BETA CONSULTING COMPANY, AFGEKORT :B.C.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETA CONSULTING COMPANY, AFGEKORT :B.C.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.631.049

Publication

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 26.01.2014 14022-0367-012
11/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0479.631.049

Benaming

(voluit) : BETA CONSULTING COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9810 Nazareth, Johan Daisnestraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - wijziging statuten.

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Calliauw Peter, notaris met standplaats te Gent op 21 februari 2013, geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BETA CONSULTING COMPANY", met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

1"/ Ontslag aan de secretaris van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder, in datum van 18 februari 2013, waarin deze omstandig de door hem voorgestelde wijziging van het doel verantwoordt, met daaraan gehecht een staat van activa en passiva der vennootschap afgesloten per 31 december 2012.

2°I Wijziging van het huidige doei van de vennootschap, door het bestaande doel van de vennootschap te schrappen en de tekst van artikel drie (3) van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Artikel drie: Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Activiteiten

(A)

Voor rekening van derden:

Het verlenen van diensten-, advies-, hulp- en beheersbijstand, met het oog op de bevordering van de

organisatie, de communicatie, de rentabiliteit, de commerciële strategie, de financiën, de productie, de

marketing en in het algemeen het management van de opdrachtgevers;

Het terbeschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan,

alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveau's;

Het doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie,

techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, coördinatie en consultancy, technisch,

commercieel, administratief, financieel beheer en advies.

Het optreden als agent en/of tussenpersoon voor Belgische en buitenlandse ondernemingen;

(B)

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, vruchtgebruik, naakte eigendom, recht van opstal, erfpacht, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

(C)

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

- De handel, in- en uitvoer, de vertegenwoordiging en de agentuur van alle bouwmaterialen en

benodigdheden;

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 1ll i iuiii~ii iiuiii

'130a 395*

NEERGELEGD



11I

2 8 FEB, 2013



RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL,Ç NT





Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

li. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen niet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IIE. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks niet haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap za! zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Dienovereenkomstig besluit de vergadering artikel 3 van de statuten aan te passen aan voormeld besluit, zodat dit artikel thans zal luiden zoals hierboven vermeld,

3°I Kapitaalverhoging met honderd eenendertig duizend vierhonderd vijftig euro (131,450,00 EUR), om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) op honderd vijftig duizend euro (150.000,00 EUR), door inbreng in speciën ten bedrage van honderd eenendertig duizend vierhonderd vijftig euro (131.450,00 EUR).

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven als volgt:

De heer Van Hoe Marnix, wonende te 9810 Nazareth, Johan Daisnestraat 9: een inbreng in speciën ten bedrage van vijfenzestig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro (65.725,00 EUR).

Mevrouw Deruyck Carine, wonende te 9810 Nazareth, Johan Daisnestraat 9: een inbreng in speciën ten bedrage van vijfenzestig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro (65.725,00 EUR).

Ter vertegenwoordiging van deze kapitaalverhoging werden driehonderd zeventig (370) nieuwe aandelen gecreëerd, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen en welke in alle opzichten gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen en welke in de winsten zullen delen vanaf 21/02/2013, pro rata temporis.

De kapitaalverhoging werd gedeeltelijk volstort ten bedrage van honderd eenentwintig duizend vierhonderd vijftig euro (121.450,00 EUR), zodat thans voormeld bedrag van honderd eenentwintig duizend vierhonderd vijftig euro (121,450,00 EUR)ter beschikking is van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze gestorte geiden werden gedeponeerd, overeenkomstig artikel 311 van het wetboek van vennootschappen op een bijzondere bankrekening nummer BE001 6914239 58 geopend op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis, agentschap Zingem.

Het bewijs van de deponering werd door voornoemde bankinstelling afgeleverd in datum van 18 februari 2013 en zal in het dossier van de notaris bewaard blijven.

Wijziging van van artikel vijf (5) van de statuten.

Artikel vijf (5) van de statuten werd gewijzigd, zoals vermeld in besluit vier hierna.

4°I Actering dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht is op honderd vijftig duizend euro (150.000,00 EUR), vertegenwoordigd door zeshonderd zeventig (670) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een/zeshonderd zeventigste (1/670-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Dienovereenkomstig werd de tekst van artikel vijf van de statuten integraal aangepast, zodat deze tekst thans luidt als volgt.

Artikel vijf: Maatschappelijk kapitaal.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijftig duizend (150.000) euro.

Het is verdeeld in zeshonderd zeventig (670) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk een/zeshonderd zeventigste (1/670-ste) van het kapitaal.

De vennootschap kan tevens aandelen zonder stemrecht creëren en wederinkopen zoals bepaald in het wetboek van vennootschap en obligatie op naam uitgeven.

De aandelen waarop wordt ingeschreven worden in een register van aandelen ingeschreven. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hierna overhandigd en aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

5°/ Schrapping van de tweede en derde alinea van artikel vier (4) (Duur) van de statuten.

6°/ Schrapping van laatste alinea van artikel veertien (14) (Bevoegdheden van de zaakvoerder) van de statuten. Het nieuw artikel veertien van de statuten luidt als volgt:

Artikel veertien : Bevoegdheden van de zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

7°/ Integrale schrapping van de tekst van artikel vijfentwintig (25) (Vertegenwoordiging) van de statuten en vervanging van die tekst door volgende nieuwe tekst:

Artikel vijfentwintig: Vertegenwoordiging.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek),

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

8°I Toevoeging van een nieuw artikel drieëntwintig bis (23bis) (Verdaging van de jaarvergadering) in de statuten, welk nieuw artikel luidt als volgt:

Artikel drieëntwintig bis: - Verdaging van de jaarvergadering.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering zoals bedoeld in Artikel 11 van deze statuten met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

9°I Toevoeging van een nieuw artikel zevenentwintig bis (27bis) (Schriftelijke besluitvorming) in de statuten, welk nieuw artikel luidt als volgt:

Artikel zevenentwintig bis: Schriftelijke besluitvorming,

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondsohrijven vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

10°f Aanpassing van artikel achttien (18) van de statuten (Tegenstrijdigheid van belangen) en inlassing in voormeld artikel van volgende nieuwe tekst:

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

110/ integrale schrapping van de tekst van de artikelen dertig (30) (Ontbinding), eenendertig (31) (Aanmerkelijke verliezen) en tweeëndertig (32) (Verdeling van het netto-actief) van de statuten en vervanging van de tekst van deze artikelen door navolgende nieuwe artikelen:

Artikel dertig: Voorstel tot ontbinding.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden Artikel eenendertig: Beslissing tot ontbinding,

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin-'gen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel tweeëndertig: Vereffening.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars,

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

12°J Verlenen alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat. Opdracht aan de notaris of aan de zaakvoerder, indien nodig, tot ooërdinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande beslissingen en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De vergadering nam kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurde deze goed.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent, 26 februari 2013.

Y

Voorbehouden "=aan Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 21 februari 2013;

gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 31.12.2012 12683-0339-012
30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 18.11.2011, NGL 24.01.2012 12014-0154-012
07/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 19.11.2010, NGL 31.01.2011 11022-0590-012
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 20.11.2009, NGL 21.12.2009 09899-0172-011
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 21.11.2008, NGL 05.01.2009 09003-0346-010
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 16.11.2007, NGL 04.01.2008 08006-0091-010
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 17.11.2006, NGL 13.12.2006 06911-1430-013
20/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 18.11.2005, NGL 14.12.2005 05893-1111-013
12/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 15.12.2004, NGL 04.01.2005 05002-2202-009
04/03/2003 : GEA028573

Coordonnées
BETA CONSULTING COMPANY, AFGEKORT :B.C.C.

Adresse
JOHAN DAISNESTRAAT 9 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande