BEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.854.020

Publication

25/03/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 2 Mg 2014

Griffie

Rilg6U91211

i

i

1111

bet at

BE

Sta

Ondememingsnr: o51'14.9toLo

Benaming (voluit) : BEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrielaan 19

9660 Brakel

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Michel Olemans te Brakel op zes maart tweeduizend en veertien dat een vennootschap werd opgericht door ;

1. de Heer SADONES Bert, ongehuwd, geboren te Oudenaarde op zesentwintig augustus negentienhonderd zevenenzeventig, [Rijksregister nummer ; 770826 301 10], wonende te 9667 Horebeke, Foreest 1, die verklaart geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd te hebben.

2. de Heer SADONES Stiin, ongehuwd, geboren te Oudenaarde op negentien augustus

negentienhonderd tweeëntachtig, [Rijksregister nummer : 82.08.19-305.30], wonende te 9660 Brakel,

Wolfskerke 9, die verklaart geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd te hebben.

RECHTSVORM - BENAMING  ZETEL.

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvomi van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en met de naam "BEST"

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9660 Brakel, Industrielaan 19,

KAPITAAL - AANDELEN  VOLSTORTING.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één tweehonderdste (1120051x) van het kapitaal.

Op voormelde aandelen wordt als volgt a pari ingeschreven

Inbreng in geld

Op alle aandelen wordt in speciën ingeschreven tegen de prijs van honderd euro per aandeel; ais volgt

a) door de heer Bert Sadones, voor tienduizend euro (¬ 10.000,00), waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend;

b) door de heer Stijn Sadones, voornoemd, voor tienduizend euro (¬ 10.000,00), waarvoor hem honderd

(100) aandelen worden toegekend;

zodat het kapitaal volledig is volstort.

Deze volstorting ten bedrage van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) werd door de comparanten onder sub 1)

onder sub 2) uitgevoerd op een speciale rekening nummer BE03 0017 2122 4984 geopend op naam van de

vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS nv zodat de vennootschap vanaf heden beschikt

over een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het bewijs van deponering werd door de bank afgeleverd op zevenentwintig februari tweeduizend en

veertien en zal door de Notaris in bewaring gehouden worden.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duurt en begint te werken vanaf de oprichting.

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9660 Brakel, Industrielaan 19.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland en zowel voor eigen rekening als

voor rekening van derden

Alle verrichtingen van roerende en onroerende aar zoals bijvoorbeeld de aankoop, het productief

maken, het verkavelen, ruilen, bouwen en verbouwen, de verkoop, het beheer, afbraak en verhuren

van roerende en onroerende goederen.

Het beheren van aandelen en deelnemingen in andere ondernemingen.

- Het verlenen van alle dienstprestaties en het ter beschikking stellen van goederen tegen vergoeding,

onder andere van gebouwen, lokalen, materiaal, rollend materiaal, meubelen, producten en ICT-toebehoren.

Op de laatste blz, van buik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 l "

Voor-

béhoude`f aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mut 11.1

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen.

- Het verlenen van administratieve bijstand aan ondernemingen en personen en de uitoefening van opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, directeur en andere in alle verenigingen en vennootschappen.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle en onder meer industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden of die van aard zijn de ontplooiing van de maatschappelijke bedrijvigheid te bevorderen. De vennootschap zal zich tevens mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname, beheer of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van belang zijn voor dat van de vennootschap..

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is louter aanwijzend en niet beperkend.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om elf uur in de de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren en vormen zij een college van zaakvoerders, dat een voorzitter aanstelt en handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave die inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van de mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

In het geval de vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, dan kan hij alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren en vormen zij een college van zaakvoerders. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, waarvan zij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zullen vaststellen. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGI NGSBEVOEGDHEID.

In het geval de vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, en tevens in alle akten waaraan een openbaar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, zal iedere zaakvoerder alleen de vennootschap kunnen vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, voor zover dit overeenkomsten betreft die een bedrag van vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00) niet te boven gaan.

In alle andere zaken zullen zij de vertegenwoordigingsbevoegdheid gezamenlijk uitoefenen. Alleen met hun gezamenlijke handtekening zullen zij dan de vennootschap kunnen verbinden.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.. Zij beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Verkrileinp rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van de in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde stukken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

D s b

mod 11.1

2. Benoeming zaakvoerder

Worden als gewone, niet -- statutaire zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap: de heren

Bert en Stijn Sadones voornoemd.

3. Commissaris-revisor

De comparanten stellen vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar de bij de wet gestelde criteria niet overschreden werden. Er wordt bijgevolg besloten geen commissaris aan te stellen.

4. Begin en afsluiting van het eerste boeklaar

Het eerste boekjaar zal echter aanvangen op heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend

en vijftien.

5. Eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

6. Volmacht voor administratieve formaliteiten

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan VM Fisk bvba, Scheldekant 7 te Oudenaarde, RPR 0478.951534, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om aile nodige verklaringen af te leggen, alle documenten te ondertekenen, aile kosten te betalen en alle administratieve formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Michel Olemans

Voor-behoren aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd

expeditie van de oprichtingsakte dd. 6/03/2014 ;

Op de laatste blz, van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 30.09.2016 16639-0166-009

Coordonnées
BEST

Adresse
INDUSTRIELAAN 19 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande