BF VERANDA'S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BF VERANDA'S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.679.762

Publication

16/12/2013
ÿþMod worg 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Fta.=i.;tiC'i4,i1fi'a

VAN ['COUP . A.MD r.;" :.L

0 4 DEC 2013

DEFibEerffeemE

Ondememingsnr : ~ Ç 9 62

Benaming

(voluit) : BE Veranda's

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ten Beukenboom 11 te 9400 Ninove (Appelterre-Eichem) (volledig adres)

Onderwen) akte : Qpitichtting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kris De Witte te Ninove op 3 december 2013, ter registratie neer, te leggen op het registratiekantoor te Ninove, dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid° werd opgericht als volgt:

1° Rechtsvorm en Benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BF Veranda's". 2°Zetel: te 9400 Ninove (Appelterne-Eichem), Ten Beukenboom 11;

3°Duur: voor onbepaalde tijd.

4°Enige Vennoot:

De naamloze vennootschap "BDF" met maatschappelijke zetel te 9400 Appelterre-Eichem, Ten Beukenboom 11;

Opgericht bij akte verleden voor notaris François De Clippel te Dendermonde op 15 december 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 januari daarna onder nummer 06006968; De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

BE878.212.462 RPR Dendermonde

5°Bedrag van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt kapitaal vier miljoen zeshonderd duizend Euro (¬ 4.600.000,00), verdeeld in vierduizend zeshonderd (4.600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal werd volledig volstort,

eSamenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal werd samengesteld deels (ten belope van honderd drieënzestig duizend achthonderd en vijf Euro vijfentwintig cent (¬ 163.805,25)) door inbreng in geld en deels (ten belope van vier miljoen vierhonderd zesendertig duizend honderd vierennegentig Euro vijfenzeventig cent (¬ 4.436.194,75)) door inbreng in natura.

De deponering van het gestorte kapitaal is gebeurd bij BNP Paribas Fortis overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coiiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt  Roobrouck - Christiaens", Bedrijfsrevisorenkantoor met zetel te 8820. Torhout, Lichterveldestraat 39 a, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, aangesteld door de oprichter, heeft op datum van 29 november 2013 een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

" VI. BESLUIT

De inbreng ïn natura in de besloten vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid "BF VERANDA'S" bestaat; uit de inbreng van 398 aandelen van de naamloze vennootschap "PAUWELS" en de inbreng van 4.048i aandelen van de naamloze vennootschap "MARKOMA IMMOBILIËN" voor een globaal bedrag van; 4.436.194,75 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootsohap verantwoordelijk is voor de, waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootsohap uit te geven aan-delen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-De voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfs-economisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

-E~. ~:i:..

IMOIII~V~I~I~VI~V~I~~IYR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit vierduizend vierhonderd zesendertig (4.436) volgestorte aandelen van de BVBA "BF VERANDA'S" zonder vermelding van waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichtingen in het kader van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 29 november 2013

(volgt de handtekening)

"VANDER DONCKT ROUBROUCK CHRISTIAENS"

Bedrijfsrevisoren BV ovve CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

7°Boekjaar. gaat in op 1 januari om telkens te eindigen op 31 december van elk kalenderjaar.

8°Reserves en winstverdeling; Het saldo dat de balans aanwijst, nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en voorzieningen zijn verrekend, maakt het netto resultaat van de vennootschap uit.

ingeval van positief resultaat wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wat de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo betreft, dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

9°Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De opdracht van de zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfentwintig duizend Euro (¬ 25.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze kwantitatieve beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Worden voor de duur van de vennootschap tot niet-statutair zaakvoerder aangesteld:

11 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Flamez" met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 372; BE878.151.886 RPR Dendermonde.

Tussenkomende partij, overeenkomstig haar statuten vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de heer Nico Flamez, wonende te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 372, in deze hoedanigheid benoemd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 30 maart 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 april daarna onder nummer 10053664, die dit mandaat verklaarde te aanvaarden namens de vennootschap, onder bevestiging dat de vennootschap niet getroffen werd door enig verbodsbepaling die zich daartegen verzet en die voor de uitoefening van dit mandaat overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen als vaste vertegenwoordiger aanstelt: de heer Nico Flamez, wonende te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 372, dewelke hierbij uitdrukkelijk zijn mandaat van vaste vertegenwoordiger voor de vennootschap Flamez in de uitoefening van haar mandaat van zaakvoerder in de bij deze akte opgerichte vennootschap BF Veranda's verklaarde te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enig verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

21 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Iwein Buyse" met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Kruisstraat 6; BE450.783.051 RPR Oudenaarde.

Tussenkomende partij, overeenkomstig haar statuten vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Iwein Frans Angela Buyse, wonende te 9620 Zottegem, Kruisstraat 6, in deze hoedanigheid benoemd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 29 augustus 2005, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 september daarna ondes nummer 05130992, die dit mandaat verklaarde te aanvaarden namens de vennootschap, onder bevestiging dat de vennootschap niet getroffen werd door enig verbodsbepaling die zich daartegen verzet en die voor de uitoefening van dit mandaat overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen als vaste vertegenwoordiger aanstelt: de heer Iwein Frans Angela Buyse, wonende te 9620 Zottegem, Kruisstraat 6, dewelke hierbij uitdrukkelijk zijn mandaat van vaste vertegenwoordiger voor de vennootschap Iwein Buyse in de uitoefening van haar mandaat van zaakvoerder in de bij deze akte opgerichte vennootschap BF Veranda's verklaarde te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enig verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Deze benoeming heeft plaats onder de opschortende voorwaarde dat de bij deze opgerichte vennootschap, rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

10° Commissarissen: Er werd geen commissaris benoemd.

11° Doel: De vennootschap heeft tot doel:

.1-let beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, = uitgegeven door Belgische of buitenland-se ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet een (semi- )publiekrechtelijk statuut,

" Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management, andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client.

" Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle ondernemingen waarin ze een participatie heeft, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

" Het borgstellen tot waarborg van eigen verbintenissen en tot waarborg van verbintenissen van derden, door onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

" Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in; of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootsohap kan in het algemeen alle commerciële, industriële financiële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband me haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

12°Jaarvergadering: op de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur (14.00 uur), ten maatschappelijke zetel of op een ander uur en plaats vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Er dienen geen formaliteiten te worden vervuld om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Voor de uitoefening van het stemrecht dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging oprichtingsakte tot 31 december 2014.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Volmacht

De zaakvoerders, vertegenwoordigd ais gezegd, hebben volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jarefin met maatschappelijke zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse-Winglaan 90 teneinde voor hen en in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbanken voor ondernemingen en het ondernemingsloket, de post en de fiscale administraties.

Deze volmacht is delegeerbaar.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- uittreksel van de akte;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van de oprichten

Notaris Kris De Witte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/11/2014
ÿþOndernemingsnr : 0542.679362

Benaming

(voluit) : BF Veranda's

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9400 Ninove (Appelterre-Eichem), Ten Beukenboom 11

Onderwerp akte : Kennisname beëindiging mandaat en benoeming zaakvoerders

De bijzondere algemene vergadering dd. 30/09/2014 neemt kennis van de ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Flamez' blijkens akte verleden door meester Kris De Witte dd. 5 september 2014, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 9 september 2014 en aanvaardt aldus de beëindiging van het mandaat van de; bvba 'Flamez', met zetel te 9400 Ninove, Aaltersesteenweg 372, vast vertegenwoordigd door de heer Nico Flamez, als zaakvoerder van de vennootschap.

De bijzondere algemene vergadering dd, 30/09/2014 neemt kennis van de ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Iwein Buyse' blijkens akte verleden door meester Kris De Witte dd. 26 september 2014, neergelegd ter griffie van de rechtbank van' koophandel te Dendermonde op 30 september 2014 en aanvaardt aldus de beëindiging van het mandaat van de bvba 'Iwein Buyse', met zetel te 9620 Zottegem, Kruisdreef 6, vast vertegenwoordigd door de heer Iwein; Buyse, als zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering verleent kwijting aan de ontslagnemende zaakvoerders voor de uitoefening van hun; mandaten zoals zij dit tot op heden hebben uitgeoefend.

De volgende personen werden benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, met ingang respectievelijk. van 5 september 2014 en 26 september 2014 en voor onbepaalde duur:

1) de heer Nico Flamez, wonende te 9400 Ninove, Aaltersesteenweg 372;

2) de heer Iwein Buyse, wonende te 9620 Zottegem, Kruisdreef 6.

Het zaakvoerdersmandaat van de heer Iwein Buyse wordt bezoldigd uitgeoefend. Het zaakvoerdersmandaat van de heer Nico Flamez is onbezoldigd.

Getekend

Iwein Buyse

Zaakvoerder

Mod za

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHT ent< VAN

KOOPHANDEL GENT

18 NOV. 2014

AFDELING DENDERMONDE (Drift%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 25.06.2015 15212-0298-026

Coordonnées
BF VERANDA'S

Adresse
TEN BEUKENBOOM 11 9400 APPELTERRE-EICHEM

Code postal : 9400
Localité : Appelterre-Eichem
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande