BEVEREN GOLFCLUB

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEVEREN GOLFCLUB
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 838.288.351

Publication

31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 28.05.2013 13135-0508-017
29/01/2015
ÿþers~:1 1'

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRiFFfF_REcli-MANK VAN KOOPHANDEL GENT

19 JAN, 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

llill

*15016083*

Ondernemingsnr : 0838.288.351

Benaming

(voluit) : BEVEREN GOLFCLUB

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Singelweg 2, 9130 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders

De vergadering van 2/12/2014 heeft mbt onderstaande punten haar goedkeuring gegeven : 1)Ontslag en benoeming bestuurders.

De algemene vergadering beslist om met ingang van heden twee december tweeduizend veertien

(2/12/2014) volgende bestuurderswijzigingen :

Worden ontslagen als bestuurder :

Paul Plasschaert, Beverse baan 81, 2070 Zwijndrecht

Worden aangesteld als nieuwe bestuursleden :

Dossche Cédric, Boekweithofstraat 8, 9120 Haasdonk

Kris Peeters, Constantijn Huygensstraat 6, 2050 Antwerpen

PicavetJozef, Doom 9, 9150 Kruibeke

Verder dient voor de hierna genoemde bestuurders zoals beslist op de vergadering van twaalf juni

tweeduizend veertien (12/6/2014) de publicatie nog te worden opgenomen in het Belgisch Staatsblad.

Werd ontslagen als bestuurder :

Henri Cambier, Wijnstraat 56, 9170 Sint-Gillis-Waas

Werd benoemd als bestuurder :

Luc Van Es, Stijn Streuvelslaan 89 bus 3, 2500 Lier

De algemene vergadering verleent ontlasting aan de uittredende bestuurders, De benoeming van de bestuurders loopt tot de algemene jaarvergadering te houden in 2020.

2)Volmacht publicatie wijziging ondernemingsloket en publicatie in het Belgisch Staatsblad

De vergadering stelt aan Meul Accountantskantoor Bvba, Dorp West 100, 2070 Zwijndrecht vertegenwoordigd door de Heer Patrick Meuk, zaakvoerder, tot het vervullen van alle formaliteiten nodig voor publicatie in het Belgisch Staatsblad, en tot doorvoeren van wijzigingen in KBO (foren 1 + 2) tot het nemen van de nodige inschrijvingen, wijzigingen en handtekenen van vereiste documenten bij een ondemerningsioket naar zijn keuze, en tot het vervullen van aile andere vereiste publicaties bij overheidsdiensten.

Patrick Meul,

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

C

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

02-08-2011



Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304793*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrice BOHYN te Haasdonk (Beveren) op 1 augustus 2011,

aangeboden ter registratie, dat een naamloze vennootschap werd opgericht als volgt:

Aandeelhouders:

1) De vereniging zonder winstoogmerk "GOLFCLUB BEVEREN", met maatschappelijke zetel te 9130 Beveren (Kallo), Singelweg 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0443.758.073;

2) De Heer PLASSCHAERT Paul André Joannes Maria, geboren te Sint-Niklaas op 26 februari 1939, wonend te 2070 Zwijndrecht, Beversebaan 81.

Naam: "BEVEREN GOLFCLUB"

Duur: een onbeperkte duur

Zetel: 9130 Beveren (Kallo), Singelweg 2

Doel:

De vrijetijdsbesteding en de sport te bevorderen door de uitbating van een golfclub;

De uitoefening van alle erbij horende activitei-ten, welke er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben en onder meer, zonder dat deze opsomming limitatief kan worden geinterpreteerd: de exploitatie van een golfterrein met bijhorende driving-range, de organisatie van practische en theoretische golflessen, de uitbating van een proshop, of het verstrekken van de concessie hiertoe, de uitbating van een clubhouse, of het ver-strekken van de concessie hiertoe, de verkoop van al dan niet alcoholische dranken en snacks, de ter beschikking stelling van faciliteiten en infrastructuur van het golfterrein, het voeren van reclame en publiciteit. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen in de uitoefening van haar werkzaamheden.

In de mate van haar financiële mogelijkheden en rekening houdend met de principes van redelijkheid, zal de vennootschap een jaarlijkse dotatie kunnen voorzien voor de werking van de VZW Golfclub Beveren.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan zich eveneens borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Kapitaal: driehonderdvijftigduizend euro (350.000 EUR), vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder nominale waarde.

Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbrengen in speciën gedaan door de oprichters. Het kapitaal werd volledig volstort.

Bestuur en vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BEVEREN GOLFCLUB

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 9130 Beveren (Kallo), Singelweg 2

Onderwerp akte: Oprichting

0838288351

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt en hen ten allen tijde kan ontslaan. Zij kunnen echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de vennootschap.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan, behalve bij herbenoeming.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, wordt zijn plaatsvervanger gekozen door de andere aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden op de plaats die in de oproeping wordt bepaald. De raad mag slechts geldig beraadslagen en beslissen wanneer de meerderheid van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan aan een van zijn collega's volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. Deze volmacht dient schriftelijk te zijn of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor blijft. In dat geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn. Een bestuurder kan hoogstens één collega vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen die tenminste door de meerderheid van de aanwezige leden worden ondertekend.

De in rechte of anderszins voor te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend hetzij door de voorzitter van de raad van bestuur, hetzij door twee bestuurders, hetzij door de gedelegeerde bestuurder. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel der vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen, hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die de titel van gedelegeerde bestuurder zullen dragen, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon delegeren, die op zijn beurt, onder eigen verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden mag subdelegeren.

De raad van bestuur is bevoegd om de vergoedingen te bepalen, verbonden aan het uitvoeren van de opdrachten die hij geeft.

De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd door minstens twee bestuurders, die gezamenlijk optreden, waaronder de gedelegeerd bestuurder, indien aangesteld.

De gedelegeerd bestuurder kan, alleen optredend, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle daden van dagelijks bestuur.

Zij dienen tegenover derden geen bewijs te leveren van voorafgaandelijke machtiging uitgaande van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun lastgeving.

In de gevallen door de wet vereist zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen worden aan één of meer commissarissen, die benoemd worden door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd overeenkomstig de mogelijkheid voorzien in artikel 141 van het wetboek van vennootschappen, waarbij wordt voldaan aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich in dit geval laten vertegenwoordigen door een accountant.

De bezoldiging van de mandaten van de bestuurders wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering der aandeelhouders.

De bezoldiging van de commissarissen bestaat in een vast bedrag dat bij de aanvang van hun opdracht wordt vastgesteld en enkel kan gewijzigd worden overeenkomstig de bepalingen vervat in het wetboek van vennootschappen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Jaarvergadering: vierde woensdag van de maand april om twintig uur, op de zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Zowel de gewone als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Zij kunnen op staande voet door de raad van bestuur voor drie weken uitgesteld worden.

De oproepingen geschieden overeenkomstig de wet.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna vermeld, dan zal de raad van bestuur, samen met de oproeping, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Schriftelijke besluitvorming: Met uitzondering van de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 332 van het wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste maatschappelijk jaar neemt een aanvang vanaf de oprichting van de vennootschap en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de nodige afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van de netto-winst wordt jaarlijks vijf ten hon-derd afgetrokken tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer vereist zodra dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt en het moet wederom geschieden tot herstelling van het wettelijk reservefonds indien er om enige reden van werd gebruik gemaakt.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering, die over de bestemming ervan naar goeddunken kan beslissen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Bovendien mag de raad van bestuur interimdividenden of voorschotten op dividenden toekennen en uitkeren overeenkomstig de bepalingen van artikel 618 van het wetboek van vennootschappen; dit besluit moet voor bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering der aandeelhouders, die zich hierover dient uit te spreken bij een bijzondere stemming..

Bekrachtiging verbintenissen: In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennoot-schappen, verklaren de oprichters uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap, en dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de be-voegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming: En onmiddellijk na voormelde oprichting zijn de verschijners in hun hoedanigheid van oprichters samengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde:

1) Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op zes.

2) Worden benoemd tot bestuurders:

- voornoemde heer VAN DE VIJVER Mark, die deze functie aanvaardt;

- voornoemde heer PLASSCHAERT Paul, die deze functie aanvaardt;

die beiden aanvaarden;

Alsook:

- mevrouw VAN GOETHEM Inga, geboren te Beveren op 7 november 1970, wonende te 9120 Vrasene,

Mosselbank 23;

- de heer COP Georges, geboren te Beveren op 12 februari 1931, wonende te 9120 Beveren, Stationsplein 1/C

bus 11;

- de heer LASTERS Didier, geboren te Antwerpen op 18 december 1959, wonende te 9150 Bazel, Heirstraat

14;

- de heer CAMBIER Henri, geboren te Ukkel op 18 juli 1960, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas (SP),

Wijnstraat 56;

Allen vertegenwoordigd door voornoemde heren Van de Vijver Mark en de heer Plasschaert Paul, krachtens

onderhandse volmachten de dato 29 juli 2011, bewaard in het vennootschapsdossier, en die allen aanvaarden.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Alle mandaten zijn onbezoldigd.

3) Op heden wordt geen commissaris benoemd.

Voornoemde bestuurders zijn bijeengekomen in vergadering, en met éénparigheid van stemmen worden volgende besluiten genomen onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

- als voorzitter van de raad van bestuur wordt aangesteld: voornoemde heer VAN DE VIJVER Mark, die deze functie aanvaardt;

- als gedelegeerd bestuurder wordt aangesteld: voornoemde heer VAN DE VIJVER Mark, die deze functie aanvaardt.

Het mandaat van de gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

Volmacht: Volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR , met maatschappelijke zetel te 2070 Zwijndrecht, Dorp West 100, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer MEUL Patrick, wonende te 2070 Zwijndrecht, Laarstraat 94, met recht van indeplaatsstelling, teneinde het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen, evenals het aanvragen van een BTW-nummer, het verzorgen van alle wettelijk vereiste bekendmakingen, dit zonder enige uitzondering hoegenaamd, alsmede in te staan voor alle latere wijzigingen ervan, en te dien einde alle nodige stukken te tekenen en in te dienen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Patrice Bohyn

Tegelijk neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.04.2015, NGL 24.06.2015 15211-0195-017

Coordonnées
BEVEREN GOLFCLUB

Adresse
SINGELWEG 2 9120 KALLO(BEVEREN-WAAS)

Code postal : 9120
Localité : Kallo
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande