BERT GILLIS

Société en commandite simple


Dénomination : BERT GILLIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 895.965.343

Publication

27/01/2015
ÿþi Mod Ward 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 JAN, 2015

AFDELING D ij MONDE



I

*15014216*

be St

Ondememingsnr : 0895.965.343

Benaming

(voluit) : Bert Gillis

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Muggenhoek 10, 9130 Kieldrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Beslissing genomen te Kieldrecht op 01/11/2014

De Bijzondere Algemene Vergadering van 01/11/2014 beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Muggenhoek 10, 9130 Kieldrecht naar Kieldrechtsebaan 88 A, 9130 Verrebroek en dit vanaf heden

Gillis Bert

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12138498*

Ondernemingsnr : 0895.965.343

Benaming (voluit) : Loonwerk Gillis

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Muggenhoek 10 9130 Kieldrecht

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 26/05/2012

De vergadering stelt vast dat de activiteiten van de vennootschap gewijzigd zijn omwille van economische omstandigheden.

Bijgevolg dekt de maatschappelijke benaming van de vennootschap 'Loonwerk Gillis' niet meer de lading van de huidige activiteiten en is ze zelfs misleidend. Enige andere toevoeging van activiteiten zou ook weer misleidend kunnen zijn en zou de aandacht kunnen afleiden van de activiteiten die worden uitgeoefend naast deze die in de naam worden vernield.

Daarom heeft de algemene vergadering na overleg besloten om de vennootschapsbenaming te wijzigen naar `Bert Gillis'.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

De algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt voorgesteld en toegelicht.

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat de activiteiten van de vennootschap inderdaad gewijzigd zijn omwille van de economische omstandigheden.

Daarom dient het doel ook te worden aangepast om in de toekomst ook andere bijkomende activiteiten te kunnen uitvoeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Vol behoL aan Belg Staats

., ~ ~-----_.~

VAN KOOP14.` y, :A-A"

2l JULI 2012

DEND~ 'r~e -'~~ 5""

Grif#ié=` ~' a .

Luikt - vervolg Mob POF 11,1

De algemene vergadering besluit hierop om het doel, overeenkomstig het voorstel van de zaakvoerder, als volgt uit te breiden :

" de aankoop, de verkoop, de import, de export, de distributie van machines, materieel en klein gereedschap, daarbij inbegrepen de elektrische en mechanische werkbenodigdheden zowel voor klein- als groothandel.

" de verhuring, de leasing van machines, materieel en klein gereedschap, daarbij inbegrepen de elektrische en mechanische werkbenodigdheden zowel voor klein- als groothandel.

" Onderhoud en herstelling van machines, materieel en klein gereedschap, daarbij inbegrepen de elektrische en mechanische werkbenodigdheden zowel voor klein- als groothandel.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatshead

Bijgevolg zal het doel na de wijziging als volgt luiden:

- het aannemen van alle landbouwwerken in de ruimste zin van het woord. Het spreiden van mest en water.

- het aannemen van alle loonwerken en grondwerken voor zowel landbouwers, bedrijven, particulieren en gemeenten, hierbij in het bijzonder: het maaien van graskanten, het effenen en aanleggen van terreinen, liet ledigen en reinigen van rioolputten en beerputten, het opvoeren van gronden, het aanleggen van vijvers, wegen en allerhande terreinen, het bouwrijp maken van terreinen, tuinaanleg, draineringswerken, nivelleringswerken. - vervoer in het algemeen en dit zowel voor rekening van derden als voor rekening van zichzelf.

- het kweken, telen, zaaien, planten, vervoeren, verhandelen, importeren en exporteren van alle landbouwproducten en dit in de ruimste zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- handel in en het kweken, verzorgen en produceren van alle soorten bloemen, bomen, planten en struiken en meer algemeen van alle land- en tuinbouwproducten en aanverwante zoals sproeistoffen, meststoffen, graszoden, zaden en tuinbouwartikelen. Het bereiden van compost, meststoffen, teelaarde, humus en andere bodemverbeteraars.

- het kopen, verkopen, verhandelen, kweken en verzorgen van dieren.

- handel en fabricage van voeders, medicamenten, granen, bloem en aanverwante landbouwproducten of toebehoren.

- tussenpersoon in de handel.

-de aankoop, de verkoop, de import, de export, de distributie van machines, materieel en klein gereedschap, daarbij inbegrepen de elektrische en mechanische werkbenodigdheden zowel voor klein- als groothandel.

-de verhuring, de leasing van machines, materieel en klein gereedschap, daarbij inbegrepen de elektrische en mechanische werkbenodigdheden zowel voor klein- als groothandel. -Onderhoud en herstelling van machines, materieel en klein gereedschap, daarbij inbegrepen de elektrische en mechanische werkbenodigdheden zowel voor klein- als groothandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

,...

Luik Q - vervolg Mod PDF 11.1

- het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen, zo Belgische als buitenlandse, bestaande of nog op te richten, hetzij als inschrijver, vennoot, aandeelhouder, lasthebber, volmachtdrager, zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, bestuurder-zaakvoerder, bestuurder-voorzitter of vereffenaar.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnen huisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen onroerende zakelijke rechten.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

De vennootschap kan bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelname, financiële tussenkomst of anderszins, belangen hebben of nemen in iedere bestaande of nog op te richten vennootschap of onderneming in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog of verwant is met het bare of nuttig is ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zoals hierboven omschreven wordt. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan of aangaan, zekerheden geven door haar goederen in hypotheek of in pand te geven tot waarborg van eigen verbintenissen en tot waarborg van de verbintenissen van derden, inclusief de handelszaak, of enige andere zekerheden geven. De vennootschap mag fungeren als een holding of portefeuillevennootschap. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovenstaand doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 26/05/2012

Bert Gillis

zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BERT GILLIS

Adresse
MUGGENHOEK 10 9130 KIELDRECHT

Code postal : 9130
Localité : Kieldrecht
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande