BISCOLAT

NV


Dénomination : BISCOLAT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 882.139.972

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 10.06.2014 14162-0197-011
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 26.06.2013 13228-0222-010
26/06/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod2.t

IIIUIIll 11IIIIIIIRIII

*12112418*

be

>3

st,

r-- NEERGELEGD

1:5,111111 1012

RECHTBANK VAN

KOOI?H\ l~i., TE GENT _ H

~i ~e

Ondememingsnr: 0882139972

Benaming

(voluit) : BISCOLAT

Rechtsvorm : NV

Zetel : Beukenlaan 2, 9971 Lembeke

Onderwerp akte : Benoeming Bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders dd 2 jun12012:

" Met eenparigheid van stemmen wordt besloten:

- Betty Brems te herbenoemen als bestuurder. Dit voor een periode van zes jaar.

Steven Boone te herbenoemen als bestuurder. Dit voor een periode van zes jaar."

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur dd 2 juni 2012:

"De heer Steven Boone wordt herbenoemd als Gedelegeerd Bestuurder en als Voorzitter van de Raad van Bestuur voor de duur van zijn mandaat, "

Betty Brems Bestuurder

13/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 09.02.2012 12029-0082-011
08/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 03.02.2012 12025-0213-014
16/01/2012
ÿþMotl Waà 11.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor *12012437*

behoud Ill

aan hi

Belgisi

Staatsb





Ondernemingsnr : 0882139972

Benaming

(voluit) : BISCOLAT

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Beukenlaan 2, 9971 Kaprijke, Lembeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'BISCOLAT", met maatschappelijke zetel te 9971 Kaprijke, Lembeke, Beukenlaan 2, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op tweeëntwintig december tweeduizend elf, geregistreerd drie bladen, geen renvooien te Eeklo, boek 658 blad 41 vak 14, op achtentwintig december tweeduizend en elf, ontvangen: vijfentwintig euro. (getekend) de e.a. Inspecteur, Goubert Marc, blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist om met ingang van 22 december 2011 de aandelen van de vennootschap, welke thans aan toonder zijn, om te zetten in aandelen op naam.

Ingevolge dit besluit heeft de vergadering aan de raad van bestuur de machtiging verleend om de honderd vijftig (150) thans bestaande aandelen aan toonder te vernietigen.

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, heeft de vergadering beslist de hierna vermelde artikelen van de statuten te wijzigen als volgt:

-wijziging van artikel 6 van de statuten om de tekst van dit artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, mogen niet worden uitgegeven.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar is aangewezen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen alsmede elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

In het register van aandelen dienen de bepalingen opgenomen te worden voorgeschreven door artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan beslissen tot splitsing van het register in twee delen volgens de bepalingen van artikel 234 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen."

-wijziging van artikel 10 van de statuten om de tekst te vervangen door volgende tekst:

"Certificaten die betrekking hebben op aandelen, obligaties of warrants, kunnen, al of niet met medewerking van de vennootschap, worden uitgegeven door een rechtspersoon die in het bezit blijft of het bezit verkrijgt van de aandelen waarop de certificaten betrekking hebben en zich ertoe verbindt de opbrengst van of de inkomsten uit die aandelen voor te behouden aan de houder van de certificaten.

De certificaten dienen steeds op naam te zijn.

De uitgifte van certificaten dient te gebeuren volgens de bepalingen van het artikel 503 van het Wetboek van Vennootschappen."

-Wijziging van artikel 11 van de statuten om de tekst te vervangen door volgende tekst:

"Elke overdracht van aandelen is onderworpen aan de toestemming van de raad van bestuur.

De raad van bestuur dient zijn toestemming of weigering te geven binnen de maand na ontvangst van een aangetekend schrijven van de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen of van de erfgerechtigden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N RGELEGD e 4 JAN. 2012

1

RECHTBANK VAN

KOOP H.AND1GIt,1EGENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

van de aandelen. Dit aangetekend schrijven dient de naam van de verkrijger en het aantal aandelen te vermelden.

Indien de raad van bestuur zijn toestemming weigert, is hij verplicht, binnen een termijn van drie maanden, één of meerdere kopers te vinden. De raad van bestuur zal de aandelen eerst aanbieden aan de bestaande aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten. Gaan niet alle aandeelhouders op dit aanbod in, dan worden de aandelen aangeboden aan de overige aandeelhouders. Aandelen waarvoor geen koper kan gevonden worden bij de bestaande aandeelhouders, kunnen door de raad van bestuur verkocht worden aan niet  aandeelhouders.

De prijs van de aandelen wordt conventioneel bij overeenkomst vastgelegd tussen de betrokken partijen. Raken zij het niet eens over de prijs, dan wordt deze vastgesteld door de bevoegde Rechtbank, op verzoek van de meest gerede partij en na behoorlijke dagvaarding van de tegenpartij.

De aandelen waarvoor de raad van bestuur geen koper heeft gevonden kunnen na het verstrijken van de voormelde termijn van drie maanden, vrij overgedragen worden.

Elke overdracht van aandelen dient vermeld te worden in het register van aandelen en ondertekend te worden door alle betrokken partijen."

-Schrappen van artikel 24 van de statuten.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist van artikel 46 van de statuten te wijzigen om de tekst te vervangen door volgende tekst:

"Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de raad van bestuur wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Voór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering."

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist artikel 47 van de statuten te wijzigen om de tekst te vervangen door volgende tekst:

"De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan notaris Frank De Raedt een bijzondere volmacht te verlenen tot het

opmaken, het ondertekenen en het neerleggen van een gecoördineerde tekst van de statuten, zoals

voorgeschreven door artikel vijfenzeventig van het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de raad van bestuur alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle

door deze vergadering genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, coördinatie van de statuten en

volmacht.

Frank De Raedt notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 13.10.2009 09811-0221-012
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 02.07.2008 08346-0326-011

Coordonnées
BISCOLAT

Adresse
BEUKENLAAN 2 9971 LEMBEKE

Code postal : 9971
Localité : Lembeke
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande