BERNARD DOSSCHE & C°

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERNARD DOSSCHE & C°
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.318.528

Publication

08/07/2014
ÿþOndernemingsnr : . 34f , sze

Benaming

(voluit) : BERNARD DOSSCHE EN C°

(verkort) :

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: NELEMEERSSTRAAT 61 - 9830 SINT-MARTENS-LATEM (volledig adres)

Onderwerp akte OMVORMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Vanderplaetsen te Lovendegem op 26 juni 2014, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap Bernard Dossche en C° met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen;

EERSTE BESLUIT - LEZING VERSLAGEN INZAKE OMZETTING

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van een bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van een staat van activa en passive die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, met name Boes 8.{ C° Bedrijfsrevisoren, BV o.v.v.e. BVBA, vertegenwoordigd door de heer Joseph-Michel Boes, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Kortrijk, Plein 32, luiden letterlijk als volgt;

"Tot besluit van het onderzoek verklaart ondergetekende dat:

De werkzaamheden er inzonderheid op gericht zijn om na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passive per 31/03/2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij een omzetting van een vennootschap en met verwijzing naar de bepalingen opgenomen in artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen is niet gebleken is dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van 1.097.526,33 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 525.000,00 EUR, Het netto-actief is niet kleiner dan het minimumkapitaal van 18.550,00 EUR noodzakelijk voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van de omzetting in BVBA, en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Aldus te goeder trouw opgesteld te Kortrijk, op 18/06/2014"

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Nadat de instrumenterende notaris voodezing en toelichting gegeven heeft van artikel 785 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, niet inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, na de aanpassingen hiervoor.

Het kapitaal van vijfhonderd vijfentwintigduizend euro (525.000 E) zal vertegenwoordigd zijn door elfduizend tweehonderd vijftig (11.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van aile partijen, de elfduizend tweehonderd vijftig (11.250) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld:

1/ aan de Heer Dossche Bernard, voornoemd, die aanvaardt: elfduizend tweehonderd achtenveertig (11.248) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleggIng ter griffie van de akte

Mod Ward 11.1

II

11111101



NEERGELEGD '

" 2 7 JUK . 2014

REC ot 1 ir I( VAN«

KOOP I " 1 TE GENT

Voc behor. aan Belgi Staats

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

2/ aan de Heer Dossche Michaël, voornoemd, die aanvaardt: één (1) aandeel zonder aanduiding van

nominale waarde.

3/ aan Juffrouw Dossche Kelly, voornoemd, die aanvaardt één (1) aandeel zonder aanduiding van nominale

waarde.

De omzetting geschiedt op grond van:

A/ de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

B/ artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand mei om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Winstverdeling

Van de jaarlijks winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de

wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd : de Heer Dossche Bernard, wonend te 9830 Sint-Martens-Latem, Nelerneersstraat 61.

zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Vertegenwoordiging

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Stem recht

Elk aandeel geeft recht op één stem

Schriftelijk stemmen is toegelaten In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard'' of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

DERDE BESLUIT  ONTSLAG - KWIJTING BESTUURDERS

De bestuurders, de Heer Dossche Bernard, de Heer Dossche Michaël en Juffrouw Dossche Kelley, allen voornoemd, verklaren ontslag te nemen als bestuurder van de naamloze vennootschap wegens de omzetting van deze laatste in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vergadering stelt dit ontslag vast.

De vergadering besluit verder dat over de kwijting te verlenen aan de ontslagnemende bestuurders voor het door hen gevoerde beleid tussen 01 januari 2014 tot en met de datum van omzetting van de vennootschap, zal geoordeeld worden door de eerstvolgende jaarvergadering met betrekking tot het lopende boekjaar.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette vennootschap vast

VIJFDE BESLUIT OPDRACHT TOT COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffe van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

" 1,

"

Voorbehouden Vervolgens stellen de vergadering en de hiervoor benoemde zaakvoerder, aan als bijzondere gevolmachtigden, die kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel:

aan het - de Heer Gruwez Lieven, accountant, kantoor houdend te 9070 Heusden, Mareldongen 8.

Belgisch Staatsblad VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte, verslag van de bedrijfsrevisor dd 18 juni 2014, staat van activa en passive dd 31 maart 2014 en de gecoördineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/08/2013 : GE155398
03/10/2012 : GE155398
14/12/2011 : GE155398
07/09/2011 : GE155398
06/10/2010 : GE155398
08/04/2010 : GE155398
25/08/2009 : GE155398
25/08/2009 : GE155398
13/08/2009 : GE155398
23/06/2009 : GE155398
04/05/2009 : GE155398
29/12/2008 : GE155398
03/09/2008 : GE155398
03/09/2008 : GE155398
06/09/2007 : GE155398
11/08/2006 : GE155398
10/10/2005 : GE155398
09/09/2004 : GE155398
12/08/2004 : GE155398
22/10/2003 : GE155398
06/01/2003 : GE155398
19/10/2015 : GE155398
15/08/2001 : GE155398
23/06/2000 : GE155398
24/12/1999 : GE155398
01/01/1988 : KO96196
06/09/2016 : GE155398

Coordonnées
BERNARD DOSSCHE & C°

Adresse
NELEMEERSSTRAAT 61 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande