BIONOVA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BIONOVA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.509.397

Publication

21/08/2013
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblm

Mod Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111AM J18111118

Ondernemingsar : 458.509.397

Benaming

(voluit) : BIONOVA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9220 Hamme, Evangeliestraat 66A

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusie door overname - statutenwijziging

ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris Ingrid; EVENEPOEL, te Ninove, op 26 juli 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de NV BIONOVA de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing:

De vergadering ontsloeg met eenparigheid van stemmen de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel dd. 28 mei 2013, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 11 juni 2013.

De vergadering keurt vervolgens met eenparigheid van stemmen dit fusievoorstel goed.

De vergadering aanvaardt voor zoveel als nodig uitdrukkelijk en met eenparigheid van stemmen de vereenvoudigde procedure van fusie, en verklaart voor zoveel als nodig af te zien van de bijzondere verslaggeving-, documentatie- en publicatieverplichtingen, behoudens evenwel het revisoraal verslag over het, fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 695 W.Venn door de vennootschap met handelsvorm BVBA LANCKMAN, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 109, vertegenwoordigd door de heer Ben Lanckman, de dato 18 juli 2013, waarvan de vergadering met eenparigheid van stemmen de voorzitter van de voorlezing ontslaat.

Tweede beslissing:

De vergadering besluit dat het gehele vermogen van de BVBA BIOMIX PRODUCTS, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de NV BIONOVA.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat ingevolge deze fusie door overname het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap BIONOVA wordt verhoogd met 18.600 euro, om het aldus te brengen van 62,000 euro tot 80.600 euro, door uitgifte van 1.302 nieuwe aandelen van de NV BIONOVA.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA BIOMIX PRODUCTS,

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen.

Derde beslissing:

De vergadering bevestigt dat de zetel werd verplaatst naar 9220 Hamme, Evangeliestraat 66A.

De vergadering beslist artikel 2 van de statuten te wijzigen.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist tot wijziging van artikel 10 van de statuten aan de genomen beslissing van de raad van bestuur omtrent de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Vijfde beslissing:

De inruiloperatie van de aandelen van de over te nemen vennootschap tegen aandelen van de; overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van de bestuurders van de, ovememende vennootschap BIONOVA, door aanpassing van het aandelenregister.

Zesde beslissing:

Ten gevolge van deze fusie houdt de vennootschap BIOMIX PRODUCTS vanaf heden op te bestaan, met ontslag van rechtswege van haar enige zaakvoerder: mevrouw Van Asbroeck Ingrid, wonende te 1760 Roosdaal, Piezelstraat 104, waarbij de vergadering beslist aan haar kwijting te verlenen van de door haar: uitgevoerde bestuurstaken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

I

Voor beknopt uittreksel.

Ingrid Evenepoel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voort

u béhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Geassocieerd notaris te Ninove.



Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte, bevattende een kopie van het revisoraal verslag over het fusievoorstel de dato

18 juli 2010.

- de gecoordineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2013
ÿþ ~ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bE ia Ai

B st

i



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

3 1 MEI 2413

DENDEN:MeNDE

Ondernemingsnr : 0458.509.397

Benaming

(voluit) : BIONOVA

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : EVANGELIESTRAAT 66 A - 9220 HAMME

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIEVOORSTEL

De bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIOMIX PRODUCTS en de naamloze vennootschap BIONOVA, hebben, overeenkomstig de artikelen 693 en volgende W. Venn., onderhavig voorstel van fusie door overneming opgesteld om het ter bekrachtiging voor te leggen aan hun. algemene vergadering van aandeelhouders.

1. VOORWERP VAN DE VERRICHTINGEN

Het bestuursorgaan van hierna vermelde vennootschappen heeft het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen; van artikelen 682 van het Wetboek van vennootschappen :

-de overnemende vennootschap NV BIONOVA, met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme,; Evangeliestraat 66 bus A, ondernemingsnummer 0458.509.397,

-de overgenomen vennootschap BVBA BIOMIX PRODUCTS, met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, Evangeliestraat 66 bus A, ondernemingsnummer 0867.038.161.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog; op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende; fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone; algemene vergaderingen..

De voorgenomen fusie door overneming van de BVBA BIOMIX PRODUCTS door de NV BIONOVA kadert in; een geheel van beleidsbeslissingen die tot doel hebben :

-de bedrijfsmiddelen te centraliseren in éénelfde juridisch-economische entiteit, teneinde een' vereenvoudiging van de structuren te bekomen.

-op financieel-technisch en administratief vlak de activiteiten te centraliseren teneinde een grotere efficiëntie van het kostenbudget te bewerkstelligen en alsdusdanig een betere rentabiliteit na te streven.

De fusie door overneming wordt voorgesteld, teneinde te komen tot een meer efficiënte werking van het ondernemingsgebeuren.

Il. VERMELDINGEN VOORGESCHREVEN DOOR ARTIKEL 693 W. VENN.

A.Algemene inlichtingen betreffende de bij de fusie betrokken vennootschappen (art. 693, 1° W. Venn.) 1.Overnemende vennootschap : NV BIONOVA

De naamloze vennootschap BIONOVA werd opgericht als naamloze vennootschap onder de benaming! BIOSPORT bij akte verleden voor Notaris R. Van Den Kieboom te Antwerpen op 27 juni 1996, bekendgemaakt; ' in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 juli 1996 onder het nummer 960726-431.

Sinds datum van oprichting werden, op verklaring van het bestuursorgaan, statutenwijzigingen doorgevoerd: -ingevolge akte verleden voor notaris P. Verlinde te Brussel op 7 juni 2001, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 juni 2001 onder nummer 20010919-172.

-ingevolge akte verleden voor notaris P. De Schepper te Roosdaal op 10 juli 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 juli 2007 onder nummer 07111853.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9220 Hamme, Evangeliestraat 66 bus A.

De vennootschap is geregistreerd als BTW-belastingplichtige onder nummer BE 0458.509.397.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 62.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 2.501 aandelen zonder; vermelding van nominale waarde.

Ingevolge benoemingsbesluit, verschenen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 april 2010 onder nummer 10055056, werd aangesteld als gedelegeerd bestuurder

Ingrid Van Asbroeck, wonende te 1760 Roosdaal, Piezelstraat 104.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

l " a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt als volgt omschreven

° De vennootschap heeft tot doel de groot- en de kleinhandel, de import en de export en algehele

vertegenwoordiging van :

1.produkten van de kunst-, precisie- en scheikundige nijverheid,

2.verzorgingsartiketen,

3.voedingssupplementen,

4.sportartikelen,

5.ontwikkeling en productie van enzymen en micro-organismen, alsook verwerking ervan In en met

chemische componenten, beide apart of gecombineerd tot preparaten, apparatuur die de toepassing van de

producten mogelijk moet maken.

De huur, leasing, aan- en verkoop, export/import en algehele vertegenwoordiging en zekerheidstelling van

welke aard ook terzake.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in verband met haar doel. "

2.Overgenomen vennootschap : BVBA BIOMIX PRODUCTS

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIOMIX PRODUCTS werd opgericht bij akte

verleden voor notaris G. Van Aenrode te Genk op 30 augustus 2004, bekendgemaakt in de Bijlage tot het

Belgisch Staatsblad van 9 september 2004 onder het nummer 04129267.

De statuten werden sinds de oprichting van de vennootschap niet gewijzigd.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9220 Hamme, Evangeliestraat 66 bus A.

De vennootschap is geregistreerd als BTW-belastingplichtige onder nummer BE 0867.038.161.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder

vermelding van nominale waarde.

Ingevolge benoemingsbesluit, verschenen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 maart 2010 onder

nummer 10035199, werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur :

Ingrid Van Asbroeck, wonende te 1760 Roosdaal, Piezelstraat 104.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt als volgt omschreven :

-de fabricage van, de groot-, klein- en tussenhandel in, alsmede de leurhandel in zeepwaren, synthetische wasmiddelen, was- en huishoudproducten, onderhoudsproducten en boenwas, reukwater, schoonheidsproducten, toiletartikelen en drogisterijartikelen, borstels, en produkten op basis van enzymen en bacteriën,

-de groot, klein- en tussenhandel en de leurhandel in toestellen en apparaten voor de aanwending en verwerking van de hiervoor genoemde producten, zoals daar zijn : stofzuigers, boenmachines, wasmachines, tapijtreinigers en tevens het plaatsen en bijvullen hiervan,

-het verstrekken van adviezen voor het oplossen van onderhoudsproblemen.... "

B.Ruilverhouding van de aandelen (art. 693, 2° W. Venn.)

Het kapitaal van de ovememende vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door 2.501 aandelen

zonder nominale waarde.

1.302 nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de

aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

De ruilverhouding wordt vastgesteld als volgt :

1 aandeel BVBA BIOMIX PRODUCTS wordt geruild tegen 7 nieuwe aandelen NV BIONOVA.

C.Wijze van uitreiking van de nieuwe aandelen NV BIONOVA (art. 693, 3° W. Venn.)

De inruiloperatie van de aandelen van de overgenomen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de ovememende vennootschap.

Deze inruiloperatie zal plaatsvinden door aanpassing van het aandelenregister van de overnemende vennootschap, binnen de dertig dagen na goedkeuring van de fusie door de algemene vergadering van zowel de overnemende vennootschap als de over te nemen vennootschap.

D.ingenottreding (art, 693, 4° W. Venn.)

De nieuwe aandelen in de ovememende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende

vennootschap vanaf 1 januari 2013.

E.Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (art. 693, 5° W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

e ' Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

F.Bijzondere rechten (art. 693, 6° W, Venn.)

Aile aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

G.Bezoldigingen voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag

Er werd opdracht gegeven aan LANCKMAN, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, Burgerlijke vennootschap met handelsvorm BVBA, met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 109, vertegenwoordigd door Ben Lanckman, bedrijfsrevisor, om de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van I vennootschappen. Het honorarium voor deze opdracht is begroot op 5.000,00 EUR (excl. kosten en BTW),

H.Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan

de fusie deelnemen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend.

(.Samenstelling van de vermogens van de fuserende vennootschappen

Bijlage 1 omvat de centralisatiestaat van activa en passiva per 31 december 2012 van de te fuseren vennootschappen, de vermogenscorrecties n,a.v, de fusieoperatie en de toestand van de overnemende vennootschap na de fusieoperatie.

J.Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, zal het maatschappelijk doel van de ovememende vennootschap worden uitgebreid zoals omschreven in het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap.

K.Kosten van de fusieoperatie

De kosten van de fusieoperatie zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap.

L.Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de ovememende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen,

Gedaan te Hamme op 28 mei 2013

Voor het bestuursorgaan van BVBA BIOMIX PRODUCTS

Ingrid Van Asbroeck

Zaakvoerder

Voor het bestuursorgaan van NV BIONOVA

Ingrid Van Asbroeck Kelly Van Asbroeck

Gedelegeerd bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

10/06/2013
ÿþ MOd WOtd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0458509397

Benaming

(voluit) : Bionova

(verkort): Bionova

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Evangeliestraat 66A - 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte r Benoeming Bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 29 mei 2013

"Bevestiging, en voor zoveel als mogelijk met terugwerkende kracht tot het verval van vorige Raad van Bestuur, van de herbenoeming tot bestuurder van de volgende personen, dit voor een termijn van zes jaar, die bijgevolg zal vervallen, gezien de terugwerkende kracht, bij de algemene vergadering van 2014:

" Van Asbroeck Kelly, woonachtig Boekel 6 te 9940 5leidingen.

" Van Asbroeck Ingrid, woonachtig Piezelstraat 104 te 1760 Roosdaal

Bevestiging van het ontslag als bestuurder van de heer Houck Frans, met ingang van 29/01/2010.

Van Asbroeck Ingrid

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

*13 6912*

iu

u

LI~ Î.r!-1!`_K

VAN L~OC,~i-i:.¬ !i*~~i_

3 0 MEI 2013

DENDE

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 16.07.2012 12300-0498-014
11/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.09.2011, NGL 03.10.2011 11574-0027-014
30/12/2010 : BL605898
26/07/2010 : BL605898
16/04/2010 : BL605898
06/07/2009 : BL605898
05/09/2008 : BL605898
10/09/2007 : BL605898
26/07/2007 : BL605898
31/07/2006 : BL605898
24/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0458.509.397 Benaming

(voluit) : BIONOVA (verkort) :

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 JUNI 2015

AFDELING Dffl MONDE



f

mag

1

VII

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : EVANGELIESTRAAT 66A - 9220 HAMME

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders I gedelegeerd bestuurder

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders dd. 11 juni 2015, gehouden op de zetel van de vennootschap, werd met éënparigheld van stemmen de volgende beslissing genomen :

Herbenoeming van de volgende bestuurders voor een termijn van zes Jaar om van rechtswege een einde te nemen bij de jaarvergadering in het jaar 2021

- Mevrouw Ingrid Van Asbroeck, wonende te 1760 Roosdaal, Piezelstraat 104. Het mandaat wordt aanvaard en is onbezoldigd,

- Mevrouw Kelly Van Asbroeck, wonende te 9940 Evergem, Boekel 6, Het mandaat wordt aanvaard en is bezoldigd.

Benoeming tot bestuurder met ingang van 10 juli 2015 voor een termijn van zes jaar om van rechtswege

een einde te nemen bij de jaarvergadering in het jaar 2021

De heer Angelo Van Slycke, wonende te 9930 Zomergem, Kruisstraat 59/A000.

Het mandaat wordt aanvaard en is bezoldigd.

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 11 juni 2015 blijkt dat volgende beslissingen werden genomen : - aanstelling als gedelegeerd bestuurder vanaf 10 juli 2015 van de heer Angelo Van Slycke tot de jaarvergadering in het jaar 2021.

- ontslag als gedelegeerd bestuurder met ingang van 10 juli 2015 van mevrouw Ingrid Van Asbroeck, Zij behoudt wel het mandaat van bestuurder tot de jaarvergadering in het jaar 2021,

Ingrid Van Asbroeck

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bb, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/09/2005 : BL605898
12/08/2004 : BL605898
07/08/2003 : BL605898
03/01/2003 : BL605898
03/07/1999 : BL605898

Coordonnées
BIONOVA

Adresse
EVANGELIESTRAAT 66A 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande