BEYERS SUSTAINABLE ENERGY CONSULTING, AFGEKORT : BSEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEYERS SUSTAINABLE ENERGY CONSULTING, AFGEKORT : BSEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.105.066

Publication

17/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 13.02.2014, NGL 13.03.2014 14062-0365-011
04/06/2012
ÿþ-Ï

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iuuiiirm

*12099785*

- _.. --------- ----------- -

Ondernemingss~r : © 1 ~ ~ ~ © ~ ©

Benaming (voluit) : BEYERS SUSTAINABLE ENERGY CONSULTING

(verkort) : BSEC

i

NEERGELEGD ~ 2 3 MEI 2012

REGI-I

KOOPHAl~~~e

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) Vlieguit 32 - 9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Boeykens, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dael-Boeykens, geassocieerde notarissen", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Ledebergplein 16, 0479.734.581 RPR Gent, op 10 met 2012, geregistreerd te GENT 2, de 14 MEI 2012, boek 237, blad 49, vak 7, zeven rollen, geen verz. Ontvangen: VIJFENTWINTIG euro (¬ 25,00) De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) S. HAEGEMAN, dat:

1) De heer BEYERS Peter Luc, geboren te Wilrijk op 30 november 1976, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Vlieguit 32.

2) Mevrouw DE WAEL Eva, geboren te Gent op 4 april 1978, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Vlieguit 32,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben waarvan de statuten onder meer volgende beschikking en bevatten:

Rechtsvorm. naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zij draagt de naam "BEYERS SUSTAINABLE ENERGY CONSULTING», in het kort "BSEC".

Zetel: 9830 Sint-Martens-Latere, Vlieguit 32.

Doel: de vennootschap heeft in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, ais doel:

I. Specifieke activiteiten

N het uitvoeren van onderzoek en ontwikkeling in het domein van hernieuwbare energie in de meest ruime zin van het woord;

B/ het verlenen van adviezen betreffende hernieuwbare energieproductie in de meest ruime zin van het woord; Cl de studie, het advies, de ontwikkeling, de coördinatie en de begeleiding van cogeneratieprojecten betreffende energieproductie;

Il. Algemene activiteiten

N het verwerven van participaties in eender welke vorm alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het tcestaan van leningen en kredietcpeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen cf haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

C/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

D/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

El het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

FI de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Gl het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die

het genct zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen; ......... ___________________

__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla[

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen

met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en is volstort in speciën tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Op de Kapitaalaandelen werd ingeschreven als volgt:

door de heer BEYERS Peter, voornoemd, ten belope van 99 aandelen;

door mevrouw DE WAEL Eva, voornoemd, ten belope van 1 aandeel.

Totaal: honderd (100) aandelen.

Ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, is evenredig volgestort ten belope van één/derde zoals blijkt uit een bewijs van deponering, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS, met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3, op 8 mei 2012, welk attest door notaris Marc Boeykens in zijn dossier wordt bewaard, waarbij vastgesteld werd dat het bedrag van ¬ 6.200,00 op een bijzondere rekening ten name van de onderhavige vennootschap gedeponeerd werd.

Raad van bestuur, omvang van bevoegdheid, wijze van uitoefeningen controle:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Jaarvergaderinq: de jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op één maart van ieder jaar, om 18 uur, zelfs indien die dag een wettelijke feestdag is, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

a

.

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering: Elke vennoot kan schriftelijk, per fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Zolang de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt zullen de vennoten echter persoonlijk dienen aanwezig te zijn en zich niet kunnen Iaten vertegenwoordigen door de andere vennoot op de algemene vergadering.

In geval zij niet kunnen persoonlijk aanwezig zijn, kan er wel een beroep gedaan worden op de procedure van de schriftelijke besluitvorming.

Stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Bos 'aar: het boekjaar begint op 1 oktober eindigt op 30 september van elk jaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Verdeling na vereffening: Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot reeds bezit. Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: de heer Peter BEVERS, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Benoeming van een commissaris

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

Overname verbintenissen

Er werd door de oprichters verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 november 2011,

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 september 2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Volmacht

Bijzondere volmacht werd gegeven aan bvba Ghysel en De Lombaerde, met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1099, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve oprichtingsformaliteiten te verzekeren, zo onder meer voor de inschrijving in de KBO, aanvraag van het BTW-nummer en bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad,

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---------

(getekend) notaris Marc Boeykens

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 01.03.2016, NGL 04.03.2016 16056-0524-009

Coordonnées
BEYERS SUSTAINABLE ENERGY CONSULTING, AFGEKO…

Adresse
VLIEGUIT 32 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande