BILKHAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BILKHAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 551.956.328

Publication

16/05/2014
ÿþ Mod Word 11,1

[i i!J[ Ï Í In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111!1,1,111j11§11111111

-,

NEERGELEGD

0 6 MEI 2014



KOQ HAecL TE G NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: ut ExcU $, t ¶) r g

(volled g adres)

Onderwerp akte : VASTSTELLING VAN DE OPRICHTING VAN DE BVBA "BILKHAGE" VOORTKOMEND UiT DE MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING of PARTIELE SPLITSING VAN DE NV "DIRK BENOIT ELEKTRONIKA" (artikel 677 van het wetboek van vennootschappen)

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bob BULTEREYS te Avelgem op 30 april 2014, neergelegd ter registratie te Kortrijk II,

Houdende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Bilkhage", door overdracht van een gedeelte van het vermogen ingevolge de partiële splitsing van de naamloze. vennootschap "Dirk Benoit Elektronika" overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondermeer wat volgt:

1, Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar maatschappetijke naam luidt : "Bilkhage".

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9800 Deinze, Houtstraat 8.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in deze gemeente en naar elke andere gemeente

in het Vlaams Gewest of het Tweetalig Brussel Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De

zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het

buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. Duur - Aanvang:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting.

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgestetd op 18.550 euro.

Het is vertegenwoordigd door 62.198 aandelen, ieder 1162.198ste deel van het kapitaal vertegenwoordigend.

Het kapitaal is volledig volstort bij de oprichting door inbreng in natura.

Het overgedragen vermogen werd beschreven in het splitsingsvoorstel en in de voormelde akte van partiële splitsing.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor van de naamloze vennootschap "Dirk Benoit Elektronika",: zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", kantoorhoudend te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordig door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap, luidt als volgt:

7, BESLUIT

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Bilkhage

(verkort) :

o55-I.9SC 3 oz`g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA BILKHAGE middels partiële afsplitsing van de NV DIRK BENOIT ELEKTRONIKA naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA BILKHAGE, kan ik besluiten dat:

1.0e verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren; de oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de NV DIRK BENOIT ELEKTRONIKA volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap, de BVBA BILKHAGE.

2.0e beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

3.0e voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de NV DIRK BENOIT ELEKTRONIKA zijn bedrijfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa waarvan de reële waarde mijn niet bekend is bij gebreke aan een deskundige schatting terzake. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4, De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de NV DIRK BENOIT ELEKTRONIKA leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestand-'delen voor een bedrag van 930.201,56 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 7.288,77 EUR verhoogd met 922.912,79 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

5.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 62.198 aandelen zonder vermelding van nominale waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 7.288,77 EUR verhoogd met 922.912,79 EUR overige eigen vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen NV DIRK BENOIT ELEKTRONIKA.

ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 23 april 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

6. Boekjaar.

Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 juli en wordt afgesloten op 30 juni van het volgend jaar.

7. Reserves - Winstverdeling - Vereffening.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst minstens vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserves ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op gelijk deel in de verdeling van de winsten.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

8. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, daartoe aangesteld door de enige vennoot, handelend als algemene vergadering,.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

De zaakvoerder mag zekere bevoegdheden voor een welbepaald doel overdragen aan gelijk welke persoon. De algemene vergadering mag één of méér bestuurders aanduiden waarvan zij de bevoegdheden en de vergoedingen vaststelt en welke steeds door de algemene vergadering kunnen herroepen worden,

Werden aangeduid als zaakvoerder:

1. mevrouw Anne-Marie Deketele, wonende te 9800 Deinze, Houtstraat 8;

2. de heer Dirk Maurice Benoit, wonende te 9800  Deinze, Houtstraat 8.

9. Toezicht.

Voor zover en zodra het Wetboek Vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht over de vennootschap aan een of meer commissarissen opgedragen. Deze worden benoemd door de algemene vergadering, die ook hun eventuele vergoeding bepaalt.

Zo geen commissaris dient aangesteld te worden, dan heeft iedere vennoot individueel de rechten van onderzoek en controle op aile verrichtingen van de vennootschap; hij kan zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap,

Er diende geen commissaris te worden benoemd.

10. De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende activiteiten:

" Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat ondermeer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten en ombouwen, met het oog op beheer en opbrengst, verhuren en verkopen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

" Het beleggen in roerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlands vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover als wettelijk toegelaten,

" Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering, technische, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

" Het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, financieel en commercieel beleid, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

" Tussenpersoon in de handel in het algemeen.

" De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen of syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doef nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

" De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of ttijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

" In het algemeen za! de vennootschap aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden.

" De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, niet respect voor de wettelijke beperkingen.

" Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van

aanwijzende aard.

11, Jaarvergadering,

Ieder jaar wordt een jaarvergadering gehouden in de maatschap-pelijke zetel op de tweede zaterdag van de

maand december om 10.00 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar van de opgerichte vennootschap "Bilkhage" neemt op 30 april 2014 een aanvang (zonder hierbij afbreuk te doen aan de retro-activiteit op boekhoudkundig vlak van onderhavige partiële splitsing) en zal eindigen op 30 juni 2015 en dat de eerste algemene vergadering zal gehouden worden in op zaterdag 12 december 2015 om 10.00 uur.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bob Bultereys

tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte dd. 30 april 2014;

-verslag van de oprichters inzake inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 28.01.2016 16028-0274-009

Coordonnées
BILKHAGE

Adresse
HOUTSTRAAT 8 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande