BITCULTURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BITCULTURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.195.633

Publication

22/07/2013
ÿþMod Woe ii.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 JOLI 2013

RECH' 'K VAN

i KOOPHALL TE CENT

Ondernemingsnr: BE 0846.195.633

Benaming

(voluit) : BITCULTURE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zebrastraat 28/002, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERBRENGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 22 april 2013:

De vergadering beslist, met algemeenheid van stemmen, om met ingang van 1 mei 2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar Sint Salvatorstraat 188/102 te 9000 Gent

Aan de heer Frans De Bruyn, Klaprozenlaan 3A1102, 8450 Bredene wordt volmacht verleend om voor de' wettelijke publicatie van deze beslissing te zorgen.

Opgemaakt te Gent, op 10 juli 2013.

Frans DE BRUYN

Gevolmachtigde

#L rhe~~~ aA vielze. o if. " tP1 3

i)Tagen Tiij Tiet Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

N

*131136 5+

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

07/06/2012
ÿþ mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



NEERGELEGD

2 9 MEI 2012,

R7:CHT:e VAN

KOOPHAN ' GENT

Voor- IIN I if lii II 1111 I1l IIII III I1lJ III! Ili

behouden " iaioisos"

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr:# £~ b 1Q S Cs a s Benaming (voluit) : BITCULTURE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zebrastraat 28/002

9000 Gent ,

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden op vierentwintig mei tweeduizend en twaalf voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27 blijkt dat:

1. De heer De Pessemier, Jeroen David, ongehuwd, geboren te Roeselare op 22 januari 1976, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Rabotstraat 87.

2. De heer Loccufier, Wiebe Edwin, geboren te Gent op 11 juni 1979, gedomicilieerd en verblijvende te 3500 Hasselt, Oude Kuringerbaan 77, echtgenoot van mevrouw Vanhove, Ellen Augusta, gedomicilieerd en verblijvende te 3500 Hasselt, Oude Kuringerbaan 77,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de naam "BITCULTURE", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Zebrastraat 28/002, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal,' achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd twintig (120);' aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze 120 aandelen wordt ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van honderdvijfenvijftig euro (¬ i;

Dat elk aandeel volgestort is tot beloop van één derde voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd;. euro (¬ 6.200,00).

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) tot haar,, beschikking heeft. De inschrijvers verklaren en erkennen dat zij op ieder aandeel waarop door hen werd;! ingeschreven nog een bedrag dienen te volstorten van honderd en drie komma drieëndertig % of twee/derden. Dat de vennootschap zal beginnen te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op;; de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam l;

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid en draagt de; naam "BITCULTURE".

Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden "société privée à responsabilité limitée" of de afkorting', "SPRL" worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Zebrastraat 28/002. De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig : landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland op te richten.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. door de heer De Pessemiér Jeroen, voornoemd oprichter sub 1, op

zestig aandelen; . 60

2. door de heef Loccufier, Wiebe, voornoemd oprichter sub 2, op zestig 60

aandelen;

Samen: honderdtwintig aandelen 120

mot! 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1. Het aanbieden van muzikanten en andere uitvoerende kunstenaars en artistieke en journalistieke dienstverlening aan organisatoren van muziekconcerten, radio- en televisieoproepen, filmproductiehuizen en andere manifestaties en organisaties,

2. De belangenbehartiging en zakelijke begeleiding van personen in de culturele wereld, zoals artiesten, acteurs, schrijvers, kunstenaars en sportbeoefenaars.

3. Het uitvoeren van acteerprestaties en presentaties voor promotionele en andere doeleinden zoals films en radio- en 7V-programma's voor diverse radio- en televisieomroepen,

4. De handel in en de promotie van diverse producten voornamelijk, doch geenszins daartoe beperkt, uit de muzieksector zoals alle vormen van reeds bestaande of nog te ontwikkelen geluidsdragers waaronder begrepen alle analoge of digitale geluidsdragers, alle vormen van merchandising- en/of promotiemateriaal en alle andere vormen van commerciële exploitatie die hiermee verband houden.

5. Het uitvoeren van diverse onderwijsopdrachten voornamelijk ivm culturele activiteiten.

6. Het verwerven van auteursrechten, octrooien, modellen, geheime procédés of recepten, handelsmerken en alle andere rechten van intellectuele eigendom en daarvan afgeleide rechten, in het bijzonder die betreffende, doch geenszins beperkt tot, muziek en andere producten en producten die op beeld- en geluidsdragers of op andere nog te ontwikkelen dragers kunnen worden vastgelegd of via andere reeds bestaande of nog te ontwikkelen technische methodes kunnen worden opgeslagen of verspreid worden, alsmede het beheren, distribueren, exploiteren (daaronder begrepen het verkrijgen van royalties, huren en andere opbrengsten terzake van het afstaan van gebruik daarvan), en vervreemden van zulke rechten, de belangenbehartiging en zakelijke begeleiding van artiesten, het organiseren van voorstellingen en concerten en tevens het exploiteren van een muziekuitgeverij.

7, Het nationaal en/of internationaal exploiteren op alle reeds bestaande of nog te ontwikkelen manieren, van alle vormen van auteursrechten en/of copyrights in de hoedanigheid van Publisher of als tussenpersoon.

8. Het aanbieden van technische en logistieke dienstverlening, het verstrekken van adviezen, het uitvoeren van studies en expertises en het verhuren van materiaal, Dit alles voornamelijk, doch geenszins daartoe beperkt, in de culturele sector zoals aan andere muziekmaatschappijen, aan muzikanten, organisatoren van muziekconcerten, radio- en televisieoproepen en andere manifestaties; Dit zowel in België als in het buitenland als via alle nu reeds bestaande of nog te ontwikkelen communicatiemethodes, en dit op administratief, technisch en commercieel vlak als raadgever, bemiddelaar, technisch adviseur of als tussenpersoon.

9. Het aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, aile industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of; onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan aile facetten van koop ? en verkoop, huur, leasing, bouw, verbouwing, restauratie, onderhoud en afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing

10. Het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen.

11. Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen op het gebied van administratie en financien, verkoop, productie en algemeen bestuur, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

12. Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan;

13. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten,

14. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

15. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

16. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking _yan_haar_d_oel Zij._mag _deelnemen _bij _wijze. _van_inbteng, .fusie,_insctirijuing __of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1i.t

andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

17. Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichting, aankopen, of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

18. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. '

De uitvoering van het maatschappelijk doel kan zowel in België als in het buitenland uitgevoerd

worden en dit zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van een andere persoon.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de datum van de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), Het is verdeeld in

; honderdtwintig (120) aandelen zonder vermelding van nominale waarde

Artikel 13: Zaakvoerder "

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet : vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

; Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

s De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, I aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel 14: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Artikel 21: Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op 1 juni van elk jaar om 19.00 uur, ook indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 30: Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar,

Artikel 36: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haarzetel heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblaci

i

mod 11.1

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst

aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te

betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang

de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in

: mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

: Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de '

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 1 juni 2014.

Zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden, de heer De ,

Pessemier Jeroen, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Rabotstraat 87, die zijn opdracht aanvaardt.

' Zijn mandaat is onbezoldigd,

Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GHYSBL EN DE LOMBAERDE" te 9051 Gent (Sint-

Denijs-Westrem),

Kortrijksesteenweg 1099, BTW BE 0433.284.251, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en ; publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de , Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale ; administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen. ;

Voor ontledend uittreksel :

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de oprichtingsakte

Getekend : geassocieerd notaris Christian Van Belle

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

`

Yt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BITCULTURE

Adresse
ZEBRASTRAAT 28, BUS 002 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande