BERLAEN CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERLAEN CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.155.836

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 29.04.2014 14101-0335-011
05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 29.03.2013 13080-0428-010
20/05/2011
ÿþ MM 2.6

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

IIIII" 11076 87

11111

r-mF,RGELEGD

~10

MEI 2011

kLL.1-i`i BANK VAN

>:QOPHANDEIG7irfeENT

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BERLAEN CONSULTING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 9000 Gent, De Pintelaan 371

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN- BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris

te Oostakker, Stad Gent, op 3 mei 2011, neergelegd voor registratie;

dat

1) De Heer BERLAEN Johan Jozef Joris, geboren te Kortrijk op 3 juli 1955, rijksregister nummer 55.07.03 207-34, wonende te 9000 Gent, De Pintelaan 371.

2) Mevrouw DE PLECKER Marie-José Joanna, geboren te Aalst op 1 mei 1952, rijksregister nummer 52.05.01 434-81, wonende te 9000 Gent, De Pintelaan 371.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Heribert GROOTEN, te Gent, op 26 september 1977, ongewijzigd sindsdien.

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTS VORM - NAAM

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; zij draagt als naam: "BERLAEN CONSULTING".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, De Pintelaan 371. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal werd volledig geplaatst en bedraagt ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder een honderdste (1/1005Ee) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt ingeschreven:

- door de Heer BERLAEN Johan, voornoemd, ten belope van zestig (60) aandelen, die hij gedeeltelijk, voor een bedrag van zevenduizend vierhonderd veertig euro (¬ 7.440,00) heeft volstort.

- door Mevrouw DE PLECKER Marie-José, voornoemd, ten belope van veertig (40) aandelen, die zij gedeeltelijk, voor een bedrag van vierduizend negenhonderd zestig euro (¬ 4.960,00) heeft volstort.

Het ingeschreven kapitaal is volgestort in gelden ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van de vennootschap, staat het hiervoor vernielde gestorte bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) vanaf.de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

.DM A-S*s. e3(t,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Elk boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het volgende kalenderjaar.

WINSTVERDELING  ONTBINDING  VEREFFENING

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding aan de zaakvoerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhouding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s).

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID 

VERTEGENW OORDIGIN S BE V OEGDHEID

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering, te benoemen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering (buitengewone eventueel) bij gewone meerderheid genomen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, alsook met betrekking tot het dagelijks bestuur met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming voor derden:

" Advies met betrekking tot ICT markt en technologische innovatie.

" Advies bij het definiëren van strategische markt- en productplanning.

" Het verlenen van tijdelijk en ad-interim Research & Development management met focus op ICT productontwikkeling en innovatie.

" De structurering en organisatie van R&D afdelingen met focus op Agile en Lean organisaties en processen.

" Advies in verband met subsidiëring en funding van innovatieprojecten en het leggen van linken met universiteiten.

" Technologie- en marktanalyse van merger & acquisition dossiers in'Grafische en Healthcare markten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

" Het verstrekken van technische due dilligence bij overnames alsook het uittekenen van integratieplannen voor mergers & acquisitions met als doel de optimalisatie van product portfolio, markten en synergie besparingen.

" Het verstrekken van alle vormen van adviezen aan ondernemingen, welke niet door de wet voorbehouden zijn aan gespecialiseerde beroepen, zich situerend op het vlak van het management, zonder dat dit laatste beperkend mag geïnterpreteerd worden. Deze adviezen kunnen verstrekt worden onder de vorm van interim management, crisis management of nog andere denkbare vormen, zonder dat deze paragraaf beperkend geïnterpreteerd mag worden.

" Het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

" Het verstrekken van informatie en het organiseren van colloquia of opleidingen

" Het voeren van de algemene en/of financiële en/of administratieve/operationele directie over andere vennootschappen.

" De aan- en verkoop van ICT apparatuur en aanverwanten.

" De vennootschap kan optreden als bestuurder van andere vennootschappen. Wanneer haar zaakvoerder optreedt als bestuurder kan het ereloon afgestaan worden aan de vennootschap.

" Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, huren, verhuren, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

" Het beheren van een eigen roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

" De vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en voor deze leningen alle waarborgen toestaan, zelfs gebeurlijk zakelijke panden.

" De vennootschap mag alle, met uitzondering van de wettelijk gereglementeerde, tradingactiviteiten verrichten tegen commissie of percent, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

" Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zouden achten.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het

Annexes du -Moniteur belge

Bijlagen bij hët Bétgisch "S'tiài-sbtád"- 2h/0S/20Y r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4 ~

buitenland, waarvan het maatschappelijke doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De algemene vergadering mag, mits naleving der bepalingen van het Wetboek Vennootschappen, het maatschappelijk doel verklaren, uitbreiden of wijzigen

JAAR VERGADERING

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, op de derde vrijdag van maart om 15 uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die vennoot moet zijn of echtgenoot van een vennoot. DEPONERING GESTORTE KAPITAAL

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE51 6135 9410 9062 bij DEUTSCHE BANK, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 3 mei 2011 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

DIVERSE BEPALINGEN

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten, de Heer BERLAEN Johan, voornoemd, die aanvaard heeft.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten op 30 september 2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De zaakvoerder(s) zal (zullen) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zijn

voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overgaat (overgaan) tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v6& de ondertekening van de oprichtingsakte.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vé6r registratie in toepassing van artikel 173, 1 'bis W. Reg.)

Steven Verbist

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 3 mei 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BERLAEN CONSULTING

Adresse
DE PINTELAAN 371 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande