BFO FAMILY OFFICE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BFO FAMILY OFFICE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.909.068

Publication

30/04/2014
ÿþOnd©rn©ming,nr : 0459.909.068

Bonaming (vr uIt) ; Bfo Family Office

(vorkoit)

Rnchtnvorm ; Naamloze vennootschap

Zotui : Rijsenbergstraat 148 - 9000 Gent

tvuiint1 n , i1 i- ,)

Ortdfrwnrpjç'n) Rkto ; Benoeming commissaris

Tukst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28/03/2014

De vergadering benoemt als commissaris het bedrijfsrevisorenkantoor Roels, Criel & Co, BV ovv BVBA , met maatschappelijke zetel te B - 9270 Laarne, Vaartstraat 105, ingeschreven in het ledenregister van de burgerlijke vennootschappen van het IBR onder nummer B - 00130 -1990 , en met ais vaste vertegenwoordiger de heer Luc Criel.

Deze benoeming geschiedt voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, waarbij de controleopdracht een aanvang neemt in het boekjaar dat wordt afgesloten op 31 december 2013 om van rechtswege te eindigen op de jaarvergadering die de jaarrekening van het boekjaar afsluitend op 31 december 2015 dient goed te keuren, onverminderd de toepassing van de artikelen 135 en 136 van het Wetboek van Vennootschappen.

Valminvest nv, gedelegeerd bestuurder, vast vertegenwoordigd door dhr. St. Vallaeys Gedelegeerd Bestuurder

~

inkte

i A

ha

~

i

Mad POP 11.1

: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bij iagen bij het Belgisch Staatsbit 3R/.04/2N4

NEERGELEGD

17 APR. 20t4

RECHTBAf`AN

KOORHANDEL TE CENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

29/07/2014
ÿþ Mad POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111 lelfM1011

NEERGELEGD

17 JR{ 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHeyggii TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : 0459.909.068

Benaming (voluit): BFO Family Office

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9052 Gent (Zwijnaarde), Rijvisschestraat 124

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door ons, Meester Johan VAN CAENEGEM, notaris te Kruishoutem, op 3 juli 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van NV BFO Family Office met zetel te Zwijnaarde (Gent), Rijvisschestraat 124 is bijeengekomen en dat zij volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: Kapitaalverho2ing door inbren2 in natura.

1.1. Voorgaande verslagen.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de verslagen bedoeld onder punt 1.1. op de agenda.

De aandeelhouders, aanwezig zoals hierboven gezegd, verklaren kennis te hebben genomen van de inhoud van deze verslagen, met name:

1.1 het verslag opgesteld door de commissaris, BVBA "ROELS, CR1EL (Sc C met maatschappelijke zetel te 9270 Kalken (Laarne), vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer CR1EL Luc bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 602 §1 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen;

De conclusies van dit verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

BESLUIT

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap BFO Family Offre bestaat uit een inbreng van een schuldvordering voor een bedrag van 2.581.286,40 EUR door BEL1NDA HOLDINGS naamloze vennootschap, Rijvisschestraat 124 te 9052 Zwijnaarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we, onder voorbehoud van de continuiteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van de beschreven schuldvordering met een inbrengwaarde van 2.581.286,40 EUR

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding zijnde een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen; de inbreng in natura is niet overgewaardeerd.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Yoor-behouden baan het Igisch Staatsblad Luik B - vervolg



betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting en dat onderhavig verslag uitsluitend werd opgemaakt in toepassing van artikel 602 van de Vennootschapswetgeving en geenszins kan worden aangewend voor andere doeleinden."

1.1.2. het verslag opgesteld door de raad van bestuur op 20 juni 2014, overeenkomstig artikel 602 §I derde lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag zal samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor (commissaris) neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2.2. Kapitaalverhoging.

2.2.1. Op basis van voormelde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met twee miljoen vijfhonderd eenentachtigduizend tweehonderd zesentachtig euro veertig cent (2.581.286,40 E) om het te brengen van tweehonderd zesenveertigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (E 246.973,38) op twee miljoen achthonderd achtentwintigduizend tweehonderd negenenvijftig euro achtenzeventig cent (2.828.259,78 e) door inbreng in natura door de naamloze vennootschap "BELINDA HOLDINGS", met zetel te 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat 124, ondernemingsnummer 0881.820.268, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, van een vaststaande en zekere schuldvordering op naam van BELINDA HOLDINGS NV (aanvankelijk op naam van KEDRIES NV, thans ingevolge met fusie door overname gelijkgestelde verrichting de dato 28 mei 2014 overgegaan naar BELINDA HOLDINGS NV), te weten een rekening-courantvordering op naam van BELINDA HOLDINGS (oorspronkelijk op naam van KEDRIES NV) ten belope van twee miljoen vijfhonderd eenentachtigduizend tweehonderd zesentachtig euro veertig cent (2.581.286,40 f). Deze inbreng in natura wordt voor de totaliteit vergoed door de gezamenlijke creatie van achttienduizend zeshonderd vierentwintig (18.624) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf heden in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

2.2.2. Is alhier tussengekomen:

De naamloze vennootschap "BELINDA HOLDINGS", met zetel te 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat 124, ondernemingsnummer 0881.820.268, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent; opgericht bij akte verleden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op 13 juni 2006, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 juni daarna onder nummer 0101163 en waarvan de statuten zijn gewijzigd blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders opgemaakt door ondergetekende notaris Johan Van Caenegem op 28 mei 2014, ter publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad neergelegd.

Alhier vertegenwoordigd door de heer Jo Castelain voornoemd, ingevolge volmacht opgemaakt op 26 juni 2014 Welke aan onderhavig proces-verbaal zal worden gehecht.

Die, vertegenwoordigd als voormeld, verklaart volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, en die verklaart de hiervoor beschreven rekening-courantvordering op haar naam, lastens NV BFO Family Office, ten belope van twee miljoen vijfhonderd eenentachtigduizend tweehonderd zesentachtig euro veertig cent (2.581.286,40 E) in te brengen in de NV BFO Family Office.

Zij verklaart te aanvaarden als vergoeding voor de inbreng achttienduizend zeshonderd vierentwintig (18.624) aandelen van de NV BFO Family Office. De nieuwe aandelen zijn volledig gelijk aan de bestaande aandelen, wat de eraan verbonden rechten betreft, en ze delen vanaf heden in de winst van het lopende boekjaar (pro rata temporis).

TWEEDE BESLUIT: Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaal-verhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te alçteren dat ingevolge voormeld besluit tot kapitaalverhoging en de tussenkomst van de inbrenger, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op twee miljoen achthonderd achtentwintigduizend tweehonderd negenenvijftig euro achtenzeventig cent (2.828.259,78 E) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door drieëntwintigduizend zeshonderd vierentwintig (23.624) identieke aandelen, zonder nominale waarde.

De voorzitter laat vaststellen en alcteren dat de inbreng in natura van voormelde rekening-courantvordering heden volledig volstort is.

DERDE BESLUIT: Aanpassing aan voormelde besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel vijf van de statuten als v_c_ilgt te wijzigen: "Het maatschappelijk keitaal bedra_c_igt twee miljoen achthonderd



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





t 0,

Luik B - vervolg

achtentwintigduizend tweehonderd negenenvijftig euro achtenzeventig cent (2.828.259,78 6). Het wordt vertegenwoordigd door drieëntwintigduizend zeshonderd vierentwintig (23.624) gelijke aandelen zonder nominale waarde die ieder één/drieëntwintigduizend zeshonderd vierentwintigste (1/23.624) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT: Bevestiging wijziging van de maatschappelijke zetel van de vennootschap  aanpassing statuten dienovereenkomstig

De vergadering bevestigt de beslissing van de raad van bestuur de dato 25 februari 2013, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad de dato 17 april 2013 onder nummer 13060148, tot overbrenging van de maatschappelijke zetel naar 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat 124 (in de publicatie per vergissing gespeld als `Reijvisschestraat').

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om de eerste zin van artikel 2 van de statuten dienovereenkomstig te vervangen door volgende tekst: "De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9052 Z-wijnaarde, Rijvisschestraat 124."

VLDIDE BESLUIT  VOLMACHTEN.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Johan VAN CAENEGEM.

Samen hiermee neergelegd:

- Expeditie van het proces-verbaal van 3 juli 2014

- Verslag van de commissaris (art. 602 §1 Wetboek Vennootschappen)

- Verslag van de raad van bestuur (art. 602 §1 Wetboek Vennootschappen) gecoördineerde tekst van de statuten

Voorbehouden p, aan het gélgrsch Staatsblad

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 28.06.2013 13247-0143-026
17/04/2013
ÿþMod Wald 11.1

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden ean het Belgisch

Staatsbla

- 8 APR, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHua_TE GENT

Ondernemingsnr : 0459 909 068

Benaming

(voluit) : BFO FAMILY OFFICE

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Rijsenbergstraat 148 te 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : adreswijziging

Raad van Bestuur gehouden op 25 februari 2013 :

Na beraadslaging beslist de Raad van Bestuur met éénparigheid van stemmen het volgende:

De maatschappelijke zetel van BFO FAMILY OFFICE NV te verhuizen naar

B-9052 Zwijnaarde, Reijvisschestraat 124 en dit vanaf 01 maart 2013,

Valminvest NV

Afgevaardigd Bestuurder

Vertegenwoordigd door Stefaan Vallaeys

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voorbehoudt

aan he

Betgisc Staatsb

Ondernemingsnr : 0459 909 068 Benaming

(voluit) (verkort) :

BFO FAMILY OFFICE

NEERGELEGD

Z 0 FEB, 2013

REC NK VAN

KOOPHA ~ TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NV

Zetel : Rijsenbergstraat 148 te 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaste Vertegenwoordiger bij KEDRIES

Raad van Bestuur gehouden op 29 oktober 2012 om 11 uur :

1.De Raad van Bestuur neemt kennis van de beslissing genomen door de Raad van Bestuur van Kedries NV om de vaste vertegenwoordiging van Kedries NV in de Raad van Bestuur van de vennootschap te wijzigen en de heer Laurent Van den Haute te vervangen door de heer Dominique Dejean (wonende avenue du Champ de Courses 5, B-1301 Bierges NN 620608 341 84).

2.De Raad van Bestuur bevestigt dat Valminvest NV vertegenwoordigd door Stefaan Vallaeys Gedelegeerd Bestuurder van de vennootschap op 16 juni 2011 herbenoemd werd.

KEDRIES NV

Vertegenwoordigd door Dominique Dejean

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 02.07.2012 12246-0005-017
13/06/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

5taatsbiat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1101111111111111 n

*12104900*





Ondernemingsnr : 0459909068

Benaming

(voluit) : BFO Family Office

(verkort) :

Rechtsvorm : nv

Zetel : Rijsenbergstraat, 148 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herziening - art. 646 § 2 Wetboek Vennootschappen

"Vermelding van het feit dat sedert de vereniging van alle aandelen van "BFO Family Office" in één hand op 25 maart 2011 binnen het daarop volgend jaar meer bepaald op 22 maart 2012 er opnieuw een tweede aandeelhouder is , zodat de aandelen sedert laatst vermelde datum niet meer verenigd zijn in één hand".

Getekend door de n.v. Valminvest, vertegenwoordigd door Stefaan Vallaeys

NEERGELEGD

- ~ JUNI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/09/2011
ÿþ Mod 2.0

ïo> In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Intl DI II III 111111 1 II uu

*11138967*

NEERGELEGD

0 2 SEP. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHr e. i" è TE CENT



Ondernemingsnr : 0459.909.068

Benaming

(voluit) : BFO Family Office

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rijsenbergstraat 148 9000 Gent

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Tekst

' Uittreksel uit het verslag van de gewone algemene vergadering van 16 juni 2011





Bijlagen bid het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist om de bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar:

- Valminvest nv, vast vert. door Stefaan Vallaeys

- Tibo bvba, vast vert. door Verellen Kurt

- Kedries nv, vast vert. door Van Den Haute Laurent

Deze mandaten nemen bijgevolg een einde na de jaarvergadering van 2017.

Valminvest nv, vast vert. door Stefaan Vallaeys gedelegeerd bestuurder









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 27.06.2011 11213-0026-017
09/06/2011
ÿþModal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van_de_akte



Luik B



_.TEUR BELGF

nECT ON

j1-05- 2011

Cl-1 ST aTSgLeCipPHAhiDE! TE GENT

3E5TU R ~G'i iffl

111

111

'1108609*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2 r MEI 2011

RECH1 aA.'.w: VAN

Ondernemingsnr : 0459909068

Benaming

(voluit) : BFO Family Office

Rechtsvorm : NV

Zetel : Rijsenbergstraat 148, 9000 Gent

Onderwerp akte : Artikel 646 § 2 Wetboek Vennootschappen

Vermelding van het feit dat alle aandelen van "BFO Family Office" sedert 25 maart 2011 verenigd zijn in één hand, met name alle in handen van de n.v. Kedries, met maatschappelijke zetel te Rijsenbergstraat 148 te 9000 Gent.

Getekend, n.v. Valminvest, vertegenwoordigd door Stefaan Vallaeys

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevôegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 25.06.2010 10220-0542-018
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 13.07.2009 09402-0247-016
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 30.06.2008 08314-0205-016
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 04.07.2007 07337-0235-016
21/09/2006 : KO140056
07/07/2006 : KO140056
07/07/2005 : KO140056
07/02/2005 : KO140056
29/07/2015
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

" 15109398'

beha I I

aar Be!ç Staal



i

NEERGELEGD

1 7 JULI 2015

RECt~ VAN

KOOPHA'IVËTE GENT

Ondernemingsnr : 0459.909.068

Benaming (voluit): BFO Family Office (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9052 Gent (Zwijnaarde), Rijvisschestraat 124

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door ons, Meester Johan VAN CAENEGEM, notaris te Kruishoutem, op 3 juli 2015, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van NV BFO Family Office met zetel te Zwijnaarde (Gent), Rijvisschestraat 124 is bijeengekomen en dat zij volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

Nadat de voorzitter uiteengezet heeft dat uit de door de algemene vergadering op 18 juni 2015 goedgekeurde jaarrekening, afgesloten op datum van 31 december 2014, blijkt dat er in de vennootschap overgedragen verliezen zijn ten belope van twee miljoen tweehonderd en acht duizend zevenhonderd achtendertig euro eenentachtig cent (2.208.738,81 E) en dat deze verliezen deels kunnen aangezuiverd worden middels een kapitaalvermindering, besluit de algemene vergadering om het bestaande kapitaal van twee miljoen achthonderd achtentwintigduizend tweehonderd negenenvijftig euro achtenzeventig cent (2.828.259,78 6) te verminderen met twee miljoen tweehonderd en achtduizend tweehonderd negenenvijftig euro achtenzeventig cent (2.208.259,78 6) om het te brengen op zeshonderd twintigduizend euro (620.000,00 £) door aanzuivering van geleden verliezen zonder vernietiging van aandelen. De kapitaalvermindering vindt plaats zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van alle aandelen. De kapitaalvermindering wordt volledig aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal.

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge voormeld besluit beslist de vergadering om het artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd twintigduizend euro (620.000, 00 E). Het wordt vertegenwoordigd door drieëntwintigduizend zeshonderd vierentwintig (23.624) gelijke aandelen zonder nominale waarde die ieder één/drieëntwintigduizend zeshonderd vierentwintigste (1/23.624Sfe) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Johan VAN CAENEGEM.

,Voorbehouden aan het Bagg-Tsc- Staatsblad Luik B - vervolg

Samen hiermee neergelegd:

- Expeditie van het proces-verbaal van 3 juli 2015

- gecoördineerde tekst van de statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2004 : KO140056
20/04/2004 : KO140056
01/10/2003 : KO140056
21/01/2003 : KO140056
24/07/2001 : KO140056
21/04/2001 : KO140056

Coordonnées
BFO FAMILY OFFICE

Adresse
RIJVISSCHESTRAAT 124 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande