BETER THUIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETER THUIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.956.879

Publication

14/06/2013
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : Û X34 q 5 b -Rc5

!Benaming (voluit): BETER THUIS

ll

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Bijlokelaan 53

9080 Lochristi

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op drie juni tweeduizend en dertien voor Lutgard HERTECANT, notaris te Overmere (Berlare) (nog te registreren) dat:

1. De heer DELPORTE, Wim Jozef Margriet, geboren te Gent op zestien november negentienhonderdtweeënzestig (NN; 62.11.16-429.82) en zijn, echtgenote Mevrouw VAN LOON, Carina Maria Franciscus, geboren te Borgerhout op zesentwintig oktober negentienhonderdeenenzestig (NN: 61.10.26-328.49), samenwonend te 9080 Lochristi, Bijlokelaan 53.

Volgens verklaring gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen; Iblijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Mercelis te Merksplas op 13 maart 1990, niet gewijzigd.

2. Mevrouw DELPORTE, Lotte Antoon Gerda, ongehuwd, geboren te :Turnhout op zeven december negentienhonderdnegentig (NN: 90.12.07422.81), wonende te 9080 Lochristi, Bijlokelaan 53, leen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nebbe& opgericht met als naam "Beter Thuis", voor het eerst gevestigd te 9080 LOCH1?ISTI, Bijlokelaan 53 en met een kapitaal van twintigduizend j20.0001' euro vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale; Iwaarde,

Op de tweehonderd aandelen zonder nominale waarde werd volledig tegen; pari hetzij aan honderd (100) euro per aandeel, mits inbreng in geld, ingeschreven als volgt;

- de heer Wim Delporte: honderd en twee (102) aandelen

- mevrouw Carina van Loon: negenenveertig (49) aandelen

- mevrouw Lotte Delporte: negenenveertig (49) aandelen.

Voornoemde comparanten hebben ieder door hen onderschreven aandeel; volledig volstort in geld.

VASTSTELLING STATUTEN

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap reet;

beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft als naam: "Beter Thuis".

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als buitenland:

Het ondernemen van alle binnen- en buitenschrijnwerk en timmerwerk voor gebouwen en binnenhuisinrichting en dit zowel in hout, plastiek, metaal of alle andere materialen. In het bijzonder de inrichting en vormgeving en

-aankleding-van-alle interieurs, zoals_ burelen,. -win-kel-s--en -woningen, -hetzij=

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van 4c aktc-

I NEERGELEGD

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*130903 8

0 5 i0I1 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

t,

voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, in consignatie of in commissie of als tussenpersoon of vertegenwoordiger. De vennootschap kan alle meubilair ontwerpen, vervaardigen, afwerken, plaatsen, aan- en verkopen, importeren en exporteren. Zij kan alle schrijnwerk en meubelmakerij verrichten, evenals sanitair en elektriciteitswerken uitvoeren. Zij zal mogen overgaan tot aan- en verkoop, import en export van alle elektrische huishoud- en sanitaire toestellen, algemene dagelijkse hulpmiddelen voor personen met een beperking of senioren, evenals plaatsing en aansluiting ervan. Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap mag alle industriële en handelsverrichtingen en verhandelingen van onroerende, roerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden. Zij mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde of verwant doel, door inbreng, fusie of hoe dan ook.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uit te oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag, in het algemeen alles doen met het oog op de verwezenlijking van dit doel zo ook zekerheden stellen voor of voorschotten/kredieten geven aan derden, haar zaakvoerders, aandeelhouders, vereffenaars.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 9080 LOCHRISTI, Bijlokelaan 53 .

Hij mag in elk ander gedeelte van het land dat Nederlandstalig is overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of van de algemene vergadering. Deze beslissing zal worden bekendgemaakt, na neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 5

Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans TWINTIGDUIZEND (20.000) EURO. Het wordt vertegenwoordigd door TWEEHONDERD (200) aandelen zonder nominale waarde die elk één tweehonderdste (I/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6

De rechten van een vennoot in de vennootschap blijken slechts uit de oprichtingsakte, uit de akten houdende wijziging daaraan, evenals uit het register van aandelen en uit de regelmatige overdrachten en overgangen van aandelen.

De aandelen zijn steeds op naam.

Het aantal aandelen van ieder vennoot, met vermelding van de gedane stortingen, wordt ingeschreven in het register van aandelen dat berust op de zetel van de vennootschap, in overeenstemming met de wet, en waarvan elke houder van aandelen of belanghebbende derde kennis mag nemen. Hierin worden eveneens alle overdrachten en overgangen van aandelen ingeschreven. Deze inschrijvingen worden gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende ingeval van overgang wegens overlijden. De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 10

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering te allen tijde worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

mod 11.1

ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder,

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding die wordt toegekend aan de zaakvoerder.

Een zaakvoerder mag zich niet inlaten, noch rechtstreeks of onrechtstreeks, met een onderneming die zou kunnen concurrentie doen aan de vennootschap.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens wat hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen,

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Artikel 13

De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand juni om 10.00 uur.

Buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De vennoten kunnen eveneens éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen als bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 14

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 15

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder, Elk aandeel geeft recht op één stem. Behoudens de uitzonderingen voorzien bij artikel 16 van de statuten, worden de besluiten genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking wordt het voorstel verworpen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, dan worden de er aan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker. De vruchtgebruiker moet bij het uitoefenen van deze rechten ook de belangen van de blote eigenaar en uiteraard de vennootschap in het oog houden.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mOd 11.1

a

totdat één enkel persoon is aangewezen om ten opzichte van de vennootschap de aan het aandeel verbonden rechten uit te oefenen.

Artikel 16

De algemene vergadering beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aasbelangen, en die buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Indien de algemene vergadering besluit tot kapitaalverhoging, waarop in geld wordt ingeschreven, moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving, tenzij de algemene vergadering een langere termijn bepaalt. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekend schrijven ter kennis wordt gebracht van de vennoten. Op de aandelen waarop, gedurende deze eerste aanbieding niet werd ingeschreven, kan slechts worden ingeschreven door de vennoten en door derden voor zover deze aan de door artikel 8 eerste en tweede lid voorgeschreven (goedkeuring)vereisten voldoen.

is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze niet eigen middelen verkrijgt zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de bestaande aandelen. Bij het einde van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker er echter toe gehouden de blote eigenaar te vergoeding voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die deze laatste met eigen middelen verkrijgt, behoren toe aan de blote eigenaar, doch zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de bestaande aandelen bezwaard. Bij het einde van het vruchtgebruik is de blote eigenaar ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van de aandelen.

Artikel 18

Het boekjaar loopt telkens van één januari tot en met éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de wettelijke voorschriften terzake. Op voorstel van het bestuurorgaan beslist de algemene vergadering over de resu ltaatverwerking.

Artikel 19

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de liquidatie door vereffenaars verricht, die door de algemene vergadering worden benoemd en voor zoveel als wettelijk voorgeschreven bevestigd/gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering stelt de vergoeding en de bevoegdheden van de vereffenaars vast.

Artikel 20

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de aandeelhouders, a rato van het aantal aandelen dat zij bezitten en rekening houdend met de door hen gedane stortingen en mits naleving van de wettelijke bepalingen terzake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Met éénparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd: de heer Wim Delporte, voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt na bevestigd te hebben niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder echter statutair te zijn.

Hij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel 11 der statuten is aan de zaakvoerder alleen handelend volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

OVERGANGS- en SLOTBEPALINGEN

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap bestaat en eindigt op 31 december 2013. Alle verrichtingen gesteld door de oprichters vanaf 1 januari 2013 zullen boekhoudkundig voor rekening zijn van de vennootschap.

De eeréte jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

Overnaxné van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan BVBA B 86 A Advies, Halsesteenweg 42, 9402 Meerbeke, BIEF nummer 98932N70 met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen al dan niet via de ondernemingsloketten en andere fiscale of sociale instanties en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lutgard HERTECANT, met standplaats te Overrnere (Berlare)

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 26.08.2015 15483-0029-013
08/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BETER THUIS

Adresse
BIJLOKELAAN 53 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande