BI-SURE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BI-SURE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 837.755.445

Publication

22/07/2011
ÿþMua al

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



*11112719*

NEE û.GEIEGI

1 1 JULI.2011

RECHTBANK VAN

KOOPHçeftl TE GENT

Ondernentingsnr : ©$ 3I'. 'rS s-. 4 4 S

Benaming

(voluit) : BI-SURE

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : 9850 HANSBEKE, KARMENHOEKSTRAAT 9

Onderterm a4kte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 16 mei 2011 door de hier genoemde comparanten te Aalter, geregistreerd op het registratiekantoor te Aalter op 14 juni 2011, boek 6197, folie 43, vak 12, ontvangen 25 Euro, getekend door de eerstaanwezend inspecteur, blijkt dat tussen:

1.Verheyden Robert, wonende te Karmenhoekstraat 9, 9850 Hansbeke.

2 Vandermarliere Martine, wonende te Karrnenhoekstraat 9, 9850 Hansbeke.

een vennootschap onder firma met de naam "BI-SURE" werd opgericht, waarvan de statuten luiden als volgt:

STATUTEN

Artikel 1 Vorm, naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma met de naam 'BI-SURE. De vennootschap heeft geen andere maatschappelijke naam dan die deze hiervoor werd vermeld.

Artikel 2 Zetel

De zetel is gevestigd te Karmenhoekstraat 9, 9850 Hansbeke.

De zetel kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, verplaatst worden naar om het even welke plaats in Vlaanderen en tweetalig Brussel.

Artikel 3 Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel:

-Alle verrichtingen te ondernemen die zich situeren op de volgende domeinen: het leidinggeven, het verlenen van adviezen en bijstand aan het bedrijfsteven in het algemeen, en in de biotechnologische sector in het bijzonder.

-Adviesverlening, speur- en ontwikkelingswerk in de ontwikkeling van processen en producten in de biotechnologische sector, en in de bio-pharma in hel bijzonder.

-Het verlenen van diensten op vlak van dagelijks bestuur zoals algemeen management, financiële planning en businessplanning.

-Het aanvaarden en waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen, verenigingen en maatschappijen.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

-Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

-Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

-Consultancy inzake verzekeringen, leasing, renting en kredieten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Billag.en bij b,et ûelgisch Staatsblad - 22./_Q7lZ1111 Aaue_ams dulYlo_aiteaur_belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen, alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen of afstaan, alle plaatsen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

De algemene vergadering mag, mits naleving der bepalingen van het artikel 559 Wetboek Vennootschappen, het maatschappelijk doel verklaren, uitbreiden of wijzigen.

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf heden.

Artikel 5 Kapitaal en inbrengen

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op duizend (1.000,00) euro, volledig volstort, vertegenwoordigd door tien (10) aandelen.

Het wordt als volgt onderschreven:

a. De heer Verheyden Robert schrijft in op 5 aandelen en stort hiervoor een bedrag van vijfhonderd (500,00) euro;

b. Mevrouw Vandermarliere Martine schrijft in op 5 aandelen en stort hiervoor een bedrag van vijfhonderd (500,00) euro.

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

Ter vergoeding van deze inbrengen, ontvangt elke vennoot tien aandelen (10) aandelen.

Artikel 6 Wijzigen van het kapitaal

Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van

alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7 Aansprakelijkheid van de vennoten

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

Artikel 8 Overdracht aandelen

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits

eenparig akkoord van aile vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Deze overdracht wordt bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en plichten die eraan verbonden zijn.

Artikel 9 Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten

1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2. Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na zijn toetreding.

3. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk van de andere vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De uittredende vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel, dat gelijk is aan een evenredig deel dat zijn aandeel vertegenwoordigt in het netto-vermogen van de vennootschap, zoals dat blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor zijn vertrek.

4. ln geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

Artikel 10 Bevoegdheden der vennoten.

De vennoten delegeren aile beheersbevoegdheden van de vennootschap aan een of meer onder hen, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap.

De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot - zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding van een nieuwe zaakvoerder.

Artikel 11 Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het doel, zoals het is vastgesteld in artikel 3 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Kwantitatieve beperking.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, hebben de zaakvoerders de bevoegdheid om elk afzonderlijk op te treden voor handelingen die het bedrag van tien duizend (10.000,00) euro niet overschrijden. Voor handelingen die voormeld bedrag te boven gaan, dienen zij samen te handelen.

Artikel 12 Bezoldiging van de zaakvoerder

Het mandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld zolang de algemene vergadering, daartoe bij uitsluiting bevoegd, niet uitdrukkelijk een vergoeding heeft toegekend of goedgekeurd.

Artikel 13 Boekjaar  jaarvergadering - jaarrekeningen van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wetgeving met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering (jaarvergadering) die gehouden wordt op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur.

Ten uitzonderlijken titel, zal het eerste boekjaar de periode omvatten die loopt vanaf heden tot eenendertig (31) december 2012.

Artikel 14 Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap

1. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto- winst uit van de vennootschap

2. De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zullen ieder jaar bij eenparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

Artikel 15 Ontbinding van de vennootschap

Het overlijden, de onbekwaamverklaring of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

De vennootschap wordt voortgezet tussen de overblijvende vennoten, of met de erfgenamen van de overleden vennoot, indien er slechts één vennoot zou overblijven. Indien de erfgenamen van de overleden vennoot de vennootschap niet wensen verder te zetten, hebben zij recht op een scheidingsaandeel.

Het scheidingsaandeel is gelijk aan het evenredig deel, dat het aandeel van de vennoot vertegenwoordigt in het netto-vermogen van de vennootschap zoals dat blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening.

Artikel 16 Vereffening

1. 1n geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van een of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in algemene vergadering, overeenkomstig artikel 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 17 Diversen

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door het Wetboek van Vennootschappen. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Artikel 18 Benoeming zaakvoerder

Onmiddellijk na het vaststellen van de statuten van onderhavige vennootschap, zijn de vennoten in een algemene vergadering verenigd en besluiten de volgende personen, onder de opschortende voorwaarde van het neerleggen van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, te benoemen tot zaakvoerder.

-Vanderrnarltere Martine

-Verheyden Robert

Zij verklaren beiden dit mandaat te aanvaarden

Artikel 19 - Volmacht voor de formaliteiten bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen

De oprichters verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 1090 Brussel (Jette), Burg. E. Demunterlaan 5, of aan één van haar bedienden, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders/bestuurders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

~iCwcieZr+4a~i~e`~ t."4-a v-ee.tiel...12-eL

1-+r->"t ~ v.exZyQe.oi: e~~~~~s: ~-~L~hgZ1Ç~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BI-SURE

Adresse
KARMENHOEKSTRAAT 9 9850 HANSBEKE

Code postal : 9850
Localité : Hansbeke
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande