BIT-PLUS, AFGEKORT : BIT+

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIT-PLUS, AFGEKORT : BIT+
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.236.447

Publication

20/02/2014 : DE060012
04/12/2014 : DE060012
16/12/2014 : DE060012
28/02/2013 : DE060012
06/02/2013 : DE060012
22/02/2012 : DE060012
09/03/2015
ÿþ mod 11.1

TrJ. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





u GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 5 FEB. 2015

AFDELING DERMONDE

IltEU









Onclernemingsnr : 0465.236.447

Benaming (voluit): BIT-PLUS

(verkort)1 BIT+

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 95

9200 Dendermonde

Onderwerp akte : BESLUIT TOT MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNAME KAPITAALVERHOGING

Uittreksel vôôr registratie.

Uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Sarah De Jonghe te Flamme op 13 februari 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap; onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIT PLUS", afgekort « BIT+ »; met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Mechelsesteenweg 95, met ondernemingsnummer] il 0465.236.447 de volgende besluiten heeft genomen :

- besluit tot met een fusie gelijkgestelde overneming

De algemene vergadering besluit tot overneming door de vennootschap van haar 100%-! dochtervennootschap : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire; vennootschap INGEBORG VAN GAEVER BOEKHOUDADVIES, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd; is te 9190 Stekene, Voorhout 93, ondernemingsnummer 0887.799.527; bij deze verrichting wordt de procedure, voor met fusie gelijkgestelde overname, opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen in de artikelen 676,; 1° en 719 tot en met 727, gevolgd.

Hierbij in aanmerking genomen dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van gewone commanditaire vennootschap INGEBORG VAN GAEVER; BOEKHOUDADVIES volgens de termen van de voor geassocieerd notaris Sarah De Jonghe te Hamme, 13: februari 2015 verleden notulen, heeft besloten tot goedkeuring van deze verrichting.

De vergadering stelt de eigendomsovergang vast van het vermogen van de overgenomen vennootschap. vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering stelt vast dat ten gevolge van het aannemen van de voorafgaande besluiten en rekening; houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap op 13 februari 2015 onderhavige overneming heeft goedgekeurd, gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan te rekenen vanaf 13 februari 2015.

- Aile handelingen van de overgenomen vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; gewone commanditaire vennootschap INGEBORG VAN GAEVER BOEKHOUDADVIES vanaf 1 juli 2014 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « BIT! PLUS ».

- De vergadering neemt kennis van de interne jaarrekening 2014 van de overgenomen vennootschap en van; !l het jaarverslag dat de zaakvoerder van deze vennootschappen heeft opgemaakt om vervolgens deze= jaarrekening goed te keuren.

Gelet overeenkomstig fusievoorstel en eerder genomen beslissing alle handelingen van de overgenomen; vennootschap vanaf 1 juli 2014 boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, is artikel 704 van het Wetboek van Vennootschappen in deze zonder toepassing. - Het doel van de onvernemende vennootschap dient niet te worden gewijzigd.

Kapitaalverhoginq

- De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 11 februari 2015 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm! ; van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd! door de heer Jurgen Lelie, bedrijfsrevisor, waarvan de besluiten als volgt luiden

"7. BESLUITEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

.

+ÿ,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De kapitaalverhoging door inbreng in natura van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'BIT-PLUS' bestaat uit 716 aandelen van de vennootschap naar Belgisch recht 'MOORE STEPHENS BELGIUM' CVBA voor een totaal bedrag van 716.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde en desgevallend de agio, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 314 aandelen van de vennootschap 'BIT-PLUS' zonder vermelding van nominale waarde .

Deze aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'BIT PLUS'.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 § Ivan het Wetboek van vennootschappen aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'BIT-PLUS' en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Zele op 11 februari 2015

VGD Bedrijfsrevisoren BV CVBA

vertegenwoordigd door Jurgen Lelie

Bedrijfsrevisor"

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 12 februari 2015 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen als volgt; conform artikel 537 Wetboek inkomstenbelasting:

* een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van zevenhonderd dertigduizend euro (E 730.000,00), welke worden gerealiseerd als volgt:

11 inbreng door de heer Bart Verschelden, wonende te 9200 Dendermonde, Mechelsesteenweg 95, enige vennoot, van zevenhonderd zestien (716) aandelen van de vennootschap MOORE STEPHENS BELGiUM CVBA (voorheen Corimmo CVBA), ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, ondernemingsnummer 0406.878.277, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, gewaardeerd op zevenhonderd zestienduizend euro (¬ 716.000,00). Als vergoeding voor de inbreng in natura van zevenhonderd zestien (716) aandelen van de vennootschap MOORE STEPHENS BELGIUM CVBA, worden driehonderd (314) aandelen uitgegeven van de vennootschap BIT PLUS zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten, toegekend aan de inbrengen de heer Bart Verschelden.

2/ verhoging van het kapitaal met veertienduizend euro (E 14.000,00) door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) naar zevenhonderd vijftigduizend euro (¬ 750.000,00).

5.Wijziging der statuten:

schrapping van de tekst van artikel 5 en inlassing van volgende nieuwe tekst onder

"ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van zevenhonderd vijftigduizend euro (¬ 750.000,00), vertegenwoordigd door vierhonderd veertien (414) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde.

De meerderheid van de aandelen moet in het bezit zijn van accountants en belastingconsulenten, die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Beide hoedanigheden moeten verenigd zijn. Een minderheid van de aandelen mag in het bezit zijn van personen die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die als gelijkwaardig met die van accountant of belastingconsulent in België wordt erkend.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele titel gecreëerd worden, onder welke benaming ook.

Volstorting

Het kapitaal is volstort tot beloop van zevenhonderd zesendertigduizend euro (¬ 736.000,00), de resterende veertienduizend euro (E 14.000,00) is gevormd door geïncorporeerde reserves.

Het valt onder de exclusieve bevoegdheid van het bestuur om de data alsook de modaliteiten vast te leggen van de volstorting van kapitaal ten belope van het gedeelte van het niet volgestorte kapitaal bij inschrijving. Elke gevraagde storting heeft betrekking op het geheel der aandelen die door de vennoot werden onderschreven.

De vennoot die na een kennisgeving, betekend per aangetekend schrijven, waarbij een termijn van één maand is toegekend, de storting laattijdig uitvoert, is een intrest verschuldigd aan de vennootschap die wordt berekend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

aan de wettelijke intrestvoet te vermeerderen met twee procent (2%), te rekenen vanaf de datum van de

invorderbaarheid van de storting.

Het stemrecht met betrekking tot de aandelen waarop geen stortingen werden uitgevoerd, wordt geschorst

zolang de regelmatig gevraagde en eisbare stortingen niet werden uitgevoerd.

Het bestuur kan de vennoten toelaten hun aandelen van te voren te volstorten, in dat geval is het bestuur die de

voorwaarden bepaalt waaraan deze vervroegde stortingen kunnen worden uitgevoerd."

 De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten ondermeer

vernietiging van de aandelen en aandelenregister van de overgenomen vennootschap.

-Machtiging aan de geassocieerde notarissen Ellen Flies te Hamme en Sarah De Jonghe te Hamme, de nodige

neerlegging in dit kader ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te doen.

-De vergadering verleent geen verdere volmachten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Sarah De Jonghe

geassocieerd notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 13 februari 2015

- de gecoiirdineerde statuten;

- revisoraal verslag van 11 februari 2015 betreffende de kapitaalverhoging;

- verslag zaakvoerder van 12 februari 2015 betreffende de kapitaalverhoging

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

17/02/2011 : DE060012
04/01/2010 : DE060012
30/07/2009 : DE060012
25/07/2008 : DE060012
03/04/2007 : DE060012
19/07/2006 : DE060012
06/07/2005 : SN060012
16/07/2004 : SN060012
31/07/2003 : SN060012
30/12/2002 : SN060012

Coordonnées
BIT-PLUS, AFGEKORT : BIT+

Adresse
MECHELSESTEENWEG 95 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande