BIOREM ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIOREM ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.640.478

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.06.2014 14210-0547-013
25/07/2014
ÿþ Mo 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i'd -2 E FIE; "2 LEG D

15 JULI 2014

RECH Mij . VAN

KOOPHANDELII GENT .

Ondernemtingsnr :0821.640.478

Benaming(voluit):BIOREMENGJNEERING

(verkort): *

Rechtsvorm : besloten venooschap met beperkte aanspkajelijkheid

Zetel Technologiepark 30 C / 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: FUSIE DOOR OVERNEMING  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

Blijkens akte verleden voor de notaris Michel COËME, geassocieerd te Tilleur, op de 30 juni 2014, de algemene vergadering heeft beslist :

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

Vervolgens gaat de vergadering over tot het onderzoek van de uiteenzetting en de overeenstemming ervan met de dagorde. De vergadering is geldig sameng'esteld en bevoegd om te beslissen over de verschillende agendapunten.

BERAADSLAGING

Voorafgaande uiteenzetting:

Voorafgaandelijk verklaatt de enige vennoot perfect op de hoogte te zijn van de hierna beschreven verslagen, te zijner beschikking gesteld zonder enige kosten samen met de documenten vermeld in artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen, minstens één maand voor de datum van deze vergadering; hij ontslaat de Voorzitter van de verplichting van het voorlezen ervan.

De fusie zal gebeuren in toepassing van de artikelen 671 en 693 tot 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er wordt verduidelijkt dat de overnemende vennootschap en de 'overgenomen vennootschap elk dezelfde enige vennoot hebben; zijnde de vennootschap naar Zwitsers recht n BIOREM HOLDING, hierboven vermeld.

Eerste besluit - Fusievoorstel

Op 14 november 2013 hebben de bestuursorganen van de vennootschappen B.G,C. BVBA en BIOREM ENGINEERING BVBA, in onderling akkoord een voorstel tot fusie door overneming opgemaakt, in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennobtschappen.

Het fusievoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap is neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Luik op 24 november daarna, zijnde minstens zes weken vóór de datum van deze algemene vergadering, en is bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 november daarna, onder het nummer 178339;

Het fusievoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap is neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te

ie  .-111 1 natal sr,, 0

i; .1('I d,."1 Le; 0.; -ie(4,11-1

,» L7 1

\./

I 111111061J1

11

Luik B - vervolg

Gent op 25 noVember daarna, zijnde minstens zes weken v6i5r de datum van dezel algemene vergadering, en is bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgischl Staatsblad van 5 december daarna, onder het nummer 0182320.

Stemming: Dit besluit wordt eenparig goedgekeurd.

!

Tweede besluit - Verslagen en voorafgaande verklaringen

1 Overeenkomstig artikel 694 laatste lid van het Wetboek van Venhootschappen, heeft de enige vennoot afstand gedaan van de opstelling van een schriftelijki en omstandig verslag door het bestuursorgaan over de voorgenomen fusie.

Overeenkomstig artikel 695 laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen,' doet de enige vennoot van beide vennootschappen afstand van de opstelling vanl een schriftelijk en omstandig verslag door een bedrijfsrevisor, accountantl of commissaris, over de voorgenomen fusie.

De voorzitter verklaart dat zich geen belangrijke wijzigingen hebben; voorgedaan van het actief en passief vermogen van de vennootschap sedert del

datum van opstelling van het fusievoorstel. ;

Hij verklaart eveneens niet op de hoogte te zijn gebracht van belangrijkel wijzigingen van het vermogen van de overnemende vennootschap sedert diezelfde! datum

De overnemende vennootschap heeft geen aandelen van de overgenomen[ vennootschap; de overgenomen vennootschap heeft geen deelneming in haat eigeni kapitaal.

Stemming: Dit besluit wordt eenparig3oedgekeurd. Derde besluit - Ontbinding zonder vereffening - Fusie

De vergadering verklaart te aanvaarden, met volledige kennis van zaken, dati de vennootschap BIOREM ENGINEERING van rechtswege ontbonden wordt, zonderl vereffening en zulks vanaf de fusie en de vaststelling van del kapitaalverhoging die eruit voortvloeit door de buitengewone algemene! vergadering van de vennootschap B.GC.

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de fusie door overnemingi door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BGC" van dei besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIOREM'ENGINEERING",1 beiden voornoemd, door overdracht door deze laatste, ingevolge de ontbindingl zonder vereffening, van de totaliteit van haar actief en passief vermogen,I op basis van de toestand vastgesteld op 31 maart 2014.

Bijgevolg beslist de vergadering het actief en passief vermogen van del overgenomen vennootschap over te dragen naar de boekhouding van de overnemende! vennootschap, tegen de waarde waarvoor de activa en passiva voorkomen in haarl boekhouding op 31 maart 2014.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap na 1 januari 2014 worden,1 vanuit boekhoudkundig standpunt, geacht te hebben plaatsgevonden voorl rekening van de overnemende vennootschap, met last voor deze laatste del schulden van de overgenomen vennootschap te betalen, elle verbintenissen en! verplichtingen van de overgenomen vennootschap na te komen, elle kosten,i belastingen en lasten die voortvloeien uit de fusie te betalen en te dragen! en te vrijwaren tegen elle mogelijke vorderingen.

Stemming: Dit besluit wordt eenparig goedgekeurd.

Vierde besluit - Overdracht van het vermogen



" , " "

" it,

Luik B - vervolg

1

De overdracht omvat de totaliteit van het actief en passief vermogen van dei

vennootschap "BIOREM ENGINEERING" overeenkomstig de artikelen 671, 682 en) volgende van het Wetboek van Vennootschappen..

In de overdracht zijn geen onroerende goederen begrepen.

De overnemende vennootschap, begunstigde van deze overdracht, is gesubrogeerd in elle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

De overnemende vennootschap heeft de eigendom en het genot van de gezegde goederen vanaf heden.

De beschrijving en de algemene voorwaarden van deze overdracht wordenl opgenomen in de notulen van de algemene vergadering van de overnemendel vennootschap.

1

Ter vergoeding van de overdracht van het volledige actief en passief vermogeni van de vennootschap BIOREM ENGINEERING, ingevolge de ontbinding zonder vereffening, aan de vennootschap BGC, beslist de algemene vergadering de duizenddrieënzeventig (1.073) nieuwe aandelen toe te wijzen aan de enige vennoot van de overnemende en overgenomen vennootschap.

Deze nieuwe aandelen zijn van hetzelfde type en hebben dezelfde rechten en

voordelen als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

1

Deze duizenddrieënzeventig (1.073) nieuwe aandelen zijn volledig volgestort,'

zonder aanduiding van de nominale waarde.

De toewijzing van de aandelen aan de enige vennoot van de overgenomeni vennootschap gebeurt door de zorgen van en onder de verantwoordelijkheid vani het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

Deze toewijzing gebeurt zonder uitkering van enige opleg.

Onderhavige beslissing heeft slechts uitwerking op het ogenblik van det stemming door de algemene vergaderingen van de overgenomen en overnemende vennootschap over de overeenstemmende beslissingen met betrekking tot del fusie met volledige overdracht van het actief en passief vermogen van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap en, bovendien, na goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutaire wijzigingen die uit de fusie voortvloeien, overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en zowel de interne ale de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten die krachtens de wet ten laste zijn van de overgenomen vennootschap.

Stemming: Dit besluit wordt eenparig goedgekeurd.

Vijfde besluit - Ruilverhouding

Rekening houdend met het feit dat de overnemende en de overgenomen vennootschap elk een enige vennoot hebben, zijnde de vennootschap naar, Zwitsers recht BIOREM HOLDING, voornoemd, wordt het bestuursorgaan ontslaan van de verplichting tot het vaststellen van een ruilverhouding.

Stemming: Dit besluit wordt eenparig goedgekeurd.

Zesde besluit - Wijze van opmaken en goedkeuren van de jaarrekening van het lopend boekjaar van de overgenomen vennootschap - Kwijting aan de bestuurders

De goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste balans opgemaakt na de fusie, geldt als kwijtingl

VERGOEDING VAN DE OVERDRACHT

Luik B - vervolg

van het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap voor de opdracht' uitgeoefend.

Stemming: Dit besluit wordt eenparig goedgekeurd.

Zevende besluit - Machten toe te kennen

De vergadering kent elle machten toe aan de Mevrouw Sabine DUBUISSON, voor de uitvoering van de besluiten die moeten genomen worden betreffende de bovenstaande punten en voor de vertegenwoordiging van de overgenomen vennootschap bij de fusieverrichtingen en het toezicht op het verloop van de verrichtingen van oyerdracht aan ,de overnemende vennootschap van het volledige actief en passief vermogen van de overgenomen vennootschap.

Stemming: Dit besluit wordt eenparig goedgekeurd.

BIJLAGE

een kopie van de notulen van de algemene vergadering.

«

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vans akte

NEERGELEC r'

2 5 NOV. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHAN MWE GENT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr : 821.640.478

Benaming

(voluit) : BIOREM ENGINEERING

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : TECHNOLOGIEPARK 30C 9052 ZW!JNAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD. 14/11/2013 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE BVBA B.G.0 EN BVBA BIOREM ENGINEERING BVBA

De zaakvoerders van "B.G.C. SPRL" en "BIOREM ENGINEERING BVBA ", zijn in gemeen overleg overgegaan

tot het opstellen van het voorstel van fusie door overneming, overeenkomstig artikel 693 W.Venn.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. "B.G.0 BVBA", met zetel te 4121 Neuville-en-Condroz, Allée du Chateau 13, rechtspersonenregister Liège en

met BTW-nummer BE 0431.065.624.

De vennootschap zal "BIOREM ENGINEERING BVBA", bij wijze van fusie overnemen en wordt hierna

genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

11. "BIOREM ENGINEERING BVBA", met zetel te 9052 Zwijnaarde, Technologiepark 30C,

rechtspersonenregister Gent en met BTW-nummer BE 0821.640.478.

De vennootschap zal door de naamloze vennootschap "B.G.C" overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de zaakvoerders van "B.G.C. SPRL " en "BIOREM ENGINEERING BVBA beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergaderingen zullen voorleggen, waarbij in toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de over te nemen vennootschap overgaan op de overnemende vennootschap.

Fusie door overneming is de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening cp een andere vennootschap overgaat tegen uitreiking van aandelen in de verkrijgende vennootschap aan de vennoten van de ontbonden vennootschap of vennootschappen, eventueel met een opleg in geld die niet meer mag bedragen dan een tiende van de nominale waarde of, bij gebreke van een nominale waarde, van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen.

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De over te nemen vennootschap:

BIOREM ENGINEERING BVBA", met zetel te 9052 Zwijnaarde, Technologiepark 30C, rechtspersonenregister Gent en met BTW-nummer BE 0821.640.478:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Doel

Onderzoek en ontwikkeling, uitvoeren van laboratorium analyses en onderzoeken van bodemmonsters en milieu stalen, ontwikkeling van producten in sectoren chemie, biochemie en biotechnologie, dienstverlening met milieuadvies, reiniging van verontreinigde bodem, sediment, ondergrond, water of grondwater, ontwikkeling, productie, commercialisering en inzetten van reinigingsmiddelen voor bodem op microbiële, biologische en/of fysicochemische basis, procesvoering, automatisering en onderhoud van industriële installaties. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, ln consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doet vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

2, De overnemende vennootschap:

"B.G.0 BVBA", met zetel te 4121 Neuville-en-Condroz, Allée du Chateau 13, rechtspersonenregister Liège en met BTW-nummer BE 0431.065.624.

Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van een derde of door middel van een participatie, aile activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben:

Op de werkzaamheden van sanering van gebouwen, van de ondergrond en van ondergrondse wateren door thermische, biologische, biochemische en biokatalytische procedés ;

Op het afdekken, schoonmaken en saneren van in situ afzettingen van vervuild water ;

Op de uitgraving, de nivellering, de ophoging en het vervoer voor eigen rekening van inerte substraten en van gevaarlijk afval ;

Op proefboringen, sonderingen, het plaatsen van drainages en pompputten in waterdoorlatende oppervlakken ;

Op het verzamelen en behandelen van gebruikt water ;

Op het verhuur van machines, voertuigen, containers en andere toestellen, specifiek voor sanering ;

Op de rehabilitatie, de restauratie, de inrichting en het conformeren van industriële of private terreinen. Elk doel dat een bewijs van vakbekwaamheid vereist, zal uitgeoefend worden door tussenkomst van onderaannemers die het vereiste bewijs van vakbekwaamheid hebben en die geregistreerd zijn als aannemer. De vennootschap mag in het algemeen ook alle verrichtingen stellen van commerciële of niet-commerciële, industriële, financiële, roerende en/of onroerende of andere aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, in haar geheel of gedeeltelijk, met haar doel verwant zijn of die de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving, het nemen van om het even welke nationale en/of internationale deelneming, financiële tussenkomsten of op elke andere wijze en onder welke vorm dan ook, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, bestaand of cp te richten, waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig, soortgelijk, samenhangend of nuttig is voor de verwezenlijking, de uitbreiding en/of de ontwikkeling van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Het doel van de overnemende vennootschap is niet voldoende ruim om alle activiteiten binnen het doel van de over te nemen vennootschap te omvatten. Bij het verlijden van de authentieke akte m.b.t. de voltrekking van de fusie, zullen Partijen het doel van de overnemende vennootschap dan ook op gepaste wijze uitbreiden.

B. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1. Huidige situatie S.P.R.L Biorem Génie Civil (1) B.V.B.A Biorem Engineering

Toestand voor fusie op 30/09/2013

Eigen vermogen 127.883,56 54.866,15

Variatie eigen vermogen

Eigen vermogen 127.883,56 54.866,15

Aantal aandelen 1.250 625

Waarde per aandeel 102,3068480 87,7858400

Ruilverhouding = 0,8580642

2. Ruilverhouding

Ter vergoeding van de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de over te nemen vennootschap, worden er aan de aandeelhouders, in ruil voor hun kapitaalaandelen van eerstgenoemde vennootschap, 536 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap toegekend.

Er is geen opleg verschuldigd.

f

x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De 536 nieuw te creëren kapitaalaandelen van de overnemende vennootschap die aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend in ruil voor hun kapitaalaandelen van de overgenomen vennootschap, worden als volgt uitgereikt:

Binnen de drie maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de elektronische Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, tekent de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap;

het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan deze aandeelhouders toekomt; de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerder namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouders of hun gevolmachtigde ondertekend.

Tegelijkertijd zal de zaakvoerder van de overnemende vennootschap de fusieverrichting in het register van aandelen van de overgenomen vennootschap inschrijven.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De 536 nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de fusie, zullen deelnemen in het resultaat, zoals de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap en dit vanaf 1st januari 2014.

E. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1st januari 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

F. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de over te nemen vennootschap geen effecten uitgegeven.

De nieuwe kapitaalaandelen die ingevolge de fusie worden uitgegeven door de overnemende vennootschap en die worden toegekend aan de houders van de kapitaalaandelen van de over te nemen vennootschap, zullen dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande kapitaalaandelen van de overnemende vennootschap.

G. DE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE COMMISSARIS BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 W. VENN. BEDOELDE VERSLAG

De zaakvoerder van de over te nemen respectievelijk de overnemende vennootschap hebben besloten om aan de algemene vergaderingen van aandeelhouders voor te stellen om afstand te doen van het revisoraal verslag in toepassing van artikel 695 §1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen zodat er dientengevolge geen bijzondere bezoldiging zal verschuldigd zijn aan de commissarisleen bedrijfsrevisor voor de redactie van dit verslag.

H. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE BESTUURDERS VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN.

Aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de statuten van de overnemende vennootschap zullen ondermeer volgende artikelen gewijzigd worden:

4 y ~

.~~ .

r

~

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

het artikel met betrekking tot het kapitaal en aantal aandelen zal aangepast worden;

het doel van de overnemende vennootschap zal, indien nodig, aangepast worden met ondermeer de

activiteiten van de overgenomen vennootschap die nog niet in het doel van de overnemende vennootschap zijn vervat;

- andere wijzigingen van de statuten kunnen geschieden op voorstel van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap.

SLOTVERKLARINGEN

Onderhavige fusie zal gerealiseerd worden conform de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en zal bij gevolg plaatsvinden onder toepassing van artikel 211 van het Wetboek der Inkomstenbelasting, artikel 117 van het Wetboek van Registratierechten en de artikelen 11 en 18, § 3 van het BTW Wetboek.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgesohreven in het Wetboek van vennootsohappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, warden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen

gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor de helft.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van voormeld Wetboek, die een hyperlink bevat naar een eigen website, en dit uiterlijk zes weken vaár de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Biorem Engineering SARL, met als vaste vertegenwoordiger Frederic Lakaye

Op de raatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.07.2013, NGL 31.07.2013 13386-0361-013
21/05/2013
ÿþMod Wmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe vag t1HeG E L E GD

II10VV~1~~ ~IIWY~IN1NN

130 6915

` 3 MEI 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0821.640.478

Benaming

(voluit) : BIOREM ENGINEERING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Technologiepark 30C - 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling nieuwe vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden ter; zetel van de vennootschap op 23 april 2013

Vaststelling nieuwe vaste vertegenwoordiger:

Naar aanleiding van de informatie ontvangen van Biorem Engineering SARL is Dhr. De Windt Wim vanaf 30: april 2013 niet langer aangesteld ais vaste vertegenwoordiger van Biorem Engineering SARL.

Vanaf 1 mei 2013 wordt Dhr, Lakaye Frédéric wonende te Frankrijk, 62780 Stella Plage, Avenue de la Concorde 847, vaste vertegenwoordiger volgens art. 61 § 2 W.Venn. zoals ingevoegd door art, 2 van de wet Corporate Govemance.

Biorem Engineering SARL, met als vaste vertegenwoordiger De Windt Wim

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.07.2012, NGL 29.08.2012 12492-0029-013
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 27.06.2011 11212-0409-013

Coordonnées
BIOREM ENGINEERING

Adresse
TECHNOLOGIEPARK 30C 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande