BERT DE TAEYE

Société en commandite simple


Dénomination : BERT DE TAEYE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 886.409.853

Publication

25/06/2013
ÿþMoa Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGf 1 4 MI 201

RECHTBAN

KOOpHA1VDEÇar(ffje i'dT 1

*13096395*

~I

11

iu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

------------

Ondernemingsnr : 0886.409.853

Benaming

(voluit) : BERT DE TAEYE

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetei : TERVENEN 108 TE 9940 EVERGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding, invereffeningstelling en stuiting van de vereffening

In de bijzondere algemene vergadering die werd gehouden door de vennoten op vijftien mei 2013 ten maatschappelijke zetel, is het volgende beslist :

Aile vennoten - die in het bezit zijn van het gehele maatschappelijke kapitaal- zijn aanwezig en beslissen' met éénparigheid van stemmen over te gaan tot de vervroegde ontbinding van de gewone commanditaire vennootschap en invereffeningstelling vanaf 15/05/2013.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen kwijting te verlenen aan de zaakvoerder, de heer Norbert De Taeye.

De vereffening wordt dadelijk voltrokken, gelet op het feit dat bij haar weten alle passiva werden aangezuiverd, alle activa werden te gelde gemaakt, terwijl de vennoten er zich toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te zullen nemen.

Aangezien er geen schulden, passiva of vorderingen meer zijn, verklaart de vergadering met éénparigheid van stemmen dat de vereffening afgesloten is en dat de gewone commanditarie vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening.

Er wordt geen vereffenaar aangesteld,

De nog te innen vorderingen ( inclusief de schuldvorderingen inzake btw en alle andere vorderingen op de'. overheid ) worden in natura toegekend aan de heer De Taeye Norbert.

De heer Norbert De Taeye wordt aangesteld om alle nodige formaliteiten te vervullen welke nodig zijn voor' het verdere verloop van de afsluiting van de vereffening,

Hij mag hiervoor lasthebbers aanstellen.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer Norbert De Taeye,die ze moet bewaren gedurende een termijn van vijf jaar op zijn adres 9940 Evergem, Tervenen 108. Hij zal ook instaan voor de kosten van de vereffening evenals voor alle eventueel onvoorziene schulden en schuldvorderingen.

Er zijn geen sommen en waarden die niet opgeëist werden en die bij de Deposito- en Consignatiekas dienen geconsigneerd te worden.

De heer Norbert DE TAEYE geeft hierbij volmacht aan mevrouw Katleen De Poortere-Tavernier, accountant-belastingconsulent te Oostakker (Gent), Kleemstraat 88, om in zijn plaats alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te schrappen in de Kruispuntbank Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

De Taeye Norbert

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 15/05/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BERT DE TAEYE

Adresse
TERVENEN 108 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande