BIEREN VAN DE VOORDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIEREN VAN DE VOORDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.784.045

Publication

14/05/2014
ÿþWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

........

beh aa Bel Stai

Il

11





1.... NEERGELEGD ,

02 MEI 2014

RECIfflaNK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr 0428.784.045

Benaming

(voluit) BIEREN LOUIS VAN DE VOORDE

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hoge Kouter 20, 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte WIJZIGING DOEL - WIJZIGING NAAM - VERPLAATSING ZETEL STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester Eric 1-11MPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric H1MPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op achttien april tweeduizend veertien, dragende volgende melding van registratie .:: "Geregistreerd op het registratiekantoor leper 1 op 24 april 2014. Bladen 6 verzendingen 0 boek 183 bled 12 vak 5. Ontvangen registratieechten vijftig euro nul eurocent (¬ 50,00) (getekend) Jean-Pierre Lemaire De Adviseur a.i.", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten genomen heeft:

Eerste besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerders betreffende de wijziging van het maatschappelijk doel, met bijgevoegde staat van activa en passive afgesloten per eenendertig januari tweeduizend veertien.

De vennoten erkennen er immers al kennis van te hebben of er v6Étr deze vergadering al een exemplaar van ontvangen te hebben.

Een exemplaar van dal verslag zal samen met de bijgevoegde staat van activa en passiva neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Tweede besluit:

De vergadering besluit het huidige maatschappelijk doel te vervangen door de activiteiten die worden ingeschreven in artikel 3 van de statuten "De vennootschap heeft tot doel:

-Het aan- en verkopen van dranken, klein- en groothandel, aankoop, verkoop en verhuur van drankautomaten, glazen, meubilair, materiaal en benodigdheden voor de uitbating van drankgelegenheden, het huren en verhuren van onroerende goederen.

-De verkoop van kleine eetwaren en melkproducten.

- Het uitbaten van drankgelegenheden, cafés, tavernes, café-restaurants, ijssalons, koffiebars,

-Het verlenen van advies aan derden, het besturen van organisaties en vennootschappen, het verlenen van consultancydiensten, en dit In de meest uitgebreide zin van het woord,

-Het houden van participaties in bedrijven en organisaties.

-Het organiseren van evenementen, incentive-activiteiten, recepties, productlanceringen, marketingcampagnes, BBQ's en allerlei "social events".

-Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar of analoge opdrachten en functies en het directie voeren over andere vennootschappen, ondernemingen of organisaties.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op welke wijze ook, in ondernemingen, verenigingen, vennootschappen of organisaties die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn of kunnen zijn voor de verwezenlijking van het gehele of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

-Het aankopen, valoriseren en verhandelen van kunstvoorwerpen, antiquiteiten, verzernelobjecten en collectiestukken.

-Het verwerven, opwaarderen en aanhouden van roerende waarden, beleggingen en investeringen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het verwerven, beheren en commercialiseren van octrooien, licenties en andere intellectuele rechten..

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, organisaties of particulieren onder om het even welke vorm.. De vennootschap kan aile handels- en financiéle operaties verrichten, behalve deze

" Op de laatstc., blz. van pills B vermelden: Recto Nam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli ven de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken of het bankwezen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties, vermogensbeheer en beleggingsadvies..

-Het afleveren van borgstellingen en stellen van zekerheden voor rekening van om het even welke vennootschap of private personen en in het bijzonder voor haar aandeelhouders en voor ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar of haar aandeelhouders verbonden zijn.

-In het algemeen zal de vennootschap aile verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende, handels-, nilverheids- of financiële aard stallen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met haar maatschappelijk doel verwant zijn of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais In het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van weenaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Derde besluit

De vergadering basluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "Bieren Van De Voorde",

Om de statuten in overeenstemming te brengen met dit besluit, besluit de vergadering de tweede zin van artikel 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst "Zij draagt de benaming 'Bieren Van De Voord

Vierde besluit

De vergadering besluit de voorlaatste en laatste zin van artikel 9 paragraaf 1 van de statuten, luidende als volgt : "Deze clausules gelden niet wanneer bij overdracht onder levenden de overdrager de Heer Louis Van de Voorde is, Voor overgang van aandelen bij overlijden aan Mevrouw Cecilia Jonckheere, echtgenote van de Heer Louis Van De Voorde, is voormelde instemming niet vereist." te schrappen.

Vijfde besluit

De vergadering besluit een niéuw artikel 9 paragraaf 3 in de statuten in te voegen betreffende de overgang en overdracht van de aandelen, luidende als volgt

Paragraaf 3

De overdracht onder de levenden en de overgang ingevolge overlijden van aandelen, inschrijvingsrechten (waaronder voorkeurrechten), warrants en converteerbare obligaties uitgegeven door de vennootschap, en andere stemrechtverienende effecten (hierna de "Aandelen") is onderworpen aan de bepalingen vervat in dit artikel.

Voor de toepassing van onderhavig artikel moet onder overdracht van Aandelen worden verstaan (hierna een "Overdracht") elke verrichting die als doel of ais gevolg heeft dat een recht op een deel of het geheel van de Aandelen wordt overgedragen, ten bezwarende of ten kosteloze titel, met inbegrip van inbrengen, ruilverrichtingen, overdrachten in het kader van een overdracht van een algemeenheid van goederen, fusies, splitsingen, opslorpingen, vereffeningen of gelijkaardige verrichtingert,

#1 Voorkooprecht

(1) Een aandeelhouder die een Overdracht wenst te doen van al of een deel van zijn Aandelen (hierna een "Overdragen, zal dit meedelen aan al de andere aandeelhouders en de vennootschap via aangetekend schrijven.

Deze kennisgeving {hierna de "Kennisgeving") zal de volgende informatie bevatten

het aantal Aandelen dat hij wenst over te dragen:

- de identiteit van diegene aan wie zal worden overgedragen;

- de voorwaarden van de Overdracht (Inclusief de voorgestelde aankoopprijs van de Aandelen); en

- in geval aan de voorwaarden van artel 9 paragraaf 3, 1f2. voldaan is, de verOichting mais vermeid ln dit artikel 9 paragraaf 3, #1 voor diegene aan wie de Aandelen worden overgedragen.

Eerste ronde

De aandeelhouders hebben een voorkooprecht om de Aandelen die een Overdrager wil overdragen te verkrijgen, en dit naar verhouding van het aantal Aandelen dat deze houden (de Aandelen van de Overdrager worden daarbij niet in rekening gebracht).

Wanneer de aandeelhouders hun voorkooprecht niet uitoefenen in deze eerste ronde of wanneer zij dit voorkooprecht niet volledig hebben uitgeoefend binnen dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving, zullen de Aandelen voor dewelke het voorkooprecht niet is uitgeoefend in deze eerste ronde, aangeboden worden in een tweede ronde via een tweede Kennisgeving (hierna de "Tweede Kennisgeving") aan de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend in de eerste ronde. De Overdrager zal de vennootschap op de hoogte stellen, binnen dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving van de identiteit van de andere aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, evenals van het aantal Aandelen voor dewelke het voorkooprecht is uitgeoefend.

Tweede ronde:

Deze aandeelhouders zullen een voorkooprecht hebben om het resterend gedeelte van de Aandelen die de Overdrager wil overdragen te verkrijgen, en dit naar verhouding van het aantal Aandelen dat zij houden (de Aandelen van de Overdrager, alsmede de Aandelen die gehouden worden door de aandeelhouders die hun voorkooprecht niet hebben uitgeoefend in de eerste ronde mogen hierbij niet in rekening worden gebracht).

(2) Elke uitoefening van het voorkooprecht moet gebeuren via een kennisgeving aan de Overdrager, per aangetekend schrijven, en zulke kennisgeving (hierna de "Kennisgeving van Voorkoop") moet het aantal Aandelen aanduiden waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(3) Indien het voorkooprecht niet is uitgeoefend voor al de Aandelen waarvoor een Overdracht wordt voorgesteld, zal de Overdrager gerechtigd zijn om al de Aandelen, waarvoor er een overdracht wordt voorgesteld, over te dragen onder de voorwaarden zoals aangeduid in de Kennisgeving, en in overeenstemming met het onder artikel 9 paragraaf 3, #2 bepaalde,

(4) Ingeval de Aandelen waarvoor een Overdracht was voorgesteld, worden overgedragen aan de andere aandeelhouders, overeenkomstig dit artikel 9 paragraaf 3, #1, zal zulke Overdracht plaatsvinden onder de voorwaarden zoals aangeduid in de Kennisgeving, en dit niet later dan zestig (60) dagen volgend op de laatste Kenrasgeving.

(5) ingeval de Aandelen waarvoor een Overdracht was voorgesteld, worden overgedragen aan diegene aan wie de Overdracht was voorgesteld, overeenkomstig alinea (3) van dit artikel 9 paragraaf 3, #1, zal zulke Overdracht plaats vinden onder de voorwaarden aangeduid in de Kennisgeving, en dit niet later dan zestig (60) dagen volgend op de laatste Kennisgeving. Indien zulke Overdracht niet plaatsvindt binnen deze periode, zullen de Aandelen voor dewelke de Overdracht was voorgesteld door de Overdrager niet langer kunnen worden overgedragen, tenzij de procedure zoals deze hierboven is vermeld, volledig opnieuw gevolgd zal zijn.

(6) Ingeval de Overdrager overgaat tot een Overdracht van Aandelen overeenkomstig dit artikel, zal hij de vennootschap hiervan, niet later dan zestig (60) dagen volgend op de laatste Kennisgeving, in kennis stellen en de vennootschap zal, bij deze daartoe gemachtigd, zulke Overdracht in het aandelenregister akteren in naam van de aandeelhouders die partij zijn bij deze Overdracht.

#2 Volgrecht

In geval de houders van Aandelen een Overdracht wensen te realiseren van alle of een deel van hun Aandelen aan een derde parti], zullen zulke houders hun Aandelen niet kunnen overdragen aan zulke derde partij, tenzij zij met deze derde partij het recht hebben bedongen voor de andere aandeelhouders, om eenzelfde deel van hun Aandelen over te dragen aan deze partij, aan dezelfde prijs en onder dezelfde voorwaarden, zoals deze bepaald waren voor de voorgenomen Overdracht van de Aandelen aan de derde partij..

De rechten onder artikel 9 paragraaf 3, #1 zullen voorrang hebben op de rechten onder dit artikel 9 paragraaf 3, #2,

De aandeelhouders die (elk apart of tezamen) hun volgrecht wensen uit te oefenen, zullen de vennootschap en de andere aandeelhouders per aangetekend schrijven hiervan in kennis stellen, en dit binnen de dertig (30) dagen na de Eerste Kennisgeving zoals bepaald In artikel 9 paragraaf 3, #1,

Indien de vennoot toch verkoopt aan een derde partij en deze koper (derde partij) koopt de aandelen van de andere vennoten toch niet, dan is de eerste verkoper-vennoot verplicht de aandelen van de andere vennoten te kopen,

#3 Volgplicht

Indien een aandeelhouder al zijn Aandelen kan overdragen aan een of meerdere personen, en indien zulke personen de wens uitdrukken of hebben uitgedrukt om aile Aandelen van de andere aandeelhouders te verkrijgen, zullen deze andere aandeelhouders hun Aandelen verkopen aan deze persoon. Ingeval de andere aandeelhouders dit zouden weigeren, kunnen zij door de aandeelhouder die de aandelen kan overdragen hiervoor worden verzocht en zullen zij hoofdelijk en ondeelbaar zijn gehouden over te gaan tot de verwerving van de Aandelen die de aandeelhouder hiervoor zou hebben kunnen overdragen, De Overdracht(en) ten gevolge van het bepaalde onder dit artikel 9 paragraaf 3, #3 zal (zullen) plaatsvinden aan dezelfde prijs en voorwaarden als deze vervat in het aanbod van de kandidaat-overnemer(s).

De rechten onder artikel G paragraaf 3, #1 zullen voorrang hebben op de rechten onder dit artikel 9 paragraaf 3, #3. Ais een aandeelhouder zijn voorkooprecht niet uitoefent, zal hij onweerlegbaar worden vermoed te hebben toegestemd met een overdracht zoals bepaald in dit artikel 9 paragraaf 3, #3,

Ingeval de aandeelhouder die de aandelen kan overdragen hiervoor zijn recht tot het opleggen van een volgplicht wenst uit te oefenen, moet hij zowel de vennootschap als aile aandeelhouders hiervan informeren in de Eerste Kennisgeving, zoals bepaald in artikel 9 paragraaf 3, #1.

114 Overgang door overlijden

Bij overlijden van een vennoot moeten de rechtverkrijgenden van de aandelen aanvaard worden door de andere vennoten. Bij het ontbreken van dergelijke aanvaarding binnen de vijfenveertig (45) dagen na overlijden van een vennoot moeten de weigerende aandeelhouders de niet-aanvaarde aandeelhouders uitbetalen. Het uit te betalen bedrag per aandeel wordt bepaald ais volgt: (geherwaardeerd eigen vermogen volgens de laatst neergelegde jaarrekening plus twee maal het gewogen gemiddelde van de winst van de laatste drie jaar) gedeeld door het aantal aandelen. De herwaardering van het eigen vermogen gebeurt door het aanpassen van het eigen vermogen met verdoken nettomeerwaarden (dit wil zeggen na verrekening belastingseffect) op basis van de venale waarde van de activa waarbij de participaties gewaardeerd worden volgens dezelfde formule als hierboven. De aandeelhouders maken deze waardering, al dan niet in samenspraak met een externe accounant/revisor. Bij onenigheid kan de meest gerede partij naar de rechtbank stappen. De niet-aanvaarde aandeelhouders worden als volgt uitbetaald: tien procent (10%) te betalen binnen de 45 dagen, de volgende negen jaar wordt telkens tien procent (10%) uitbetaald (zonder intresten)."

Zesde besluit

De vergadering ln artikel 14 van de statuten betreffende het stemrecht de volgende tekst toe te voegen: "Op zelfde wijze kan men ook langs elektronische weg stemmen, waarbij dit bericht ten laatste daags voor de vergadering dient toe te komen op het door het bestuursorgaan opgegeven e-mailadres,"

Zevende besluit

De vergadering besluit in artikel 18 van de statuten betreffende de beraadslaging van de algemene vergadering de volgende tekst toe te voegen : "Overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de aandeelhouders éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte

moeten worden verleden. De datum van de aldus genomen besluiten is de datum waarop op de

maatschappelijke zetel die ondertekende notulen ontvangen worden die ais gevolg hebben dat aile

aandeelhouders hun akkoord schriftelijk hebben gegeven."

Achtste besluit

IDe vergadering besluit in artikel 21 van de statuten betreffende de bestuursbevoegdheid de volgende tekst

toe te voegen : "Rechtspersonen kunnen zaakvoerder zijn. Zij worden in hun hoedanigheid van zaakvoerder

vertegen-woordigd op de vergadering van het bestuursorgaan door hun vaste vertegenwoordiger

overeenkomstig de toepasse-lijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

Negende besluit

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Hoge Kouter 20A te 9880 Aalter.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met dit besluit, besluit de vergadering de eerste zin van

artikel 2 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De zetel van vennootschap is gevestigd te 9880

Aalter, Hoge Kouter 20A."

Tiende besluit

De vergadering geeft opdracht aan de instrumen-terende notaris om de nieuwe coördinatie van de statuten

op te maken ingevolge voormelde wijzigingen en deze neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank

van Koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie van de akte-statutenwijziging

- verslag van de zaakvoerders betreffende de wijziging van het doel met bijgevoegde staat van activa en

passive afgesloten per 31/01/2014

gecoördineerde statuten

Geassocieerd Notaris Annelies Himpe te leper

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lulle, B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2013 : GE143620
22/03/2013 : GE143620
28/11/2012 : GE143620
17/10/2011 : GE143620
29/10/2010 : GE143620
13/10/2009 : GE143620
01/10/2008 : GE143620
20/09/2007 : GE143620
02/10/2006 : GE143620
30/06/2005 : GE143620
01/02/2005 : GE143620
25/10/2004 : GE143620
16/09/2004 : GE143620
25/09/2003 : GE143620
18/07/2003 : GE143620
27/09/2002 : GE143620
03/10/2000 : GE143620
22/04/1987 : GE143620
22/04/1987 : GE143620
25/04/1986 : GE143620
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 25.10.2016 16662-0359-018

Coordonnées
BIEREN VAN DE VOORDE

Adresse
HOGE KOUTER 20A 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande