BLADT OLIVIER - RADIOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLADT OLIVIER - RADIOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.502.004

Publication

22/07/2014
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Mal Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II l 1H 1 I 11H l 11 lU II II

'14141090

NEERGELEGD

10 JULI 2014

Rl'r.CHT13Ad3~~ KOnPN ANnF,r, TF GENT

Ondernemingsnr : 0886.502.004

Benaming

(voluit) : BLADT OLIVIER - RADIOLOOG

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Leiepark 16B

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING - KAPITAALVERHOGING -- WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 26 juni 2014, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "BLADT OLIVIER  RADIOLOOG", met maatschappelijke zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Leiepark 16B, RPR Gent, ondernemingsnummer 0886,502.004, met eenparigheid van stemmen van de vennoten de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT; INLASSING NIEUWE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL IN DE STATUTEN

De vergadering bevestigt de eerdere beslissing van de zaakvoerder de dato 25 maart 2013, bekendgemaakt' ln de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 mei daarna, onder het nummer 13072507, om de; maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9830 Sint-Martens-Latem, Maenhoutstraat 47; bus 2 naar 9830 Sint-Martens-Latem (Deurle), Leiepark 16B, en beslist dienvolgens artikel 2, lid 1, der statuten-' op te heffen en te vervangen door de volgende tekst :

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem (Deurle), Leiepark 16B."

TWEEDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van. artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen zeshonderd tweeënzeventig duizend negenhonderd, negenendertig euro drieënnegentig cent (¬ 672.939.93) bedraagt,

DERDE BESLUIT : BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend uit; de beschikbare reserves voor een bedrag van zeshonderd tweeënzeventig duizend negenhonderd en zes euro zevenenzestig cent (¬ 672.906,67). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot; een schuldvordering heeft op vennootschap ten belope van het tussentijds dividend waar hij recht op heeft.

De enige vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek, Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

VIERDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING

a. De voorzitter leest de verslagen voor opgemaakt door de zaakvoerder en door de burgerlijke: vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners", vertegenwoordigd door de heer DE MOL Johan, bedrijfsrevisor te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, respectievelijk op 05 juni 2014 en op 06 juni 2014 over de voorgestelde inbreng in natura van= een schuldvordering, over de toegepaste schattingswijzen, en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Het verslag van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerder werden opgemaakt onder de (opschortende)' voorwaarde van de uitkering van een tussentijds dividend, zodat ze thans definitief zijn.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BURG. BVBA BLADT OLIVIER  RADIOLOOG bestaat uit een schuldvordering voor een globaal bedrag van ¬ 605.616,00.

De schuldvordering zal ontstaan in het kader van de overgangsmaatregel voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB92  Aanslagjaar 2014) zoals bepaald in artikel 6 van de" programmawet van 28 juni 2013 (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 2013 onder nummer: 2013203870).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarden van de: . voorafgaandelijke beslissing door. de_algemene_vergadering totde uitkering.van een_dividendten bedrage van ¬ i Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/0.7/2014 - Annexes du Moniteur belge

672.906,67 bruto en de unanieme goedkeuring door de algemene vergadering tot inbreng van de aldus ontstane schuldvordering in kapitaal, van oordeel dat

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de voor de inbreng in natura docr de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen niet het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.256 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BURG, BVBA BLADT OLIVIER RADIOLOOG, Deze vergoeding is gesteund cp een uitdrukkelijk akkoord tussen comparanten en houdt, gelet op het besloten karakter van de verrichting en het feit dat alle aandeelhouders van de BURG. BVBA BLADT OLIVIER RADIOLOOG proportioneel zullen intekenen op de geplande kapitaalverhoging zullen intekenen op de geplande kapitaalverhoging, geen rekening met de aanwezige reserves, noch met eventuele latente meer- en/of minderwaarden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Beide verslagen worden hieraangehecht.

b, De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen te verhogen niet een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, hetzij zeshonderd en vijf duizend zeshonderd zestien euro (¬ 605.616,00), met creatie van drieduizend tweehonderd zesenvijftig (3.256) aandelen zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de heer BLADT Olivier, François Marcel Alfons Joseph, geboren te Lier op 10 januari 1976, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Leiepark 16Boomoemd, enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot een dividenduitkering die de heer BLADT Olivier lastens de vennootschap bezit en die uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

c. De vergadering komt tot de bevinding dat het wettelijk recht van voorkeur bij kapitaalverhoging hier niet van toepassing is aangezien de kapitaalsverhoging niet in speciën wordt doorgevoerd maar door inbreng in natura.

d. Wijziging artikel 8 der statuten.

De vergadering beslist artikel 8 der statuten op te hef-'fen en te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 8. KAPITAAL.

A/ KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZESHONDERD VIERENTWINTIG DUIZEND TWEEHONDERD

ZESTIEN EURO (¬ 624.216,00) en is vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd zesenvijftig (3.356)

aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

BI HISTORIEK VAN HET KAPITAAL

1) Bij de oprichting van de vennootschap op 15 januari 2007 werd het kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600,00) en gesplitst in honderd (100) zonder nominale waarde.

2) De buitengewone algemene vergadering gehouden op 26 juni 2014 heeft beslist het kapitaal te verhogen onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen met zeshonderd en vijf duizend zeshonderd zestien euro (¬ 605.616,00) door inbreng in natura om het te verhogen tot zeshonderd vierentwintig duizend tweehonderd zestien euro (¬ 624.216,00) met creatie van drieduizend tweehonderd zesenvijftig (3.256) nieuwe aandelen."

e. Inschrijving - Afbetaling

Is hier tussenbeide gekomen:

De heer BLADT OLivier, voornoemd, die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLADT OLIVIER  RADIOLOOG".

Na deze uiteenzetting verklaart voornoemde heer BLADT Olivier in de vennootschap in te brengen de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot een dividenduitkering die de heer BLADT, vennoot, lastens de vennootschap bezit en die uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor, wetende dat de resterende tien procent (10%) van de vermelde vordering als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Ais vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, zullen aan voornoemde heer BLADT Olivier, die aanvaardt, drieduizend tweehonderd zesenvijftig (3.256) nieuwe volledig afbetaalde aandelen worden verstrekt.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte en de gevolgen van het regime zoals voorzien in artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een

bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije jaren. ,

Voorbehouden baan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

f. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De Heer BLADT Olivier, voornoemd, stelt vast en verzocht ons Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot zeshonderd vierentwintig duizend tweehonderd zestien euro (+i 624.216,00) gesplitst in drieduizend driehonderd zesenvijftig (3.356) aandelen zonder nominale waarde die elk één drieduizend driehonderd zesenvijftigste (3.356ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijgevolg stelt de vergadering vast dat de wijziging van het artikel 8 der statuten definitief is geworden.

g. Machtiging

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) waarvan hoger sprake. VIJFDE BESLUIT: AANPASSING STATUTEN AAN RECENTE VENNOOTSCHAPSWETGEVING

De vergadering beslist de statuten aan de recente vennootschapswetgeving aan te passen, als volgt: Teneinde de statuten aan te passen aan nieuwe wetgeving, wordt artikel 31 der statuten gewijzigd als volgt: Artikel 31,

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die geneesheer dienen te zijn, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel is overgegaan , tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig ' artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186,187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen."

Deze aanpassing werd goedgekeurd door de Provinciale Raad der orde in zitting van 25 juni 2014,

ZESDE BESLUIT : BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering beslist de heer MATTHEESSENS Pieter, wonende te 2600 Berchem (Antwerpen), Fruithotlaan 37 bus A2, een bijzondere volmacht te verlenen voor eventuele wijzigingen in het K.B.O. en andere administraties, neerleggingen en andere formaliteiten bij de rechtbank en formaliteiten bij een ondememersloket , naar keuze.

De vergadering verleent elke machtiging aan de notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten, alsook het uittreksel van deze notulen op te maken, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 26 juni 2014

- de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.12.2013, NGL 20.01.2014 14011-0057-011
13/05/2013
ÿþ"

Abd POF 11.1

ï~sfi~ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

elli

" 130,25

r"

3 a APR, 2013 !.

RECHTBANK

K0O13H TC r; c *," Z

¬ nclememiirgsnr 0896302004

Benaming (vormt) : Blsdt Olivier - Radioloog

(verkort)

Rechtsvorm : Burper6tl e vennootschap onderdo vormvan Besloten Vennootschap met BepertaeAanstxakeLjkheId

Zetel : Maenhoutstraat 47 bus 2, 9830 Sint-Martens-Latent, België

(volledig adres)

Ondervrerpten) akte :zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

Uit het verslag van de vergadering van de raakvoerder gehouden op 25 maart 2013 blijkt dat met Ingang vanaf 1 aprd 2013 de rnaaischappelijke, uitbatings- en bedrijfszetsel verplaatst worden naar leiepark 16B te 9831 Oeurie.

Tevens werd beslist volmacht te verlenen aan de heer Pieter MATiHEESSENS, van Belgische nationaliteit, wonende te 2600 Berchem (Antwerpen), Fruithoflaan 37 Bus A2, niet recht van Indeplaatsstelling, om deze wijziging(en) te melden aan een ondernemingsloket en de diensten van de BTW.

Black ormier,

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste tslz: varítoi!: 5-Vermelden': "ô': t'laàrrr'en t6 iIhid ven de inertiiiiëinteránde riátaris, heult vàri'de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

"

~

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.12.2012, NGL 25.01.2013 13016-0325-012
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.12.2011, NGL 23.12.2011 11650-0155-013
17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 02.12.2010, NGL 14.12.2010 10630-0477-013
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 24.12.2009, NGL 13.01.2010 10013-0371-012
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 04.12.2008, NGL 23.12.2008 08869-0356-012

Coordonnées
BLADT OLIVIER - RADIOLOOG

Adresse
LEIEPARK 16B 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande