BIG SPIRIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIG SPIRIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.559.582

Publication

07/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.12.2013, NGL 03.02.2014 14026-0135-012
19/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.12.2012, NGL 13.12.2012 12664-0595-009
28/04/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. .

Ondernemingsnr : O$3S . Ssg . 5'82_

Benaming

(voluit) : BIG SPIRIT

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9932 Ronsele, Ronselestraat 20

Onderwerp akte : Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge Uit de akte verleden voor notaris Ludo Gielen op twaalf april tweeduizend en elf met standplaats te Edegem-Elsdonk, die ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat:

"De heer DEGROOTE Patrick, mevrouw DE GEEST Inge, samen te 9932 Ronsele, Ronselestraat 20 en mevrouw RAES Christiane, te 4750 Weywertz, Am Flashberg 1, hebben een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid opgericht, met maatschappelijke zetel te 9932 Ronsele, Ronselestraat 20, in het

"

rechtsgebied van de rechtbank van koophandel te Gent.

Naam :

"BIG SPIRIT'.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

A. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

-de aan- en verkoop, import en export van voeding, dranken, voedingssuplementen en

verzorgingsproducten, en dit in de meest uitgebreide zin van het woord;

-coaching, begeleiding, vorming aan en van klanten en distributeurs;

-het organiseren en stimuleren van initiatieven en bijeenkomsten in verband met het bijbrengen en'

uitwisselen van ervaringen op het vlak van gezonde voeding en algemene levenswijze;

-het inrichten/organiseren van evenementen;

-het sponsoren van andere clubs en organisaties en individuen;

-inkoop/verkoop van kleding met logo;

-coaching van sporters.

B. Voor eigen rekening

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

-alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons,. afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende verrichtingen dief rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan' bevorderen. Dit alles zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon, makelaar, commissionair of anderszins, en zowel in België als in het buitenland.

Zij mag eveneens belangen nemen bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken, alsook bestuursfuncties bekleden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar' doel.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in

"

de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het

vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan.

reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Kapitaal:



Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

I II

*11064762*

I u HI A 1

NEERGELEGD

15 APR, 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Grl ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op naam.

De aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën, als volgt :

- door de heer DEGROOTE, voornoemd, die drieduizend honderd euro volstort voor vijftig aandelen;

- door mevrouw DE GEEST, voornoemd, die tweeduizend zevenhonderd negentig euro volstort voor vijfenveertig aandelen

- door mevrouw RAES, voornoemd, die driehonderd en tien euro volstort voor vijf aandelen;

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volstort zijn ten belope van één/derde. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bevoegdheden.

Het Bestuursorgaan heeft de bevoegdheid om aile handelingen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Beslissingen.

Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders.

Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Indien er twee zaakvoerders zijn worden de beslissingen met eenparigheid genomen.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Externe vertegenwoordiging.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal de vennootschap in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd worden door elke zaakvoerder alleen handelend.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Nettowinst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de algemene vergadering haar zal geven beslissens bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de twaalf december van ieder jaar om veertien uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutait bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van certificaten die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, ten minste vijftien dagen voor de vergadering , met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. Deze mededeling geschiedt bij aangetende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met of op hetzelfde tijdstip als voormelde mededeling, toegezonden aan de vennote, zaakvoerder (en eventuele wommissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemeen vergadering welke hij niet bijwoonde, aan verzaken

zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder daaropvolgend jaar.

Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op dertig juni tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerders gedurende de tussentijd.

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4. Wordt benoemd tot gewone zaakvoerder:

- de heer DEGROOTE Patrick, voornoemd;

- mevrouw DE GEEST Inge, voornoemd ;

- mevrouw RAES Christiane, voornoemd ;

Hun mandaat is bezoldigd, behalve voor mevrouw RAES, en steeds van onbepaalde duur.

Volmacht.

Als bijzondere lasthebber wordt aangesteld, de heer DE MEIRSMAN Paul, accountant te 2580 Putte, Oude

Putsebaan 79, met recht van indeplaatsstelling, om voor en in naam van de vennootschap alle formaliteiten te

vervullen inzake Kruispuntbank voor Ondernemingen, en alle andere administraties, en daartoe alle

documenten op te stellen en te ondertekenen."

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL afgeleverd vóór registratie-

De notaris

©îO J S ~ie~1eY~

1ec- 1C~

~ sre ~ ~ T~sC

Coordonnées
BIG SPIRIT

Adresse
RONSELESTRAAT 20 9932 RONSELE

Code postal : 9932
Localité : Ronsele
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande