BETRIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETRIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.532.926

Publication

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 18.06.2013 13193-0331-010
05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 31.05.2012 12139-0552-011
26/01/2012
ÿþ(rHi'n

Voor-behoudep aan het Belgisch Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,1111j11,1,11111E11 u

T7,~... :Cl

'" n+ ~

2d2

~L:.~~::---c.1..,.': l'ANKOOP)-i:V\DELiidi.ïûeENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0860532926

Benaming

(voluit) : BETRIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Markt 15, 9930 Zomergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BETRIMMO" met maatschappelijke zetel te 9930 Zomergem, Markt 15, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, vervangende Meester Thibault VAN BELLE, Notaris ter standplaats Zomergem, wettelijk belet, op negenentwintig december tweeduizend elf, geregistreerd vijf bladen, geen renvooien te Eeklo, boek 658 blad 47 vak 17, op 5 januari 2012, ontvangen: vijfentwintig euro. (getekend) de e.a. Inspecteur, Goubert Marc, blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

De vergadering heeft beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en heeft genoteerd dat de huidige aandelenverhouding als volgt is:

- De heer VAN BELLE Ignace Omer Madeleine Marie Corneille, erenotaris, geboren te Lochristi op één december negentienhonderd tweeëndertig, niet-herhuwde weduwnaar van mevrouw Buysse Raymonda Anna Maria Bernadette, wonende te Knokke-Heist, Zoute, Zeedijk 765, is houder van vijfhonderd (500) aandelen in volle eigendom en van vierhonderd vijfennegentig (495) aandelen in vruchtgebruik.

-De heer VAN BELLE Thibault Ignace Raymonde Désiré Renée Corneille, geboren te Gent op tweeëntwintig april negentienhonderd drieënzestig, echtgenoot van mevrouw Coulier Deborah, wonende te 9930 Zomergem, Markt 15 en de heer VAN BELLE Thierry Joseph Hélène Fernand Lea, geboren te Gent op drieëntwintig december negentienhonderd zesenzestig, echtgenoot van mevrouw Vanderstricht Catherine, wonende te 9930 Zomergem, Nekke 2.

De heren Van Belle Thibault en Thierry, voornoemd, verklaren eigenaar te zijn in onverdeeldheid van vierhonderd vijfennegentig (495) aandelen in naakte eigendom.

Hetzij in het totaal: negenhonderd vijfennegentig (995) aandelen in volle eigendom, zijnde meer dan drie/vierde van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering heeft beslist tot wijziging van artikel 8 van de statuten door vervanging van de tekst van artikel 8 van de statuten, thans luidend als volgt:

"Artikel 8 : GELIJKHEID VAN RECHTEN VAN AANDELEN.

De aandelen zijn aan toonder behalve deze die niet volledig afbetaald zijn.

De aandelen aan toonder zijn genummerd en voorzien van de handtekening van twee bestuurders; één van de handtekeningen of beiden mogen door middel van stempels worden aangebracht.

Elk aandeel heeft gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de verdeling."

Door de volgende tekst:

"Artikel 8 : AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, mogen niet worden uitgegeven.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen alsmede elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

In het register van aandelen dienen de bepalingen opgenomen te worden voorgeschreven door artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan beslissen tot splitsing van het register in twee delen volgens de bepalingen van

artikel 234 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen."

DERDE BESLISSING

De vergadering heeft beslist tot wijziging van artikel 10 van de statuten, thans luidend als volgt:

"Artikel 10 : VERHANDELBAARHEID VAN DE AANDELEN.

De rechten en verplichtingen die aan een effect zijn verbonden, volgen dit in om het even welke hand het

overgaat.

De eigendom van een effect behelst van rechtswege instemming met de maatschappelijke statuten en met

de beslissingen van de algemene vergadering.

Geen enkele overdracht van aandeel op naam mag geschieden tenzij krachtens een speciale beslissing,

voor iedere cessie, van de raad van bestuur en ten bate van een door hem aanvaarde cessionaris.

De overdracht van het aandeel aan toonder geschiedt door de enkele overgave van het effect."

Te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 10 : OVERDRACHT VAN DE AANDELEN.

De overdracht onder levenden, onder bezwarende of onder kosteloze titel, alsook hun overdracht bij

overlijden zijn aan geen enkele beperking onderworpen:

a. Tussen één of meer aandeelhouders;

b. Door een aandeelhouder ten voordele van zijn afstammelingen en ascendenten in rechte lijn;

c. Tussen een vennootschap-aandeelhoudster en vennootschap-pen, waarvan zij een dochtermaatschappij is, of ten voordele van haar dochtermaatschappijen, evenals tussen dochtermaatschappijen van een zelfde vennootschap-aandeelhoudster.

De overdrachten van aandelen onder levenden aan derden zijn onderworpen aan de toestemming van de raad van bestuur.

De raad van bestuur dient zijn toestemming of weigering te geven binnen de maand na ontvangst van een aangetekende brief van een aandeelhouder, die zijn aandelen wenst te verkopen, en waarin deze de naam van de koper en het aantal aandelen, dat hij wenst te verkopen, aanduidt.

Indien de raad van bestuur zijn toestemming weigert, is hij verplicht, binnen de drie maanden na betekening van zijn weigering, een koper te vinden.

Bij gebrek daaraan kan de aandeelhouder vrij zijn aandelen verkopen aan de koper, wiens identiteit werd opgegeven in de eerste brief aan de raad van bestuur.

De prijs van de kapitaalaandelen wordt elk jaar door de jaarverga-'dering vastgesteld op voorstel van de raad van bestuur.

Deze waardering gebeurt op basis van de werkelijke waarde van het maatschappelijk vermogen, met uitsluiting van elke andere waarde.

Bij gebrek aan deze jaarlijkse waardebepaling is de waarde van de kapitaalaandelen gelijk aan de waarde, die blijkt uit de laatste balans van de vennootschap.

In geval van overdracht bij overlijden dienen de erfgenamen of rechthebbenden binnen de twee maanden na het overlijden een akte van bekendheid voor te leggen aan de raad van bestuur.

Op basis van deze gegevens brengt de raad van bestuur, binnen de maand na ontvangst van deze akte, de erfgenamen ter kennis, of zij al dan niet aanvaard worden als aandeelhouder. De erfgenamen, opgesomd in artikel 10, derde paragraaf b, kunnen niet geweigerd worden als aandeelhouder.

In geval van weigering, handelt de raad van bestuur zoals hierboven uiteengezet, en zoekt hij, binnen de drie maanden na betekening van zijn weigering, een koper voor de prijs, zoals hierboven bepaald.

Bij gebrek hieraan wordt de overdracht wegens overlijden definitief."

VIERDE BESLISSING

De vergadering heeft beslist tot wijziging van artikel 23 van de statuten, thans luidend ais volgt:

"Artikel 23 : DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn effecten aan toonder of zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld."

Te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 23 : DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn aandelen op naam neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld."

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering heeft aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met zetel te Waarschoot, Schoolstraat 60, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, notaris Frank De Raedt, en aan haar medewerkers, alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering heeft beslist tot uitvoering van de voorgaande beslissingen en tot vernietiging van de

bestaande aandelen en tot inschrijving van de aandelen in het aandelenregister, welk aandelenregister aan het

proces-verbaal werd aangehecht na door de comparanten en de notaris, te zijn ondertekend.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering heeft beslist dat de agenda afgehandeld is en dat de vergadering mag afgesloten worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging en coördinatie van de statuten.

Frank De Raedt

notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

{

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.05.2011, NGL 24.05.2011 11126-0448-011
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 01.07.2010 10264-0543-011
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.05.2009, NGL 27.08.2009 09666-0327-011
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.05.2008, NGL 22.05.2008 08154-0130-011
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 18.06.2007 07240-0100-010
04/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.06.2005, NGL 01.07.2005 05404-4304-011

Coordonnées
BETRIMMO

Adresse
MARKT 15 9930 ZOMERGEM

Code postal : 9930
Localité : ZOMERGEM
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande