BIDEAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIDEAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.699.243

Publication

16/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 11.10.2014 14646-0594-009
30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 26.08.2013 13471-0227-009
04/05/2011
ÿþOndememingsnr : ©$ ~J S ()Clet 2 ,y, 3

Benaming : BIDEAN

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luchterenkerkweg 50

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Gheeraert Christof te Gent, Drongen, op 18/04/2011 (ter:i

regsitratie neergelegd) dat 1) mevrouw TORSY Evelyne Yvonne Nathalie Sophie, geboren te Ieper;;

op 01/04/1971, identiteitskaart nummer 590-6030990-41, rijksregister nummer 71.04.01-056.75,;;

echtgenote van mevrouw ROMEO BERGARA lratxe, hierna vernoemd, wonende te 9031 Gent,

c i Luchterenkerkweg 50; en 2) mevrouw ROMEO BERGARA lratxe, rijksregister nummer 75.12.10-; 470.16, geboren te Vitoria-Gasteiz (Spanje) op 10/12/1975, echtgenote van mevrouw TORSY i: Evelyne, voornoemd, wonende te 9031 Gent, Luchterenkerkweg 50; een belsoten vennootschap mets: beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende kenmerken :

NAAM : BIDEAN.

ZETEL : 9031 Gent, Drongen, Luchterenkerkweg 50.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- het verlenen van diensten en adviezen aan derden

- Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie,

het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden,:; materiaal, instrumenten, hard- en software,

De aan- en verkoop en in- en uitvoer van om het even welke goederen Computerconsultancy activiteiten

- het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten,

Het organiseren, leiden en geven van lessen, trainingen, opleidingen in binnen- en'

buitenland en alle daarbij horende dienstverlening

- Verhuur van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed

- Reisorganisatie

De ontwikkeling, vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten

technologieën en hun toepassing

het dienstbetoon inzake organisatie toepassing van de meest verschillende';

wetgevingen,

- het ter beschikking stellen van management,

= - Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations eni communicatie

Organisatie van events en beurzen

het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor:` rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere;; ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige;: beperking;

Ontwerpen, schrijven, uitgeven en verspreiden van boeken, artikels, copywriting, grafisch werk, vertalingen en allerhande drukwerk.

pien ___~,,rlsxv.~ra~ning_inverbend_Cn~tgeestelijke._gezortdheidszQrg_en liçhamekilkwelzijn.__,. Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

21 AM4. 2011

RECH iditetfhe VAN

KOOPHAN TE GENT

1

" 11067481*

be a BI st~

et

en

mod 2.1

Voor-

behoJderZ

aan het

Belgisch

Staatsblad

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met het hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tol de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht. Het voormelde kapitaal werd gedeeltelijk volgestort op een bijzondere rekening bij de "Fintro", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIDEAN" met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de', vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België, op de vijftiende van de maand juni te 15'. uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en sluit op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit op 31/12/2012. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2013. aanstelling zaakvoerder(s) : De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen twee (2) zaakvoerder/zaakvoerders aan te stellen en tot die functie te benoemen : Mevrouw Torsy Evelyne en mevrouw Romeo Bergara Iratxe, beiden voornoemd. Beide mevrouwen Torsy en Romeo Bergara verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Mevrouw Torsy Evelyne haar mandaat geldt zonder beperking van duur en kan worden bezoldigd. Mevrouw Romeo Bergara haar mandaat geldt zonder beperking van duur en is onbezoldigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge











Gheeraert Christof,

Notaris.



Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BIDEAN

Adresse
LUCHTERENKERKWEG 50 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande