BHUSAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BHUSAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.835.923

Publication

28/07/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-07-2014

Griffie

*14306788*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0556835923

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BHUSAL

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme - Notaris Sophie Delaere», geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op 23 JULI 2014, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel dienstig voor neerlegging, BLIJKT dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd « BHUSAL ».

1° Identificatie der oprichters :

1. De heer Bhusal Surendra Prasad, geboren te Urampokhara (Nepal) op tweeëntwintig mei negentienhonderdachtenvijftig wonend te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 21 bus 1.

2. Mevrouw Bhusal Sadiksha, ongehuwd, geboren te Kathmandu (Nepal) op tien november negentienhonderdachtentachtig , wonende te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 21 bus 1. De oprichters verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van negentienduizend euro (¬ 19.000), volledig geplaatst is, het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van negentienduizend euro (¬ 19.000,00), waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt :

1. De heer Bhusal Surendra, voornoemd, ten belope van zeventienduizend honderd euro (¬ 17.100,00) in contanten, volgestort voor zeventienduizend honderd euro (¬ 17.100,00) in ruil waarvoor hij negentig (90) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

2. Mevrouw Bhusal Sadiksha, voornoemd, ten belope van duizend negenhonderd euro (¬ 1.900,00) in contanten, volgestort voor duizend negenhonderd euro (¬ 1.900,00) in ruil waarvoor zij tien (10) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

De oprichters verklaren en erkennen dat op ieder aandeel waarop zij in geld hebben ingeschreven een bedrag als voormeld is gestort, zodat voor alle aandelen samen de som van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op tweeëntwintig juli tweeduizend en veertien afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Artikel 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  bhusal .

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, K.M. Hendrikaplein 9.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Onderwerp akte :

Koningin Maria Hendrikaplein 9 9000 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

De vennootschap heeft als maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden:

1) de verwerving, verhuring, werking, management en/of uitbating, voor haar eigen rekening of voor rekening van een derde partij, of door en samen met derden, van hotels, restaurants, tavernes, brasserie, bars en alle gelijkaardige instellingen evenals alle ondersteunende operaties.

2) uitbaten van supermarkt en aanverwante activiteiten

3) activiteiten verbonden aan toerisme zoals bijvoorbeeld gidsen

2) het verlenen van advies en meer bepaald alle diensten van consultancy aan ondernemingen, verenigingen, publieke administraties, privé-personen en instellingen, in verband met telecommunicatie, datacommunicatie en mediacommunicatie in het algemeen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van bedrijfsadministratie, operationeel management, strategie, marketing, processing, handelsprospectie, verkoop, productie en ontwikkeling, economisch onderzoek, publiciteit, public relations, ontwerp en beheer van internet sites, computernetwerken, multimedia toepassingen, e-commerce;

3) het waarnemen van alle opdrachten met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen;

4) het verschaffen van alle hulpmiddelen en het verlenen of coördineren van informatie door middel van elke mogelijke vorm van informatiedrager en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het voorgaande;

5) het aanleggen, het beheren en het oordeelkundig uitbouwen, voor eigen rekening, van een onroerend en roerend vermogen, alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer, het productief maken of de valorisatie van onroerende of roerende goederen en rechten, van welke aard ook; haar beschikbare middelen beleggen, wederbeleggen of investeren in roerende of onroerende activa.

De vennootschap mag eender welke commerciële, industriële en financiële transacties uitvoeren, met betrekking tot onroerend goed of persoonlijke eigendom, die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met haar maatschappelijk doel, of nuttig voor haar eigen ontwikkeling, met uitsluiting van deze activiteiten die uitsluitend voorbehouden zijn voor banken en wisselagenten.

De vennootschap mag alle diensten verrichten met betrekking tot het bestuur en de vereffening van alle vennootschappen en alle soorten advies verlenen met betrekking tot voornoemde. De vennootschap mag door middel van inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, participatie, financiële interventie of op een andere wijze, belangen verwerven in alle bestaande vennootschappen of bedrijven, reeds opgericht of op te richten, in België of in het buitenland, met een maatschappelijk doel gelijkaardig aan of in verband met, of nuttig voor de verwezenlijkingen van haar eigen maatschappelijk doel.

De vennootschap mag eveneens alle leningen toekennen of leningen door derden toegekend aan verbonden vennootschappen, waarborgen en mag tevens zakelijke of persoonlijke waarborgen stellen in het voordeel van verbonden ondernemingen of derden.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend euro (¬ 19.000).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

Artikel 11 : Jaarvergadering  Buitengewone Algemene Vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van juni om 10 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Artikel 12 : Oproepingen

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13 : Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 14 : Vertegenwoordiging

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 15 : Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Artikel 20 : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 25 : Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 26 : Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27 : Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 29 : Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 30 : Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 32 : Ontbinding en vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Aanvang en einde van het eerste boekjaar/eerste jaarvergadering

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en vijftien. (31/12/2015).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en zestien (2016).

Bekrachtiging

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

1. De heer Surendra Prasad, , geboren te Urampokhara (Nepal) op tweeëntwintig mei

negentienhonderdachtenvijftig, wonend te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 21 bus 1.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2. Mevrouw Bhusal Sadiksha, ongehuwd, geboren te Kathmandu (Nepal) op tien november negentienhonderdachtentachtig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 21 bus 1. Die aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet. Haar mandaat is onbezoldigd.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan kantoor Van Impe, kantoor houdende te 8000 Brugge, Komvest 48 en alle bedienden en aangestelden.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap  Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere , geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Coordonnées
BHUSAL

Adresse
KONINGIN MARIA HENDRIKAPLEIN 9 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande