BICOPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BICOPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.700.917

Publication

17/09/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIIM111111111111111

Oudenaarde

0 6 SEP. 2013

Griffie

Benaming : BICOPA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lippenhovestraat 57 - 9620 Zottegem

Ondernemingsnr : 0836100.917

Voorwerp akte : Verplaatsing van maatschappelijke zetel

Bij Buitengewone Algemene vergadering Cid. 15.06.2013 ten maatschappelijke zetel, wordt bij éénparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel overgebracht van 9620 Zottegem, Lippenhovestraat 57 naar 9620. Zottegem, Windmolenstraat 5.

Kamoen Patrick

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina,

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 02.08.2013 13393-0173-012
15/06/2011
ÿþOndarnemi snr 0 '7331l.=9À^/

Benaming

(voluit) : BICOPA

Reohtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 9620 Zottegem,Upponh¢vmyhaat57

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris François Story te Zottegem op 30 mei 2011 :

-dat de Heer KAMOEN Patrick Louis Germain, geboren te Gent op 31 december 1964, wonend te 9620 Zottegem, Lippenhovestraat 57, een handelsvennootschap opgericht heeft:

-die de vorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt : «BICOPA».

-waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9620 Zottegem, Lippenhovestraat 57;

-met een maatschappelijk kapitaal van achttien duizend vijfhonderd vijftig(18.550) euro;

-vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen met stemrecht, aile zonder vermelding van nominale waarde; alle 100 aandelen zijn onderschreven en werden bij de oprichting integraal aOoetaa|d, zodat er dus een bedrag van achttien duizend vijfhonderd viiftig (18.550) euro ter beschikking van de vennootschap staat;

het maatschappelijk kapitaal is derhalve vo|otprl;

-de gemelde som van achttien duizend vijfhonderd vijftig (18.550) euro werd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend met het oog op onderhavige oprichting, bij KBC Bank naamloze vennootschap; deze deponering blijkt trouwens uit het attest afgeleverd door gemelde bank op 27 mel 2011, hetgeen de ondergetekende notaris bevestigt op zicht van het laatst gemeld attest dat door de oprichter aan de ondergetekende notaris overhandigd werd. Gemeld attest wordt niet gehecht aan onderhavige akte maar zal bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris;

-Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

-Van de jaarlijkse netto*v|no*, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

In geval van vereffening van de vennootschap, wordt - na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening - het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in naturo, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te botm|an, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

-Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of mnaa, pe,nonan, al dan niet vmnnoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige ven noot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vmnnoton, dan wordt zij bestuurd door één of meer zoakmoendara, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperkingvan duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zUn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtUd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene wmngndoÓng, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Op de laatslemzvan Luik B vermelden :Recto : Naam en hoedanigheid an de instrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111tInoclutigpo

Vo( h*hni aan Belg Staati

~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~, ,~~~~~~~~~

o /~~/ ~M~~

---' ~"^,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de

algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle

handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve

deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

-De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

§1.voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of

tussenpersoon

- aan- en verkoop van overgordijnen, vertichtingsartikelen;

-interieurinrichting, geven van advies en maken van ontwerpen;

-groot- en kleinhandel in decoratiemateriaal, meubelen, verlichting en aanverwanten;

-plaatsen van vloerbekleding, vasttapijt parket en laminaatvloeren;

-interieuradviseur;

- aan- en verkoop van verven en aanverwante benodigdheden;

-raamdecoratie;

- schilderen;

- het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen;

§2.uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam

1)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

in dit verband : alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

in dit verband : alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3)het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobilieënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin zij een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

§3.Bepalingen gemeenschappelijk aan §1 en §2.

De vennootschap mag op algemene wijze, door inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, zaakvoerders en vennoten, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan rekenen op de beroeps- en praktijkervaring van de zaakvoerder.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

-ALGEMENE VERGADERING

ZITTING EN BIJEENROEPING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap de tweede zaterdag van de maand juni om 14 uur, zelfs indien deze dag een feestdag is.

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens 1/5de van het kapitaal

~..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste 15 dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste 15 dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

VERDAGING

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

SCHRIFTELIJKE ALGEMENE VERGADERING

§1.De vennoten kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2.Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3.Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4.Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

ZITTINGEN  NOTULEN

§1.De algemene vergadering verkiest bij relatieve meerderheid van stemmen onder haar leden een voorzitter, en - enkel indien de vergadering het nuttig acht - een secretaris en/of stemopnemers. De secretaris en de stemopnemers moeten niet noodzakelijk vennoot zijn.

§2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

BERAADSLAGINGEN

§1.Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§2.AIle algemene vergaderingen mogen slechts beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§3.Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen, welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn, en bij absolute meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

§4.In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

-De gemelde oprichter heeft nog besloten :

1° De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in 2013.

2° Het eerste boekjaar vangt aan op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door de hierbij opgerichte vennootschap om te eindigen op 31 december 2012.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

3° Wordt aangesteld als enige zaakvoerder : de Heer Patrick KAMOEN, voornoemd, die deze opdracht' aanvaardt.

De opdracht van de gemelde zaakvoerder is gegeven voor onbepaalde duur. Hij is derhalve benoemd tot herroeping van zijn mandaat

Hij oefent alleen alle machten uit overeenkomstig de wet en de statuten.

Hij is derhalve bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder is bijgevolg tevens bevoegd om namens de vennootschap authentieke akten te ondertekenen.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd zoals dit zal beslist en goedgekeurd worden door de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voorafgaand aan de registratie van de akte, enkel bestemd voor neerlegging ter bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormig afschrift van de akte.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BICOPA

Adresse
LIPPENHOVESTRAAT 57 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande