BILDI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BILDI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 877.270.275

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.02.2014, NGL 14.02.2014 14040-0074-013
21/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 14.03.2013 13066-0076-013
06/02/2015
ÿþre Mod Wort111.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan he'

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

27 JAN. 2015

AFDELING DEN_I ONDE

Ondernemingsnr : 0877.270.275

Benaming

(voluit) : BILDI

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9280 LEBBEKE, CENTRUMSTRAAT 1A

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER(S) - MACHTEN

Uit de notulen van de jaarvergadering en van de daaropvolgende raad van bestuur de dato 23 december 2014 blijkt de herbenoeming, voor een periode ingaand op 23 december 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020, van:

- de heer Jean be Saedeleir, wonende te CH-3963 Crans-Montana, Zwitserland, Le Hameau A6, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

- NV Achro (0831.943.561 1 RPR Gent, afdeling Dendermonde), met zetel te 9280 Lebbeke, Poelstraat 10, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Ann De Saedeleir, wonende te 9280 Lebbeke, Poefstraat 10, als bestuurder;

- NV Sebaba (0890.762.876 I RPR Gent, afdeling Dendermonde), met zetel te 9280 Lebbeke, Centrumstraat 1A, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jean De Saedeleir, wonende te CH-3963 Crans-Montana, Zwitserland, Le Hameau A6, als bestuurder.

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of iedere gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend.

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

De gedelegeerd bestuurder

Jean De Saedeleir

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2012
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Aloor-bahouden ,,.aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad  1

Ondernemingsnr : 0877.270.275 Benaming : BILDI

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Centrumstraat lA

9280 Lebbeke

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Meester CHRISTIAAN VAN; DEN BOSSCHE, Notaris te Buggenhout, notaris-plaatsvervanger van Meester; Anne Vander Donckt, ere-Notaris te Dendermonde, daartoe benoemd bij; beschikking van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde de dato 6; september 2011, en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Notaris Anne Vander Donckt op 15 december 2011,; geregistreerd twaalf bladen geen verzendingen te Dendermonde 1 op 16! december 2011 reg 5 boek 119 blad 92 vak 01. Ontvangen vijfentwintig euroj (25 e) voor eerstaanwezend inspecteur L. Verbeke, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van van de Naamloze Vennootschap! "BILDI", met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Centrumstraat 1A, RPR! Dendermonde 0877.270.275, met éénparigheid van stemmen heeft, beslist:

EERSTE BESLUIT: BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de raad; van bestuur van 31 augustus 2009 waarbij beslist werd de zetel van del vennootschap te verplaatsen van 1000 Brussel, Quatre Brasstraat 6, bus 6,t naar 9280 Lebbeke, Centrumstraat 1A, met ingang van 31 augustus 2009.

De algemene vergadering stelt vast dat deze belissing diende te gebeuren volgens de regels die gelden voor een statutenwijziging,gezien deze! verplaatsing een taalwijzigng tot gevolg heeft. De vergadering bevestigt! op heden de beslissing genomen door de raad van bestuur en beslist tot; goedkeuring van onderstaande statuten in de nederlandse taal.Zij erkent te! weten dat alle boekhoudkundige documenten en officiële stukken van de vennootschap dienen te worden opgemaakt in de taal van het Gewest waarnaar; de zetel wordt overgebracht.

TWEEDE BESLUIT: Goedkeuring clausule betreffende;

overdrachtsbeperkingen van de aandelen.

De algemene vergadering beslist een clausule in te voegen in artikel! 7 betreffende enerzijds een paragraaf 1. Vrije overdracht en anderzijds! een paragraaf 2. voorkooprecht luidende als volgt:

`Overdrachtsbeperkingen

Vrije overdracht

De volgende overdrachten van aandelen zijn vrij, zodat in deze! gevallen het voorkooprecht zoals hierna dient te worden nageleefd:

een overdracht van aandelen ingevolge overlijden dan wel bij leven, aan! descendenten in rechte lijn van de overdragende aandeelhouder.

Voorkooprecht

Bij elke overdracht van aandelen, worden de aandelen eerst! aangeboden aan de andere aandeelhouders (de "Begunstigde Aandeelhouders"),! die alsdan aanspraak kunnen maken op het voorkooprecht alsook op de! hieraan verbonden rechten verder uiteengezet in huidig paragraaf. Huidige!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

J IIJl MiMu1iu~i~ uuu u

+12001368*

iu





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

,Voorbehouden i.,aan het Belgisch

, Staatsblad



paragraaf is mutatis mutandis van toepassing op overdrachten ingevolge' overlijden.

Elke aandeelhouder die wenst over te gaan tot een overdracht van al of een deel van zijn aandelen moet de Begunstigde Aandeelhouders en de raad van bestuur hiervan onverwijld en voorafgaand in kennis stellen door middel van een aangetekend schrijven (hierna genoemd: de "Kennisgeving van de Overdracht").

De kennisgeving van Overdracht bevat de volgende informatie:

a) Het aantal en de aard van de aandelen die de overdrager wenst over te dragen;

b) De voorwaarden, met inbegrip van de betalings-modaliteiten en de vergoeding voor de aandelen, waaronder de overdrager zijn aandelen aan de kandidaat-overnemer wenst over te dragen. Indien de vergoeding niet is vastgesteld (in geld) is de prijs waartegen huidig voorkooprecht kan worden uitgeoefend gelijk aan de marktwaarde. Bij gebreke van eensgezindheid omtrent deze marktwaarde, wordt deze marktwaarde vastgesteld door een onafhankelijke revisor. Deze onafhankelijke revisor wordt - bij gebreke van akkoord hieromtrent, op verzoek van de raad van bestuur - binnen een termijn van dertig kalenderdagen na Kennisgeving van Overdracht aangesteld door de Voorzitter van

het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De aangeduide

onafhankelijke revisor levert een voor partijen bindend waarderingsverslag af binnen een termijn van veertig kalenderdagen na zijn aanstelling. De kosten in verband met de vaststelling van de marktwaarde door een dusdanige onafhankelijke revisor zullen evenredig worden gedragen door de betrokken partijen.

c) De identiteit van de kandidaat-overnemer.

Eerste ronde:

Elke aandeelhouder die wenst over te gaan tot een overdracht van alle of een deel van zijn aandelen biedt deze aandelen in de eerste plaats aan aan de Begunstigde Aandeelhouders door middel van een (eerste) Kennisgeving van Overdracht.

De Begunstigde Aandeelhouders beschikken gedurende een periode van dertig kalenderdagen na de (eerste) Kennisgeving van Overdracht over een voorkooprecht om de aandelen die de overdrager wenst over te dragen, te verwerven en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat ze bezitten - de aandelen van de overdrager niet meegerekend.

De overdrager stelt de raad van bestuur uiterlijk veertig kalenderdagen na de Kennisgeving van Overdracht in kennis van de identiteit van de Begunstigde Aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend alsook voor welk aantal en soort van aandelen.

Tweede ronde:

Wanneer de Begunstigde Aandeelhouders hun voorkooprecht niet volledig uitoefenen in de eerste ronde binnen de gestelde termijn, worden de aandelen waarvoor het voorkooprecht in de eerste ronde niet werd uitgeoefend, aangeboden in de tweede ronde door middel van een tweede Kennisgeving van Overdracht aan de Begunstigde Aandeelhouders die hun voorkooprecht in de eerste ronde hebben uitgeoefend, uiterlijk vijftien kalenderdagen na afloop van de termijn van uitoefening van het voorkooprecht in de eerste ronde.

De Begunstigde Aandeelhouders beschikken gedurende een periode van vijftien kalenderdagen na de tweede Kennisgeving van Overdracht over een voorkooprecht om het saldo van de aandelen die de overdrager wenst over te dagen, te verwerven en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat ze bezitten -- de aandelen van de overdrager niet meegerekend.

De overdrager stelt de raad van bestuur uiterlijk vijftien kalenderdagen na de tweede Kennisgeving van Overdracht in kennis van de identiteit van de Begunstigde Aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend na de eerste en tweede Kennisgeving van Overdracht alsook voor welk aantal en soort van aandelen.

Het voorkooprecht wordt uitgeoefend door middel van een mededeling per aangetekend schrijven gericht aan de overdrager en aan de raad van





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod

bestuur ("Kennisgeving voor Voorkoop"); deze mededeling moet het aantal en het soort aandelen vermelden waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend. Vanaf datum van deze kennisgeving ontstaat betreffende deze voorbedoelde aandelen een verkoopovereenkomst tussen de overdrager en de Begunstigde Aandeelhouders die hun voorkooprecht hieromtrent hebben uitgeoefend - behoudens in het geval het voorkooprecht niet werd uitgeoefend voor alle aandelen die de overdrager wenste over te dragen.

Ingeval het voorkooprecht niet werd uitgeoefend voor alle aandelen die de overdrager (zoals aangegeven in zijn eerste Kennisgeving van Overdracht) wenste over te gaan, worden de voorkooprechten beschouwd als zijnde niet uitgeoefend en heeft de overdrager het recht om zijn aandelen over te dragen aan de Kandidaat-Overnemer met inachtneming van de voorwaarden vermeld in de eerste Kennisgeving van Overdracht.

In het geval de aandelen die de Overdrager wenst over te dragen aan de Kandidaat-Overnemer worden overgedragen, moet deze overdracht plaatsvinden conform de voorwaarden vermeld in de eerste Kennisgeving van Overdracht, en niet later dan zestig kalenderdagen na de laatste Kennisgeving van Overdracht; indien de genoemde overdracht niet binnen deze periode plaatsvindt, kunnen de aandelen die de overdrager wenste over te dragen, niet meer worden overgedragen aan de Kandidaat-Overnemer, tenzij bovengenoemde procedure opnieuw volledig wordt gevolgd.

Ingeval de overdrager wenst gebruik te maken van zijn recht om deze voorbedoelde aandelen over te dragen aan de Kandidaat-Overnemer conform de voorwaarden vermeld in de eerste Kennisgeving van Overdracht, zal hij de Begunstigde Aandeelhouders en de raad van bestuur daarvan per aangetekend schrijven (het "voorkoopbericht") in kennis stellen uiterlijk vijfentwintig kalenderdagen na de tweede Kennisgeving van Overdracht of, bij ontstentenis van tweede Kennisgeving van Overdracht, uiterlijk veertig kalenderdagen na de eerste Kennisgeving van Overdracht.

Ingeval de aandelen die de overdrager (zoals aangegeven in zijn eerste Kennisgeving van Overdracht) wenste over te dragen, aan een of meerdere Begunstigde Aandeelhouders worden overgedragen, vindt de overdracht plaats en verwerven de genoemde Begunstigde Aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend deze aandelen overeenkomstig de voorwaarden, vermeld in de eerste Kennisgeving van Overdracht.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de Partijen, zal de betaling van de prijs evenwel dienen te gebeuren uiterlijk zestig kalenderdagen na de laatste Kennisgeving van Overdracht. Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de partijen, geschiedt de eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.'

DERDE BESLUIT  VERLENGING BOEKJAAR EN VERPLAATSING DATUM JAARVERGADERING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de datum van de afsluiting van het boekjaar te verplaatsen naar 30 september van ieder jaar.

Bijgevolg zal het huidig boekjaar begonnen op 1 januari 2011 een extra lang boekjaar zijn en eïndigen op 30 september 2012.

De volgende boekjaren zullen telkens aanvangen op 1 oktober en eindigen op dertig

september van ieder jaar.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de eerste

maandag van de maand februari. De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VIERDE BESLUIT: AANPASSING STATUTEN AAN VOORGAANDE BESLISSINGEN  CODIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAPPENWET AANNEMING NIEUWE STATUTEN IN DE NEDERLANDSE TAAL

De algemene vergadering beslist de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving. Ondergetekende notaris wijst de comparanten op de wet van veertien december tweeduizend en vijf houdende de afschaffing van de effecten aan toonder, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van drie en twintig december daarna en waarvan een erratum werd bekendgemaakt op zes februari tweeduizend en zes.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Noor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Woor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

De vergadering beslist de bestaande statuten te vervangen door

volledig nieuwe statuten, met uitzondering van het kapitaal, de benaming,

de zetel, het doel en de duur van de vennootschap die ongewijzigd blijven.

II.STATUTEN

HOOFDSTUK I. NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

Artikel 1: Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap.Zij

draagt de benaming BILDI.

Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9280 Lebbeke,

Centrumstraat lA.

Hij kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het

Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de

Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de

bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan,bij éénvoudig besluit van de raad van

bestuur, administratieve zetels,uitbatingszetels,bij-

kantoren, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agent-schappen in België of in het buitenland vestigen.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft als doel:

I. In hoofdzaak, voor haar eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden

elke financieringshuur-, verkoops- en lease-backactiviteit met betrekking tot roerende en onroerende goederen.

het bijdragen aan de oprichting van Belgische of buitenlandse vennootschappen, door middel van inbreng, aandelenbezit of door gelijk welke investering;

het toekennen van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder gelijk welke vorm; in het kader hiervan kan de vennootschap zich eveneens borg stellen of haar goedkeuring geven in de meest ruime zin van het woord, het verrichten van commerciële of financiële activiteiten, met uitzondering van deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, depositohouders op korte termijn, spaarkassen, hypothecaire vennootschappen of kapitalisatievennootschappen; het verstrekken van financiële, technische, commerciële of administratieve adviezen, in de meest ruime zin, met uitzondering van financiële en andere beleggingsadviezen, het verlenen van bijstand en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op administratie, financiën, verkoop, productie en management in het algemeen; het verrichten van elke dienstverlening en het uitoefenen van elk mandaat in de vorm van organisatiestudies, deskundigenonderzoeken, technische en andere handelingen of adviezen die betrekking hebben op alle aspect die vallen binnen de maatschappelijke doelstelling van de vennootschap;

het uitdenken, bestuderen, promoten en verwezenlijken van ieder model met betrekking tot informatica of kantoorautomatisering en alles wat daarmee verband houdt;

het uitvoeren van studies, het programmeren en implementeren van systemen met betrekking tot organisatie, verkoop, publiciteit en marketing en het in de praktijk omzetten van gegevensverwerkingssystemen en iedere techniek met betrekking tot technisch, administratief, economisch en algemeen bedrijfsbeheer;

het beoefenen van elk bestuurdersmandaat en, in ruimere zin, elk mandaat en elke functie die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de doelstelling van de vennootschap;

de ontwikkeling, de aankoop, de verkoop, het nemen van licenties of het toekennen van octrooien, patenten, knowhow en daaraan verwante onroerende activa;

administratieve en informaticadienstverlening;

de aankoop en verkoop, import en export, de aanstelling, bemiddeling en vertegenwoordiging van ieder goed, kortom de commerciële tussenkomst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge b)

G)







e)



£)



g')



h)



j)



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Woor-

behouden aan het k Belgisch

Staatsblad



onderzoek, ontwikkeling, productie of commercialisering van nieuwe producten of technologieën en hun toepassing.

II. Voor haar eigen rekening:

De oprichting en het beheer van een onroerend patrimonium, elke verwerving door middel van aankoop of op andere wijze, de verkoop, de uitwisseling, de vervaardiging, de transformatie, de verbetering, de uitrusting, de inrichting, de verfraaiing, het onderhoud, de verhuur, de huur, de verkaveling, de prospectie en de exploitatie van onroerende goederen, evenals elke verrichting die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met deze doelstelling en die het onroerend patrimonium of de opbrengst ervan kunnen vergroten, en het zich borg stellen dat derden die het genot van deze onroerende goederen hebben hun verplichtingen nakomen.

De verwerving door middel van inschrijving of aankoop en het beheer van aandelen, obligaties, kasbonnen en andere effecten, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, en het beheer van een onroerend patrimonium.

III. De vennootschap mag elke commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële verrichting stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met of aanleunt tegen de maatschappelijke doelstelling of die de verwezenlijking daarvan kan bevorderen.

De voorafgaande opsomming is niet exhaustief. De vennootschap mag bijgevolg dan ook elke verrichting stellen die kan bijdragen tot de verwezenlijking van de maatschappelijke doelstelling of een deel daarvan.

De vennootschap mag haar maatschappelijke doelstelling zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder elke vorm en op eender welke manier zij het meest geschikt acht.

De vennootschap mag zich niet inlaten met patrimoniumbeheer of investeringsadviezen zoals bepaald in de Wetten en de Koninklijke Besluiten inzake financiële verrichtingen en financiële markten, patrimoniumbeheer en investeringsadviezen.

De vennootschap mag geen activiteiten uitoefenen die onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen waarvoor zij niet aan de voorwaarden beantwoordt.

Artikel d: Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Behoudens gerechtelijke ontbinding om wettige redenen, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

HOOFDSTUK II: KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd duizend euro (300.000,00)

Het wordt vertegenwoordigd door dertigduizend (30.000) aandelen zonder nominale waarde,die elk één/dertig-duizendste vertegenwoordigen van het kapitaal.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Artikel 6: Kapitaalverhoging door inbreng in speciën - voorkeurrecht

Het kapitaal mag worden verhoogd door een besluit van de algemene vergadering,die beslist volgens de voorschriften gesteld voor de wijziging van statuten.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven,eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders,naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De algemene vergadering, die beslist zoals inzake statutenwijziging,kan in het belang van de vennootschap en met

eerbiediging van de wettelijke voorschriften het voorkeurrecht beperken of opheffen.

Artikel 7: Aard van de aandelen-overdracht van

aandelen,converteerbare obligaties en warrants



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2. i



De aandelen zijn op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van gehouden van aandelen op naam.

Elke aandeelhouder kan er inzage van nemen.

De overdracht van aandelen op naam geschiedt door een overdrachtverklaring in dat register in te schrijven, te dateren en te ondertekenen door de overdrager en de overnemer of een lasthebber. Een overdracht kan tevens geschieden volgens de bepalingen betreffende de overdracht van schuldvorderingen of op iedere andere wijze die door de wet is toegestaan.

Er kan tevens een register van aandelen in elektronische vorm aangehouden warden.

Wanneer een aandeel toebehoort aan blote eigenaars en

vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het

stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Vrije overdracht

De volgende overdrachten van aandelen zijn vrij, zodat in deze gevallen het voorkooprecht zoals hierna dient te worden nageleefd: een overdracht van aandelen ingevolge overlijden dan wel bij leven, aan descendenten in rechte lijn van de overdragende aandeelhouder.

Voorkooprecht

Bij elke overdracht van aandelen, worden de aandelen eerst aangeboden aan de andere aandeelhouders (de "Begunstigde Aandeelhouders"), die alsdan aanspraak kunnen maken op het voorkooprecht alsook op de hieraan verbonden rechten verder uiteengezet in huidig paragraaf. Huidige paragraaf is mutatis mutandis van toepassing op overdrachten ingevolge overlijden.

Elke aandeelhouder die wenst over te gaan tot een overdracht van al of een deel van zijn aandelen moet de Begunstigde Aandeelhouders en de raad van bestuur hiervan onverwijld en voorafgaand in kennis stellen door middel van een aangetekend schrijven (hierna genoemd: de "Kennisgeving van de Overdracht").

De kennisgeving van Overdracht bevat de volgende informatie:

d) Het aantal en de aard van de aandelen die de overdrager wenst over te dragen;

e) De voorwaarden, met inbegrip van de betalings-modaliteiten en de vergoeding voor de aandelen, waaronder de overdrager zijn aandelen aan de kandidaat-overnemen wenst over te dragen. Indien de vergoeding niet is vastgesteld (in geld) is de prijs waartegen huidig voorkooprecht kan worden uitgeoefend gelijk aan de marktwaarde. Bij gebreke van eensgezindheid omtrent deze marktwaarde, wordt deze marktwaarde vastgesteld door een onafhankelijke revisor. Deze onafhankelijke revisor wordt - bij gebreke van akkoord hieromtrent, op verzoek van de raad van bestuur - binnen een termijn van dertig kalenderdagen na Kennisgeving van Overdracht aangesteld door de Voorzitter van

het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De aangeduide

onafhankelijke revisor levert een voor partijen bindend waarderingsverslag af binnen een termijn van veertig kalenderdagen na zijn aanstelling. De kosten in verband met de vaststelling van de marktwaarde door een dusdanige onafhankelijke revisor zullen evenredig worden gedragen door de betrokken partijen.

f) De identiteit van de kandidaat-overnemer.

Eerste ronde:

Elke aandeelhouder die wenst over te gaan tot een overdracht van alle of een deel van zijn aandelen biedt deze aandelen in de eerste plaats aan aan de Begunstigde Aandeelhouders door middel van een (eerste) Kennisgeving van Overdracht.

De Begunstigde Aandeelhouders beschikken gedurende een periode van dertig kalenderdagen na de (eerste) Kennisgeving van Overdracht over een voorkooprecht om de aandelen die de overdrager wenst over te dragen, te verwerven en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat ze bezitten - de aandelen van de overdrager niet meegerekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De overdrager stelt de raad van bestuur uiterlijk veertig' kalenderdagen na de Kennisgeving van Overdracht in kennis van de identiteit van de Begunstigde Aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend alsook voor welk aantal en soort van aandelen.

Tweede ronde:

Wanneer de Begunstigde Aandeelhouders hun voorkooprecht niet volledig uitoefenen in de eerste ronde binnen de gestelde termijn, worden de aandelen waarvoor het voorkooprecht in de eerste ronde niet werd uitgeoefend, aangeboden in de tweede ronde door middel van een tweede Kennisgeving van Overdracht aan de Begunstigde Aandeelhouders die hun voorkooprecht in de eerste ronde hebben uitgeoefend, uiterlijk vijftien kalenderdagen na afloop van de termijn van uitoefening van het voorkooprecht in de eerste ronde.

De Begunstigde Aandeelhouders beschikken gedurende een periode van vijftien kalenderdagen na de tweede Kennisgeving van Overdracht over een voorkooprecht om het saldo van de aandelen die de overdrager wenst over te dagen, te verwerven en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat ze bezitten - de aandelen van de overdrager niet meegerekend.

De overdrager stelt de raad van bestuur uiterlijk vijftien kalenderdagen na de tweede Kennisgeving van Overdracht in kennis van de identiteit van de Begunstigde Aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend na de eerste en tweede Kennisgeving van Overdracht alsook voor welk aantal en soort van aandelen.

Het voorkooprecht wordt uitgeoefend door middel van een mededeling per aangetekend schrijven gericht aan de overdrager en aan de raad van bestuur ("Kennisgeving voor Voorkoop"); deze mededeling moet het aantal en het soort aandelen vermelden waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend. Vanaf datum van deze kennisgeving ontstaat betreffende deze voorbedoelde aandelen een verkoopovereenkomst tussen de overdrager en de Begunstigde Aandeelhouders die hun voorkooprecht hieromtrent hebben uitgeoefend - behoudens in het geval het voorkooprecht niet werd uitgeoefend voor alle aandelen die de overdrager wenste over te dragen.

Ingeval het voorkooprecht niet werd uitgeoefend voor alle aandelen die de overdrager (zoals aangegeven in zijn eerste Kennisgeving van Overdracht) wenste over te gaan, worden de voorkooprechten beschouwd als zijnde niet uitgeoefend en heeft de overdrager het recht om zijn aandelen over te dragen aan de Kandidaat-Overnemer met inachtneming van de voorwaarden vermeld in de eerste Kennisgeving van Overdracht.

In het geval de aandelen die de Overdrager wenst over te dragen aan de Kandidaat-Overnemer worden overgedragen, moet deze overdracht plaatsvinden conform de voorwaarden vermeld in de eerste Kennisgeving van Overdracht, en niet later dan zestig kalenderdagen na de laatste Kennisgeving van Overdracht; indien de genoemde overdracht niet binnen deze periode plaatsvindt, kunnen de aandelen die de overdrager wenste over te dragen, niet meer worden overgedragen aan de Kandidaat-Overnemer, tenzij bovengenoemde procedure opnieuw volledig wordt gevolgd.

Ingeval de overdrager wenst gebruik te maken van zijn recht om deze voorbedoelde aandelen over te dragen aan de Kandidaat-Overnemer conform de voorwaarden vermeld in de eerste Kennisgeving van Overdracht, zal hij de Begunstigde Aandeelhouders en de raad van bestuur daarvan per aangetekend schrijven (het "voorkoopbericht") in kennis stellen uiterlijk vijfentwintig kalenderdagen na de tweede Kennisgeving van Overdracht of, bij ontstentenis van tweede Kennisgeving van Overdracht, uiterlijk veertig kalenderdagen na de eerste Kennisgeving van Overdracht.

Ingeval de aandelen die de overdrager (zoals aangegeven in zijn eerste Kennisgeving van Overdracht) wenste over te dragen, aan een of meerdere Begunstigde Aandeelhouders worden overgedragen, vindt de overdracht plaats en verwerven de genoemde Begunstigde Aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend deze aandelen overeenkomstig de voorwaarden, vermeld in de eerste Kennisgeving van Overdracht.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de Partijen, zal de betaling van de prijs evenwel dienen te gebeuren uiterlijk zestig kalenderdagen na de laatste Kennisgeving van Overdracht. Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de partijen, geschiedt de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

.Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Voo r-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

HOOFDSTUK III. BESTUUR EN KONTROLE

Artikel 8: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders;d e algemene vergadering benoemt hen voor hoogstens zes jaar en kan hen steeds ontslaan. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer evenwel de vennootschap werd opgericht door twee personen of wanneer,tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders,is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft,mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden,dit tot op de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen,dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Het mandaat van uittredende bestuurders die niet herkozen worden houdt onmiddellijk op nadat de algemene vergadering tot herverkiezing is overgegaan.

Indien een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van

het directiecomité, benoemt deze onder

vennoten,zaakvoerders,bestuurders of werknemers een vaste

vertegenwoordiger die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband zullen de derden geen rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger(in voorkomend geval:en van de plaatsvervan-gerede vertegenwoordiger) kunnen eisen,anders dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn(hun) benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger.

Artikel 9: Voorzitterschap van de raad van bestuur

De raad van bestuur kiest tussen zijn leden een voorzitter en, in voorkomend geval, een onder-voorzitter. Bij gebrek hieraan zullen de functies van voorzitter uitgeoefend worden door de bestuurder die aangeduid is door zijn collega's.

Artikel 10: Bijeenroeping van de raad van bestuur

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter,of indien deze verhinderd is,van de ondervoorzitter of van een bestuurder die aangeduid is door zijn collega's, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of telkens tenminste twee bestuurders hierom verzoeken.

De vergaderingen worden gehouden op dag, uur en plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 11: Beraadslaging van de raad van bestuur

1.De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan aan een van zijn collega's volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. Deze volmacht dient schriftelijk te zijn of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft. In dat geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn.

Een bestuurder kan eveneens,maar slechts indien de helft van de leden van de raad van bestuur in persoon aanwezig zijn, zijn mening schriftelijk laten kennen en zijn stem schriftelijk uitbrengen of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft.

2.In uitzonderlijke gevallen,wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

3.De besluiten van de raad van bestuur worden genomen met meerderheid van stemmen. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Evenwel,indien de raad van bestuur twee leden telt,is de stem van diegene die de raad van bestuur voorzit niet meer beslissend,tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Artikel 12: Verslagen van de beraadslagingen van de raad van bestuur

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden weergegeven in de verslagen die tenminste door de meerderheid van de aanwezige leden worden getekend.

Deze verslagen worden ingeschreven of ingebonden in een bijzonder register.

De volmachten,alsook de adviezen en stemmen die schriftelijk of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft,zijn uitgebracht, worden er aangehecht.

De kopies of uittreksels die worden gemaakt om te worden gebruikt in rechte of anderszins,worden ondertekend door de voorzitter,door twee bestuurders of door (een van ) de afgevaardigde bestuurders.

Artikel 13: Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezen-lijking van het doel van de vennootschap,met uitzondering van deze die door de wet of de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Artikel 14: Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat, toevertrouwen :

- Ofwel aan een of meer van zijn leden die de titel van gedelegeerde bestuurder dragen.

- Ofwel aan een of meer gedelegeerden van binnen of buiten de raad. Ingeval van het gelijktijdig bestaan van meerdere

algemene bevoegdheidsdelegaties stelt de raad van bestuur de respectievelijke bevoegdheidstoewijzingen vast.

De raad van bestuur en de gedelegeerden voor het

dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere machten verlenen aan iedere gevolmachtigde.

De raad van bestuur kan de gevolmachtigden die in de voorgaande alinea's zijn vermeld op elk ogenblik ontslaan.

Hij stelt de toekenningen en verloning, de vergoeding of het salaris vast voor de personen aan wie hij bevoegdheden heeft toevertrouwd; deze uitkeringen kunnen vast of variabel zijn.

Artikel 14/bis: Directiecomités

De raad van bestuur is gemachtigd zijn bestuursbevoegd-

heden te delegeren aan een directiecomité waarvan de leden, bestuurders zijn of niet,zonder dat deze delegatie op het algemeen beleid van de vennootschap betrekking kan hebben of op de handelingen die door de wet aan de raad van bestuur toevertrouwd zijn. De raad van bestuur is belast met het toezicht over het directiecomité. De raad van bestuur benoemt de leden van het directiecomité, bepaalt de voorwaarden van hun benoeming,herroeping en bezoldiging,de duur van hun opdracht en de wijze van werking van het directiecomité.

Artikel 15: Vertegenwoordiging van de vennootschap bij haar handelingen en in rechte.

Onverminderd de vertegenwoordiging van de vennootschap door de Raad van bestuur,die als college optreedt,wordt zij in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd door:

- ofwel twee bestuurders die gezamenlijk optreden of iedere gedelegeerde bestuurder,afzonderlijk optredend.

- ofwel,binnen de grenzen van het dagelijks bestuur en de bevoegdheden die hen werden toevertrouwd, door iedere gedelegeerde voor dit bestuur, afzonderlijk optredend.

- ofwel door twee leden van het directiecomité,die gezamenlijk

optreden in het kader van de uitvoering van de beslissingen genomen

door het directiecomité.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de

bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht

Artikel 16: Vergoeding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2. t

Het ambt van bestuurder wordt niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan aan de bestuurders en directeurs met bijzondere functies of opdrachten vergoedingen toekennen.

Artikel 17: Controle van de vennootschap.Benoeming van één of meer commissarissen.

Het toezicht op de vennootschap is zo nodig opgedragen aan één of meer commissarissen, aangesteld, bezoldigd en afzetbaar, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Is de vennootschap met toepassing van het wetboek van vennootschappen niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS

Artikel 18: Jaarvergadering-buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal vanaf het jaar tweeduizend dertien gehouden worden op de eerste maandag van de maand februari.

Indien die dag een wettelijke feestdag is,heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26/bis van deze statuten,d an moet het rondschrijven waarvan in dit artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering kan bijeengeroepen worden, telkens het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze vergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op vraag van de aandeelhouders die een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproeping wordt vermeld. Artikel 19: Oproeping

Wanneer alle aandelen,obligaties,warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven,op naam zijn,gebeurt de oproeping bij aangetekende brief,tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk of schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

Terbeschikkingstelling van stukken

Samen met de oproepingsbrief,wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift van deze stukken gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering hebben voldaan aan de formaliteiten door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder,obligatiehouder,warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven,kan,tegen overlegging van zijn effect,vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Artikel 20: Deponering van de effecten

De raad kan eisen dat de eigenaars van aandelen op naam ingeschreven zijn in het register van de aandelen op naam,vijf dagen voor de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering,de raad van bestuur schriftelijk inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen,alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Artikel 21: Vertegenwoordiging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Elke houder van effecten kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde,eveneens aandeelhouder,op voorwaarde dat deze alle voorschriften die voorgeschreven zijn om toegelaten te worden tot de algemene vergadering heeft nageleefd.

Rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen aandeelhouder;de minderjarigen, zij die onder gerechtelijk raadsman zijn geplaatst of andere onbekwamen handelen door middel van hun wettelijke vertegenwoordigers.

Medeëigenaars,vruchtgebruikers en blote eigenaars, de schuldeisers en schuldenaars-borgstellers moeten zich laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

De raad van bestuur kan de formulering van de volmachten vaststellen en eisen dat deze zouden neergelegd worden op de door haar aangeduide plaats en binnen de door haar vastgestelde termijn.

Artikel 22: Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam,de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouder en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen,te ondertekenen.

Artikel 23: Samenstelling van het bureau-notulen

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur,of bij gebrek hieraan door de vice-voorzitter, of bij gebrek hieraan door een bestuurder die hiertoe is aangeduid door zijn collega's. In geval van afwezigheid of verhindering van de voormelde personen, wordt de vergadering voorgezeten door een aandeelhouder die aanwezig is en bereid is om te worden aangeduid door de vergadering.

De voorzitter stelt de secretaris aan.

De vergadering kies onder de aandeelhouders twee stemopnemers, indien het aantal aanwezige aandeelhouders het toelaat. De bestuurders vervolledigen het bureau.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 24: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 25: verdaging van de algemene vergadering

De raad van bestuur heeft het recht,tijdens de zitting,de beslissing

met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten,behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 26: Beraadslagin" van de algemene vergadering.

l.Geen enkele vergadering kan beraadslagen over onderwerpen die niet

in de agenda vermeld zijn, behoudens indien alle aandeelhouders

tegenwoordig zijn en éénparig akkoord gaan om over nieuwe punten te beraadslagen, of behoudens de situatie waarin uitzonderlijke omstandigheden die nog ongekend waren op het ogenblik van bijeenroeping, vereisen dat er een besluit wordt genomen in het belang van de vennootschap.

2.De stemming geschiedt door handopsteking en naamafroeping, door ondergetekende of onder elektronische vorm biljetten, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

3.Sehoudens in de gevallen die de wet of deze statuten voorzien, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen zonder rekening te houden met de onthoudingen, ongeacht het aantal effecten dat op de vergadering vertegenwoordigd is. Indien,bij een benoeming,geen enkele kandidaat een meerderheid van stemmen heeft bekomen, gaat men over tot een herstemming tussen de kandidaten die de meeste stemmen hebben bekomen. Bij gelijkheid van stemmen bij de herstemming,is de oudste kandidaat verkozen.

Bijzondere meerderheid

l_Wanneer de vergadering te beslissen heeft over een kapitaalverhoging of een kapitaalvermindering,een fusie of splitsing van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

,Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



de vennootschap,de vervroegde ontbinding of elke andere

statutenwijziging,kan hierover slechts beraadslaagd en besloten worden wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe

bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen heeft verkregen.

2.Heeft het besluit echter betrekking op het verkrijgen van eigen aandelen door de vennootschap,de wijziging van het doel van de vennootschap,de wijziging van de respectievelijke rechten die aan verschillende soorten effecten verbonden zijn,de vervroegde ontbinding van de vennootschap wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan één/vierde van het kapitaal of de omvorming van de vennootschap,dan ik de vergadering slechts geldig samengesteld en kan men slechts besluiten mits eerbiediging van de aanwezigheids- en meerderheidsvoorwaarden die voorzien zijn in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 26/bis: Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven,hetzij per brief,fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle

aandeelhouders,bestuurders,commissarissen warrant-, obligatie- of

certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen tot besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

HOOFDSTUK V. BOEKJAAR-JAARREKENING-DIVIDENDEN-WINSTVERDELING.

Artikel 27: Boekjaar - jaarrekening.- jaarverslag

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één oktober tot dertig september.Het boekjaar begonnen op één januari tweeduizend en elf zal een extra lang boekjaar zijn en eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf.

De daaropvolgende boekjaren zullen telkens beginnen op één oktober om te eindigen op dertig september van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris alsook de jaarrekening,bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België

Indien verplichtend, stellen de bestuurders een jaarverslag op. Artikel 28: Verdeling van de winst

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van de winst wordt voorafgenomen:

- vijf percent voor de wettelijke reserve; deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt; de verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken;

Het saldo zal de bestemming krijgen die de algemene vergadering er heeft aan gegeven bij meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 29: Uitkering van de dividenden en interimdividenden

De uitkering van de dividenden geschiedt op de ogenblikken en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

mad 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Noor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Deze zal, op haar eigen verantwoordelijkheid, kunnen beslissen om, overeenkomstig de wet, voorschotten op de dividenden uit te keren, betaalbaar in geld of op een andere wijze; de raad stelt het bedrag van die voorschotten en de datum voor de betaling vast.

HOOFDSTUK VI. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 30: Vereffening - verdeling

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, zorgen de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, voor de vereffening; bij gebrek aan zulke benoeming, geschiedt de vereffening door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is.

De vereffenaars treden in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen,dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) hiertoe over de meest uitgebreide machten die toegekend zijn door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De algemene vergadering bepaalt, in voorkomend geval, de vergoeding voor de vereffenaar(s).

Na aanzuivering van alle schulden en van alle kosten en lasten van de vereffening of de consignatie van de nodige sommen hiertoe, dient het netto-actief eerst om het gestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen te vergoed; dit kan geschieden in geld of in effecten.

Indien niet op alle aandelen op gelijke wijze is gestort, zullen de vereffenaars, alvorens te verdelen, rekening houden met deze situatie eerst het evenwicht herstellen door alle aandelen op een absoluut gelijke voet te stellen, hetzij door aanvullende stortingen te vragen lastens de aandelen waarop onvoldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande uitkeringen in het voordeel van de aandelen waarop meer werd gestort.

De vereffenaars moeten op regelmatige tijdstippen een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft. Hij moet,voor de afsluiting,het plan van voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan zelfde rechtbank.De vereffening kan niet afgesloten worden zonder het akkoord van de rechtbank.

Artikel 31: Vereniging van alle aandelen in één hand.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen

heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

Het gegeven dat alle aandelen in één hand zijn verenigd, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het vennootschapsdossier.

De enige aandeelhouder oefent de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De tussen de enige aandeelhouder en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, ingeschreven in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

HOOFDSTUK VII. ALGEMENE EN OVERGANGSBEPALINGEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 32: Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van de statuten, kiest elke aandeelhouder, obligatiehouder, bestuurder, directeur en vereffenaar die in het buitenland woont, woonplaats in de zetel van de vennootschap waar hem alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen gedaan worden.

Artikel 33: Keuze van rechtbank

Voor alle betwistingen met betrekking tot

vennootschapsaangelegenheden en de uitvoering van deze statuten tussen de vennootschap, zijn aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars, zijn uitsluitend de rechtbanken van de zetel van de vennootschap bevoegd, tenzij de vennootschap hieraan uitdrukkelijk verzaakt.

Artikel 34: Toepasselijkheid van het Wetboek van vennootschappen Partijen willen het Wetboek van vennootschappen volledig eerbiedigen.

Bijgevolg worden de bepalingen van het Wetboek, waarvan niet geldig is afgeweken, geacht in deze akte te zijn ingeschreven; de clausules die strijdig zijn met dwingende bepalingen uit dit Wetboek worden geacht niet te zijn geschreven.

VIJFDE BESLUIT - MACHTEN AAN DE RAAD VAN BESTUUR-VOLMACHT

De vergadering verleent aan de raad van bestuur de nodige machten voor de uitvoering van de hierboven genomen beslissingen en tot coordinatie van de statuten over te gaan, De raad van bestuur draagt alle bevoegdheden over aan

de hierna volgende medewerkers van Deloitte Fidiciaire die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 bus 11 :

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- de Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Notaris-plaatsvervanger Ch. Van Den Bossche

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 04.08.2011 11382-0326-013
21/03/2011
ÿþMW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Qndernemingsnr : 0877.270.275

Benaming

(voluil) : BILD1

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : CENTRUMSTRAAT 1A, 9280 LEBBEKE

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 15 december 2010 blijkt:

- het ontslag met ingang van 31 december 2010, van mevrouw Arm De Saedeleir, wonende te 9280 Lebbeke, Poelstraat 10, als bestuurder;

- de benoeming met ingang van 1 januari 2011, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015, van de NV Achro, met zetel te 9280 Lebbeke, Poelstraat 10, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Ann De Saedeleir, wonende te 9280 Lebbeke, Poelstraat 10, ais bestuurder.

De gedelegeerd bestuurder

Jean De Saedeleir

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa ; Naam en inandtekening,

Il1" 111~I1NINhIVNI." II

0.33

Vo beha aan Bek Staat

111

GRIFFIE ç=;t_Gi-s t ~rii.rR VAN KOOPHANDEL

a°" 03.2011

D~EjV~ERNIONDE

e--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 31.07.2009 09547-0319-017
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 02.07.2008 08359-0300-017
12/07/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 08.06.2007, DPT 05.07.2007 07348-0115-016

Coordonnées
BILDI

Adresse
CENTRUMSTRAAT 1A 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande