BIOWATT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIOWATT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.101.217

Publication

07/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.10.2012 12629-0150-009
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.08.2011 11529-0422-009
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 05.08.2010 10385-0529-009
31/03/2015
ÿþ;

Maa Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

19 -03- 2815

RECH fisANK VAN

KOOPHEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0888101217

Benaming

(voluit) : BIOWATT

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stokstormestraat 14, 9800 DEINZE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING - WIJZIGING NAAM - WIJZIGING ZETEL - WIJZIGING DOEL - WIJZIGING DER STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris te Oudenaarde, op drie maart tweeduizend vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIOWATT", waarvan de zetel gevestigd is te Stokstormestraat 14, 9800 DEINZE, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0888101217, opgericht ingevolge een akte verleden v66r Meester Pieter Van Ongeval, Notaris te Wortegem-Petegem, op 12 maart 2007, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 maart 2007 onder nummer 07047005, :

A/ Vaststelling heeft gedaan van :

a) het ontslag als (gedelegeerd) bestuurder met ingang van 03 februari 2015, krachtens beslissing van de

bijzondere algemene vergadering van 03 februari 2015, van :

- de Heer DE BAERE Frank, wonende te 9770 Kruishoutem, Boekweitstraat 31;

- de Heer COLEMBIE Geert Charles Vincent, wonende te 9772 Kruishoutem, Leystraat 3;

- de Heer BEEL Joost Georges Maurice, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Heerbaan 16;

- de Heer THOMAES Jan Gerard Edmond, wonende te 9772 Kruishoutem, Leystraat 1.

b) de benoeming als bestuurder van

- de Heer DE SCHINKEL Hans, wonende te 8560 Wevelgem, Roeselarestraat 54A. B/ Met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen

1) a) De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "SPRAYTEC"

b) Aanpassing van artikel 1, der statuten aan voormelde beslis-sing.

2) a) De zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 8560 Wevelgem, Roeselarestraat 45 b) Aanpassing van artikel 2. aan voormelde beslissing.

3) a) De vergadering neemt kennis van het verslag van de bestuurder de dato 03 februari 2015 aangaande het voorstel tot vervanging van het doel met aangehecht een staat van activa en passiva de dato 31 december 2014.

b) Het doel van de vennootschap wordt gewijzigd door vervanging van de bestaande activiteiten door de hiemavermelde activiteiten :

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden :

Het aanwenden van afstandsbestuurde vliegtuigsystemen, van autonome vliegtuigen of van gecombineerde vliegtuigen bestemd voor het uitvoeren van aile mogelijke opdrachten en taken waarvoor voormelde vliegtuigsystemen thans of in de toekomst dienstig zouden kunnen zijn, met inbegrip van het vervoer van goederen en/of personen;

De aan- en verkoop, het verhuur, het onderhoud en de herstelling van voormelde vliegtuigsystemen;

Het uitvoeren van alle landbouwwerken, daarin begrepen alle bewerkingen van grond, strekkend tot het verbeteren, het betelen, het beschermen en het oogsten van gewassen, alsook werken in verband met veeteelt, voor rekening van derden;

Aan- en verkoop van alle landbouwproducten, mest- en sproeistoffen;

Het ontwikkelen en verbeteren van spuittechnieken.

De exploitatie van een landbouw-, tuinbouw- en veeteeltbedrijf omvattende de teelt in al zijn aspecten, zoals het houden, fokken en vetmesten van alle vee in het kader van de landbouwexploitatie, met de bedoeling om de producten die ze voortbrengen of de dieren zelf, te verkopen.

Groothandel in landbouwproducten;

;

Voor-behoude tep

aan hel

Belgiscl

Staatsble

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel in alle industriële machines, tractoren, tuinbouw- en landbouwmachines en land- en tuinbouwmaterieel en toebehoren.

Werkplaats voor het onderhoud en de herstelling van alle land- en tuinbouwmachines;

Onderneming voor de aan- en verkoop, import en export, het verhuren, het herstellen, het onderhoud en algemene dienstverlening van roerende goederen (onder andere machines, materiaal, voertuigen, enzomeer).

Onderneming voor het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en werken in verband met de veeteelt;

Onderneming in onroerende goederen, de tussenpersoon in aankoop, verkoop- en verhuring van gebouwen, de experten-raadgevers inzake onroerende goederen , bouwpromotor, coördineren van bouwwerkzaamheden, coördinatie van onderaannemers en studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake bouwaangelegenheden, onderneming voor de productie, het onderhoud, de herstelling, algemene dienstverlening, verhuur en verkoop van allerhande voertuigen, materiaal en uitrusting.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken. Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating, derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren.

Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in binnen- als buitenland.

Daarnaast : aile commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, ondermeer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Tenslotte mag zij zich, eveneens ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet-gelijkaardige activiteit."

c) Aanpassing van artikel 3. aan voormelde beslissingen.

4) a) De vergadering beslist tot vervanging van de tekst van artikel 14. door de hiernavermelde tekst :

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders (hiervoor of hierna 'raad van bestuur' genoemd, zelfs als is er maar 1 bestuurder), ai dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering der vennoten die hen steeds kan afzetten zonder gehouden te zijn enige reden of vooropzegging te geven.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De termijn van het mandaat van bestuurder bedraagt 6 jaar; hij is herkiesbaar."

b) Aanpassing van artikel 14. aan voormelde beslissing.

5) a) Vervanging van de tekst van artikel 21. door hiemavermelde tekst

"Voor aile akten en handelingen, die het dagelijks bestuur overschrijden, al dan niet voor de rechtbank, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door de (gedelegeerd) bestuurder (ingeval slechts 1 bestuurder) of door twee bestuurders (ingeval van meerdere bestuurders), die niet van een beslissing of volmacht van de raad van bestuur moeten doen blijken."

b) Aanpassing van artikel 21. aan voormelde beslissing.

6) e) Inlassing op het einde van artikel 22 van de hiernavermelde tekst :

"De algemene vergadering kan dit individueel onderzoeks- en controlerecht overdragen aan één of meer

controlerende vennoten De termijn van het mandaat van de controlerende vennoten is 3 jaar; ze zijn her-

kiesbaar.

De controle zal dienen te gebeuren door een commissaris indien daartoe verplicht conform de wettelijke

bepalingen. De termijn van het mandaat van commissaris is 3 jaar, hij is herkiesbaar."

b) Aanpassing van artikel 22. aan voormelde beslissing.

7) a) Inlassing op het einde van de eerste alinea van artikel 23. Van de hiemavermelde tekst

"Indien die dag een feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende maandag."

b) Vervanging in de tweede alinea van artikel 23, van het woord "acht" door "15".

c) Aanpassing van artikel 23. aan voormelde beslissingen.

8) a) Inlassing op het einde van artikel 25. van de hiernavermelde tekst :

", behoudens grotere meerderheden voorzien in het wetboek of andere wettelijke bepalingen."

b) Aanpassing van artikel 25. aan voormelde beslissing.

9) e) Vervanging van de tekst van artikel 32. door de hiernavermelde tekst :

"De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

ou

.

ti

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De bevoegdheid om één of meer vereffenaar(s) aan te duiden berust bij de algemene vergadering. Werd(en) er geen vereffenaar(s) benoemd, dan word(t)(en) de bestuurder/de leden van de raad van bestuur geacht op te treden ais vereffenaar(s). De vereffenaar(s) treedt/treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging van zijn/hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaar(s) alle waarborgen van rechtschapenheid bied(t)(en). De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar(s) eventueel gesteld heeft/hebben tussen zijn/hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan van de vereffenaar(s) alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verde-lingsplan na te gaan."

b) Aanpassing van artikel 32. aan voormelde beslissing.

10) a) Vervanging van de laatste alinea van artikel 34. door hiemaverrnelde tekst

"In geval van geschil tussen een vennoot, bestuurder of vereffenaar en de vennootschap, zijn enkel de

rechtbanken van de plaats van de zetel van de vennootschap bevoegd."

b) Aanpassing van artikel 34. aan voormelde beslissing.

11) Volmacht geven aan de bestuurder om de genomen beslissingen ten uitvoer te brengen en/of ondergetekende notaris om de statuten te coördineren, aan te passen en neer te leggen volgens de wettelijke bepalingen dienaangaande.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie van de akte;

2. Verslag bestuurder + staat van activa en passiva;

3. Verslag bijzondere algemene vergadering dd. 03 februari 2015;

4. Coördinatie der statuten.

Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.06.2009, NGL 31.07.2009 09507-0315-008
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 31.07.2008 08511-0333-008
23/03/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
BIOWATT

Adresse
STOKSTORMESTRAAT 14 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande