BJERG CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BJERG CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.901.943

Publication

17/03/2015
ÿþ Mad Wnrtl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

118

iso oze

NEERGELEGD

D tt MAART 2015

RECHTBAICíkiWFN

KOOPHANDEL TE (IFNT

Ondernemingsnr : Benaming 053550 t 817

(voluit) : BJERG Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9860 Oasterzele/Balegem, Poststraat 5A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting-Statuten-Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 03 maart 2015, neergelegd ' ter publicatie, voor registratie, dat :

1) De heer VAN den BERGHE Gino Nestor Irene, geboren te Sint-Niklaas op zesentwintig januari negentienhonderd zeventig (nationaal nummer 70.01.26-079.36), ongehuwd, wonende te 9860 Oosterzele, Poststraat 5/A000.

2) Mevrouw DE JONGHE Kristine, geboren te Deurre (Antwerpen) op vijf maart negentienhonderd;

zeventig (nationaal nummer 70.03.05-452,16), ongehuwd, wonende te 9860 Oosterzele, Poststraat 5/A000, een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "BJERG Consulting", met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele/Balegem, Poststraat 5A,

-De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening al voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon: Verlenen van adviezen en hulp aan

het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, consultancy, coaching, training, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz, Managen van projectenportfolio's, programma's en projecten. Business architectuur en business proces management, Kleinhandel in computers, en standaardprogrammatuur, Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's. Computerconsultancy activiteiten, Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en, de toepassing van bijbehorende programmatuur (software). Activiteiten van systeemintegrators, Beheer van; computerfaciliteiten. Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.; Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten, Al dan niet permanent verwerken van gegevens' met behulp van een eigen programma of een programma van de klant : - invoeren van gegevens - volledige; verwerking van gegevens. Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van° derden. Samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen: uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, enz. Opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat. Ter beschikking stellen van databank : leveren van gegevens voor gebruikers (individueel of in groep), in een bepaalde volgorde, door on-; line terugzoeken of door toegankelijkheid van de gegevens. Webportalen. Overige dienstverlenende activiteiten . op het gebied van informatie, n.e.g. Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.; Verlenen in opdracht van de eigenaar(s) van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen (niet residentieel gebouw). Innen van de huur (niet residentiële gebouwen), Berekenen van; de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.= Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren. Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g. Overige onderwijsondersteunende dienstverlening. Deze activiteiten in de ruimste zin van het woord beschouwd.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële en commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn,

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo, i in België

als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, Zij kan tevens borg steilen voor derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint

te werken op datum van heden.

Kapitaal  aandelen  volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door 1000 aandelen op naam,zonder nominale waarde, die ieder éénlduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

 door de heer Gina Van den Berghe, voornoemd sub 1), ten belope van 950 aandelen, volstort ten belope van 5.890,00 euro;

 door mevrouw Kristine De Jonghe, voornoemd sub 2), ten belope van 50 aandelen, volstort ten belope van 310,00 euro;

totaal: duizend (1000) aandelen.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE80 8905 4415 5277 bij de VDK Spaarbank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 2 maart 2015 afgeleverd bankattest. Het bankattest zal in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard worden.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 6.200,00 euro,

Het kapitaal is volgestort ten belope van 6.200,00 euro.

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 22 -- Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Artikel 23 Bijeenkomsten  beraadslaging  besluitvorming bestuursorgaan

Het college van zaakvoerders wordt bijeengeroepen door de voorzitter of twee zaakvoerders. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail,

Elke zaakvoerder die een vergadering van het college bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van het college van zaakvoerders wordt gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping. Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. Het college van zaakvoerders kan eveneens vergaderen via Internet gebaseerde communicatiemiddelen.

Elke beslissing van het college wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een zaakvoerder die, rechtstreeks of onrecht-streeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het college van zaakvoerders behoort, dit mede te delen aan de andere zaakvoerders voor het college van zaakvoerders een besluit neemt en dient het college van zaakvoerders en de vennootschap de voorschrif-ten van artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen die ondertekend warden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in

een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van -de vergad-ering waarvoor ze zijn

gegeven

Artikel 24  Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 25 -- Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte ais eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 28  Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één '

tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

- De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van maart om 14.00 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017,

- Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 september

2016,

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oplichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur:

De heer VAN den BERGHE Gino Nestor Irene, geboren te Sint-Niklaas op zesentwintig januari

negentienhonderd zeventig (nationaal nummer 70.01.26-079.36), ongehuwd, wonende te 9860 Oosterzele,

Poststraat 5/A000, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor Vervaet J. BV ovv BVBA, met zetel

te Houte 137, 9860 Oosterzele, ondernemingsnummer, BE0826.734.166, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke

administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket,

Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

H. POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte Oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor> behouden s aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BJERG CONSULTING

Adresse
POSTSTRAAT 5A 9860 BALEGEM

Code postal : 9860
Localité : Balegem
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande