BERNARD WILLEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERNARD WILLEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.191.324

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 04.03.2014 14056-0185-012
01/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

21 NOV. 2011

RECHTE N VAN

KOOPHANDEL GENT



111111111111111111111

*11181023*



Ondememingsnr : O V-\ \ 1 3 2y Benaming (voluit) : BERNARD WILLEMS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EILAND 10A

9850 MERENDREE 's

Onderwerp akte :OPRICHTING.

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Thibault VAN BELLE, te Zomergem, op 17 november 2011,., afgeleverd voor registratie, dat:

De heer WILLEMS Bernard Alfons Ann Mark, geboren te Eeklo op vijf maart negentienhonderdja drieëntachtig, identiteitskaartnummer 590.9759202.58, rijksregisternummer 83.03.05-151.08, ongehuwd, ': wonende te 9850 Merendree, Eiland 10A.

VORM - NAAM.

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'': heeft opgericht onder de benaming "BERNARD WILLEMS".

De overneming van de huidige op te richten vennootschap zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

INSCHRIJVING - VOLSTORTING.

De comparant verklaarde en erkende zich ingeschreven te hebben voor deze honderd twintig (120) aandelen en te hebben volledig volgestort voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Bankattest.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het;` Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening, bij BNP Paribas Fortis,: : kantoorhoudende te 9930 Zomergein, Kerkstraat 1A, dragende rekeningnummer 001-6569359-13 en nadien als;. de vennootschap opgericht is, dragende rekeningnummer 001-6569364-18.

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9850 Merendree, Eiland 10A.

DOEL.

* De vennootschap heeft als doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk;! doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en heti besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de;! i; hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het;' waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder! of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in; eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

* Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve: bijstand en adviesverlening aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe;; strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname;; _ van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen op het gebied van administratie en financien, verkoop, productie en algemeeni bestuur, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben. Het aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen ofsi wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm; ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van!;











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen ; aanvullen, uitbreiden of bevorderen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, bouw, verbouwing, restauratie, onderhoud en ; afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

* Het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere ; vennootschappen.

* Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

{ * Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten,

octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten.

* Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of ; personen.

* De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien ; deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

* Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De uitvoering van het maatschappelijk doel kan zowel in België als in het buitenland uitgevoerd worden en dit zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van een andere persoon.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen op naam, zonder nominale waarde. Elk aandeel geeft gelijk recht bij de verdeling van de winsten en van de opbrengst van de vereffening. OVERDRACHT OF OVERGANG VAN AANDELEN.

§ 1. De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch ; overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

§ 2. Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben, binnen de drie ; maanden de aandelen waarvan de overdracht of de overgang is geweigerd, zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de ; laatste balans door de vennoten goegekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat, worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen, of gaan geldig over op de erfgena(a)m(en) of rechthebbende(n) van de overleden vennoot.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op één maart om negentien uur, ook indien zaterdag, zondag of feestdag.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de algemene vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van hun naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

'-vennoten.

Op de laatste b#z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Wanneer

~de~~ ----' ~

benoemd, verplicht onder zijn vennoten,

! een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan 0s!

; duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder, in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voordo benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde : regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Óezmmkvnerdmr(a)wnnd(ÓonbenonmddoordpvonnntenvpordatijdoduurduorhoorvoyttaoteUan . BESTUURSBEVOEGDHEID.

ledere zaakvoerder kan afzonderlijk alle hande|ingenwwnich&:ndie nod| ofd[enaVQzU totverwezenlijking

' van het doe|, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering isbmvneQd~

.

~ De zaakvoerder(o) kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

!

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze procuratie gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENVVODRD|Q|NQSBEVOEGDHE|O. !

|edanezaakvoerder m~undedijk' ook wanneer e, meerdere z~n' vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder

~

, De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde bij bijzondere xo|mocht!

aangestelde vertegenwoordiger. |

BOEKJAAR.

! Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. WINSTVERDELING,

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste procentafgenomen voor de vorming

! van da wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer veqdi~t van z e wettelijke reserve één tiende van

het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

!

'vondonedmm|not ~

ONTBiNDING EN VEREFFENING. Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

| De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel hun benoeming door ;dm algemene vergadering heeft bevestigd. De homologatie moet worden aangevraagd uitgaande van de !vennnotschap. Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel !duur een advocaat. Bij het verzoekschrift moet een boekhoudkundige staat van activa en passiva worden gevoegd.

! De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend. Een ! ;okte inhoudende de benoeming van een vedfenamr kan slechts geldig worden neergelegd wanneer er ean!

afschrift van debpo|imsin8 tot beveohgingofhumu|uQe~e door de rechtbank van koophanda|wordt b~g ~

bijgevoegd. |

i Zijn geen vereffenaars benuemd, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars bauchuuwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te onkvangmn, maar ook om de~ vennootschap daadwerkelijk te xevaffénon, en niet alleen ten overstaan van denÍen, maar ook ten overstaan van de vennoten.

| De vereffenaar(s) dien(t)(en) elk jaar de jaarrekening voor te leggen aan de algemene vergadering en neer ! te leggen bij de Balanscentrale van de Nationale Bank van België. Er dient tevens een jaarlijkse insppnrtaón apUohtÓa gebeuren bij de bevoegde rechtbank van koophandel: het eerste vereffeningsjaar is dit zoumaandm|ijko, vanaf het tweede vereffeningsjaar is dit jamdÜkm, overeenkomstig de Wet van twee ]uni; ; tweeduizend en zes inzake de procedure van de vereffening van vennootschappen. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, dienen de vereffenaars een plan voor de verdeling van de activa ; |

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de nechtbonk, dit overeenkomstig voormelde Wet ' Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene wergododng, leggen de

vereffenaars op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer,totoamen met de stukken staving.Deze /

documenten worden gecontroleerd door decomm|uoaóo(aen).BÜ ontstentenis van een cumm|uoahmbeschikken ! de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zijeen zich kunnen laten bijstaan door!

bedrijfsrevisorofeene~Ó~rneocuuun~onL |

De finale beslissing tot afsluiting van de vereffening wordt neergelegd ter griffie, en bekendgemaakt in de bijlage n van het Belgisch Staatsblad.

OVERGANGSBEPALINGEN. !

` Nu de vennootschap werd opgericht, heeft de oprichter volgende beslissingen genomen: 1. Oeupóchhar besliste dat het een~ebne mmr|ouptvanmfdenenÓogg|ngvanhetdomsieropdeg~~evon!

de-vunkmuphunda|1u~anma~darÜge mberbmeadu~andderban~ rechtbank'~ Z. De oprichter besliste dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden op één maart tweeduizend

ve~Nenomnegenóonuuc 3. De oprichter besliste om volgende persoon tot niet-statutair zaakvoerder te benoemen met de meeoi!

uitgebreide machten en voor onbeperkte duur:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van B vermelden: Recto : Naam en hoed e instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De heer Willems Bernard, wonende te 9850 Merendree, Eiland 10A, nagenoemd, dewelke verklaarde zijn opdracht te aanvaarden, en die eveneens verklaarde dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en bevestigde niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Hel mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. De oprichter verklaarde, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meer commissarissen verplicht wordt en hij geen commissaris wenste te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaarde de oprichter uitdrukkelijk alle daden, rechten en verbintenissen, gesteld vanaf één november tweeduizend en elf tot op heden, die in naam en Ivoor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, uitdrukkelijk over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren, doch onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht.

Door de zaakvoerder werd bijzondere volmacht verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Ghysel en De Lombaerde, Accountancy en fiscaliteit, kantoorhoudende te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1099, om alle formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen met het oog op:

- de inschrijving en uitbreiding van de bij deze opgerichte vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen i en bij het ondernemingsloket, de fiscale administraties (onder meer Belasting over de Toegevoegde Waarde en Directe Belastingen), de Registratiecommissie, en de sociaalrechtelijke instellingen, alsook en publicatie ervan in het Staatsblad, en met het oog op aile latere wijzigingen aan, en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE.

Tegelijk hiermede werd neergelegd:

Een expeditie van de oprichtingsakte van 17 november 2011, met inbegrip van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 01.03.2016, NGL 04.03.2016 16056-0542-013
06/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 01.03.2017, NGL 03.03.2017 17056-0376-013

Coordonnées
BERNARD WILLEMS

Adresse
DOORNPLASSTRAAT 71 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande