BIKERSZONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIKERSZONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.263.173

Publication

05/11/2012
ÿþr V ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llI

*12180049*



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOI'HAi\ICir!

2 3 OKT. 2012

DENDER 't" Q iDE

Ondernemingsnr : 0842.263.173

Benaming

(voluit) : BIKERSZONE BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Liefkenshage 47, 9470 Denderleeuw (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van maatschappelijke zetel Buitengewone Algemene Vergadering van 28 juni 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de algemene vergadering wordt beslist op de maatschappelijke zetel te verplaatsen.

Vanaf 1 juli 2012 zal de vennootschap zijn maatschappelijke zetel hebben te 9450 Denderhoutem,

vlamstraat 5 bus 1.

Aile aandeelhouders verklaren zich unaniem akkoord met de verplaatsing van de zetel.

Denderhoutem 28 ju )s

/I irï~í

~j,.

~ri~

>/~t

-

:runo

" erder Bikerszone bvba

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/01/2012
ÿþZetel : 9470 Denderleeuw, Liefkenshage 47

Onderwerp akte : OPRICHTING

tekst :Er blijkt uit de akte verleden op negentien december tweeduizend en elf door Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke: vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, ondernemingsnummer 0870.946.964, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

" COMPARANTEN:

1° De heer LANCKMAN Bruno Frans, nationaal nummer 671114-361-24 - identiteitskaartnummer 5911600872-86, geboren te Ninove op veertien november negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 9470 Denderleeuw, Liefkenshage, 47.

2° Mevrouw VAN CUTSEM Ann, nationaal nummer 700217-326-66  identiteitskaartnummer 591-0193573; 63, geboren te Ninove op zeventien februari negentienhonderd zeventig, wonende te 9470 Denderleeuw, Liefkenshage, 47.

3° De heer LANCKMAN Jens, nationaal nummer 920408-361-01 - identiteitskaartnummer 590-6519725-90, geboren te Aalst op acht april negentienhonderd tweeënnegentig, wonende te 9470 Denderleeuw, Liefkenshage, 47.

. TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid onder de naam van "BIKERSZONE".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9470 Denderleeuw, Liefkenshage, 47.

Hij mag overal in het Vlaams Gewest en/of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst door, eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, die alle machten hebben om de wijziging die er uit voortvloeit, authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administra-tieve zetels» agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen. ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

*voor eigen rekening of rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België ais in het buitenland : de aankoop, de verkoop , de distributie, de groot- en de kleinhandel, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de in- en uitvoer van lederen kledij, motorkledij, evenals alle toebehoren voor motorrijders zoals helmen, laarzen, onderhoudsproducten, koffers in de ruimste zin van het woord. Deze opgave is niet limitatief.

}voor eigen rekening of rekening van derden, of in deelneming van derden zowel in België als in het: buitenland : de aankoop, de verkoop, de distributie, de groot- en kleinhandel, de vertegenwoordiging, de: commissiehandel, de in- en uitvoer van motor- en bromfietsen, motor- en bromfietsbenodigdheden en onderdelen, zowel nieuw als tweedehands en alle aanverwante artikelen zoals alle accessoires die hiermee te maken hebben. Dit omvat ook alle decoratie , reclame artikelen die hier betrekking mee hebben.

*voor eigen rekening of rekening van derden, of in deelneming van derden zowel in het binnen- als' buitenland : de aankoop, de verkoop, de distributie, de groot- en kleinhandel, de vertegenwoordiging , de: commissiehandel van alle kledingstukken, schoeisel en aanverwanten in de ruimste zin van de betekenis.

*voor eigen rekening of rekening van derden, of in deelneming van derden zowel in het binnenland als: buitenland : de aankoop , de verkoop, de distributie, de groot- en kleinhandel , de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de in en uitvoer van onderhoudsproducten, oliën en smeermiddelen, evenals alle toebehoren, gadgets en accessoires voor motor in de ruimste zin van het woord.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte ~.__-----~ --

'CsrirFiir" F I';GldTG3/`i'lk~.

11111111111111 1111111II

*12008888*

Griffie

Ondernemingsnr 16S .À 3

Benaming

(voluit) : BIKERSZONE

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

*voor eigen rekening of rekening van derden, de aankoop en verkoop van alle fantasie- en diverse artikelen, in de ruimste zin van het woord.

`voor eigen rekening of voor rekening van derden, de aankoop, de distributie, groot- of kleinhandel, in  of uitvoer van computers, audioapparatuur, GPS, computergames en toebehoren, de nodige software- of hardware die ermee verband houdt en dit in de ruimste zin van het woord.

* voor eigen rekening of voor rekening van derden, de verkoop van telefoons, gsm toestellen en toebehoren, alsook de abonnementen en telefoonkaarten.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, in leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruiten, en alle financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken, voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijke doet identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL II: KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn volstort ten belope van het geheel.

TITEL III : ZAAKVOERDER - CONTROLE

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke- of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, bepaalt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doe! van de vennootschap. Hij heeft/Zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij kan dit dagelijks bestuur delegeren.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door de zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

ARTIKEL 14. CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot heeft de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan zonder verplaatsing inzage nemen in de boeken, briefwisseling en alle geschriften van de vennootschap. De algemene vergadering kan een commissaris, lid van het instituut van bedrijfsrevisoren benoemen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de derde donderdag van de maand februari te achttien uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag.

ARTIKEL 16. STEMRECHT

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op een stem.

Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergaderingen door een mandataris, al dan niet vennoot. De zaakvoerder kan de formulering van de volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden neergelegd op de plaats aangeduid door haar, vijf volle dagen voor de vergadering.

TITEL V : MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN - WINSTVERDELING

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september.

Op deze laatste datum worden de maatschappelijke geschriften afgesloten en de zaakvoerder stelt de inventaris op en zet de jaarrekening uiteen, voor zover de wet dit vereist.

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal uitgekeerd worden onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder. TITEL VI VEREFFENING

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningkosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

1. Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering:

De vennootschap is opgericht vanaf heden, 19.12.2011

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op dertig september tweeduizend en dertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaats hebben in februari tweeduizend veertien.

3. Benoeming van zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor de ganse duur van de vennootschap, de heer LANCKMAN Bruno

voornoemd.

- hier aanwezig die verklaart te aanvaarden en die bevestigt dat geen enkele verbodsbepaling zich hiertegen

verzet.

4. Overname van verbintenissen.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert een december tweeduizend en elf.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Aanvraag ondernemingsnummer.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Antonio DE SMET wonende te 9240 Zele,

Dreef, 26, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten

te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket .. enzovoort.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Edgard VAN OUDENHOVE

Neergelegd terzelfdertijd :

- uitgifte van oprichtingsakte

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 28.04.2017 17110-0414-014

Coordonnées
BIKERSZONE

Adresse
VLAMSTRAAT 5, BUS 1 9450 DENDERHOUTEM

Code postal : 9450
Localité : Denderhoutem
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande