BISTRO 43

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BISTRO 43
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.229.553

Publication

16/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 bel az Se Sta r-

111111111.1111j1i311,111111



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 07 MU 2014

Griffie

Onclernerningsnr : 0472.229.553

Benaming

(voluit) : Smet-Gabriels

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2900 Schoten, Theofiel Van Cauwenberghlei 115

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lien Couck te Aalst op 25 juni 2014, ter registratie aangeboden, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Smet-Gabriels" waarvan de zetel gevestigd is te 2900 Schoten, Theoffel Van Cauwenberghlei 115, met 0472.229.553.

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen genomen:

1, Doelswijziging

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op 15 mei 2014.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op 15 mer 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva zullen in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van het desbetreffend artikel van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening vpilderden:

Uitbating van een drankgelegenheid, taverne met inbegrip van alcohol per glas, verkoop. op bijkomstige wijze van kleine snacks. Uitbating van automatische ontspanningstoestellen zoals bingo's, flippers, .... De verkoop van tabaks- en rookwaren, uitbating van buffets, verkoop van roomijs en belegde broodjes,

Het uitoefenen van het beroep van restaurateur, organisatie van recepties, feestelijkheden en aanverwante. Het uitbaten van een bedrijfsrestaurant en catering.

De handel in eetwaren en dranken, zowel in het klein, als in groothandel en trading

Uitbating van een restaurant  brasserie

Handel in voedingswaren en aanverwante

Organisatie van feestelijkheden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag daartoe eveneens bestuursmandaten opnemen in andere vennootschappen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen met eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor deze vennootschap nuttig kan zijn en dit door ' inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze. De vennootschap mag leningen verrichten aan haar vennoten en andere derden of waarborgen stellen voor derden.

' Deze opsomming is aanduidend doch niet beperkend."

2. Naamswijziging van "Smet-Gabriels" in "BISTRO 43"

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen naar "BISTRO 43" vanaf heden.

De vergadering beslist de statuten in deze zin aan te passen, zoals hierna gemeld.

32etelverplaatsing

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar: Hopmarkt

43 te 9300 Aalst.

De vergadering beslist de statuten in deze zin aan te passen, zoals hierna gemeld,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. Bevestiging ontslag zaakvoerder

De algemene vergadering beslist het ontslag verleend krachtens onderhandse akte de dato 10 mei 2014 aan mevrouw GABRIELS Marina, geboren te Brecht op 7 juni 1959, nationaal nummer 59.06.07-190.08, echtgenote van de heer PROOST Augustinus Victor Anna, wonende te 2980 Zoersel, Paul Edwinlaan 18, als zaakvoerder, te bekrachtigen.

Er wordt haar kwijting verleend voor het door haar uitgeoefende mandaat.

In de oprichtingsakte van de vennootschap was tevens de heer SMET Ronald François Maria, geboren te Antwerpen op 22 januari 1957, met rijksregisternummer 57.01.22-357.90, echtgenoot van mevrouw GABRIELS Jacqueline Maria, laatst wonende te 2970 Schilde, Tumhoutsebaan 189, tot zaakvoerder benoemd, Voornoemde heer Ronald Smet is echter overleden te Antwerpen(Deurne) op 5 augustus 2013.

5. Bevestiging benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering beslist de benoeming de dato 10 mei 2014 als zaakvoerder van mevrouw STEEMANS Esther, geboren te Mechelen op 21 augustus 1972, nationaal nummer 72.0821-036.29, echtgenote van de heer DE BRUYNE Robert, wonende te 9300 Aalst, De Ridderstraat 30 bus 11 te bekrachtigen, hetgeen door haar wordt aanvaard, Zij verklaart niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Zij zal dit mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

6. Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen

De algemene vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

De vergadering beslist de statuten in deze zin aan te passen, zoals hierna gemeld.

7. Aanpassen van de statuten aan de genomen beslissingen en het wetboek vennootschappen  Aanneming van nieuwe statuten

De vergadering beslist de statuten, die de maatschappelijke betrekkingen zullen regelen, aan te passen aan de genomen besluiten en het Wetboek van Vennootschappen, en in vervanging van de vorige statuten, de statuten als volgt vast te stellen, waarna ondergetekende notaris de opdracht krijgt deze neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel:

TITEL I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1

De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: BISTRO 43,

Artikel 2,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Hopmarkt 43.

Hij mag overal in het Vlaams Gewest en/of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, die aile machten hebben om de wijziging die er uit voortvloeit authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen. Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Uitbating van een drankgelegenheid, taverne met inbegrip van alcohol per glas, verkoop op bijkomstige wijze van kleine snacks. Uitbating van automatische ontspanningstoestellen zoals bingo's, flippers, .... De verkoop van tabaks- en rookwaren, uitbating van buffets, verkoop van roomijs en belegde broodjes,

Het uitoefenen van het beroep van restaurateur, organisatie van recepties, feestelijkheden en aanverwante. Het uitbaten van een bedrijfsrestaurant en catering.

De handel in eetwaren en dranken, zowel in het klein, als in groothandel en trading

Uitbating van een restaurant  brasserie

Handel in voedingswaren en aanverwante

Organisatie van feestelijkheden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag daartoe eveneens bestuursmandaten opnemen in andere vennootschappen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen met eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor deze vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze. De vennootschap mag leningen verrichten aan haar vennoten en andere derden of waarborgen stellen voor derden.

Deze opsomming is aanduidend doch niet beperkend.

Artikel 4.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden, bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor de wijziging der statuten; onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste één/vierde van het aantal op de buitengewone algemene vergadering uitgebrachte stemmen verenigen, de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval door geleden verliezen het netto-actief van de vennootschap is gedaald tot minder dan één/vierde van het kapitaal, en onverminderd het recht aan ieder belanghebbende de ontbinding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap te vorderen voor de rechtbank wanneer haar netto-actief gedaald is tot beneden het

bedrag gesteld in het Wetboek van vennootschappen.

TITEL Il KAPITAAL AANDELEN

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG

EURO EEN CENT (¬ 18.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder

aancluiding_van_nominale waarde die elk een/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6.

Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende malen worden verhoogd of verminderd bij besluit

van de algemene vergadering die beraadslaag op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

Artikel 7.

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VII van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt,

geiden de volgende regels:

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden

noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit

van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater;

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgen(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprils wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden_en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Artikel 8.

De aandelen zijn op naam.

Zij worden ingeschreven In het register van aandelen, dat in de zetel van de vennootschap wordt gehouden. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 9.

De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot, kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de boeken, goederen en koopwaren of waarden van de vennootschap uitlokken, tegen deze laatsten verzet aantekenen, de verdeling of de veiling van het vermogen van de vennootschap aanvragen of zich op enigerwijze inlaten met haar beheer; zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de inventarissen en jaarrekeningen en bij de beraadslagingen van de algemene vergadering.

Artikel 10.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Wanneer effecten (aandelen en andere) ln onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

TITEL III, ZAAKVOERDERS-TOEZICHT

Artikel 11.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van de zaakvoerders vaststellen. Artikel 12.

Ieder zaakvoerder kan bepaalde bijzondere machten aan een persoon opdragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13,

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om aile daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Artikel 14

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Artikel 15

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door een zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Artikel 16

Alle handelingen die _de _vennootschap_verbinden, alle machten en volmachten,_alle afzettingen van agenten; bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 17

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen van het instituut der bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij het wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. in deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de zetei van de vennootschap de eerste maandag van de maand november om 19.00 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Elk zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die minstens een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Oproepingen

De vennoten,-de houders van certificaten die met medewerking de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of ne de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van_vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijid en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de .vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Samenstelling van het bureau  notulen

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door een zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan, of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid.. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van cie vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in

en speciaal register bijgehouden.

Artikel 19

De gewone algemene vergadering hoort het jaarverslag, voor zover dit wettelijk vereist is en het verslag van de commissarissen en behandelt de balans.

In het bijzonder, antwoorden de zaakvoerders op de vragen die, hen door de vennoten worden gesteld betreffende het jaarverslag of de punten op de agenda voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen antwoorden insgelijks op de vragen die hun worden gesteld betreffende hun verslag.

In afwijking van hetgeen voorafgaat, kan de algemene vergadering (ook buitengewone of bijzondere) evenwel, wanneer aile vennoten geldig zijn verschenen of vertegenwoordigd, vaststellen dat zij regelmatig is samengesteld en geldig beslissingen kan nemen over de punten van de dagorde, die zij op dezelfde vergadering met eenparigheid van stemmen heeft aanvaard.

Net bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet

geen afbreuk aan de andere genomen beslissingen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

TITEL V. INVENTARIS  BALANS - WINSTVERDELING

Artikel 20.

Het boekjaar begint op een juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Elk jaar maken de zaakvoerders de inventaris op alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel: Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan Is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het wetboek van vennootschappen.

Artikel 21.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaaf- heeft-bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast-indien om gelijk welke reden-, het reservefonds beneden peil komt

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoal dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het wetboek van vennootschappen.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 22.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Artikel 23.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Zij mogen de daden vermeld in het wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorefgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Artikel 24.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-aktiva eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

TITEL VII., BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Deze artikelen zijn van toepassing indien de vennootschap slechts één vennoot telt. In dat geval zullen bij tegenstrijdigheid tussen nagemelde artikelen en bovenstaande artikelen, enkel nagemelde van kracht zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan

Artikel 26.

Tot de overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

ArtiKel 26

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en worden: de bepalingen van het wetboek van vennootschappen toegepast.

Artikel 27

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dal de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van, de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij/zij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 28

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 6 van deze statuten niet van toepaseing.

ArtiKel 29

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder benoemd is, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot,

Artikel 30

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen warden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens de zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer lei ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen.

- T1TBL ALGEMENE BEPALINGEN---" - " -" - " -

ArtiKel 31

De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de zetel van de vennootschap, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen warden gedaan.

Artikel 32. Verwijzing

De vennoten willen zich volkomen schikken naar het wetboek van vennootschappen, en derhalve zullen de bepalingen van die wet waarvan niet op geoorloofde wijze bij deze statuten is afgeweken, worden beschouwd als zijnde erin opgenomen, en de clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van die wet moeten worden als ongeschreven geacht.

Niettemin zullen de statutaire clausules die wetsbepalingen geheel of gedeeltelijk overnemen, al dan niet in identieke bewoordingen, ophouden van kracht te zijn wanneer de wetsbepaling waarvan zij de inhoud overnemen, wordt opgeheven of versoepeld.

8. Machtiging van de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

9. Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan "bvba boekhouding en fiscaliteir, te 9300 Aalst, Merestraat 129, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

STEMMING.

Al deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen4genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Lien Couck

Tegelijk hiermede neergelegd:

"

Vbar-behouden aan het Belgisch Staatsblad

- de expeditie van de akte

- verslag zaakvoerder.....,,

- staat activa en passive

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) . bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handteening

" ip

22/01/2014 : AN341211
06/03/2013 : AN341211
19/03/2012 : AN341211
02/03/2012 : AN341211
20/08/2010 : AN341211
25/01/2010 : AN341211
25/08/2008 : AN341211
30/03/2007 : AN341211
09/11/2006 : AN341211
21/12/2005 : AN341211
02/01/2004 : AN341211
09/09/2002 : AN341211
17/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BISTRO 43

Adresse
HOPMARKT 43 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande