BETON CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETON CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.940.616

Publication

15/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 09.05.2014 14119-0217-011
09/07/2014
ÿþ Mo Word UI

EaTtiM1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IJ III I II I II II II

Vc ben aat Bel. Staa

11II

NEERGELEGD*

3 0 MM 20%

RECHTBANKNAMA KOOPHANDEL TEUENI

IMIMar

Ondernemingsnr 0462.940.616

Benaming

(voluit) : BETON CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: KAREL LODEWIJK LEDEGANCKSTRAAT 9 - 9930 ZOMERGEM (volledig adres)

Onderwerp akte OMVORMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Erika Rede! te Lovendegem op 23 juni 2014, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap Beton Construct met zetel te 9930 Zomergem, Karel Lodewijk Ledeganckstraat 9, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT LEZING VERSLAG INZAKE DOELSWIJZIGING

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur de dato 06 juni 2014, opgesteld in toepassing van artikel 669 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende de omstandige verantwoording van de wijziging van het maatschappelijk doel, samen met een staat van activa en passiva de dato 31 maart 2014.

TWEEDE BESLUIT DOELSVVIJZIGI NG

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen zoals bepaald in het tweede agendapunt .De vennootschap heeft tot doel:

LVOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.1-let verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en cotirdineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies,

4.Waterbouwkundige werken, omvattende onder meer de eigenlijke zee- en stroomwerken zoals het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken; de grote werken van droogleggen en pompen; de grote irrigatiewerken en de regeling der waterlopen; de uitbaggering.

6.Bijzondere bouwwerken, omvattende onder meer boringen, peilingen, uitdiepingen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes.

6.Draineringswerken, omvattende eveneens het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen.

7,Andere grondwerken: omvat de niet eiders vermelde grondwerken.

8.Wegenwerken en bouw van niet-metalen kunstwerken, omvattende onder meer het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, van fietspaden, van vliegvelden en startbanen, van niet-metalen kunstwerken (met uitzondering van de zee- en stroomwerken) zoals bruggen en viaducten, wegen- en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, vergaarbakken, zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren; omvat eveneens rioleringswerken.

9.Leggen van kabels en van diverse leidingen, omvattende onder meer localisatie van hoogspanningskabels en pijpen, de leidingen voorwater- en gasvoorziening, het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

10.Spoorlijnwerken, omvattende het bouwen, aanleggen en onderhouden van spoorwegen en andere spoorlijnen.

11.Aanleg en onderhoud van diverse terreinen, omvattende onder meer het aanleggen en onderhouden van speelpleinen en sportvelden, evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen: omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen,

12.Ruwbouw, omvattende het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

13.Slopingswerken, omvattende het slopen van gebouwen en kunstwerken evenals het effenen en het wegruimen.

14.Stukadoorswerken, omvattende plafonneer-, cementeer- en alle ander pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes en gips- en staffwerken.

15.Metaalconstructies en metalen kunstwerken, omvattende ook montage- demontagewerk, buis en andere soortgelijke constructies

16.Diverse werkzaamheden, omvattende aile niet eiders bedoelde werkzaamheden, die niet bijkomstig zijn aan of voortvloeien uit een elders bedoelde hoofdwerkzaamheid

17.Industriële schilderwerken, omvattende alle niet tot de categorie van algemene bouwwerkzaamheden behorende bedrijvigheden waaronder die welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltoolingswerken of op de coeirdinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd

18.0ntwerp, engineering, coördinatie en/of installatie van algemene aannemingen van bouw- en betonwerken.

II.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgelekte producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten,

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van hun bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheeI of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

DERDE BESLUIT LEZING VERSLAGEN INZAKE OMZETTING

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van een bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van een staat van activa en passive die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, met name BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV Piet Dujardin, vertegenwoordigd doo de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Wevelgem, luiden letterlijk als volgt;

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het nett-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 maart 2014 die de Raad van Bestuur van de NV BETON CONSTRUCT heeft opgesteld met een balanstotaal van 543.412,80 EUR en een netto-actief van 181,141,32 EUR heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-

actief heeft plaatsgevonden.

lk dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de eventuele kosten naar aanleiding van het

doorvoeren van een bodemsanering ten gevolge van een mogelijke bodemverontreiniging op de aanwezige

percelen grond, waarop de onderneming een recht van opstal heeft, aangezien mij hieromtrent onvoldoende

informatie beschikbaar is,

Het netto-actief van de NV BETON CONSTRUCT ad 181.141,32 EUR is groter dan het maatschappelijk

kapitaal van de vennootschap, dat 61,973,38 EUR bedraagt,

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 61,973,38 EUR is voldoende

als minimumkapitaal voor een BVBA, vastgesteld overeenkomstig artikel 214 van het Wetboek van

vennootschappen op 18.550» un.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van

vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV BETON CONSTRUCT naar een BVBA en het mag

niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem, 1 juni 2014.

BVBA Bedrijfsrevisoren Dujarding,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Deze verslagen zullen neergelegd Worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Nadat de instrumenterende notaris voorlezing en toelichting gegeven heeft van artikel 785 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, na de aanpassingen hiervoor.

Het kapitaal van eenenzestigduizend negenhonderd drieênzeventig euro achtendertig eurocent (61.973,38 ¬ ) zal vertegenwoordigd zijn door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van aile partijen, de tweehonderd vijftig (250) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld:

1/ aan de Heer Gyselinok Christophe, voornoemd, die aanvaardt: tweehonderd negenenveertig (249) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

2/ ean Mevrouw Baert Stefanie, voornoemd, die aanvaardt; één (1) aandeel zonder aanduiding van nominale waarde.

De omzetting geschiedt op grond van:

N de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

BI artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand mei om 11.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Vertegenwoordiging

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" af "verworpen", gevolgd door de handteKening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De heer Christophe Gyselinck (N.N, 72.10.14-141.51), wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennaotschap, De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van elle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

ln geval van overlijden, ontslag op haar verzoek, of afzetting van voornoemde zaakvoerder, zal mevrouw Stefanie Baert (N,N, 80.01.09-178.75) van rechtswege in zijn plaats treden, zonder beperking van duur, Deze zaakvoerder zal afzetbaar zijn bij eenvoudige meerderheid van stemmen, en zander dat daartoe gewichtige redenen voorhanden zijn.

"

- Voie-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de

wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

VIJFDE BESLUIT  ONTSLAG - KWIJTING BESTUURDERS

De bestuurders, de Heer Gyselinck Christophe en Mevrouw Baert Stefanie, allen voornoemd, verklaren ontslag te nemen als bestuurder van de naamloze vennootschap wegens de omzetting van deze laatste in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vergadering stelt dit ontslag vast.

De vergadering besluit verder dat over de kwijting te verlenen aan de ontslagnemende bestuurders voor het door hen gevoerde beleid tussen 01 januari 2014 tot en met de datum van omzetting van de vennootschap, zal geoordeeld worden door de eerstvolgende jaarvergadering met betrekking tot het lopende boekjaar.

ZESDE BESLUIT  VASTSTELLING STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette

vennootschap vast

ZEVENDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de greffe van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Vervolgens stellen de vergadering en de hiervoor benoemde zaakvoerder, aan als bijzondere gevolmachtigden, die kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel:

Mevrouw Ann Cabooter van Zakenkantoor Verbeke  Nancy, te 9880 Aalter, Hoefijzer 10.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika RedeL Hierbij neergelegd: de expeditie der akte, verslag van de bedrijfsrevisor dd 1 juni 2014, staat van activa en passiva dd 31 maart 2014 , verslag van de raad van bestuur dd 6 juni 2014 en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 04.07.2012 12259-0239-010
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 14.02.2012 12035-0368-010
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 14.07.2010 10307-0116-010
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.08.2009, NGL 23.09.2009 09777-0389-010
01/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.08.2008, NGL 26.08.2008 08627-0223-013
07/07/2008 : BG093920
24/10/2007 : BG093920
30/06/2006 : BG093920
16/05/2005 : BG093920
24/06/2004 : BG093920
02/06/2004 : BG093920
02/06/2003 : BG093920
21/06/2002 : BG093920
01/09/2000 : GE188539
21/06/2000 : GE188539
04/04/1998 : GE188539
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 16.07.2016 16334-0176-012

Coordonnées
BETON CONSTRUCT

Adresse
KAREL LODEWIJK LEDEGANCKSTRAAT 9 9930 ZOMERGEM

Code postal : 9930
Localité : ZOMERGEM
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande