BF-GLASSMETAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BF-GLASSMETAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.515.330

Publication

18/11/2013
ÿþOndememingsnr : 0836.515.330

Benaming

(voluit) : BF-Glassmetal

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ten Beukenboom li te 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - invereffeningstelling - sluiting vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kris De Witte te Ninove op 30 oktober 2013, ter registratie neer te, leggen op het registratiekantoor te Ninove, dat met eenparigheid van stemmen werd besloten:

- de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen met ingang van 30 oktober 2013.

- de jaarrekening betreffende het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013 en afgesloten werd op 30 oktober 2013, dewelke werd voorgelegd en toegelicht en waaruit blijkt dat de vennootschap geen schulden tegenover derden heeft, goed te keuren.

om naar aanleiding van de vereffening van de vennootschap een liquidatiebonus toe te kennen en betaalbaar te stellen van ¬ 173.089,73, waarop verschuldigd 10% roerende voorheffing (¬ 17.308,97) waardoor netto uit te keren blijft: ¬ 155.780,75, hetzij ¬ 837,53 per aandeel.

De hierop verschuldigde roerende voorheffing zal door de vennootschap gedragen en betaald worden voor; rekening van de begunstigden van deze liquidatiebonus.

- om kennis te nemen van het ontslag van de zaakvoerders, de heer Nioo Flamez, wonende te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 372 en de heer Iwein Buyse, wonende te 9620 Zottegem, Kruisdreef 6, dit ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap. De algemene vergadering verleent hen kwijting en décharge voor de uitoefening van hun mandaat gedurende de periode van 1 januari 2013 tot 30 oktober 2013, en dit zonder enig voorbehoud.

- om geen vereffenaar te benoemen, gelet op het feit dat de vennootschap heden geen schulden meer heeft. ten aanzien van derden en over te gaan tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening in toepassing van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap houdt bijgevolg bij deze definitief op te bestaan, waarbij de terugname van het actief, overeenkomstig het tweede lid van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt door de aandeelhouders zelf.

- om alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende tenminste 5 jaren te bewaren bij voormelde aandeelhouder, de heer Nico Flamez op zijn adres te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 372 of op zijn latere woonplaats.

------------------------- Voor ontledend uittreksel.,

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- uittreksel van de akte;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor,

Notaris Kris De Witte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDE'

115111 HI

5

- 5 NOV, 2013

DENDER ONDE

ui

Voor-behoudc aan hel Belgisc Staatsbir

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 18.07.2013 13326-0406-008
02/04/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

L.f i^lii'i'-.fC

VAN

2 1 MRT 2011

DENDERiViONIDE

Qi iflïe

llb Ul II l l I ll II II IIl

" iaosssaa«

DE

B stz

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836.515.330

Benaming

(voluit) : BBB-Lab

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ten Beukenboom 11 te 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kris De Witte te Ninove op 8 maart 2012, Geregi-streerd te Ninove: 16-03-2012, één blad geen verzendingen, Boek 539 blad 49 vak 12, Ont-vangen: vijfentwintig euro, de ea, inspecteur, (getekend) V. Bonte, dat met eenparigheid van stemmen werd besloten:

* de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "BF-Glassmetal°;

* volmacht te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van wat voorafgaat en de coördinatie van de

statuten,

---------------------- Voor ontledend uittreksel. ----------------------

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- uittreksel van de akte;

- gecoordineerde tekst der statuten;

Notaris Kris De Witte

07/06/2011
ÿþ~

Mod 2,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2:5, 05. 2011

DEI\eikp MONDE









Ondernemingsnr : $ 3C.. S 4 S. 3 I>C3

Benaming

(voluit) : BBB-Lab

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ten Beukenboom 11 te 9400 Ninove

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kris De Witte te Ninove op 24 mei 2011, ter registratie neer le leggen op het registratiekantoor te Ninove, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1° Rechtsvorm en Benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BBB-Lab".

2° Zetel: te 9400 Ninove, Ten Beukenboom 11.

3° Duur: voor onbepaalde tijd.

4° Vennoten:

1/De heer FLAMEZ, Nico, geboren te Oudenaarde op 17 januari 1972, wonende te 9300 Aalst, Tiende Vrijstraat 10.

2/ De heer BUYSE, Iwein Frans Angela, bestuurder, geboren te Zottegem op 19 maart 1965, wonende te, 9620 Zottegem, Kruisdreef 6;

5° Bedrag van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven door voormelde heer Nico Flamez en voormelde heer Iwein Buysse, elk voor de helft, hetzij elk ten belope van negenduizend driehonderd Euro (¬ 9.300,00), doch slechts volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00), hetzij door voormelde heer Nico Flamez en voormelde heer Iwein Buysse, elk voor de helft, hetzij elk ten belope van drieduizend honderd Euro (¬ '' 3.100,00).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Fortis Bank.

6° Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal werd samengesteld door inbreng in geld.

7° Boekjaar: gaat in op 1 januari om telkens te eindigen op 31 december van elk kalenderjaar.

8° Reserves en winstverdeling: Het saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, dei nodige afschrijvingen en voorzieningen zijn verrekend, maakt het netto resultaat van de vennootschap uit.

Ingeval van positief resultaat wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van de: wettelijke reserve, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de. daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief,' zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van, het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van hel Wetboek van Vennootschappen.

Wat de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo betreft, dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

9° Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De opdracht van de zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, mei uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij Tié1 Bëleid Staâfsblâd = 07/06/20111- Annëxés dn Móiiilëùr bélgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De vervreemding, verkoop, hypotheekstelling of inpandgeving van onroerende goederen worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerders: voormelde heer Nico Flamez en voormelde heer Iwein Buysse;

Deze zaakvoerders hebben hun mandaat aanvaard, onder bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

10° Commissarissen: Er werd geen commissaris benoemd.

11° Doel: De vennootschap heeft tot doel:

I. Hoofdactiviteiten

-Het ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen, leveren en plaatsen van raam- en deurconstructies, gordijngevels en structural glazing gevels, lichtgevels en zijgevels in metaal en serres, daklichten, lichtroosters, koepeis en lichtstraten, anti-inbraak en kogelwerende constructies, zonneweringen en andere klimaatregelende constructies en reinigingsinstallaties;

-Het ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen, leveren en plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en alle doorschijnend en doorzichtig materiaal;

-Het ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen, leveren en plaatsen van allerhande aluminium-, pvc- en metaalconstructies, metalen schrijnwerk, metalen lijken, metalen kunstwerken, ijzer werk en andere gevelconstructies alsook de daaraan verbonden herstellingen zoals gebinten, deuren, deuromlijstingen, rolluiken;

-Het ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen, leveren en plaatsen van warmte- en geluidsisolering, lichte scheidingswanden, valse plafonds en valse vloeren, al dan niet geprefabriceerd;

-Het ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen, leveren en plaatsen van ventilatie, verluchting, verwarming met warme lucht, luchtregeling en industriële pijpleidingen (omvattende het thermisch isoleren van pijpleidingen en kanalisaties);

-Het ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen, leveren en plaatsen van brandwerende materialen

Il. Het beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

III. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

Het verlenen van administratieve prestaties;

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kart tussenpersoon in de handel;

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doet hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

en Koninklijke besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te

worden geïnterpreteerd.

12°Jaarvergadering: op de derde vrijdag van de maand juni om tien uur (10.00 uur), ten maatschappelijke

zetel of op een ander uur en plaats vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Er dienen geen formaliteiten te wôrden vervuld om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Voor de uitoefening van het stemrecht dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging oprichtingsakte tot 31 december 2012.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Volmacht.

De zaakvoerders hebben bij deze volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid 'Boekhouding en Fiscaliteit V.A. & Partners BVBA" met zetel te 9400 Ninove,

Aalstersesteenweg 378, teneinde voor hen en in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen bij de

kruispuntbanken voor ondernemingen en het ondememingstoket, de post en de fiscale administraties.

Deze volmacht is delegeerbaar.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- uittreksel van de akte;

Notaris Kris De Witte

Voor-

. betiüûdert

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur Tiëlge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BF-GLASSMETAL

Adresse
TEN BEUKENBOOM 11 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande