BEVEREKOUTER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEVEREKOUTER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.266.243

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.12.2013, NGL 04.02.2014 14027-0145-016
27/08/2013
ÿþOnderwerp akte : Fusie door overneming - Buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap - Kapitaalverhoging

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op zestien juli tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone; algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met; eenparigheid van stemmen heeft genomen;

Verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602, §1, lid 3, van het Wetboek van: vennootschappen

De voorzitter legt het verslag voor van de raad van bestuur, de dato 5 juli 2013, opgesteld overeenkomstig: artikel 602, §1, lid 3, van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording, van de inbreng in natura en het belang van de inbreng voor de vennootschap. Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602, §1, lid 1, van het Wetboek van: vennootschappen

De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt-Roobrouck-Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", voornoemd, de dato 10 juli 2013, opgesteld; overeenkomstig artikel 602, §1, lid 1, van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"Vil, BESLUIT

De inbreng in de naamloze vennootschap "BEVEREKOUTER", bestaat uit de inbreng van de activa- en;

passivabestanddelen van de CVA "HOLDA INVEST" voor een totale nettowaarde van 4.583.304,69 EUR, in het

kader van een fusie door overneming.

het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der:

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de Raad van Bestuur van de vennootschap; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het. aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode is verantwoord door het: beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden: tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als: tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere: elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de: inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.248 volledig volgestorte aandelen van de naamloze;1

vennootschap "BEVEREKOUTER" zonder aanduiding van nominale waarde. ;. Oit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 602 van het Wetboek van;`, Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-:`

t a_~n"q'i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mai 11.1

ON1TEUR B

11111.Mtillt111.1111111 111 ;(1C -H0:3--r2A0:3sBLAD

ELGE

Oudenaarde

14 AUG. 2013

Griffie

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbia

Benaming (voluit) : BEVEREKOUTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tivolistraat 133 9700 Oudenaarde

Ondernemingsnr : 0400.266.243

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Roeselare, 10 juli 2013

(getekend)

BV o.v.v.e. CVBA "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren"

Vertegenwoordigd door

Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

FUSIE  OVERDRACHT VAN VERMOGEN  VOORWAARDEN

De vergadering beslist, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "BEVEREKOUTER", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9700 Oudenaarde, Tivolistraat 133, ondernemingsnummer 0400.266.243, RPR Oudenaarde, overnemende vennootschap, van de commanditaire vennootschap op aandelen "HOLDA INVEST', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9700 Oudenaarde, Tivolistraat 133, ondernemingsnummer 0472.856.687, RPR Oudenaarde, overgenomen vennootschap, door overgang van gans het vermogen, gebaseerd op een staat van actief en passief opgesteld op 31 december 2012.

Alle handelingen gesteld door de vennootschap "HOLDA INVEST", vanaf 1 januari 2013, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de vennootschap "BEVEREKOUTER".

Het doel van de vennootschap "BEVEREKOUTER" zal niet worden gewijzigd aangezien het op heden de door de overgenomen vennootschap uitgeoefende activiteiten volledig omvat,

Beschrijving van het overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de vennootschap "HOLDA INVEST" overgaat onder algemene titel naar de naamloze vennootschap "BEVEREKOUTER", gebaseerd op de staat van activa en passiva, opgemaakt op 31 december 2012. Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De inbreng vindt plaats vrij van alle voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden en ontbindende rechtsvorderingen, met uitzondering van eventuele in te brengen passiva.

2. De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de overgenomen vennootschap betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met het ingebrachte vermogen.

3. De lichamelijke roerende goederen en voorwerpen worden ingebracht in de staat waarin ze zich op datum van heden bevinden, zonder waarborg voor zichtbare en/of verborgen gebreken.

4. Aile taksen en belastingen die het ingebrachte vermogen en de bestanddelen ervan bezwaren, worden door de overnemende vennootschap betaald en gedragen vanaf 1 januari 2013, pro rata temporis.

5. Vanaf 1 januari 2013 neemt de overnemende vennootschap alle contracten over die door de overgenomen vennootschap werden afgesloten betreffende de bestanddelen van het ingebrachte vermogen. Vanaf dat ogenblik betaalt en draagt zij alle vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en installaties en voor het verbruik

6. De overnemende vennootschap is gehouden alle verzekeringscontracten die door de over te nemen vennootschap werden afgesloten betreffende het ingebrachte vermogen en de bestanddelen ervan over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, behoudens opzegging op haar kosten en risico.

7, Alle kosten, rechten en honoraria die de inbreng van het vermogen opvorderbaar maakt, worden betaald door de overnemende vennootschap.

8. De overgenomen vennootschap verbindt zich ertoe de overnemende vennootschap op de hoogte te brengen van haar zaken en haar aan de cliënten en aan de leveranciers als haar opvolger voor te stellen en aan te bevelen,

9. De overnemende en de overgenomen vennootschap verbinden zich er ten opzichte van elkaar toe om alle boekhoudkundige bescheiden met betrekking tot het ingebrachte vermogen ter beschikking te stellen van elkaar.

10 Eventueel personeel van de over te nemen vennootschap wordt ingebracht met behoud van al hun rechten (CAO 32bis).

KAPITAALVERHOGING - RUILVERHOUDING

Ten gevolge van de overgang van het vermogen van de vennootschap "HOLDA INVEST" beslist de vergadering tot een verhoging van het kapitaal ten belope van zesenzeventigduizend vijfenveertig euro tweeënveertig cent (¬ 76.045,42), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op honderdachtendertigduizend vijfenveertig euro tweeënveertig cent (¬ 138.045,42).

De vergadering beslist eveneens tot de uitgifte van drieduizend tweehonderdachtenveertig (3.248) nieuwe volgestorte aandelen, zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en plichten hebben als de reeds bestaande aandelen en die delen in de winst vanaf 1 januari 2013.

De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op vier miljoen zeshonderdtweeëntachtigduizend vijfhonderdzesenzeventig euro vierenzestig cent (¬ 4.682.576,64), waarvan zesenzeventigduizend vijfenveertig euro tweeënveertig cent (¬ 76.045,42) als onmiddellijke kapitaalstorting en vier miljoen zeshonderdenzesduizend vijfhonderdeenendertig euro tweeëntwintig cent (¬ 4.606.531,22) als uitgiftepremie. De nieuw uitgegeven aandelen zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "HOLDA INVEST' tegen inlevering van al hun aandelen in de overgenomen vennootschap naar verhouding van zevenendertigduizend vierhonderdtweeëndertig (37.432) oude aandelen van voormelde vennootschap "HOLDA INVEST" in ruil voor drieduizend tweehonderdachtenveertig (3.248) nieuwe aandelen van voormelde vennootschap "BEVEREKOUTER", zonder opleg in geld.

De toekenning van de nieuw uitgegeven aandelen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "HOLDA INVEST" zal geschieden door inschrijving onder hun naam van het aantal hen toekomende aandelen met de datum van het fusiebesluit in het register van aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t " 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

+~ ! Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-PLAATSING+UITGIFTEPREMIE ''-

De vergadering besluit het bedrag van de uitgiftepremie, hetzij vier miljoen zeshonderdenzesduizend

vijfhonderdeenendertig euro tweeëntwintig cent (¬ 4.606.531,22), te plaatsen op een onbeschikbare rekening

uitgiftepremie".

KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit vervolgens het kapitaal te verhogen door incorporatie van de uitgiftepremie om het

kapitaal te brengen van honderdachtendertigduizend vijfenveertig euro tweeënveertig cent (¬ 138.045,42) naar

vier miljoen zevenhonderdvierenveertigduizend vijfhonderdzesenzeventig euro vierenzestig cent (¬

4.744.576,64), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat het kapitaal van de

vennootschap effectief werd gebracht op vier miljoen zevenhonderdvierenveertigduizend

vijfhonderdzesenzeventig euro vierenzestig cent (¬ 4.744.576,64), vertegenwoordigd door vijfduizend

achthonderdzesennegentig (5.896) aandelen, zonder nominale waarde.

VERKRIJGING EIGEN AANDELEN EN VERNIETIGING

De overgenomen vennootschap was eigenares van tweeduizend zeshonderdzevenenveertig (2.647) aandelen

van de overnemende vennootschap,

De vergadering stelt vast dat door de fusie de ovememende vennootschap derhalve tweeduizend

zeshonderdzevenenveertig (2.647) eigen aandelen verkrijgt.

VERNIETIGING EIGEN AANDELEN

De vergadering beslist vervolgens onmiddellijk over te gaan tot vernietiging van voormelde tweeduizend

zeshonderdzevenenveertig (2.647) eigen aandelen.

Bijgevolg zal het maatschappelijk kapitaal voortaan vertegenwoordigd worden door de overblijvende

drieduizend tweehonderdnegenenveertig (3.249) aandelen, die elk een fractiewaarde van 1/3.249 in het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening, die wordt opgesteld na de fusie, door de

jaarvergadering, als kwijting zal gelden voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap voor de

uitoefening van hun mandaat van 1 oktober 2012 tot op heden,

ACTUALISERING VAN DE VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap te

actualiseren.

WIJZIGING VAN HET AANTAL AANDELEN

De vergadering beslist om het aantal aandelen van de vennootschap te wijzigen van 3.249 naar 9.747, waarbij

elke aandeelhouder zijn bestaande aandelenparticipatie in dezelfde verhouding verhoogd ziet.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de

vergadering om de statuten aan te passen als volgt:

- artikel 5: de tekst van dit artikel volledig vervangen als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt vier miljoen zevenhonderdvierenveertigduizend vijfhonderdzesenzeventig euro

vierenzestig cent (¬ 4.744.576,64), vertegenwoordigd door negenduizend zevenhonderdzevenenveertig (9.747)

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

artikel 45: toevoeging van volgend zin op het einde van dit artikel:

"In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van

de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen"

MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QUANT1S ACCOUNTANCY", kantoor houdende te

8520 Kuume, Kortrijksestraat 175, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alleen

handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het

ondernemingsloket en de BTW-administratie, voor zoveel als nodig.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen twee onderhandse volmachten;

De gecoördineerde statuten;

Het verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602, §1, lid 3, van het Wetboek van

vennootschappen;

- Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602, §1, lid 1, van het Wetboek van vennootschappen



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.10.2014, NGL 31.12.2014 14712-0054-016
11/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u 11111118111 jR11[111111

Oudenaarde

31 MEI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0400.266.243

Benaming

(voluit) : BEVEREKOUTER

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tivolistraat 133, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL

Zijn verschenen op de maatschappelijke zetel van de NV Beverekouter op 29 mei 2013:

ENERZIJDS

De naamloze vennootschap BEVERKOUTER, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Tivolistraat 133, opgericht onder de vorm van een personen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Firma Veys" ingevolge akte verleden voor notaris Maurice Detemmerman, destijds te Oudenaarde (Bevere), op 22 maart 1948, waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 juli daarna, onder nummer 5662. Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst voor notaris Christophe Blindeman, geassocieerd notaris, bestuurder van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Groo, Blindeman, Van Belle, Parmentier & Van Oost, geassocieerd notarissen" met zetel te 9000 Gent, Kouter 27 op 21 september 2011, waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 oktober daarna, onder nummer 2011-10-20/0159104

Waarvan het doel als volgt is :

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

-Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen;

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

-De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden; het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen alsmede zicht borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk verbonden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en

op de laatste buz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender wel vlak binnen het maatschappelijk doel; het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica, constructie en mechanica en aanverwante toepassingen, in het bijzonder inzake de vleesverwerkende industrie;

-Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven;

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

-Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van boekhouding alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussen persoon in de handel;

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

-Het verlenen van concessies als geïntegreerd onderdeel van globale dienstverlening aan derden met aanbieding van een totaalpakket aan diensten.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan de maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijke doel te bevorderen.

Zij zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn, de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag zich namelijk betrekken door middel van inbrengsten, onderschrijving en financiële tussenkomsten of op elke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen, die geheel of gedeeltelijk, gelijkaardig of gelijklopend doe! hebben als zij zelf, die van die aard zijn om de uitbreiding of ontwikkeling ervan te bevorderen.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, de volgende leden van de raad van bestuur

-Vllmar NV, hierbij vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Johan Santens

-Holda Invest Comm, VA, hierbij vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Herman

Santens

-Samodax NV, hierbij vertegenwoordig door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Marleen Santens

-Sameco NV, hierbij vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Frank Santens

EN

ANDERZIJDS

De Commanditaire vennootschap op aandelen HOLDA 1NVEST, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Tivolistraat 133, opgericht bij akte verleden voor notaris Christian Van Belle te Gent op 20 september 2000, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 oktober 2000, onder nummer 20001006-464

Waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Christophe Blindeman te Gent op 27 december 2011, bekendgemaakt In de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 februari 2012 onder nummer 12028712

Waarvan het doel als volgt is

De vennootschap heeft tot doel

-De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële,

roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen;

-Het waarnemen van managementfuncties en bestuursmandaten of de functies van vereffenaar in andere

vennootschappen en ondernemingen;

-De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle

mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het

beheer van de aldus gevormde portefeuille.

w

0 -,:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ Y

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezenlijking van alle verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen, alsook de promotieverrichtingen met betrekking tot de verwezenlijking van warenhuizen,

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke andere manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijk of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen. Zij kan aan alle vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, de volgende leden van de raad van bestuur

- de heer Santens Herman, zaakvoerder

Onder voormelde oomparanten werden volgende beslissingen genomen

a) Fusie

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen dat ertoe strekt een fusie door te voeren waarbij de Comm. V.A, HOLDA INVEST wordt opgeslorpt door de NV BEVEREKOUTER, door overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Comm. V.A. naar de NV BEVEREKOUTER,

Deze overname zal gebeuren uitsluitend tegen uitreiking van volgestorte aandelen, toe te kennen als vergoeding voor deze overgang en dit zonder enige opleg in geld. De opslorpende vennootschap zal alle kosten voortvloeiend uit de fusie dragen.

b) Ruilverhouding

De ruilverhouding wordt als volgt vastgelegd:

De waarde van de aandelen van- Comm. V.A. HOLDA INVEST worden geraamd op 125,09 Euro per aandeel, de waarde van de aandelen van BEVEREKOUTER NV op 1.441,68 Euro per aandeel. Bijgevolg werd de ruilverhouding vastgesteld op 11,53 aandelen Comm. VA, HOLDA INVEST voor 1 aandeel BEVEREKOUTER NV

c) Datum voor deelname in de winst

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op 01.01.2013.

d) Boekhouding

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01.01.2013.

e) Bijzondere voordelen

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de bestuursorganen,

f) Bijzondere rechten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten worden toegekend.

Het fusievoorstel zal worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van elke betrokken vennootschap.

Opgemaakt te Oudenaarde op 29 mei 2013.

Volgende stukken worden neergelegd:

- Fusievoorstel tussen NV Beverekouter (ondememingsnummer 0400.266.243) en

Comm. V.A. Holde Invest (ondernemingsnummer 0472.856.687)

VILMAR NV

Bestuurder

Santens Johan

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.10.2012, NGL 20.02.2013 13042-0308-017
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 22.10.2011, NGL 10.01.2012 12006-0442-013
20/10/2011 : OU011343
27/12/2010 : OU011343
12/02/2010 : OU011343
21/01/2009 : OU011343
14/01/2009 : OU011343
10/03/2008 : OU011343
12/02/2007 : OU011343
21/12/2005 : OU011343
14/12/2005 : OU011343
03/01/2005 : OU011343
05/12/2003 : OU011343
23/12/2002 : OU011343
08/01/2002 : OU011343
12/12/2000 : OU011343
19/07/1996 : OU11343
01/01/1993 : OU11343
28/07/1990 : OU11343
01/01/1988 : OU11343
14/06/1986 : OU11343
01/01/1986 : OU11343

Coordonnées
BEVEREKOUTER

Adresse
TIVOLISTRAAT 133 9700 VOLKEGEM

Code postal : 9700
Localité : Volkegem
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande