BEVAG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEVAG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.728.204

Publication

11/09/2014
ÿþ ma Word lia

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

02 -09- 201/1

RECH 18ANK VAN

OOPHANDarifteGENT

Voor-behoude

aan het

BeIgiscf"

Staatsbla

Ondernemingsnr : 0861.728.204

Benaming

(voluit) BEVAG

(verkort)

*14168264*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Puntweg 14 te 9070 Heusden (Destelbergen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Bernard Denys notaris ter verblijfplaats Avelgem, de zeven en twintig augustus twee duizend veertien, blijkt dat er ondermeer eenparig werd beslist;

EERSTE BESLUIT voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of. vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze, verslagen te hebben ontvangen, met name:

-Verslag van de bedrerevisor.

Het verslag opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor te Wevelgem, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van; Vennootschappen door de zaakvoerders aangesteld.

De conclusies van het verslag van de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerders, worden hierna letterlijk weergegeven:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature bij de BVBA BEVAG door inbreng in nature van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Anthony GEERINCKX naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1,De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van . de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in nature betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in nature dcor de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheld van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Wil merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging docr inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande: rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten betope van 440.100,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende. de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, pp.24,fuli_2014 .

blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

i3VBA Bedriffsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr, Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

-Verslag van de zaakvoerder.

Het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit

verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op

neerlegging ter griffie van de rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT - Kapitaalverhoging

I. BESLISSING

Op basis van voornoemde verslagen beslist de algemene vergadering om,- onder de voorwaarden van :

artikel 537 het maatschappelijk kapitaal met vier honderd veertig duizend honderd euro nul cent :

(440.100,00-E) te verhogen om het van twee honderd acht en zestig duizend zes honderd euro nul cent ; (268.600,00-E) te brengen op zeven honderd en acht duizend zeven honderd euro nul cent (708.700,00-¬ ) ' door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij hebben lastens deze vennootschap, en dit ten belope van vier ohnderd veertig duizend honderd euro nul cent (440.100,00-E), en dit ' zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen,

IL VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

Vervolgens komt tussen de Heer Geerinckx Anthony, vo.ornoemda, die verklaart dat zijn scbuldvordering vier honderd veertig duizend honderd euro nul cent (440.100,00-E) bedraagt.

En dit,- onder de voorwaarden van artikel 537 WIB,- ingevolge de uitkering van een tussentijds bruto dividend ten belope van vier honderd negen en tachtig duizend Euro nul Cent (489,000,00-E) (netto ten belope van vier honderd veertig duizend honderd euro nul cent (440.100,00-E), goedgekeurd in de algemene vergadering van zes en twintig augustus duizend veertien.

En dit nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Ill. VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zeven honderd en acht duizend zeven honderd euro nul cent (708J00,00-E) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT - Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, ' beslist de vergadering artikel vijf eerste alinea van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeven honderd en acht duizend zeven honderd euro nuf cent (708.700,00-¬ ), en is verdeeld in honderd zes en tachtig gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/ honderd zes en tachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLU1T Ontbinden en vereffenen in één akte

De vergadering besluit dat er statutair dient voorzien te worden om de vennootschap te ontbinden en te vereffenen in één akte en dit zoals bepaald in artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hiervoor zal artikel één en twintig bis worden opgenomen in de statuten:

"Artikel één en twintig bis: Ontbinding en vereffening in één akte

Onverminderd artikel 181, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1"er is geen vereffenaar aangeduid;

2"alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen zijn geconsigneerd;

3"alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmem

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181 § 1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."

VIJFDE BESLUIT Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, tot coördinatie van de statuten en neeriegging van de gecoördineerde tekst van de statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, voor zo-veel als nodig.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Bernard DENYS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

eelgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte;

-de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 25.02.2013, NGL 26.02.2013 13046-0290-014
20/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 28.02.2012, NGL 16.03.2012 12062-0160-012
31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 28.02.2011, NGL 29.03.2011 11066-0204-014
12/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 28.02.2010, NGL 09.03.2010 10061-0355-013
04/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 28.02.2009, NGL 30.04.2009 09125-0221-013
30/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 30.03.2007, NGL 26.04.2007 07124-0237-012
13/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 03.03.2006, NGL 08.03.2006 06066-4968-011
31/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 04.03.2005, NGL 30.03.2005 05096-2233-011

Coordonnées
BEVAG

Adresse
PUNTWEG 14 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande