BEST BELGIAN SPECIAL BEERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEST BELGIAN SPECIAL BEERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 548.826.790

Publication

17/07/2014
ÿþtr' MocIWrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

111111 LIMMIUJ111

Rechtbank van -koophe il

AntwerPen

O 8 JULI 2O1i

afdeling Antwerpen

unrrIe





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0548.826.790

Benaming

(vola): Holdco III BE

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Jan Van Rijswijeklaan 162, bus 4, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Mededling in het kader van artikel 566 van het Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd, 1 juli 2014 houdende goedkeuring, in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen, van bepalingen die van toepassing zijn ingeval van een controlewijziging.

Sander Buysse

Gevolmachtigde

03/04/2014
ÿþmoa 41.1

~ nik j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

von

?~,r ,..r.~.., ~ " -.~.~ ~..~R ~~7~~`t'r`t1Q1~

" iM7 AVíi~l~lli~~i r.

2 If MAART 2014

Griffie

Ondernemingsnr: 5 4 8 . i;; `2. 7 9 a " =c

Benaming (voluit): HOLDCO III BE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 4

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN - MACHTEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op eenentwintig maart tweeduizend veertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter

de besloten vennootschap naar Nederlands recht "HOLDCO III BE B.V.", statutair gevestigd te Bussum (Nederland), met adres te 1405 HK Bussum, Nieuwe 's-Gravelandseweg 17, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 60064587 en in het rechtspersonenregister (buitenlandse onderneming) met ondernemingsnummer 0547,783.447

Intekenaar (artikel 450, ten tweede, Wetboek van Vennootschappen)

de vennootschap naar Nederlands recht met de rechtsvorm van een Cooperatie W.A. "WPEF V HOLDING COOPERATIEF W.A.", statutair gevestigd te Bussum (Nederland), met adres te 1405 HK Bussum, Nieuwe 's-Gravelandseweg 17, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer. 53103548 en in het rechtspersonenregister (buitenlandse onderneming) met ondernemingsnummer;; ° 0546.862.442.

De comparanten werden vertegenwoordigd door de heer VAN CAUWENBERGHE Jan Marcelle Omer Marie, van Belgische nationaliteit, wonende te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Floraliënlaan 481, bus 09, ingevolge. onderhandse volmacht.

2.a) Rechtsvorm handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap b) Naam : "HOLDCO Ill BF'

3. Zetel : te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 162, bus 4

Doel De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

1. het oprichten van, het deelnemen in publieke of private inrichtingen, vennootschappen of ondernemingen, ook indien dit gebeurt bij wijze van voorschotten, opslorping en gehele of gedeeltelijke fusie of anderszins en:, in het algemeen het financieren van andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen van welke. aard ook;

2. het voeren van beheer over, het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar en het verstrekkenj van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van management, directie:' en or" anisatie;

het aankopen, het verkopen, het bouwen, het verhuren, het uitbaten, het beheren, het valoriseren, het'; verkavelen en handel drijven in alle onroerende goederen of deelbare of ondeelbare gedeelten ervan en het verlenen van persoonlijke of zakelijke rechten hierop;

4, het uitvoeren van alle financiële verrichtingen, zoals het toestaan van kredieten en leningen met of zonder voorrechten of reële waarborgen, het ontlenen met inpandgeving of met hypotheekvestiging, het zich borg; stellen voor andere ondernemingen, alsook het beleggen in roerend en onroerend vermogen, hypothecaire, schuldvorderingen, met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn kredietinstellingen, spaar- en depositobanken, effectenbeursvennootschappen, vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies en aan bemiddelaars inzake valutahandél.

s9

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

il 1

*14073084*

II

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan,het Belgisch

Staatsblad

Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot, verwezenlijking van haar doel. Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op elke andere manier in alle ondernemingen of vennootschappen, die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van haar onderneming te bevorderen. Zij kan zelfs alle medewerkings- associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Ge 1 atst kapitaal

TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00), verdeeld in TWEEËNZESTIGDUIZEND (62.000) aandelen zonder vermelding van waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC Bank.

7. Boel `armar, : begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar: Het eerste boekjaar lóopt tot dertig juni tweeduizend vijftien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van

het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zaI de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vereadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de derde vrijdag van de maand december om zestien uur,

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens .de ,volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (y) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze noch de onthouding is vermeld zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering enkel een ander aandeelhouder als volmachtdrager aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien. De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen vóór de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuurders : benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend j negentien :

a. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FV MANAGEMENT", gevestigd te 2812 Mechelen..(Muizen),- IVIuizenhoekstraat- 33,--ingeschreven. -in--het.-rechtspersonenregister- -van. Mechelen - met.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

e-

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ondememingsnummer 0831.614.553, met als vaste vertegenwoordiger de heer VLAYEN Frank Jozef Paul, ' van Belgische nationaliteit, wonende te 2812 Mechelen (Muizen), Muizenhoekstraat 33.

' b, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARGATES", gevestigd te 9820 Merelbeke (Schelderode), Molenstraat 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.717.505, met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN CAUWENBBRGHE Cédric Guillaume Prosper Martin, van Belgische nationaliteit, wonende te 9820 Merelbeke (Schelderode), Molenstraat 51,

De bestuurders zullen hun opdracht onbezoldigd uitoefenen.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende

bestuurders zijn herbenoembaar. "

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Directiecomité

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité kunnen alle bestuursbevoegdheden zijn met uitzondering van de , bestuursbevoegdheden die betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehoudene Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité.

De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kunnen worden toevertrouwd aan één of meer personen (al dan niet lid van de raad van bestuur) die handelen als orgaan van de vennootschap.

De raad van bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien één of meer personen worden belast met hét dagelijks bestuur, zonder dat deze worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur, Indien een lid van de raad van bestuur het dagelijks bestuur krijgt toevertrouwd, wordt deze persoon `gedelegeerd bestuurder' genoemd, in de andere gevallen `pérsoon belast met dagelijks bestuur,

Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het directiecomité, (iii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur, en (iv) de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders, wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door iedere bestuurder, alleen handelend.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten-aandeelhouders verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Beigisch

Staatsblad

mod 11.1

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten en

de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere

wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "B-DOCS", gevestigd te 1000 Brussel, Willem de Zwijgerstraat 27, met recht van

indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

D ] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0548.826.790 Benaming

(voluit) : HOLDCO III BE (verkort) :

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

23 JULI n14

Griffie

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 4 te 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN 

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA NAAMSWIJZIGING  VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  DOELWIJZIGING-BENOEMING BESTUURDERS  VERVANGING VAN DE STATUTEN DOOR EEN AANGEPASTE TEKST.

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 1 juli 2014, houdende de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "HOLDCO III BE" met zetel te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 4, opgericht bij akte verleden voor Notaris Marc Sledsens, geassocieerd notaris te Antwerpen op 21 maart 2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie april daarna onder nummer 14073084, waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0548.826.790, en waaruit blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met dertien miljoen honderd drieënzestigduizend euro (¬ 13.163.000,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) op dertien miljoen tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 13.225.000,00) door inbreng in speciën.

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening, geopend bij KBC Bank op naam van de vennootschap.

Het bewijs van deponering werd door genoemde instelling afgeleverd op 30 juni laatstleden en zal aan de akte gehecht blijven.

2. UITGIFTE VAN NIEUWE AANDELEN

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen tot uitgifte van dertien miljoen honderd drieënzestigduizend aandelen (13.163.000) aandelen zonder nominale waarde, en toekenning van deze aandelen aan de inbrenger.

3. KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met dertien miljoen tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 13.225.000,00) om het te brengen van dertien miljoen tweehonderd vijfentwintigduizend euro (E 13.225.000,00) naar zesentwintig miljoen vierhonderd vijftigduizend euro (E 26.450.000,00) door inbreng in natura, en met uitgifte van 13.225.000 nieuwe aandelen.

A. BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 602 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De hiervoor vermelde inbreng wordt nader beschreven en gewaardeerd in het verslag opgesteld door de Burgerlijke Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Marc Guns, bedrijfsrevisor, op datum van 26 juni 2014. Dit verslag zal, samen met een afschrift van deze akte, ter inzage neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Tevens wordt hiermee neergelegd het bijzonder verslag opgemaakt door de Raad van Bestuur van de: vennootschap de dato 30 juni tweeduizend veertien overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van, Vennootschappen omtrent de inbreng in natura.

B. VOORLEZING VAN DE VERSLAGEN

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge 3 "5. Conclusie

In de naamloze vennootschap HOLDCO III BE zal een schuldvordering jegens de Vennootschap, op naam

van de heer Antoine Bosteels, ad ¬ 13.225.000,00 worden ingebracht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat;

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De Raad van Bestuur van de Vennootschap is verantwoordelijk voor

de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de Vennootschap uit

te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2.De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid.

3.De voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering wordt verantwoord in het kader van de

recente oprichting van de Vennootschap en door de voorafgaandelijke kapitaalverhoging van de Vennootschap

ad ¬ 13,163.000,00, middels de inbreng in cash door de bestaande aandeelhouder van de Vennootschap, die

alle aandelen van de Vennootschap op dat moment bezit. Voor deze voorafgaandelijke kapitaalverhoging ad

¬ 13.163.000,00 zullen eveneens 13.163.000 nieuwe aandelen worden uitgegeven. De fractiewaarde van de

nieuw uit te geven aandelen voor de inbreng in natura komt uit dien hoofde overeen met de fractiewaarde van

de bestaande aandelen,

4.Deze door de partijen weerhouden methode van waardering leidt tot een inbrengwaarde van

¬ 13.225.000,00.

De inbreng in natura zal worden vergoed door de uitgifte van 13.225.000,00 nieuwe aandelen zonder

vermelding van nominale waarde. Er zullen geen bijkomende voordelen worden toegekend aan de inbrenger.

Wij willen er tenslotte specifiek aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brussel, 26 juni 2014

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA (B 160)

vertegenwoordigd door

(getekend)

Marc Guns

Vennoot"

Het verslag van de bedrijfsrevisor blijft aan de akte gehecht.

Beide verslagen worden eenparig goedgekeurd.

4. UITGIFTE VAN NIEUWE AANDELEN

De algemene vergadering besluit tot uitgifte van dertien miljoen tweehonderd vijfentwintigduizend aandelen

(13.225.000) aandelen zonder nominale waarde, met toekenning van deze aandelen aan de inbrenger.

5. INDELING VAN DE AANDELEN IN KLASSE A en B

De algemene vergadering besluit tot indeling van de aandelen, zijnde in totaal 26.450.000 aandelen in twee klassen, zijnde een Klasse A bevattende de 13.225.000 aandelen toebehorende aan de heer Antoine Bosteels, voornoemd, en een Klasse B bevattende de 13.225.000 aandelen toebehorende aan de B.V. "Holdco III BE BV", voornoemd. Beide aandeelhouders verklaren deze opdeling uitdrukkelijk te aanvaarden. Zij bevestigen dat aile aandelen gelijkwaardige rechten behouden.

Voormelde wijziging wordt omstandig toegelicht in het bijzonder verslag van de raad van bestuur opgemaakt op 30 juni 2014 overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan de aandeelhouders erkennen kopie te hebben ontvangen en dat aan deze wordt gehecht.

Alle aandeelhouders die (van tijd tot tijd) Klasse A Aandelen in de vennootschap bezitten, worden hierna "A Aandeelhouders" genoemd. Alle aandeelhouders die (van tijd tot tijd) Klasse B Aandelen in de vennootschap bezitten, worden hierna "B Aandeelhouders" genoemd,

De klasse van nieuw uitgegeven aandelen zal bepaald worden als volgt: (1) bij inschrijving door een bestaande aandeelhouder of een met een aandeelhouder verbonden persoon, zullen de nieuw uitgegeven aandelen van dezelfde klasse van aandelen zijn als de klasse van aandelen aangehouden door de inschrijvende aandeelhouder of de aandeelhouder waarmee de inschrijver verbonden is, tenzij anders overeengekomen tussen de vennootschap en de inschrijver; en (ii) bij inschrijving door een derde, zullen de nieuw uitgegeven aandelen behoren tot de klasse zoals overeengekomen tussen de bestaande aandeelhouders.

Ingeval van overdracht van aandelen zal de klasse van de overgedragen aandelen bepaald worden als volgt: (I) bij overdracht van een bepaalde klasse aan een aandeelhouder van een andere klasse of een met een aandeelhouder van een andere klasse verbonden persoon, zullen de overgedragen aandelen, vanaf de overdracht, automatisch worden geconverteerd in de klasse aandelen aangehouden door de overnemende aandeelhouder of de aandeelhouder waarmee de overnemer verbonden is; en (ii) bij overdracht van aandelen aan een derde, zullen de overgedragen aandelen tot dezelfde klasse blijven behoren.

Verder worden dienaangaande bijzondere bepalingen inzake overdracht van aandelen en benoeming van bestuurders in de statuten opgenomen zoals hierna bepaald.

6, NAAMSWIJZIGING

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap te

wijzigen in "Best Belgian Special Beers",

7, ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de zetel te verplaatsen van 2020

Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 162 bus 4 naar 9255 Buggenhout, Kerkstraat 96.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

8. DOELWIJZIGING.

A.Bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van

Vennootschappen

De voorzitter wordt ontslagen om voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de

dato 30 juni tweeduizend veertien overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent

de wijziging van het maatschappelijk doel. De aanwezige aandeelhouders erkennen op de hoogte te zijn van de

inhoud ervan. Dit verslag verwijst naar een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien is

vastgesteld en die werd afgestoten op 31 mei tweeduizend veertien.

Gezegd verslag van de raad van bestuur wordt aan de gehecht.

B.Wijziging maatschappelijk. doel

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel uit te breiden

zoals hierna bepaald en dienvolgens artikel drie van de statuten aan te passen als volgt

"Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of

tussenpersonen:

-het oprichten van, het deelnemen in publieke of private inrichtingen, vennootschappen of ondernemingen, ook indien dit gebeurt bij wijze van voorschotten, opslorping en gehele of gedeeltelijke fusie of anderszins en in het algemeen het financieren van andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen van welke aard ook;

-het verwerven, vervreemden, omruilen en aanhouden, onder welke vorm ook, van effecten en andere financiële instrumenten, evenals het beheren van haar portfolio van effecten en andere financiële instrumenten;

-het voeren van beheer over, het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar en het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van management, directie en organisatie;

-het aankopen, het verkopen, het bouwen, het verhuren, het uitbaten, het beheren, het valoriseren, het verkavelen en handel drijven in alle onroerende goederen of deelbare of ondeelbare gedeelten ervan en het verlenen van persoonlijke of zakelijke rechten hierop;

-het uitvoeren van alle financiële verrichtingen, zoals het toestaan van kredieten en leningen met of zonder voorrechten of reële waarborgen, het ontlenen met inpandgeving of met hypotheekvestiging, het zich borg stellen voor andere ondernemingen, alsook het beleggen in roerend en onroerend vermogen, hypothecaire schuldvorderingen, met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen, spaar- en depositobanken, effectenbeursvennootschappen, vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies en aan bemiddelaars inzake valutahandel.

De vennootschap kan aile roerende en onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren, verhuren, vervaardigen, vervreemden en omruilen, en in het algemeen aile commerciële, industriële en financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan bij wijze van investering aile roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs zonder rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel, Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op elke andere manier In alle ondernemingen of vennootschappen, die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van haar onderneming te bevorderen . Zij kan zelfs alle medewerkings- associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden."

9. STATUTENWIJZIGING.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de statuten van de vennootschap te vervangen door een tekst aangepast aan de hiervoor genomen beslissingen en aan de afspraken vastgelegd tussen de verschijnende partijen naar aanleiding van de kapitaalverhogingen zoals hiervoor vermeld.

De tekst van deze nieuwe statuten luidt ais volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "Best Belgian Special Beers".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kerkstraat 96, 9255 Buggenhout.

De zetel mag zonder statutenwijziging naar elke andere plaats in België worden overgebracht, door beslissing van de raad van bestuur, met inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, in België en in het buitenland bijkantoren oprichten..

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

-het oprichten van, het deelnemen in publieke of private inrichtingen, vennootschappen of ondernemingen, ook indien dit gebeurt bij wijze van voorschotten, opslorping en gehele of gedeeltelijke fusie of anderszins en in het algemeen het financieren van andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen van welke aard ook;

} -het verwerven, vervreemden, omruilen en aanhouden, onder welke vorm ook, van effecten en andere financiële instrumenten, evenals het beheren van haar portfolio van effecten en andere financiële instrumenten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge -het voeren van beheer over, het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar en het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van management, directie en organisatie;

-het aankopen, het verkopen, het bouwen, het verhuren, het uitbaten, het beheren, het valoriseren, het verkavelen en handel drijven In aile onroerende goederen of deelbare of ondeelbare gedeelten ervan en het verlenen van persoonlijke of zakelijke rechten hierop;

-het uitvoeren van alle financiële verrichtingen, zoals het toestaan van kredieten en leningen met of zonder voorrechten of reële waarborgen, het ontlenen met inpandgeving of met hypotheekvestiging, het zich borg stellen voor andere ondernemingen, alsook het beleggen in roerend en onroerend vermogen, hypothecaire schuldvorderingen, met uitzondering van de activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen, spaar- en depositobanken, effectenbeursvennootschappen, vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies en aan bemiddelaars inzake valutahandel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren, verhuren, vervaardigen, vervreemden en omruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële en financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan bij wijze van investering alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs zonder rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op elke andere manier in aile ondernemingen of vennootschappen, die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van haar onderneming te bevorderen , Zij kan zelfs alle medewerkings- associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden. De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Het geplaatst kapitaal bedraagt zesentwintig miljoen vierhonderd en vijftig duizend euro (EUR 26.450.000,00) en is verdeeld in zesentwintig miljoen vierhonderd en vijftig duizend (26.450.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan 13.225.000 klasse A aandelen (de Klasse A Aandelen) en 13.225.000 klasse B Aandelen (de Klasse B Aandelen).

Alle aandeelhouders die (van tijd tot tijd) Klasse A Aandelen in de vennootschap bezitten, worden hierna "A Aandeelhouders" genoemd. Alle aandeelhouders die (van tijd tot tijd) Klasse B Aandelen in de vennootschap bezitten, worden hierna "B Aandeelhouders" genoemd.

De aandelen zijn op naam en moeten ingeschreven worden in het register van aandelen.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap. In geval van onenigheid tussen de rechthebbenden of van hoogdringendheid kan de voorzitter van de rechtbank van koophandel, op verzoek van één van hen, een gezamenlijke mandataris aanwijzen.

Dezelfde regel is van toepassing bij splitsing van het eigendomsrecht van een effect in blote eigendom en vruchtgebruik, om welke reden ook.

De statuten voorzien bijzondere bepalingen voor de overdracht van aandelen alsook een voorkooprecht, een volgrecht en een volgplicht.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens vier bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid van stemmen overeenkomstig de volgende voordrachtsregeling,

(i)de helft van de leden zal worden benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de A Aandeelhouder (de A Bestuurders); en

(ii)de helft van de leden zal worden benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de B Aandeelhouder (de B Bestuurders).

Telkens wanneer de aandeelhouders kandidaten dienen voor te dragen, zullen zij een lijst voorleggen die minstens één kandidaat meer bevat dan het aantal te benoemen bestuurders. Bestuurders zullen door de algemene vergadering van hun mandaat ontheven worden op vraag van de aandeelhouder die zijn/haar benoeming heeft voorgesteld.

Indien een bestuursmandaat, voor om het even welke reden, openvalt véér het verstrijken van de termijn, zullen de overblijvende bestuurders onmiddellijk een bestuurder coopteren uit de kandidatenlijst voorgedragen door de aandeelhouder die de te vervangen bestuurder heeft voorgedragen of die nieuw voorgedragen wordt door de desbetreffende aandeelhouder. De eerstvolgende algemene vergadering zal deze benoeming bekrachtigen. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt ais bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter, zo vaak het belang van de vennootschap het vergt, maar in ieder geval minstens vijf maal per jaar.

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad.

Het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kunnen worden toevertrouwd aan één of meer personen (al dan niet lid van de raad van bestuur) die handelen als orgaan van de vennootschap.

Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het directiecomité zoals voorzien in artikel 17(a), (iii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur zoals voorzien in artikel 17(b), en (iv) de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders zoals voorzien in artikel 17(d), wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders samen handelend, waarvan minstens één A Bestuurder en één B Bestuurder.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De controle op de verrichtingen van de vennootschap wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien de vennootschap daartoe verplicht is of indien de algemene vergadering daartoe beslist. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. Zij worden benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten faste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de derde vrijdag van de maand december om zestien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen v66r de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen. De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Bij het einde van elk boekjaar worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen."

10, ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS  COMMISSARIS

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MARGATES", met zetel te 9820 Merelbeke (Schelderode), Molenstraat 51, met ondememingsnummer 0474.717.505, met als vaste vertegenwoordiger de heer Van Cauwenberghe Cédric, Guillaume, Prosper, wonende te 9820 Merelbeke (Schelderode), Molenstraat 51 te ontslaan in haar hoedanigheid van bestuurder vanaf heden, er wordt hem kwijting verleend van het door haar gevoerde bestuur.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om te (her)benoemen tot bestuuurders voor een periode van 6 jaar, hetzij tot de jaarvergadering gehouden in 2020

Op voordracht van de aandeelhouders Klasse A :

-De heer Antoine Bosteels, wonende te 2890 Lippelo, Breutheide 22 (rijksregistemummer 65.08.24 303-10) voornoemd; en

-De Naamloze Vennootschap "AMUBO", met zetel te 9255 Buggenhout, Hanenstraat 4, met ondernemingsnummer 0405.098.922, met ais vaste vertegenwoordiger de heer lvo Bosteels (rijksregistemummer 41.04.15 177-68), wonende te 9255 Buggenhout, Hanenstraat 4,

Op voordracht van de aandeelhouders Klasse B

-De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FV MANAGEMENT", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Frank Vlayen (rijksregistemummer 65.10.10 439-17 ) voornoemd; en

à , «

Voorbehouden . en het Belgisch Staatsblad

. '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De heer Frank Vlayen, wonende te 2812 Mechelen (Muizen), Muizenhoekstraat 33 (rijksregistemummer

65.10.10 439-17) voornoemd.

Voor zover als nodig bevestigt de algemene vergadering dat bovenstaande lijst van bestuurders de

volledige samenstelling van de raad van bestuur betreft onmiddellijk na het verlijden van deze akte.

11. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de

neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte .

- verslag van de bedrijfsrevisor -I-

- 3 verslagen van de raad van bestuur-

- bankattest-J-

- 2 volmachten .3e-

- gecoordineerde statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2014
ÿþof

Voor-

behouden aan Met Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wasti 11.1

EiîrcoîT In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0548.826.790

Benaming

(voluit) : Best Belgian Special Beers

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamioze vennootschap

Zetel : Kerkstraat 96, 9255 Buggenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming voozitter-vaste vertegenwoordiger van bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 25 juli 2014.

Na beraadslaging nam de raad van bestuur bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten:

1. De raad van bestuur heeft besloten om de heer Frank Vlayen te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur met ingang vanaf heden tot zolang zijn bestuursmandaat strekt.

2, De raad van bestuur heeft kennis genomen van de beslissing van Amubo NV om met ingang vanaf 23 juli 2014 haar vaste vertegenwoordiger te vervangen met oog op de uitoefening van haar mandaat als bestuurder in de Vennootschap. De raad van bestuur heeft besloten de vervanging van de heer Ivo Bosteels door de heer Antoine Bosteels als vaste vertegenwoordiger van Amubo NV in het kader van haar bestuursmandaat in de Vennootschap goed te keuren.

3. De raad van bestuur heeft besloten een bijzondere volmacht toe te kennen aan Susana González Melón of enige andere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, woonplaats kiezende te Tervurenfaan 268A, 1150 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid van subdelegatie, om alle handelingen te stellen en alle verklaringen te doen en om alle documenten te bezorgen en te ondertekenen om bovenvermelde besluiten te publiceren, met inbegrip van het vervullen van de neerleggingsverplichtingen bij de griffie van de rechtbank van koophandel in het kader van de voormelde benoemingen en, meer algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze volmacht.

Susana González Melôn

Gevolmachtigde

F 1 1-'C i-iTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 0 AUG. 2oi1.1

AFDELING DENDERMONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/06/2015
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

GRIFFIr" I BANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 5 JUNI 2035

AFDELING DENCr friDMONDE

c-----

Ondernemingsar : 0548.826.790

Benaming

(voluit) : BEST BELGIAN SPECIAL BEERS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kerkstraat 96, 9255 Buggenhout

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Bij besluit van de Bijzondere Algmene Vergadering van 18 augustus 2014 bestuurder aanvaard van Bosteels Antoine.

Terzelfdertijd wordt Brewick BVBA, met zetel te Sint-Amanda (Lippelo), vertegenwoordiger Bosteels Antoine tot bestuurder benoemd. Het mandaat van jaarvergadering die zal worden gehouden in het jaar 2020 en is bezoldigd.

Bosteels Antoine. Vast vertegenwooridger van bestuurder Amubo NV







werd het vrijwillig ontslag als;

Breutheide 22, met als vast` de bestuurder zal lopen tot de















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2016 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 27.01.2016 16027-0014-029

Coordonnées
BEST BELGIAN SPECIAL BEERS

Adresse
KERKSTRAAT 96 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande