BERNARD DIERICK VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERNARD DIERICK VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.311.345

Publication

10/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 11111

aan het 6011581>

Belgisch Staatsblad





G NK

VAN KOOPHANDEL

3 1 DCC, 2013

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0479.311.345

Benaming

(voluit) : BERNARD DIERICK VERZEKERINGEN

(verkort}

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9280 Lebbeke, Aalstersestraat 184

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 20 december 2013 blijkt dat de', Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde

1. Aanpassing van de statuten aan de beslissing van de zaakvoerder de dato 28 februari 2012 om de zetel van de vennootschap te verplaatsen.

De zaakvoerder heeft op 28 februari 2012 beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te~ verplaatsen van 9000 Gent, Tweebruggenstraat 24C, naar 9280 Lebbeke, Aalstersestraat 184. De vergadering bevestigt deze beslissing tot zetelverplaatsing en beslist om de statuten in die zin aan te passen.

2. Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, de aandelen zullen

enkel een fractiewaarde hebben.

De vergadering beslist om de statuten in die zin aan te passen.

3. Kennisname van het verslag van de zaakvoerder de dato 13 december 2013.

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 13 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Dit verslag zal aan onderhavige akte gehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4. Toekennen van een dividend.

De vergadering beslist een dividend toe te kennen voor een brutobedrag van achtennegentigduizend euro (¬ 98.000) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), in totaal achtentachtigduizend tweehonderd euro (¬ 88.200) netto-dividende

5. Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 13 december 2013.

De voorzitter leest het in de agenda aangekondigd verslag opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN, gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door mevrouw Ann Van Vlaenderen, bedrijfsrevisor, voor,

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerders, worden hierna letterlijk weergegeven:

"8 Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng In natura betreft de schuldvordering die za! ontstaan uit. het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoot van de besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid BERNARD DIERICK VERZEKERINGEN met maatschappelijke zetel te Aalstersestraat 184, 9280 Lebbeke en met ondernemingsnummer BE 0479.311.345 RPR Gent, Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

o de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij BERNARD DIERICK VERZEKERINGEN BVBA middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoot ten gevolge van de geplande dividenduitkering ten bedrage van 98.000,00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het, totale netto dividend zal 88.200,00 EUR bedragen.

$ijlagen bij-hetBetgisch-Staatstiiad' i1/Otf2Ot4- - AfCilexës -cru Moniteur beTgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

o de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

a de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 88.200,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering voor een bedrag van 88.200,00 EUR in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 110 nieuwe aandelen van BERNARD DIERICK VERZEKERINGEN BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, worden uitgegeven, met een uitgiffepnjs van 799,46 EUR per aandeel. De kapitaalverhoging zal als volgt verlopen:

1. Het verschil tussen de uitgifteprijs van 799,46 EUR per aandeel en de fractiewaarde van 186,00 EUR

per aandeel of een globale uitgiftepremie van 67.740,00 EUR zal in een eerste fase worden geboekt op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies.

2. Door de inbreng in natura zal het kapitaal dus in eerste instantie worden verhoogd met 20.460,00 EUR (110 nieuwe aandelen * 186,00 EUR fractiewaarde), om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 39.060,00 EUR.

3. Onmiddellijk en in dezelfde buitengewone algemene vergadering wordt gepland om deze uitgiftepremie te incorporeren in het kapitaal zonder de uitgifte van nieuwe aandelen waarna het kapitaal zal verhoogd worden van 39.060,00 EUR tot 106.800,00 EUR.

De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend::

-110 nieuwe aandelen aan de heer BERNARD DIERICK.

Door de inbreng in natura za! het kapitaal worden verhoogd met 88.200, 00 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 106.800,00 EUR.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoot van de vennootschap zijn reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal bijgevolg niet verhoogd worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint Denijs-Westrem, 13 december 2013.

FIGURAD BEDR!JFSREVWSOREN BVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

ANN VAN VLAENDEREN

Vennoot"

Dit verslag zat, samen met het verslag van de zaakvoerder, aan onderhavige akte gehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

6. Eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met twintigduizend vierhonderd zestig euro (¬ 20.460), zodat het kapitaal zal verhoogd worden van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) tot negenendertigduizend zestig euro (¬ 39.060) door het creëren van honderd en tien (110) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Op deze honderd en tien (110) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven voor de totale prijs van achtentachtigduizend tweehonderd euro (¬ 88.200) door inbreng van de schuldvordering die de vennoot heeft lastens deze vennootschap, zijnde de vordering tot voormelde dividenduitkering, waarvan - twintigduizend vierhonderd zestig euro (¬ 20,460) zal geboekt worden als kapitaal;

- zevenenzestigduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 67,740) als uitgiftepremie.

leder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %).

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde de vordering tot de voormelde dividenduitkering, die hij heeft lastens de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van honderd en tien (110) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. Deze aandelen warden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

7. inschrijving op de kapitaalsverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

De enige vennoot verklaart zijn schuldvordering ten belope van achtentachtigduizend tweehonderd euro (¬ 88.200) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de enige vennoot honderd en tien (110) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, toegekend, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is:

- in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal twintigduizend vierhonderd zestig euro (¬ 20,460),

en

- de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal zevenenzestigduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 67.740).

8. Vaststelling van de verwezenlijking van de eerste kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van twintigduizend vierhonderd zestig euro (¬ 20.460) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenendertigduizend zestig euro (¬ 39.060), vertegenwoordigd door tweehonderd en tien (210) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd en tiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

9. Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal zevenenzestigduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 67.740) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

10. Tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met zevenenzestigduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 67.740), zodat het kapitaal zal warden verhoogd van negenendertigduizend zestig euro (¬ 39.060) tot honderdenzesduizend achthonderd euro (¬ 106.800), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij zevenenzestigduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 67.740).

Deze tweede kapitaalsverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

11. Vaststelling van de verwezenlijking van de tweede kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalsverhoging van zevenenzestigduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 67.740) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdenzesdui-zend achthonderd euro (¬ 106.800), vertegenwoordigd door tweehonderd en tien (210) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd en tiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

12. Aanneming van nieuwe statuten om ze te vereenvoudigen en in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten en met het wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist om volgende nieuwe statuten aan te nemen:

ARTIKEL 1. - RECHTSVORM EN NAAM

De venncotschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "BERNARD DIERICK VERZEKERINGEN", ARTIKEL 2. - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9280 Lebbeke, Aalstersestraat 184.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s), mits deze wijziging van zetel vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen is meegedeeld.

ARTIKEL 3. - DOEL

Het beheer in 9000 Gent van een verzekeringsportefeuille van de NV KBC Verzekeringen met zetel in Leuven en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's of verzekeringen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Eventuele wijzigingen van het doel dienen vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen worden

meegedeeld.

ARTIKEL 4. - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 5. - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDZESDUIZEND ACHTHONDERD EURO

(¬ 106.800).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in tweehonderd en tien (210) aandelen zonder vermelding van

een nominale waarde.

ARTIKEL 6. - AANDELEN - OVERDRACHT

1. Aandelen.

De aandelen zijn op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één

enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Behoort de bloot-eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan

worden, behoudens anders luidend akkoord tussen vruchtgebruiker en bloot-eigenaar, de eraan

verbonden lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

2. Overdracht

Een overdracht van aandelen onder levenden, alsook een overdracht van aandelen wegens overlijden dient steeds vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen te worden voorgelegd.

De maatschappelijke aandelen kunnen op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste twee derden van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan de echtgenoot van de erflater of aan de bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

Indien de overgang werd geweigerd kan iedere belanghebbende tegen deze weigering opkomen voor de bevoegde rechtbank, conform de bepalingen inzake overdracht en overgang van effecten, zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 7. - BESTUUR EN DE VERTEGENWOORDIGING

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), natuurlijke personen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders moeten samen minimum vijfenzeventig procent (75 %) van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

Tot statutair zaakvoerder is voor de duur van de vennootschap benoemd; de heer Bernard Dierick, wonende te 9280 Lebbeke, Aalstersestraat 184,

De effectieve leiding van het KBC-agentschap dient in handen te zijn van de heer Bernard Dierick, voornoemd.

Voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap en/of voor de vervanging van de zaakvoerders is vooraf de toestemming van KBC Verzekeringen vereist.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij een vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiging

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten

rechte.

3. Bezoldiginq en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders

luidende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel

beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

ARTIKEL 8. - ALGEMENE VERGADERING

1. Bevoegheid

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om

binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten

aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werking - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeensohappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

3. Jaarlijkse algemene vergadering

Jaarlijks op de derde donderdag van de maand juni om negentien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 9. - BOEKJAAR - JAARREKENING - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

ARTIKEL 10. - ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel, één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

ARTIKEL 11. - KEUZE VAN WOONPLAATS

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buitenland woonachtig zijn, worden geacht voor de uitoefening van hun opdracht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hun in verband met de afhandeling van de vennootschapszaken aile mededelingen, betekeningen en dagvaardingen rechtstreeks kunnen worden gedaan.

Aandeelhouders dienen een verplicht in België gelegen woonplaats te kiezen, bij gebrek waaraan alle mededelingen, betekeningen, dagvaardingen op de zetel van de vennootschap rechtsgeldig kunnen worden gedaan.

13. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan Boekhoudkantoor Boon en/of de heer Dirk Boon, gevestigd te 9050 Gent, Merelbekestationplein 3C, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

I..

..

" Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Luik B- Vervolg

. -

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

23/12/2013

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte omvattende de gecoördineerde statuten

- volmacht

- verslag bedrijfsrevisor

- publicatielijst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 31.10.2013 13653-0314-016
02/10/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 28.09.2012 12586-0463-016
27/03/2012 : GEA028247
04/10/2011 : GEA028247
08/09/2011 : GEA028247
05/11/2010 : GEA028247
03/12/2009 : GEA028247
03/10/2008 : GEA028247
08/08/2007 : GEA028247
28/07/2006 : GEA028247
26/09/2005 : GEA028247
08/11/2004 : GEA028247
21/06/2004 : GEA028247
23/01/2003 : GEA028247
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 29.09.2015 15616-0486-016

Coordonnées
BERNARD DIERICK VERZEKERINGEN

Adresse
AALSTERSESTRAAT 184 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande