, motors, caravans, alsook allerlei rollend materieel.

De handel in wisselstukken en toebehoren voor auto's en allerlei rollend materieel.

Het uitvoeren van takelwerkzaamheden en het keuren van auto's, lichte vrachtwagens en rollend; materieel. Het uitvoeren van herstellingen aan auto's en rollend materieel. De vennootschap mag: samenwerken met personen of vennootschappen om het doel te bereiken. Zij mag roerende of onroerende goederen in pand geven, hypothekeren, kopen, verhuren en verkopen. De vennootschap mag alle commerciële en financiële verrichtingen doen die nodig zijn om het doel te verwezenlijken.

rnaatschappeliik kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door: honderd zesentachtig aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde, die! elkeen één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op dit; kapitaal wordt voor inbreng toegezegd door de beide oprichters ten belope van zesduizend! tweehonderd euro, elk voor zijn deel.

Op het geplaatst kapitaal werd in speciën gestort door de beide oprichters op rekening nummer 0016322959-90 bij BNP Paribas Fortis op naam van de vennootschap in oprichting. Het bedrag van: zesduizend tweehonderd euro is vanaf de oprichting beschikbaar voor de vennootschap.

duur: onbepaald vanaf de oprichting

bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene; vergadering. Iedere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

boeklaar: van een januari tot een en dertig december en voor het eerste boekjaar van de dag van de neerlegging van het uittreksel van deze statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel; tot eenendertig december tweeduizend en elf

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het. na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

jaarvergadering: op de eerste zaterdag van de maand mei om veertien uur en voor de eerste maal in' tweeduizend en twaalf

benoeming: thans worden de heer Benazzouz Mohamed en de heer Talai Ibrahim tot niet-statutair; zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap, met onbezoldigd mandaat.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig: met dit uittreksel.

P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1. 01, 2011

DE relu MONDE

0 " 11~11j11,5"

Opde laatste blz. van Luiiç B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n

(en)

' ~ (en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2015 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
BENSCARS

Adresse
OUDE-BRUGLAAN 202 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande