BESTPCSERVICE

Société en commandite simple


Dénomination : BESTPCSERVICE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.594.334

Publication

06/01/2014
ÿþçç,,

ae' '7. ,

Mod Word 11.1

in de bislagen bij het Belgisch Staatsbtad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ri I,., (Dadennr,rn,rç;nr p5(43. 594, 33G BeEieAit1g

~. BestPCService

~~" S.i~,.i~~

NEERGELEGD

2 st DEC. 2013

RECHTBº% VAN

KOOPHANDEL GENT

Bijlagen bij het Belgisch. Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

hcchts'" or' Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel Sint-Jacobsnieuwstraat 82(winkel)

Cvo.ltd¬ g 3dit: 9000 Gent

Or" lderviero akte ; Oprichting

Tussen de ondergetekenden,

1) Lavrentev Serguei, wonende te Kongostraat 3 bus 3, 9000 Gent (hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot)

2) Mustaikin Yury, wonende te Skripnikovstraat 34 bus 26, 220019 Minsk ( (stille vennoot) wordt bij deze een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de volgende voorwaarden:

1. Benaming

De vennootschap neemt de benaming "BestPCService" aan. In alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "Gewone commanditaire vennootschap" of afgekort "Comm, V", In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de letters "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Sint-Jacobsnieuwstraat 82(winkel), 9000 Gent. Deze kan verplaatst worden naar om het even welke andere plaats door een eenvoudige beslissing vanwege het beheer en mits publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, evenals in naam en voor rekening van derden:

- De technische analyse van de systematische gebreken van de elektronische apparatuur en de wetenschappelijke onderzoeken op het valk van IT technologies

- IT-consulting en outsourcing

Computerconsultancy-activiteiten

- Beheer van computerfaciliteiten

- Herstelling van informatica-, elektronica- en optische produkten en van communicatieapparatuur

- Programmering, ontwerpen, raadgeving en andere informatica-activiteiten

Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

- Webportalen

- Verhuur complexe micro-elektronische apparaten

- Verkoop van computers, randapparatuur en software

,j.1 i ~~iil~(', ..'..,.n `:::J3~ hUeSi.inqliPt.ri vtst1 Jr; iTi?lrurF;eR;eiLriG'£: ro.ir;z. he:tfi°  3.^,tr

ot; !C :AtSl)e r;it3oi` ton uáillziel) 4 ar'. rien s'i #á V:;rrt" 7Giys.#.)or JfÿE)rs tlÇrti4 :':aain ;t t lundi cepriNSlti,

.`

a:.^. ' +

Rclgiseh.Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes .duMnnite.ur.belge

Bijlagen bij he

4. Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf 0110112014.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 5.000,00 euro en is volstort. Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, die elk 11100 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is op de volgende wijze samengesteld:

1) Lavrentev Serguei (beherend vennoot) brengt de som in van 3.000,00 euro waarvoor hij ter compensatie recht heeft op 60 aandelen

2) Mustaikin Yury (stille vennoot) brengt de som in van 2.000,00 euro waarvoor hij ter compensatie recht heeft op 40 aandelen

6. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, te benoemen door de statuten of door de algemene vergadering. De zaakvoerders worden onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; zij beschikken over de maatschappelijke handtekening voor alle daden van dagelijks bestuur. In die omstandigheden kunnen zij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen. De zaakvoerders krijgen de bevoegdheid om te subdelegeren. De zaakvoerder kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris. De Heer Lavrentev

Serguei wordt als zaakvoerder benoemd die verklaart dit mandaat te aanvaarden. .

7. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk volgend jaar. Bij wijze van overgang wordt het eerste boekjaar geacht aanvang te nemen vanaf 01/01/2014 en om te eindigen op 31 december 2014.

8. Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand mei om 17 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 17 uur. De eerstvolgende vergadering zal plaatshebben in tweeduizend en vijftien.

De vergadering zal tot doel hebben: de goedkeuring van de jaarrekening, alsmede de verdeling van de winst.

leder vennoot heeft recht de algemene vergadering der vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij ais zijn medevennoten uitnodigen bij aangetekende brief, tenminste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven. Deze brief moet de dagorde vermelden. In alle vergaderingen is het stemrecht van ieder vennoot evenredig met zijn aandeel in het kapitaal. Ten gebreke aan ander beding dan de statuten, worden de beslissingen bij eenvoudige meerderheid getroffen.

9. Bijzondere volmacht

5r wordt een bijzondere volmacht gegeven voor de inschrijving in het ondernemingsloket en het aanvragen het BTW-nummer aan Quercus Consulting bvba, Pekelharing 28 te 9000 Gent.

gedaan te Gent, 11 december 2013.

Lavrentev Serguei

Zaakvoerder

tip r)t f,Y" at;,t1+ hl; LUIK t:r v9.1h21)C'n ee" eçt9 i`!Caarn on 13Ckkiarllgi'aa3id van rte in.trÜrnCntarCatdea hOtzli val do p.)r`:t+iCjn(eat)

2a)vGn,yrt de rothtxpersOara ton aanzien van dorr,iür: tc" v:rrtogf7rawt)orcliren

VOtsCa ti3i)r'1 on " 1's,1(tTrearew.Sr'q

Coordonnées
BESTPCSERVICE

Adresse
SINT-JACOBSNIEUWSTRAAT 82 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande