BEST BELGIAN PRODUCTS EXPORT, AFGEKORT : B.B.P. EXPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEST BELGIAN PRODUCTS EXPORT, AFGEKORT : B.B.P. EXPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.447.927

Publication

31/10/2014
ÿþII

q1 1311M1

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

11111 22 MT. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr: 0534.447.927

Benaming

(voluit) Best Beigian Products Export

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groenendaallaan 62, 2170 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel en volmacht

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd 1 augustus 2014:

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De enige zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar Pareinpark 2A, 9120 Beveren, vanaf 1 september 2014.

De enige zaakvoerder keurt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel goed.

Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens, Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

-aile formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsioketten of andere administratieve diensten;

-alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW: met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en

doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

De zaakvoerder keurt de beslissing goed.

3 Lindekens NV,

Zaakvoerder,

vertegenwoordigd door Guido Nappe

_ .

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

24/05/2013
ÿþi x mod 11,1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

itenifjpit

Neergelegd click v;"7 de Rechtbank

van Kaopí`rrrr:ikd r,: Antwerpen, o~

Griffie 1 MEI ?@13

Ondennemingsnr: p534" 447" 927

Benaming (voluit) : BEST BELGIAN PRODUCTS EXPORT

(verkort) : B.B.P. EXPORT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groenendaallaan 62

2170 Merksem

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op drie mei tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "3 LINDEKENS", met zetel te Merksem, Groenendaallaan 62, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen,

rechtspersonenregisternummer nummer 0442.769.465, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op achttien december negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen januari negentienhonderd eenennegentig, onder nummer 910109-175, waarvan de statuten gewijzigd werden ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op twee en twintig mei tweeduizend ,1 en één, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zestien juni daarna, nummer 2001-01-16/221, en voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Bert Haeck op éénendertig december tweeduizend en elf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee maart tweeduizend en twaalf, nummer 2012-03-02/0049167, aihier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Noppe Guido, wonende te Beveren, Drie Lindekens 65, benoemd ingevolgde de raad van bestuur de dato vijf mei tweeduizend en drie, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien mei daarna, nummer 200305-1510054632.

2. Mevrouw HERNANDEZ VALENCIA Lara Maria geboren te Medellin Antioquia (Colombia) op negen april negentienhonderd tachtig, wonende te CR 30A CL 9-45 (INT 104), Medellin.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Best Belgian Products Export" of afgekort "B.B.P. Export"

3. Zetel: te 2170 Merksem, Groenendaallaan 62

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derde of in samenwerking met derden:

Alle activiteiten die direct of indirect verband houden met het vervoer van goederen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, nationaal of internationaal; alle;; diensten in verband met laden en lossen, inklaren of uitklaren, stockeren of .. -verdelen,..0 -fiº%erlening in dit kader_aan_ personen of bedrijven, µw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vertegenwoordiging van rederijen, bewaarneming van goederen en meubelen, de aankoop of verkoop van transportmiddelen, de import en export van verschillende producten, waaronder energiedrinks, doch niet beperkt hiertoe, aan- en verkoop van alle roerende goederen, tussenhandelaar, evenwel dit alles met uitsluiting van kleinhandel.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel, zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel aile noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijdbegrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO, vertegen-'woordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG lN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap 3 Lindekens, voor dertienduizend negenhonderd twaalf en een halve euro, waarvoor haar vijfenzeventig aandelen worden toegekend; de vennootschap verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën dertienduizend negenhonderd twaalf en een halve euro.

2. Mevrouw Hernandez Valencia Lara Maria, voor vierduizend zeshonderd zevenendertig en een halve euro, waarvoor haar vijfentwintig aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: vierduizend zeshonderd zevenendertig en een halve euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro en is elk aan-'deel volledig vol-+stort.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij ING bank met nummer 363-1198062-55.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op twee mei tweeduizend en dertien.

7. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf drie mei tweeduizend en dertien.

8. bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Voor-

behouden

aan het

.Belgisch

Staatsblad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-ihouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-iwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga`'dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen: Als niet-statutaire zaakvoerder voor de duur der vennoot`ischap wordt door de oprichters éénparig benoemd, Drie Lindekens, voornoemd, met maatschappelijke zetel te 2170 Merksem, Groenendaallaan 62, ondernemingsnummer 0442.769.465, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Guido Noppe, die alhier aanvaardt. Het mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht: Er wordt beslist volmacht te geven aan mevrouw An Lettens en mevrouw Joke Laurijssen, medewerksters bij Moore Stephens Verscheiden Accountants en Belastingconsulenten BV onder de vorm van een CVBA, met maatschappelijke zetel te Esplanade 1, bus 96, Buro & Design Center, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid hebben : alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten; alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren; de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

1t Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de EERSTE MAANDAG VAN DE MAAND MEI OM ZEVENTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en veertien. 12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op drie mei tweeduizend en dertien en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien.

VOO ` ' f D UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te

twerpen

Dirk Smet, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 27.05.2015 15133-0046-011
07/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 6 JUNI 2M5

Griffie

AFDELING DENOERMONDF

iu

b

E

s~

*15096418*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0534.447.927

BEST BELGIAN PRODUCTS EXPORT

E áPO i'

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID PAREINPARK 2 A, 9120 BEVEREN (BELGIË)

Einde mandaat -- benoeming  zetelverplaatsing - volmacht

Uittreksel uit het verslag van de gewone algemene vergadering der vennoten d.d. 22 mei 2015

De algemene vergadering stelt vast dat de heer Guido Noppe, die was aangesteld ais vaste vertegenwoordiger van 3 Lindekens BV NV (ondernemingsnummer 0442.769.465), voor diens mandaat als zaakvoerder in de vennootschap, overleden is op 8 april 2015.

De algemene vergadering stelt vervolgens vast dat 3 Lindekens BV NV (ondememingsnummer 0442.769.465), voor de uitoefening van dit bestuurdersmandaat in de vennootschap, met ingang van 8 april 2015, mevrouw Bozena Majewska, geboren te Lascow, Polen op 23 september 1956, wonende te Drie Lindekens 65, 9120 Beveren, heeft aangeduid als nieuwe vaste vertegenwoordiger. Dit mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend,

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar: Drie Lindekens 65, 9120 Beveren, vanaf heden.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96,1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft voor:

" Het vervullen van alle formaliteiten inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels-en ambachtenondememingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten of andere administratieve diensten;

" Het vervullen van diverse administratieve verplichtingen:

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorafgaande, huidige en

toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds en/of een sociaal secretariaat voor de

vennootschap en/of haar bestuursorgaan;

het aanvragen en wijzigen van vergunningen;

ª% het aanvragen van gelijkwaardigheidsverklaringen diploma's;

het inschrijven in een register, op een rol, in een databank of bij een beroepsorde of

beroepsvereniging;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren voor publicaties in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, ,..

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

> Deze volmacht impliceert tevens de toelating vanwege de volmachtgever om gegevens in te kijken en te wijzigen via elektronische interfaces van het ondememingsloket, het sociaal verzekeringsfonds en de desbetreffende Fiscale Overheden. De volmachtdrager voert het mandaat uit op basis van de door de volmachtgever verstrekte informatie.

> Voor al het voormelde mag de volmachtdrager alle verklaringen doen, alle akten, stukken en processen-verbaal ondertekenen, woonst kiezen, in de plaats stellen en in het algemeen alles doen wat nodig of nuttig zou blijken voor de uitvoering van het huidige volmacht, zelfs indien bepaalde handelingen hier niet uitdrukkelijk voorzien zijn, zo nodig bekrachtiging door de volmachtgever belovende.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

.i.2

Deze overeenkomst begint op datum van ondertekening en neemt een einde in de gevallen bij wet voorzien. Een eenzijdige opzegging gebeurt door middel van een aangetekend schrijven aan de andere partij. Deze overeenkomst vervangt en vernietigt alle voorgaande die met dezelfde doeleinden mochten gegeven zijn.

Tanja De Naeyer,

volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

t

Bel el sch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEST BELGIAN PRODUCTS EXPORT, AFGEKORT : B.…

Adresse
PAREINPARK 2A 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande